NextGen.gr

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
εσυ βρε μηδενικέ ανύπαρκτε τύπε, δεν είσαι φαν-μπόι του PS3 σε βαθμό αηδίας ναούμ;

αει σηχτίρ...

σιχάθηκα να σε διαβάζω πια... wall_1wall_1wall_1
Οχι , δεν είμαι... δεν γράφω ψέματα ,προσπαθώ να είμαι σοβαρός και επιπλέον είμαι απλός χρήστης.
Που μπορεί να είμαι μηδέν και ανύπαρκτος αλλά θέλω να πιστεύω όχι βρωμερός, γιαυτό προσέχω να μην αρχίζω χαρακτηρισμούς σαν τους δικούς σου.

Εδώ μιλάμε για περιπτώσεις ακραίες που πραγματικά δεν θα πιστεύεις , και θα ήθελα να ήξερα αν θα είναι τέτοια άτομα mod σε ένα ps3 forum που μπορεί να γράφω.

Η συζήτηση θα συνεχιστεί εδώ που έκανα ερώτηση στο forum του site... είναι πιο σωστό.
http://www.nextgen.gr/forum/showthread.php?p=194#post194

Reaction score
164
Οχι , δεν είμαι... δεν γράφω ψέματα ,προσπαθώ να είμαι σοβαρός και επιπλέον είμαι απλός χρήστης.
:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Από τα πιο καλά που έχω διαβάσει!
:happy_5:
Πώς πάει η μελέτη για τις m/b; Αν έχεις κολλήσει κάπου, ρώτα. Δεν είναι κακό! Σε ξαναρωτάω επειδή είπες ότι δεν γράφεις ψέματα και ό,τι λες το αποδικνύεις! :happy_5:

Reaction score
0
Δεν είπα ψέματα πουθενά... έβαλα και εικόνες για να δει όποιος θέλει αυτό που είδα εγώ, ώστε να μην υπάρχει καν θέμα.
(και από πάνω είπα ότι ίσως έκανα λάθος στην αρχική εκτίμηση μου... η κόλα που προσθέσανε με έκανε να εκτιμήσω την καλή δουλειά που κάνουν)

Reaction score
164
Δεν είπα ψέματα πουθενά... έβαλα και εικόνες για να δει όποιος θέλει αυτό που είδα εγώ, ώστε να μην υπάρχει αμφιβολία.
(και από πάνω είπα ότι ίσως έκανα λάθος στην αρχική εκτίμηση μου... η κόλα που προσθέσανε με έκανε να εκτιμήσω την καλή δουλειά που κάνουν)
Εγώ είδα δύο πλακέτες. Δεν κατάλαβα τίποτα από αυτές. Εσύ τις έκρινες και μάλιστα χαρακτήρισες την μία για τα σκουπίδια και την άλλη hitech. Και ρωτάω εγώ ο ανίδεος: Τι είδες και το είπες αυτό; Αν πας πχ στη hi-end θα δεις πως όταν κρίνουν το εσωτερικό μιας κατασκευής λένε "έχει τορροειδή μετασηματιστή.... μπλα μπλα μπλα.... πυκωτές Χ χωρητικότητας Υ τύπου και Ζ μάρκας... μπλα μπλα μπλα... transport Ψ.... μπλα μπλα μπλα..."
Για πες μας και εσύ τι είδες. Γιατί εμείς δεν είδαμε!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: NextGen.gr

Εδώ μιλάμε για περιπτώσεις ακραίες που πραγματικά δεν θα πιστεύεις , και θα ήθελα να ήξερα αν θα είναι τέτοια άτομα mod σε ένα ps3 forum που μπορεί να γράφω.
Ναι ρε bliz αλλά αν ήσουν εσύ mod σε PS3 forum(ευτυχώς που δεν είσαι δηλαδή :happy_8:)όταν κάποιος θα έλεγε ότι το 360 είναι καλύτερο από το PS3 θα του διέγραφες τα posts(στην καλύτερη των περιπτώσεων)..........:happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7:

Μα καλά μας δουλεύεις τώρα? :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: NextGen.gr

Ναι ρε bliz αλλά αν ήσουν εσύ mod σε PS3 forum(ευτυχώς που δεν είσαι δηλαδή :happy_8:)όταν κάποιος θα έλεγε ότι το 360 είναι καλύτερο από το PS3 θα του διέγραφες τα posts(στην καλύτερη των περιπτώσεων)..........:happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7:
Δεν είμαι mod πουθενά φίλε, και δεν έχει νόημα να απαντήσω στην κατηγορία σου.

Αντίθετα οι άλλοι είναι, και όπως καταλαβαίνεις ο φόβος μου είναι κάπου αντίστοιχος με τον δικό σου και 100% δικαιολογημένος ...

Σαν Mod προτίμησες να κάνεις επίθεση σε εμένα χωρίς λόγο και αγνόησες το πραγματικό θέμα που ανέφερα ... κοίτα να κάνεις την δουλειά σου υποτυπωδώς σωστά άλλη φορά και άσε την άσχετη "δικαιολογία" του τι ΘΑ έκανα εγώ.

Reaction score
0
Ευχαριστούμε Blizzard που σεβάστηκες το τόπικ και δεν το έκανες βουτάνα, όπως συνηθίζεις. Συνήθης τακτική. Ξεκινάω και λέω αρλούμπες για να θάψω τα πέντε δεκα πράματα που αξίζουν.

Όλοι κρινόμαστε. Ακόμη και πίσω από την ανωνυμία μας. Και δυστυχώς για εσένα δεν έκανες καν τον κόπο να πας μια βόλτα από το site να δείς τι γράφει.

Άντε γειά.

Τα υπόλοιπα σκεπτόμενα άτομα, ανεξαρτήτως πλατφόρμας, τα περιμένουμε για γόνιμο διάλογο, ενημέρωση, αντιπαράθεση (και αυτή μες το πρόγραμμα είναι, αρκεί να μην καταντά στείρα)και φυσικά χαβαλέ γιατί το θέμα μας είναι τα παιχνίδια και όχι το μεσανατολικό.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NextGen.gr

Σαν Mod προτίμησες να κάνεις επίθεση σε εμένα χωρίς λόγο και αγνόησες το πραγματικό θέμα που ανέφερα ... κοίτα να κάνεις την δουλειά σου υποτυπωδώς σωστά άλλη φορά και άσε την δικαιολογία του τι ΘΑ έκανα εγώ.
Ένα πράγμα θα πώ........αυτό που είπε και ο unforgiven παραπάνω.......υπάρχουν κάποιοι που κάνουν πλάκα και κάποιοι δεν την ανέχονται..........εγώ μια χαρά κάνω τη δουλειά μου και μίλα σε παρακαλώ καλύτερα :mad_1: ..........τώρα αν εσύ όλα τα θεωρείς προσωπική επίθεση είναι δικό σου πρόβλημα.........:sad:

Reaction score
0
Λίγο πριν έδωσα το link ... μου αρέσει που με κατηγόρησες ότι δεν διάβασα και το site πριν μιλήσω :)
Πραγματικά, δεν έχει ανάγκη από σχολιασμό ,για αυτό και δεν είπα τίποτα άλλο .
Ευχαριστούμε Blizzard που σεβάστηκες το τόπικ και δεν το έκανες βουτάνα, όπως συνηθίζεις. Συνήθης τακτική. Ξεκινάω και λέω αρλούμπες για να θάψω τα πέντε δεκα πράματα που αξίζουν.
Αγαπητέ, έκανες διαφήμιση σε ένα site "ενημέρωσης" χωρίς να αναφέρεις κάποιες χοντρές ιδιαιτερότητες που έχει ...
(τόλμα να πεις ότι έχω άδικο και δεν υπάρχουν ακραία φανατικοί xbox360 admin, σε site που έχει και ps3forum-news)

Ο σεβασμός θα έπρεπε να υπήρχε κυρίως προς τους αναγνώστες των 2 site, και να δίνατε πραγματική απάντηση.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: NextGen.gr

Εγώ άλλο θέλω να ρωτήσω... Κανείς δε σκέφτηκε να καπαρώσει το nick blizard στο νέο forum?!
Σας πειράζω, Υπουργέ! Απλά δώστε μία ευκαιρία στα παιδιά..Με το καλημέρα χώσιμο?! :mrgreen:

Reaction score
0
Φίλε μιλάμε για πολύ ακραίες περιπτώσεις... δεν ξέρω αν πρέπει να σας πω λεπτομέρειες γιατί ίσως ξεφύγει το θέμα .
Και έχουμε χρήστες που εμπιστεύονται ένα site και συμμετέχουν σε αυτό , δεν βλέπω κανένα λόγο να το βουλώσω.

