Nova HD

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Nova HD

Voreie Φιλιππε, καμμιά φωτο δεν τραβάτε εσείς εκεί ? :109:

Τον δέκτη με φόντο την λίμνη πχ. ? (όχι όταν τον πετάτε μέσα βεβαια...):137:

Reaction score
4.909

Voreie Φιλιππε, καμμιά φωτο δεν τραβάτε εσείς εκεί ? :109:

Τον δέκτη με φόντο την λίμνη πχ. ? (όχι όταν τον πετάτε μέσα βεβαια...):137:
Πήγα ξαφνικά στο σπίτι του φίλου, ούτε που μου πέρασε απο το μυαλό! Πρεπει να υπάρχουν πάντως φωτο απο την επίσημη παρουσίαση της Nova
Τελικά αύριο θα του κάνουν την ενεργοποίηση, τα μηχανήματα ήταν τόσο φρέσκα που δεν έχουν ακόμη περαστεί οι σειριακοί τους στην βαση δεδομένων των υπαλλήλων που κάνουν τις ενεργοποιήσεις! (δηλαδή θα ξαναπάω σπίτι του αυριο το μεσημέρι γιατι ειναι περιπλοκη η διαδικασία στο τηλέφωνο μέχρι να μιλήσεις με το τεχνικό τμήμα). Τον δέκτη θα τον πάρω σπίτι για λίγες μέρες μετά τις 31 του μήνα γιατι ενδιάμεσα θα λείψω για 8-9 μέρες, ακόμη δεν έχω βουτήξει στην θάλασσα και παραμένω κάτασπρος, αν βουτήξω στην λίμνη αυτή την εποχή θα γίνω καταπράσινος (όπως στο αβαταρ...)!

Reaction score
7.448
Re: Απάντηση: Nova HD

αν βουτήξω στην λίμνη αυτή την εποχή θα γίνω καταπράσινος (όπως στο αβαταρ...)!
off topic
βούτα Φιλιππε και στειλε μου μια φωτο να σε εχω να σε καμαρώνω

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

εβαλα τους δορυφόρους και τον "πέτυχαν" μόλις βγήκε απο τη λίμνη...:143::142:

Reaction score
4.909

Αν στείλουμε την φωτό μου στην Νόβα ...λές να φοβηθούν και να αρχίσουν να δίνουν σκέτες κάρτες για τα χαντέ;

Reaction score
4.909

Σας μεταφέρω και τα τελευταία νέα...
Το μεσημέρι έφαγα μία ώρα στο σπίτι του φίλου μου (η μισή ήταν μέχρι να πιάσουμε γραμμή με το τεχνικό τμήμα) και....δεν έγινε η ενεργοποίηση. Εφυγα για φαί και την κλασσική μεσημεριανή σιέστα (για να ζηλεύετε...ω Αθηναίοι!) και αφησα τον φίλο μου να συνεχίσει τις προσπάθειες. Μετα απο 3 ή 4 διαφορετικά τηλέφωνα και αφού ...τα άκουσε όλο το τεχνικό τμήμα (δεν μασάει ο φίλος μου...) κάποια κοπέλλα σκέφτηκε τελικά να τον ρωτήσει να συγκρίνει τον σειριακό του μηχανήματος με αυτόν του κουτιού (που αυτό μας ζητούσαν) και...μπίγκο ανευρέθη η αιτία! Καποιος μπέρδεψε τον δέκτη και τον έβαλε σε άλλο κουτί, με αποτέλεσμα να μην αντιστοιχει ο σειριακός του κουτιού με αυτόν στο μηχάνημα!
Ετσι, μετα απο 5-6 ώρες προσπάθειας κατάφεραν να τον ενεργοποιήσουν, τέλος καλό όλα καλά!
Παντως για την ενεργοποίηση πέρα απο την αναβάθμιση του μηχανήματος, χρειάζεται και μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων καθώς και μία...επέμβαση στο οικολογικό μενού του δέκτη (που του βάζουμε να λεει ΟΧΙ αντί για ...2 ώρες!) και μετά περιμένουμε την ενεργοποίηση. Αυτά για κάποιον που δεν έχει καλή σχέση με μηχανάκια (όπως ο φίλος μου) έχουν κάποια δυσκολία να γίνουν, όπως και απο απλό και "άσχετο" χρήστη...
HD εικόνα ειδε στο Eurosport (εγω δεν ειδα ακόμη...τώρα όταν επανέλθω!)

