Nova vs Ote!

Reaction score
1.458
Απάντηση: Nova vs Ote!

Εχουν προσθέσει πολλά νέα κανάλια στο πακέτο τις τελευταίες μέρες:Ote sports,Ant1,Mad και από σήμερα το αγαπημένο μου Travel Channel σε HD και με φοβερή εικόνα.Αντε και το History και το E! να βάλουν και θα είμαστε κομπλέ πλέον!

Reaction score
171

Το πακέτο του ΟΤΕ τείνει να χαρακτηριστεί πλήρες.
Η σχέση τιμής/απόδοσης, ειδικά για συνδρομητές τηλεφωνίας ΟΤΕ, κρίνεται κορυφαία στα 19.90 €/μήνα.

Οι φανατικοί του αναξιόπιστου και υπερτιμημένου ελληνικού πρωταθλήματος και οι φίλοι του Τσαμπιονς Λιγκ μάλλον θα δυσφορήσουν καθώς αυτοί οι αγώνες απουσιάζουν.

Εαν ανακοινωθεί και πακέτο μορφής start pack με 8-10 € το μήνα, τότε θα προσελκύσει μεγάλο αριθμό συνδρομητών.

Reaction score
5.606
καπου ειπωθηκε οτι θα κανει καποιο πακετο προσφορας λογω της προσφορας της νοβα ...
για να δουμε ...

Reaction score
1.458

Από Τρίτη 18/12/2012 ξεκινάει και το History Channel HD στο μπουκέτο του ΟΤΕ TV.

Reaction score
1.458

Ξεκίνησε σήμερα τελικά το History HD στο Ote TV,με πολύ καλή εικόνα και ανάλογη θεματολογία με το History SD που μεταδίδει η Nova.

Reaction score
1.458

Πριν λίγο μου τηλεφώνησαν από τη Νόβα για επανασύνδεση.Μου πρότειναν 12μηνη δέσμευση για το full pack με 45 ευρώ το μήνα και δωρεάν τα HD κανάλια.Τους είπα θα το σκεφτώ και θα με πάρουν τη Δευτέρα για να τους απαντήσω.
Ενδιαφέρουσα προσφορά,μ'έβαλε σε σκέψεις!

Reaction score
0
έβλεπα την καινούργια διαφήμιση του οτεtv + double play και πραγματικά είναι πανάκριβος ο οτε συγκριτικά με Nova :OTE TV με 38,80 για 6 μήνες και μετά 42,80 και σου δίνει 4Mbps INTERNET με 210 λεπτά προς σταθερά δωρεάν με χρέωση να είναι 0,04305€/λεπτό και 30 λεπτά προς κινητά δωρεάν με χρέωση να είναι 0,0984€/λεπτό ενώ στη Nova 3play έχει 29,90 για πάντα με 24 Mbps INTERNET ,ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ και χρέωση σε κινητά με τιμή σταθερού 0.0299 ευρώ ανα λεπτό . Αν γίνει η σύγκριση με 24αρα σύνδεση και tv ο οτε βγαίνει στα 50 ευρώ και η nova στα 30 . κορόιδα πάντως δεν είμαστε με τα κόλπα που κάνει το marketing του οτε και του κάθε οτε .

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.382
[Moderation]@pikor: Αν δε σταματήσετε τη διαφήμιση της Nova, θα μπαναριστείτε.[/Moderation]

Reaction score
0
ΚΟιτάζω σε διάφορες εταιρείες για σύνδεση ίντερνετ. Βλέπω τιμές αλλά δε θέλω το πάγιο μου να είναι πάνω απο 15 ευρώ. Έχω βρεί μία προσφορά στην Hοl με 6mbps. Ξέρει κάποιος αν είναι ικανοποιητική ταχύτητα για απλό σερφάρισμα; Η αν θέλω να κατεβάσω κάτι να μην κάνει 10 ώρες;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.194
Μια χαρά είναι για σερφάρισμα και θα κατεβάζεις 600kb - 700kb το δευτερόλεπτο.

Reaction score
1.458
Από σήμερα το αγαπημένο κανάλι των γυναικών το E! στο πακέτο του ote tv και μάλιστα σε HD.Μπήκε στη θέση του Style tv που έφυγε απ'το πακέτο.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.078
Από σήμερα το αγαπημένο κανάλι των γυναικών το E! στο πακέτο του ote tv και μάλιστα σε HD.Μπήκε στη θέση του Style tv που έφυγε απ'το πακέτο.

Γιατί των γυναικών; Μετά το Eurosport είναι το πρώτο κανάλι που προτιμώ από τα δορυφορικά. 8-)

Reaction score
1.458
Γιατί των γυναικών; Μετά το Eurosport είναι το πρώτο κανάλι που προτιμώ από τα δορυφορικά. 8-)
Και όχι μόνο έπρεπε να γράψω.
Προτιμώ περισσότερο το Travel Channel HD,αν και τώρα βλέπω το E! HD γιατί μου έλειψε τόσο καιρό!;)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.078
Στη Nova που έχω το Travel Channel έχει ποιότητα βιντεοκασέτας. :D

Reaction score
1.458
Το θυμάμαι όταν είχα κι εγώ τη nova Alex.Αθλια εικόνα!
Στον ote έχει την HD εκδοχή του καναλιού με αρκετές διαφορετικές εκπομπές και η εικόνα του είναι ίσως και η καλύτερη στο πακέτο του ote!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab