I
iason
Guest
Με μπερδεύεις πάλιΔυστυχώς χωρίς dedicated εφαρμογή δε θα βολευτείς με το κινητό. Η άλλη λύση είναι ένα ασύρματο ποντίκι.
Με μπερδεύεις πάλιΔυστυχώς χωρίς dedicated εφαρμογή δε θα βολευτείς με το κινητό. Η άλλη λύση είναι ένα ασύρματο ποντίκι.
Σωραιος καλοακουστο! Το περιμενω και εγω, πιστευω οτι η χρηστικοτητα του ειναι ιδανικη.Καλησπέρα σε ολο το φόρουμ ,εύχομαι υγεία Χρόνια Πολλά σε όλους και Καλή Ανάσταση.
Μετά από σκέψη και κάνοντας χρήση τις γνώμες και τις προτάσεις σας κατέληξα στο Bluesound node 2 μαζί με ενα Ταμπλετ της Samsung για χειριστήριο, το αποτέλεσμα μεχρι στιγμής είναι πάρα πολλύ καλό.
Πιστεύω οτι ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες μου.
Να είσαστε ολοι καλά.
Φιλικά Ιάσων.
View attachment 93928
Μπορεις να κανεις τον κοπο να πεις δυο λογια παραπάνω γι’ αυτό γιατί θελει ο γιος μου να φτιαξουμε κατι σαν αυτο που περιγραφεις... εχει φαει ενα κολλημα με τα raspberry και φτιαχνει διαφορα... ισως σε αλλη κατηγορία (diy)Εγώ με 160 ευρώ έφτιαξα ένα network player/music streamer για πλάκα (ήθελα να σκοτώσω την ώρα μου τις μέρες του Πάσχα ) και τελικά έμεινα έκπληκτος με το αποτέλεσμα:
raspberry pi 3 b+
hifiberry digi + pro
sandisk 32gb extreme
wireless keyabord+touchpad
case
original power supply
volumio + net radio + kodi παίζει άψογα και χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής και η πλάκα είναι ότι το μέγεθός του είναι σαν 2 πακέτα τσιγάρα (όσο αστείο είναι να το κοιτάς τόσο ωραία παίζει ).
Το μόνο που με ενοχλεί είναι πως δε βρίσκω ένα έτοιμο hi-end κουτί να το βάλω μέσα που να έχει χώρο και θύρες για το hat χωρίς να χρειαστεί να καταφύγω σε diy καταστάσεις γιατί ομολογουμένως το να το βλέπεις είναι απαίσιο. Αν κάποιος φίλος έχει καμιά ιδέα ας μου στείλει μνμ
Συγγνώμη για το πόστ εδώ αλλά ήθελα να γράψω την εμπειρία μου σαν επιλογή για κάποιον που δεν έχει οικονομική δυνατότητα να αγοράσει κάτι ακριβότερο και θέλει να κάνει απλώς τη δουλειά του με μικρό σχετικά κόστος και πανεύκολη εγκατάσταση που δε χρειάζεται να είσαι ειδήμων για να το στήσεις
Θα με ενδιεφερε και εμενα για το ολο project σου. Αν θες ανοιγεις ενα νεο θεμα για να μας ενημερωσεις.Ευχαριστω!Εγώ με 160 ευρώ έφτιαξα ένα network player/music streamer για πλάκα (ήθελα να σκοτώσω την ώρα μου τις μέρες του Πάσχα ) και τελικά έμεινα έκπληκτος με το αποτέλεσμα:
raspberry pi 3 b+
hifiberry digi + pro
sandisk 32gb extreme
wireless keyabord+touchpad
case
original power supply
volumio + net radio + kodi παίζει άψογα και χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής και η πλάκα είναι ότι το μέγεθός του είναι σαν 2 πακέτα τσιγάρα (όσο αστείο είναι να το κοιτάς τόσο ωραία παίζει ).
Το μόνο που με ενοχλεί είναι πως δε βρίσκω ένα έτοιμο hi-end κουτί να το βάλω μέσα που να έχει χώρο και θύρες για το hat χωρίς να χρειαστεί να καταφύγω σε diy καταστάσεις γιατί ομολογουμένως το να το βλέπεις είναι απαίσιο. Αν κάποιος φίλος έχει καμιά ιδέα ας μου στείλει μνμ
Συγγνώμη για το πόστ εδώ αλλά ήθελα να γράψω την εμπειρία μου σαν επιλογή για κάποιον που δεν έχει οικονομική δυνατότητα να αγοράσει κάτι ακριβότερο και θέλει να κάνει απλώς τη δουλειά του με μικρό σχετικά κόστος και πανεύκολη εγκατάσταση που δε χρειάζεται να είσαι ειδήμων για να το στήσεις
Φυσικά για ότι γνωρίζω μπορώ να σε ενημερώσωΜπορεις να κανεις τον κοπο να πεις δυο λογια παραπάνω γι’ αυτό γιατί θελει ο γιος μου να φτιαξουμε κατι σαν αυτο που περιγραφεις... εχει φαει ενα κολλημα με τα raspberry και φτιαχνει διαφορα... ισως σε αλλη κατηγορία (diy)
Θα επανέλθω εντός της ημέρας και με φωτό γιατί δυστυχώς είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμήΘα με ενδιεφερε και εμενα για το ολο project σου. Αν θες ανοιγεις ενα νεο θεμα για να μας ενημερωσεις.Ευχαριστω!
καλα το what hi-fi οτι δεν ειναι απο Βρετανικη εταιρεια το ψιλοθαβει......εκτος απο αυτο βεβαια ο φιλος μας το χρησιμοποιει σαν transport με dac το teac,οποτε θα παιζει αρκετα καλυτερα απο οτι το ιδιο μονο του (με το δικο του dac).Χμ... ισχυουν οσα λεει εδω; https://www.whathifi.com/bluesound/node-2/review
Σωστα Τασο,αλλα καλο θα ηταν να μαθουμε και εμεις που δεν γνωριζουμε περι rasberry.παρτε ενα yamaha wxad-10 και ειστε κομπλε
https://helpdesk.bluesound.com/disc...4&t=3419&sid=216e9fa4b1abeea18463a19b3135d00fTo bluesound, ετσι πληροφοριακα μπορει να οδηγησει και τελικο ενισχυτη? Ειναι και προ?
Μαζι με τον νεο τελικο της XTZ θα ειναι ενα πολυ καλο σετ μικρων διαστασεων!!