Reaction score
35

Τα έχουν κάνει λίγο μπάχαλο. Ίσως να μη περίμεναν τόση μεγάλη ζήτηση μέσα στον Αύγουστο.

Πέρα από τα 3 HD κανάλια, απ' ότι καταλαβαίνω όσοι προτιμούν το δέκτη αυτό έναντι του 1110 θα μπορούν να έχουν καλύτερη ποιότητα εικόνας. Μία σύγκριση της εικόνας του δέκτη με δημοφιλείς HD δέκτες της αγοράς θα ήταν ενδιαφέρουσα.

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να "παντρευτώ", αρκεί να μου δώσουν τη δυνατότητα να βλέπω σε 3 τηλεοράσεις. Γι' αυτό θα περιμένω να δω και το PVR μοντέλο αλλά και την υπηρεσία Multivision.

Reaction score
0

Θεμά 1ο: Πριν απο 6 περίπου μήνες έχασα την κάρτα της nova κατά τη μεταφορά της στην εξοχή. Σε επικοινωνία με την εταιρία απαίτησαν να πάρω νέο μηχάνημα και νέα κάρτα που θα συνεργάζεται μόνο με αυτό. Τους ζήτησα να διακόψουν τη συνδρομή και μετά απο 20 λεπτά μου πρότειναν να μου στείλουν νέα, "ανοιχτή" κάρτα (κόστος 20 ευρώ).

Θέμα 2ο: Στην εξοχή έχω μια συσκευή Power Sat ST 5000, η οποία δυσκολεύεται να συνεργαστεί με την νέα κάρτα της NOVA (ΚΑPPA). Κάπου διάβασα ότι η συγκεκριμένη συσκευή δέχεται αναβάθμιση, δεν ξέρω όμως αν αυτό λύσει το πρόβλημα (αν γνωρίζει κάτι παραπάνω κάποιος θα με βοηθούσε πραγματικά)

Θέμα 3ο: Σκοπεύω να αποκτήσω το πακέτο HD και σε περίπτωση που μου επιβάλουν ξανά κλειδωμένες κάρτες κτλ. απλά θα τους ζητήσω να διακόψουν τη συνδρομή. Συμπεριφέρονται λες και μας προσφέρουν προϊόν πρώτης ανάγκης, αυξάνοντας εν καιρώ κρίσης τα τιμολόγιά τους. Δεν είναι γάλα ούτε ψωμί. Ας λειτουργήσουμε μια φορά με καταναλωτική συνείδηση!!!

Reaction score
68

Θέμα 2ο: πολύ πιθανό να μη γίνει τίποτα με την αναβάθμιση. Ο δέκτης αυτός δέχεται modules;

Θέμα 3ο: Απόκτηση hd πακέτου = δέκτης pace με παντρεμένη κάρτα.

Reaction score
114

Θέμα 2ο: Στην εξοχή έχω μια συσκευή Power Sat ST 5000, η οποία δυσκολεύεται να συνεργαστεί με την νέα κάρτα της NOVA (ΚΑPPA). Κάπου διάβασα ότι η συγκεκριμένη συσκευή δέχεται αναβάθμιση, δεν ξέρω όμως αν αυτό λύσει το πρόβλημα (αν γνωρίζει κάτι παραπάνω κάποιος θα με βοηθούσε πραγματικά)

http://www.stamelectronics.com/download/sat/

Reaction score
0

Μάγκες τα έσκασα τελικά τα λεφτά.Όλα ωραία, όλα καλά αλλά πείτε μου.Η θύρα usb,σε τι χρησιμεύει???

Reaction score
0

Μάγκες τα έσκασα τελικά τα λεφτά.Όλα ωραία, όλα καλά αλλά πείτε μου.Η θύρα usb,σε τι χρησιμεύει???