Το λιγότερο που θα "περίμενα" ήταν μια ειλικρινή απάντηση από τα παιδιά... είδα προς το παρόν μια "βρωμιά" με το "υπουργός" , περιμένω για την συνέχεια.

Reaction score
0
Απάντηση: NextGen.gr

Blizard εις ανώτερα.........όπου νά 'ναι θα γίνεις και Πρωθυπουργός. :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
0
Που θα πάει, κάθε μέρα μεγαλώνεις οπότε σιγά-σιγά θα σταματήσεις να χαζογελάς με τα πάντα :) ...

Reaction score
0

Που θα πάει, κάθε μέρα μεγαλώνεις οπότε σιγά-σιγά θα σταματήσεις να χαζογελάς με τα πάντα :) ...
Δεν χρειάζεται να μεγαλώσω κι άλλο για να αποκτήσω περισσότερη σοβαρότητα.......:happy_6: ..........απλώς χαζογελώ όπως λες κι εσύ μπας και καταφέρω να σε βάλω στο σωστό δρόμο........να καταλάβεις δηλαδή ότι λίγη πλάκα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν(αυτό προσπαθούν να κάνουν και στο nextgen).......απ' ότι βλέπω όμως έχω πολύ δουλειά ακόμα. :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
0
Ας απαντήσουν πρώτα σε κανά σοβαρό θέμα από όσα είπα , και μετά να κολλάνε ότι τους κατέβει στους χρήστες για πλάκα.
(και εσύ δηλαδή να την μείωνες λίγο κάποιες φορές , δεν θα ήταν κακό)

GTX

Reaction score
39
Ας απαντήσουν πρώτα σε κανά σοβαρό θέμα από όσα είπα , και μετά να κολλάνε ότι τους κατέβει στους χρήστες για πλάκα.
Blizard κάποια στιγμή φίλε πρέπει να καταλάβεις οτι κανένα θέμα που αναφέρεται στο PS3 ή το 360 δεν είναι σοβαρό, πόσο μάλλον όταν αρχίζεις και γράφεις εσύ. :cool_4:

Reaction score
0

Για το πρώτο σου κότσαραν το "Υπουργός Πληροφοριών Sony" επειδή ήξεραν ότι θα έχεις αντιρρήσεις......τώρα γιατί συνεχίζουν και δεν το σβήνουν είναι δικό τους θέμα.......οι mods και οι admin κάνουν πλάκα στο δικό τους site οπότε αν θές γράφεις αν θές όχι..........όσο για το δεύτερο εγώ θα σταματήσω την πλάκα(προς το παρόν)........όμως δεν σου εγγυώμαι τίποτα για κανέναν άλλο.....:happy_4:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Θα ήθελα εκ μέρους του www.avsite.gr να εκφράσω τις ευχές μου για καλή επιτυχία στην νέα προσπάθεια του www.nextgen.gr

Όσα περισσότερα φόρα και όσες περισσότερες φωνές τόσο καλύτερο για όλους τους Έλληνες Καταναλωτές!

Λυπάμαι πολύ φυσικά γιατί σε ένα θέμα ανακοίνωσης μιας καινούργιας προσπάθειας γίνεται μία συζήτηση που, το λιγότερο, δεν είναι ευγενική απέναντι στο www.nextgen.gr.

Αν δεν συμφωνούμε με την προσπάθεια αυτή καλό είναι να το λέμε ειλικρινά. Αν πάλι έχουμε ενδοιασμούς, καλύτερα να περιμένουμε τα πρώτα δείγματα γραφής.

Πάντως www.avsite.gr εύχεται ειλικρινά καλή επιτυχία στο www.nextgen.gr

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής
www.avsite.gr

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.238
Members
38.541
Νεότερο μέλος