NOVATRON iamm NTR-83 DVB-T HD...Η ισχύς εν' τη ενώσει!

Reaction score
0
Απάντηση: NOVATRON iamm NTR-83 DVB-T HD...Η ισχύς εν' τη ενώσει!

1. Tα κανάλια θα τα αλλάζεις μέσω του player
2. Θα τον δείς και θα διαχειρστείς τα αρχεία σου άνετα. Αυτές οι συσκευές μπορούν να δυκτιωθούν με κάθε μηχάνημα χωρίς πρόβλημα ότι λειτουργικό και να έχει.
3.Θα δεις λύση για optical. Εγώ το περνάω πρώτα από dac και μετά στον ενισχυτή.

Reaction score
0

Έβαλα την 70 αλλλα δεν μου βλέπει τον εξωτερικό σκληρό.Μήπως έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα;

Reaction score
0

Και εγώ,κάνεις από τα Windows scan&fix (οταν κανει mount το drive μεσω USB),μετα τον συνδέεις στο NTR83, λογικά τον ξαναβλεπει.Προφανώς αυτό συμβαίνει λόγω του ότι δεν κλείνει κανονικά το μηχάνημα με την ver70.

GGG

Reaction score
0

γύρισα πίσω τελικα στην 69 και δουλευουν ολα μια χαρα (και σωστο EPG, και FTP, και network!) και χωρις κολλήματα.

Reaction score
0

1. Tα κανάλια θα τα αλλάζεις μέσω του player
2. Θα τον δείς και θα διαχειρστείς τα αρχεία σου άνετα. Αυτές οι συσκευές μπορούν να δυκτιωθούν με κάθε μηχάνημα χωρίς πρόβλημα ότι λειτουργικό και να έχει.
3.Θα δεις λύση για optical. Εγώ το περνάω πρώτα από dac και μετά στον ενισχυτή.
Ευχαριστώ.

Reaction score
0
παιδια εχω το εξης προβλημα,κατεβασα καποιες ταινειες σε avi και σε 3 ενω ξεκινανε μου βγαζει το εξης μηνυμα :codec error use windows media player και με παραμπεμπει στο site της microsoft να κατεβασω codec και σταματανε να παιζουν. τι ειναι αυτο και γιατι το βγαζει ? τι μπορω να κανω?εχω την 64

GGG

Reaction score
0
Απάντηση: Re: NOVATRON iamm NTR-83 DVB-T HD...Η ισχύς εν' τη ενώσει!

παιδια εχω το εξης προβλημα,κατεβασα καποιες ταινειες σε avi και σε 3 ενω ξεκινανε μου βγαζει το εξης μηνυμα :codec error use windows media player και με παραμπεμπει στο site της microsoft να κατεβασω codec και σταματανε να παιζουν. τι ειναι αυτο και γιατι το βγαζει ? τι μπορω να κανω?εχω την 64
Τα εχεις δοκιμασει σε PC και με διάφορους players ?( windows media player, KMplayer, VLC, κλπ). μπορει να ειναι προβληματικα τα AVIs. Εγω ακομα δεν εχω βρει καποιο file που να μην το παιζει το NTR83.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

προφανως με τους CODECS που είναι γραμμένες οι ταινίες είναι "μουφα - codec" :109: ή κάτι πολύ ειδικό...
Δοκίμασε τα σε PC για να δεις τι γίνεται.

Reaction score
0
τελικα ουτε στο pc παιξαν.τι να πω δεν μου εχει ξανατυχειη πλακα ειμαι οτι ειναι 1,5gb και το βιντeο παιζει για 20 sec.τι ειναι οι μουφα - codec?

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

το "μουφα-codec" είναι ενας δικός μου :)109:) χαρακτηρισμός για ταινίες οι οποίες κυκλοφορούν στο ίντερνετ και αφού τις κατεβάσεις σε παραπέμπουν και καλά, σε άλλα site για να κατεβάσεις ειδικούς codec ή προγράμματα για να παίξουν.
Ενώ φυσικά εσυ, αντι να κατεβάσεις codec κατεβαζεις απο ιούς μέχρι και εγώ δεν ξέρω τι, ακόμη και χρήματα ζητάνε...
Fishing που λέμε στην "καθομιλουμένη"...:126:

Reaction score
0

Καλησπέρα και από εμένα

Μόλις επέστρεψα από την v70 στην v69 που βρήκα στο πολωνικο website και ηρεμισα από τα διάφορα που περιγράφεται.
Όλα καλά λοιπόν με την έκδοση 69 στο NTR-83:114::114::114:

Reaction score
0

Μερικές φορές όταν πάω να κλείσω το μηχάνημα μου βγάζει μήνυμα "Δίσκος σε χρήση" και δεν κλείνει. Έχω την v64. Το έχει προσέξει κανείς άλλος;

Reaction score
0
μου το εκανε και εμενα οταν κατεβαζε torrents.μετα νομιζω συνεχιζει και ανεβαζει αφου τελειωσει και πρεπει να τα σταματησεις

Reaction score
0
Απάντηση: Re: NOVATRON iamm NTR-83 DVB-T HD...Η ισχύς εν' τη ενώσει!

μου το εκανε και εμενα οταν κατεβαζε torrents.μετα νομιζω συνεχιζει και ανεβαζει αφου τελειωσει και πρεπει να τα σταματησεις
ναι αλλα εγώ δεν κατεβάζω torrent (δεν βρει και τον τροπο πως γινεται). Εσυ ποιο firmware εχεις;

Reaction score
0
tην 64 και μεχρι στιγμης μου ειναι πολυ σταθερη. σκεφτομαι να βαλω την 69 αλλα δεν προχωρω γιατι αν δεν κανω λαθος καποια παιδια εχουν πει οτι εχει προβλημα με τον εσωτερικο δισκο

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

και το changelog που λύνει αυτα τα προβλήματα με το fan και το δίσκο...

http://www.majar.gr/novatron-83.html

http://www.majar.gr/Corrections and Changes of NTR Series firmware untill V_71.pdf

Version 71

- Correct the error that the fan does not power off.
- S20 : Add BitTorrent function.
- When accessing through the web browser, the port number should be input as below,
xxx.xxx.xxx.xxx;9091
(The port number should be used for other NTR series)
- Correct the error that the external HDD is not recognized sometimes.

Reaction score
0

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ NTR-83 ΜΕ FIRMWARE 71. ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ? ΤΟ PC EXEI WIN 7 ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΠΟ PC ΒΛΕΠΩ ΤΟ HD TOY MEDIAPLAYER ΑΠΟ ΤΟ PLAYER ΕΝΩ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΠΗΓΗ, ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ONOMA TOY PC ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ KANENA SHARED FILE?.....ΥΠΟΨΗΝ ΟΤΙ ΜΕ ΑΛΛΟ PC ME WINDOWS XP ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΛΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ PC ME WINDOWS XP ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ PC ME WINDOWS 7?...ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΙΚΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ (MEΣΩ ROUTER HOL)..KAI ENA FEEDBACK ΓΙΑ TA FIRMWARES ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΣΚΟ, ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙ ΚΤΛ Η 71 ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

καλώς ηρθες φίλε kosmour...:109:

Μην γράφεις όμως με κεφαλαία, γιατί φαίνεται σαν να φωνάζεις , δεν μπορείς να τα διαβάσεις καλά και επίσης δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς...:126:

Τώρα όσον αφορά το θέμα με τα Windows 7 νομίζω είναι θα πρέπει στα Windows 7 να ορίσεις ένα καινούργιο χρήστη και να του δώσεις δικαιώματα administrator. Επίσης να δεις το firewall για να περνάει και να κάνεις τον φάκελο share με δικαιώματα για τον συγκεκριμένο χρήστη που θα δημιουργήσεις.

Όσον αφορά την version 71 είναι η πιο stable μετά την 68.
To μόνο θέμα μετά την 68 είναι οι εσωτερικοί δίσκοι WD green.
Κολλάνε και χρειάζεται να βγει η τροφοδοσία του εσωτερικού δίσκου πριν μπει το φις του ρεύματος.
Αφού ανοίξει το μηχάνημα κανονικά, τότε το κλείνουμε από το τηλεχειριστήριο και τοποθετούμε το καλώδιο της τροφοδοσίας του εσωτερικού δίσκου. Το ανοίγουμε από το τηλεχειριστήριο και παίζει κανονικά μαζί με τον δίσκο. Μόνο εάν το ξαναβγάλουμε από το ρεύμα παρουσιάζει πρόβλημα και χρειάζεται να γίνει πάλι η ίδια διαδικασία...

Θα το φτιάξουν σε επόμενη εκδοση firmware...:109:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.741
Members
38.490
Νεότερο μέλος
Nikos88