Προς το παρον σε τιποτα , ειναι για μελλοντικη χρηση σε καποια ανβαθμιση ισως ! Οπως κ η ethernet

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.569

γενικώς καταστασεις card sharing με τα καινούργια δεδομένα δεν θα παιζουν. Απαιτούν παλιές καρτες αλλά απο ότι φαίνεται και αυτες δεν θα παίζουν στο μέλλον.
Θα υπάρξει μάλλον λύση απο την ίδια την Nova για Multivision δέκτη που θα εξυπηρετεί περισσότερες απο μία τηλεοράσεις HD με την ανάλογη επιβάρυνση συνδρομής πάντα.
Θα δούμε...
Πάνο, υπάρχει κάποια ιδέα για το πότε θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία multivision της Nova?

Γιατί το να βλέπεις αναγκαστικά σε μία μόνο τηλεόραση είναι αποτρεπτικό για την αναβάθμιση σε HD, με το αντίστοιχο πάντρεμα της κάρτας με τον δέκτη.
Τώρα τουλάχιστον μπορείς να δεις έστω και με χαμηλή ποιότητα σε παραπάνω από μία τηλεοράσεις....

Reaction score
35

Σαν παλιός συνδρομητής, έστειλα ένα email στο τεχνικό τμήμα της Nova και ζήτησα να μάθω αν μπορώ να ενεργοποιήσω την υπηρεσία HD σε δικό μου pvr δέκτη και αν δε γίνεται, πότε θα μπορώ να επιλέξω δικό τους pvr δέκτη και με τι κόστος.

Επικοινώνησαν μαζί μου και με ενημέρωσαν ότι ο PVR δέκτης θα είναι διαθέσιμος το αργότερο ως το τέλος του χρόνου. Επίσης, αν θέλω να βλέπω και σε δεύτερο δωμάτιο, τότε θα πρέπει να προμηθευτώ άλλο ένα δέκτη, είτε pvr είτε απλό, και την υπηρεσία multivision. Δεν υπάρχει περίπτωση να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία HD σε παλιά κάρτα, σύμφωνα με τον τεχνικό δε μπορεί να γίνει γιατί οι νέες κάρτες έχουν άλλο σύστημα προστασίας. Πιστεύω πως αυτό είναι υπεκφυγή, σίγουρα μπορεί να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία σε παλιές κάρτες, απλώς δε θέλουν.

Συνεπώς για όσους θέλουν να έχουν δυνατότητες timeshift και εγγραφών αλλά και θέαση σε ένα ακόμα δωμάτιο, θα πρέπει να δαπανήσουν περίπου 200-250 ευρώ για το δέκτη pvr, 130 ευρώ για τον απλό δέκτη για δεύτερο δωμάτιο, και συνδρομή επιβαρυμένη κατά 7-10 ευρώ για το δεύτερο σημείο θέασης.

Η υπηρεσία multivision θα είναι ταυτόχρονα διαθέσιμη με τους δέκτες pvr.

Πράγματα που ήδη μπορώ να τα κάνω με δέκτες που ήδη έχω, αλλά για 3 επιπλέον HD κανάλια, θα πρέπει να πληρώνω επιπλέον συνδρομή 10-15 ευρώ (για multivision + hd) και 350 ως 400 ευρώ νέο εξοπλισμό.

Ευχαριστώ, δε θα πάρω. Αν γίνουν πολύ περισσότερα τα HD κανάλια, το συζητάμε.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

να δούμε και την εναλλακτική πρόταση του OTE...
Οταν θα υπάρξει ανταγωνισμός πιστεύω να αλλάξει το κατεστημένο - μονοπώλιο της NOVA... :121:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.569

Σαν παλιός συνδρομητής, έστειλα ένα email στο τεχνικό τμήμα της Nova και ζήτησα να μάθω αν μπορώ να ενεργοποιήσω την υπηρεσία HD σε δικό μου pvr δέκτη και αν δε γίνεται, πότε θα μπορώ να επιλέξω δικό τους pvr δέκτη και με τι κόστος.

Επικοινώνησαν μαζί μου και με ενημέρωσαν ότι ο PVR δέκτης θα είναι διαθέσιμος το αργότερο ως το τέλος του χρόνου. Επίσης, αν θέλω να βλέπω και σε δεύτερο δωμάτιο, τότε θα πρέπει να προμηθευτώ άλλο ένα δέκτη, είτε pvr είτε απλό, και την υπηρεσία multivision. Δεν υπάρχει περίπτωση να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία HD σε παλιά κάρτα, σύμφωνα με τον τεχνικό δε μπορεί να γίνει γιατί οι νέες κάρτες έχουν άλλο σύστημα προστασίας. Πιστεύω πως αυτό είναι υπεκφυγή, σίγουρα μπορεί να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία σε παλιές κάρτες, απλώς δε θέλουν.

