Και ενα p.m και σε μένα.Νομίζω έχει λήξει πλέον,αλλά κάτι θα βγει για τα Χριστούγεννα.
Αν μάθω κάτι θα σου στείλω p.m
Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Και ενα p.m και σε μένα.Νομίζω έχει λήξει πλέον,αλλά κάτι θα βγει για τα Χριστούγεννα.
Αν μάθω κάτι θα σου στείλω p.m
Τρέχει προσφορά για όλα δηλ.σταθερό,ιντερνετ και δορυφορικό όλα full pack σε 35,90 για 2 χρόνια συμβόλαιο και φυσικά μόνο για μεταφορά από άλλους providers.Από 3ους πωλητές.
Google is your friend,αλλά δεν σέβεται τα συμβόλαια ο οτέ!
Μην ξεχάσεις να μας ενημερώσεις ............ περιμένουμε ........... και ευχαριστούμε προκαταβολικά ..........Μπορείς να με ενημερώσεις με ΠΜ πως μπορώ να επικοινωνήσω με τους 3ους πωλητές γιαυτή την προσφορά ;;;;
ΟΤΕ ή forthnet?Εχω το πακετο σπορ εδω και ενα χρονο μαζι με ιντερνετ και τηλέφωνο στα 49,90
Σημερα που καλεσα και τους ειπα οτι θελω να κανω διακοπή μου έδωσαν τιμη 39,90 μαζι με 12 ωρες κινητά.
Δεν ειναι κακο!
ΟΤΕ πολυ χαμηλα πλεονforthnet
Δηλαδη?ΟΤΕ πολυ χαμηλα πλεον
Αν εισαι ηδη ΟΤΕ και αποπειραθεις να πας σε αλλη με φορητοτητα, σου κανουν προσφορα περι τα 25€ ιντερνετ σταθερα και χ χρονο σταθερα. Εγω πηρα και ΟΤΕtv με 32€ συνολικα, μα μονο με 4 ωρες σταθερα + 30λ κινητα + 5€ καθε μηνα σε 2 καρτοκινητα + αναγνωριση κλησεων (τα δυο τελευταια ειναι 11€/μηνα αρα ουσιαστικα τα 32€ γινονται 21€/μηνα), ενω μεχρι χθες πληρωνα 56€/μηνα (+10€ στα καρτοκινητα). Η Forthnet + Nova στα 60€+!!!Δηλαδη?
Στα αθλητικά λοιπόν που παρακολουθώ στενά:
Nova
Πρωτάθλημα Superleague
Γαλλικό πρωτάθλημα
Πορτογαλικό πρωτάθλημα
Ολλανδικό πρωτάθλημα
Κύπελλο Ισπανίας
Κύπελλο Ιταλίας
Basket League (πλην εντός έδρας ΟΣΦΠ-ΑΕΚ)
Εurobasket
OTE
Uefa Champions League
Uefa Europa League
Ισπανικό πρωτάθλημα
Αγγλικό πρωτάθλημα
Γερμανικό πρωτάθλημα
Ιταλικό πρωτάθλημα
Κύπελλο Ελλάδας
Ολυμπιακοί αγώνες Rio 2016
ΝΒΑ
ΟΣΦΠ-ΑΕΚ μπάσκετ εντός έδρας