NextGen.gr

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Αντιγράφω από το website:

Σήμερα άνοιξε τις πύλες του το NextGen.gr, ένας ιστότοπος που θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στον χώρο του Video Gaming στις κονσόλες αλλά και στους υπολογιστές. Ευελπιστούμε να γίνουμε η πηγή ενημέρωσής σας καθώς και της ανταλλαγής των απόψεων σας στο φόρουμ μας που σίγουρα θα αποτελέσει και τη καρδιά της όλης προσπάθειας.

Η ομάδα απαρτίζεται απο ανθρώπους που λίγο πολύ είναι γνωστοί στην Ελληνική κοινότητα των gamers καθώς έχουν μεγάλη προϊστορία όντας διαχειριστές αλλά και ενεργά μέλη σε μεγάλα sites που έχουν σχέση με τα Video Games και τα PC. Η ομάδα απαρτίζεται από τους P3tran, Predator GR, IceMatrix8 και sPi και σας υποσχόμαστε οτι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας κρατάμε καθημερινά ενήμερους με νέα, reviews αλλά και previews παιχνιδιών για όλες τις πλατφόρμες.

O ιστότοπος δεν βρίσκεται στο τελικό του στάδιο γι'αυτό μπορεί να αντιμετωπίσετε πολλές αλλαγές μέσα στις επόμενες μέρες είτε στη λειτουργία του είτε στην εμφάνισή του. Οτιδήποτε παρατηρήσεις έχετε μπορειτε να τις διατυπώσετε στο forum κάνοντας κλικ εδώ (πρέπει να κάνετε εγγραφή) και θα είναι χαρά μας να σας ακούσουμε.

http://www.nextgen.gr

Reaction score
0
Μέλοι του site αυτού είναι fanboy του 360 σε βαθμό αηδίας ... Δεν τους ξέρω όλους , υπάρχουν και τα δύο άκρα στο site σας ?
Αν ναι ίσως έχει κάποιο ενδιαφέρον .

Reaction score
164
Καλά. Πάμε τότε να μορφωθούμε στο ενδιαφέρον ανεξάρτητο site στο οποίο ανήκεις.:bravo:

Reaction score
0
Δεν έχω κανένα site, ούτε ανήκω κάπου ... είμαι μέλος σε 3-4 forum και κανένα δεν έχει τέτοιο πρόβλημα.

Εδώ μιλάμε ότι αν δεν κάνουν αυτό που λέω, είναι σαν να ανοίγει ανεξάρτητη εφημερίδα και να γράφει νέα του ΠΑΟ o Τσουκαλάς με την θύρα 7 !!!
(δεν πιστεύω να υπάρχει τόσο θράσος βέβαια, γιαυτό ρωτάω)

Reaction score
164
Φαντάσου όμως οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας "ΠΑΟ ΟΛΕ" να κατηγορούν για οπαδισμό την εφημερίδα ΧΥΖ.... :happy_9:

Reaction score
0
Εγώ δεν είμαι δημοσιογράφος σε καμία "ανεξάρτητη" εφημερίδα ... όπως γράφω εγώ εδώ σαν user σε ένα απλό forum γράφεις και εσύ.
Αν το έκανα θα είχες λόγο να είσαι λίγο επιφυλακτικός για το αποτέλεσμα...

Τέσπα, είναι προφανές ότι εσύ λόγο της θέσης σου δεν θα μπορέσεις να δεις τι λέω, απλά είμαι περίεργος να μου απαντήσει ο φίλος για το αν είναι άρρωστοι ps3 fuν oι 2-3 που δεν ξέρω ώστε να ισορροπούν τα πράγματα.

Reaction score
7
Blizard κάνε μου μια χάρη...Πάρε το ρημάδι το PS3,τράβα στο Las Vegas και παντρέψου το...Να του λες γλυκόλογα και ότι άλλο θες...Δεν είμαι fanboy ούτε του ενός ούτε του άλλου μηχανήματος αλλά έχω βαρεθεί να σε βλέπω να ανάγεις κάθε θέμα που ανοίγεται στην κατηγορία σε διαμάχη για το Playstation 3...Μα το θεό και έτοιμος να ήμουν να το πάρω το PS3,άμα διάβαζα όσα έχεις γράψει θα έπαιρνα Nintendo Wii ή κανα 360...

Ο άνθρωπος μας ενημερώνει για μια νέα προσπάθεια και εσύ πάλι το πας στην κόντρα...Σεβαστή η άποψή σου αλλά όταν την αναφέρεις συνέχεια,αρχικά γίνεσαι βαρετός,μετά γραφικός και κάπου εκεί μετατρέπεσαι σε εκνευριστικό...

Ξέρουμε τις απόψεις σου.Δεν χρειάζεται να μας το υπενθυμίζεις συνέχεια...

ΥΓ.Και το λέω μόνο σε εσένα γιατί τον Unfo τον ξέρω κομμάτι καλύτερα και πιστεύω πως ξέρω γιατί λέει ότι λέει...Κάποιοι έχουν αίσθηση του χιούμορ και κάποιοι όχι...Ο Βασίλης ανήκει στην πρώτη κατηγορία,εσύ?

Gabriel με συγχωρείς για το mess...Η σελίδα είναι πολύ καλή και ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια.

Reaction score
0
Παιδιά αφού ευχαριστήσω τον Blizzard για την αντικειμενικότητα του να θάψει ένα site την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, να πώ πώς δεν έχω κάποιο affiliation με το website πέραν του ότι τα παιδιά εκεί είναι φίλοι και τα γνωρίζω.

Το website έχει ώς στόχο του να καλύψει όλα τα nextgen μέσα (PS3, Xbox360, Wii, PC) και να προσφέρει ενημέρωση για όλα και για όλους. Όλοι οι ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι είναι ευπρόσδεκτοι.

Reaction score
5
Μέλοι του site αυτού είναι fanboy του 360 σε βαθμό αηδίας ... Δεν τους ξέρω όλους , υπάρχουν και τα δύο άκρα στο site σας ?
Αν ναι ίσως έχει κάποιο ενδιαφέρον .

εσυ βρε μηδενικέ ανύπαρκτε τύπε, δεν είσαι φαν-μπόι του PS3 σε βαθμό αηδίας ναούμ;

αει σηχτίρ...

σιχάθηκα να σε διαβάζω πια... wall_1wall_1wall_1

μπορει καποιος συντονιστής να το σβήσει παρακαλώ όταν το δει όμως. χιχιχιχιχι :happy_9::happy_9::happy_9:

δεν τον αντεχω άλλο σόρρυ. :cool_3::cool_3:

Reaction score
164
Λοιπόν... Μου χαλάσατε τον Nectons. Αν μου χαλάσετε και τον Blizard, θα αρχίσω να ασχολούμαι με τον Ρεγκούνα και θα γίνει χαμός! :happy_5:
Αφήστε τον να παίζω μαζί του μέχρι να βγάλει το PS3 κανένα παιχνίδι... Plz... :happy_5:

Reaction score
164
Επί του θέματος:
Καλή επιτυχία στη νέα σας προσπάθεια. :bravo:
Gabriel ήθελα να σε ρωτήσω... Τα screenshots του FM2 είναι μέσα από το παιχνίδι;

Reaction score
0
Επί του θέματος:
Gabriel ήθελα να σε ρωτήσω... Τα screenshots του FM2 είναι μέσα από το παιχνίδι;
Παιδιά δεν έχω καμία σχέση με content που βλέπετε στο site γιατί είμαι απλός χρήστης εκεί και όχι moderator/admin ή κάτι άλλο.

Τώρα από όσο γνωρίζω είναι ingame από το demo που κυκλοφόρησε προχτές.

Reaction score
1
Good luck guys , αν και έχουμε περάσει σε 2ψήφιο αριθμό ιδίου περιεχομένου και ο ανταγωνισμός είναι σκληρός !

ΥΓ προσεχώς το Blizopinions.com , η ιστοσελίδα που θα σας κάνει να τρέχουν τα σάλια σας ! Only PS3 fans pls !

ΥΓ2 δεν κάνω πλάκα , πάω να κατοχυρώσω την σελίδα , Bliz come over there!

Reaction score
62
Ας επανέλθουμε στο θέμα μας παρακαλώ. Όπως έχουμε πεί, το avsite είναι ένα ανοικτό forum και στηρίζει με χαρά κάθε νέα προσπάθεια που γίνεται, ειδικά πάνω σε σελίδες νέας τεχνολογίας. Στο κάτω κάτω, σε όποιον δεν αρέσει ή έχει αντίρρηση, δεν ξαναμπαίνει και τελειώνει το θέμα.

Reaction score
0
Επί του θέματος:
Γεια σας κι από εμένα...
Εγώ ανήκω στην ομάδα του NextGen, αν είμαστε fanboys ή όχι κάποιας κονσόλας θα μας κρίνετε από το περιέχομενο και τις απόψεις μας στο site όχι από κάποιο όραμα που είδατε χθες το βράδυ...
Ελπίζω να μπορέσουμε να καλύψουμε όλες τις κονσόλες με τον ίδιο τρόπο!
Οπότε είναι λίγο άδικο να μας κρίνουν πρίν καν μπούν 10 νέα στην κεντρική σελίδα...

Όσο για τα screenshots του FM2 που βρίσκονται στο site ειναι IN GAME από το Demo που κυκολοφορεί στο marketplace και μπορείτε όσοι έχετε πρόσβαση στο Xbox Live να κατεβάσετε!
Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη!

Reaction score
0
Απο τη στιγμη που ειναι ο p3tran στην ομαδα, λογικο ειναι να κραζει ο blizzard.

Απολαυστικος οπως παντα ομως, με τη καλη κουβεντα στο στομα. Χωρις να εχει τρεξει καν το site, εχοντας ανεβει μονο 4 νεα στη πρωτη σελιδα εκρινε οτι το site θα ασχολειται μονο με το Xbox 360, αρα λοιπον η όποια προθεση του blizard ειναι να κραξει εκ των προτερων χωρις να εχει καν εμπεριστατομενη αποψη του περιεχομενου της σελιδας. Κακομοιριά....

Reaction score
0
Κακομοιριά από ποιόν βρε φίλε ?
Γεγονός που δεν αρνήστε φυσικά είναι ότι μερικοί εκεί είναι άρρωστα xbox fanboys ... η ερώτηση είναι αν έχετε και από την άλλη μεριά κάποιους.

Αν έχετε είπα ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρον site , που το έκραξα ???
(Να υποθέσω ότι όλοι είναι βαμμένοι xbox fan , γιαυτό συμπέρανες ότι το κακοχαρακτήρισα αναφέροντας ότι τότε δεν θα είναι αντικειμενικό ? )

ΥΓ
Τεσπα, τίποτα δεν αποκλείετε και καλή επιτυχία να έχετε , απλά δεν μου αρέσει η υποκρισία ... πείτε την αλήθεια λοιπόν σε αυτό που ρώτησα , πές έχουμε τόσα fanboys και οι άλλοι είναι ουδέτεροι ή δεν ξέρω τι, δεν τρέχει τίποτα.

Reaction score
164
Βρε παιδιά, καλά σας λέει...
βάλτε στο team και τον Blizard, να ακουστεί η αλήθεια! Να πρωτοδημοσιεύσει εκεί και την μελέτη που κάνει τόσες εβδομάδες πάνω στον σχεδιασμό των m/b των δύο συσκευών, για να αποδείξει πως ό,τι λέει το έχει μελετήσει και δεν πετάει μπούρδες στον αέρα! :happy_5:
Βρε συ Blizard... Γράφεις στο www.myps3.gr και κατηγορείς τους άλλους για αμεροληψία; Χωρίς μάλιστα να έχεις δει ακόμα δείγμα γραφής;
Δεν σου λέω, καλό είναι να γράφεις στο myps3, μιας και έχεις PS3. Δεν σου ζήτησε κανένας να είσαι μέλος στο www.myxbox.gr. Λογικά πράττεις, αφού έχεις PS, τι σε νοιάζει το 360; Αλλά μην κατακρίνεις χωρίς αποδείξεις!

Reaction score
0
Δεν κατακρίνω ... είπα ότι μπορεί να έχει ενδιαφέρον αν έχετε τα 2 άκρα .

Αν έχετε μονο το ένα και σκοπεύετε να κάνετε καλή δουλειά και όχι προπαγάνδα, δεν υπάρχει και λόγος να μου επιτίθεστε λες και έτσι θα το κρύψετε ... πέστε απλά την αλήθεια, δεν τρέχει τίποτα είπαμε.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.244