Συνεπώς για όσους θέλουν να έχουν δυνατότητες timeshift και εγγραφών αλλά και θέαση σε ένα ακόμα δωμάτιο, θα πρέπει να δαπανήσουν περίπου 200-250 ευρώ για το δέκτη pvr, 130 ευρώ για τον απλό δέκτη για δεύτερο δωμάτιο, και συνδρομή επιβαρυμένη κατά 7-10 ευρώ για το δεύτερο σημείο θέασης.

Η υπηρεσία multivision θα είναι ταυτόχρονα διαθέσιμη με τους δέκτες pvr.

Πράγματα που ήδη μπορώ να τα κάνω με δέκτες που ήδη έχω, αλλά για 3 επιπλέον HD κανάλια, θα πρέπει να πληρώνω επιπλέον συνδρομή 10-15 ευρώ (για multivision + hd) και 350 ως 400 ευρώ νέο εξοπλισμό.

Ευχαριστώ, δε θα πάρω. Αν γίνουν πολύ περισσότερα τα HD κανάλια, το συζητάμε.
Η Nova σε ενημέρωσε ότι η υπηρεσία Multivision θα στοιχίζει 7-10 ευρώ? Και όταν λέμε δεύτερο σημείο θέασης, προϋποθέτει κάποια απόσταση μεταξύ των δεκτών?

Reaction score
3.085

Καλημέρα κι από μένα και καλό φθινόπωρο στους τελευτήσαντες τις διακοπές τους. Δυστυχώς μέχρι χθες δεν είχα Internet λόγω εξοχικού και δεν είχα επαφή (ούτε έβλεπα, ούτε - φυσικά - έγραφα). Ξεκινάω από σήμερα ξανά να γράφω.

Λοιπόν, επικοινώνησα κι εγώ με NOVA σαν παλιός συνδρομητής full pack και προτείνουν το σε όλους γνωστό: αγορά νέου δέκτη/κάρτας (ουσιαστικά καταργώντας τον παλιό). Ο δικός μου είναι ο παλιός Panasat 720i και η κάρτα είναι ελεύθερη, άρα μπαίνει σε οποιονδήποτε δέκτη που δέχεται κωδικοποίηση Irdetto.

Όταν τους είπα ότι χρειάζομαι να λειτουργώ με την παρούσα κατάσταση (δηλ. να μπορώ να μεταφέρω την κάρτα και τον δέκτη όπου γουστάρω και όποτε θέλω), μου είπαν ότι η μόνη λύση - εφ' όσον θέλω φυσικά να έχω και NOVA HD - είναι μια δεύτερη συνδρομή και ένας επί πλέον δέκτης HD με παντρεμένη κάρτα.

Σκεφτόμουν να κάνω την απόπειρα και να πάρω δέκτη/κάρτα και μια συνδρομή για ένα μήνα για να δω τί ψάρια πιάνει η υπηρεσία και το πακέτο. Αλλά μετά μπήκε και το θέμα του PVR καθώς και η υπηρεσία multivision και σκέφτομαι πως ίσως ένας τωρινός (απλός) δέκτης θα είναι πεταμένα λεφτά, αν χρειαστεί να αναβαθμιστώ σε PVR και multivision.

Λέω να περιμένω λίγο ακόμα. Πώς ακούγεται;
-

Reaction score
35
Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova HD

Η Nova σε ενημέρωσε ότι η υπηρεσία Multivision θα στοιχίζει 7-10 ευρώ? Και όταν λέμε δεύτερο σημείο θέασης, προϋποθέτει κάποια απόσταση μεταξύ των δεκτών?
Ναι, μου είπε ότι θα είναι 'κάπου εκεί" χωρίς να δεσμεύεται, γιατί ακόμα η τιμολογιακή πολιτική δεν είναι οριστική. Στην αρχή δεν ήθελε να πει νούμερο και όταν επέμεινα ρωτώντας αν θα είναι αντίστοιχη με τη σημερινή χρέωση για pvr (7,75 ευρώ), τότε απάντησε το 7 με 10.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef