O Δημοκηδης και ο Θεμης φταινε για ολα!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Εως σημερα νομιζα πως για την "καταντια" των ηχητικων κατηγοριων του AVSite
εφταιγε ο Κογιας.
Αντε και ο Τσαρουχας.
Αντε και εγω(εγω πρεπει να φταιω για ολα και για παντα)

Σημερα ομως ανακαλυψα τους πραγματικους φταιχτες οποτε...προλαβαινουμε
να παρουμε τα μετρα μας:142:

Καλά, αν το λένε και στο AVSite, τότε η υπόθεση είναι τελειωμένη ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!
Μία ανατριχίλα διαπέρασε τη ραχοκοκαλιά μου
Και να ξέρετε και το άλλο:

Όλοι αυτοί που ασχολούνται με αυτά, δεν ασχολούνται με τη ΜΟΥΣΙΚΗ αλλά με την ΗΔΟΝΗ του DOWNLOAD. Μόλις κατεβάσουν κάτι, ακούνε 5 δευτερόλεπτα και μετά τρέχουν σαν τους χαζούς στο πληκτρολόγιο για να μας ... γράψουνε ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΝ!!!
αι ο αρχηγός τους (δυστυχώς) ο παλιός χαιφιντελίστας και συνιδρυτής της SPZ Audio, ο Θέμης Ζαφειρόπουλος.
Και έχουμε και τον άλλον... που κουβαλάει συνεχώς τον Mahler στα μηνύματα του και προσπαθεί να μας πείσει ότι αυτός και μόνον αυτός ενδιαφέρεται για τη Κλασσική Μουσική (μόνον για τον Mahler βέβαια... με άλλους δεν ασχολείται) και ανάθεμα αν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του στο ΜΕΓΑΡΟ για να ακούσει ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ... Αλλά τι λέω? Να δώσει 50 Euro? δε σφάξανε...
DOWNLOAD κι αυτός και άγιος ο Θεός...
ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ!!! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑYΤΑ ΣΕ ΛΙΓO ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΛΛΟ FORMAT και απλά δίνετε λεφτά στους ξύπνιους???
http://aca.gr/forum/viewtopic.php?t=3044&postdays=0&postorder=asc&start=10

Σταματαω το θεμα εδω διοτι απο τα γελια δεν βλεπω πλεον το πληκτρολογιο....:142:

Reaction score
5
πλάκα είχε. διάβασα και τις 7 σελίδες, στα γρήγορα όμως. δεν κατάλαβα τι λέγανε. Καποιος έλεγε cd αλλο sacd...

Τελικά ο καλύτερος είναι ο πατέρας μου που αράζει στο μπαλκόνι με ενα ραδιοφωνάκι και ακουει οτι γουστάρει χαλαρός...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καλή η πλάκα. Όμως τα πράγματα μάλλον είναι σοβαρά.

Σχεδόν όποιος συναντώ και παρακολουθεί ελάχιστα τα δρώμενα, μου κάνει την εξής ερώτηση: "Πρόκειται για απλή νοητική καθυστέρηση, κάποια ψυχική ασθένεια ή ένα βαρύ ψυχωτικό σύνδρομο";

Προσωπικά νομίζω ότι πρόκειται για έναν θανατηφόρο συνδυασμό των παραπάνω, αλλά η απάντηση μάλλον δεν θα δοθεί ποτέ. Ελπίζω μόνον να μην κάνει ποτέ κανένα κακό σε άνθρωπο (αν και συνήθως αυτές οι περιπτώσεις απλά αυτοκτονούν). Πραγματικά τον λυπάμαι.

...

Reaction score
164
Με ενδιαφέρει η ΟΥΣΙΑ και όχι η ΣΥΝΟΥΣΙΑ...
A, ρε πρόεδρε! Στο ξανά είπα, αλλά δεν με άκουσες... Άσε τις ουσίες και άρχισε τις συνουσίες... θα με θυμηθείς! Θα ξελαμπικάρεις. Καλό θα σου κάνει.

Και σε κράξανε και οι δικοί σου. Τελικά δεν είναι όλοι στο ACA σαν και εσένα. Απλά έβαλαν πρόεδρο τον πιο μεγάλο ...aca. :142:
Άσε που μερικοί αυθαδιάζουν:
Χρήστο μάλλον παραπληροφορείς.
:142:

Reaction score
4
Απάντηση: O Δημοκηδης και ο Θεμης φταινε για ολα!

Τςτςτς......πως φαίνεται ότι δεν έχετε καμία σχέση με την "ζωντανή μουσική".....,τςτςτς. :422:

Reaction score
4.250
Απάντηση: Re: O Δημοκηδης και ο Θεμης φταινε για ολα!

Καλή η πλάκα. Όμως τα πράγματα μάλλον είναι σοβαρά.

Σχεδόν όποιος συναντώ και παρακολουθεί ελάχιστα τα δρώμενα, μου κάνει την εξής ερώτηση: "Πρόκειται για απλή νοητική καθυστέρηση, κάποια ψυχική ασθένεια ή ένα βαρύ ψυχωτικό σύνδρομο";

Προσωπικά νομίζω ότι πρόκειται για έναν θανατηφόρο συνδυασμό των παραπάνω, αλλά η απάντηση μάλλον δεν θα δοθεί ποτέ. Ελπίζω μόνον να μην κάνει ποτέ κανένα κακό σε άνθρωπο (αν και συνήθως αυτές οι περιπτώσεις απλά αυτοκτονούν). Πραγματικά τον λυπάμαι.

...
Γνωριζεις αν η ασθενεια ειναι μεταδοτικη? Αν ναι μεταδιδεται και απο το λαπτοπ? :120:

Reaction score
0
Δεν εχω εκφερει γνωμη για τον συγκεκριμενο κυριο μεχρι τωρα μιας και ειμαι καινουργιος και δεν τον ξερω προσωπικα οπως και κανεναν σας....
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Αυτο ειναι αρρωστια κ δεν θα επρεπε να γελαμε με την καταντια του..Ειναι ΚΡΙΜΑ:104:

Υ.Γ.Πιστευω ομως οτι πετυχε αυτο που ηθελε.Οσοι βλεπουν αυτο το thread μπαινουν κ στο aca....

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.434
Πρόταση μου είναι, με την αίτηση εγγραφής στο avsite, να συνάπτονται τουλάχιστον 10 αποκόμματα εισιτηρίων του Μεγάρου. Διαφορετικά το μέλος να μην γίνεται δεκτό.:128::128::128:

Reaction score
4

Είχα περάσει μια βόλτα παλαιότερα αλλά δεν μου έκανε το "κλίμα".
Τώρα τελευταία που βλέπω να προτείνεται για ανάγνωση, διάβασα το θέμα.....

Ενδιαφέρον !!!
"Ανοιχτά μυαλά" σε κάθε νέα πρόταση.
Η τεχνολογία μας πάει πίσω......η τάση των παραγωγών μουσικής για νέες-καλύτερες ηχογραφήσεις, είναι άστοχες.
- Το βέλτιστο αποτέλεσμα για μουσική αναπαραγωγή, ήταν το '70. !!
- Το cd είναι ο βασιλιάς του ψηφιακού ?!

Αφού το έχουμε δοκιμάσει, μην τους ακούτε !!!!! :143:
Αν ακούσετε κάτι διαφορετικό από αυτό που λέω ΕΓΩ, κάνετε λάθος ή λέτε ψέμματα.

Το καλύτερο βέβαια είναι οι όροι (καταστατικό) για να γίνεις μέλος.....:142:
Μα καλά, δεν το διαβάσατε πριν προχωρήσετε ?

Καλά τα έλεγε ο Πιλάλας....
"Έχω μια βίλα στην Κηφισά, 450.000.000 μου στοιχίσει τα κουφώματα. ΟΟΟΛΑ ΑΠΟ ΤΙΜΙΟ ΞΥΛΟ"

Αυτός μπαίνει στο club ?
χαχαχα

Reaction score
8
θα μου επιτρεψετε να εκφερω και την δικη μου γνωμη.
Διαβαζοντας τις εφτα σελιδες της παραπομπης, θα ελεγα οτι ενα μονο μελος του συγκεκριμενου φορουμ εκθετε τις δικες του ιδιομορφες σκεψεις με τον δικο του γνωστο αιρετικο τροπο. Ολοι οι αλλοι συμμετεχοντες στο σαιτ εκφεραν τον δικο τους λογο, ο οποιος κατεμε τους τιμουσε και προσπαθουσαν να τον συνετησουν και να τον φερουν σε εναν λογικο τροπο σκεψης.
Το συμπερασμα που αποκομισα εγω, ειναι οτι στο συγκεκριμενο φορουμ υπαρχουν πολλα αξιολογα ατομα τα οποια κατα την γνωμη μου αδικουνται οπως και το σαιτ τους απο τα γραφομενα του προεδρου τους, τα οποια δεν συναγουν σε καμμια περιπτωση ουτε με το ηθος τους, ουτε με την εικονα που θα επρεπε να δινει το φορουμ, αν κρινω απο τα υπολοιπα μελη προς τα εξω. Δεν μπορω να προτεινω εγω τι θα μπορουσε να γινει σε ενα αλλο φορουμ, αλλα πιστευω οτι και οι ιδιοι εχουν καταλαβει οτι ηρθε το πληρωμα του χρονου να αναλαβει καποιος αλλος τα ηνια, ωστε να διασωθει, πριν ειναι ηδη αργα αν και οριακα εχουν φτασει στο σημειο της μη διασωσιμης επιστροφης, το οποιο απομεινων κυρος του φορουμ. Τελος απορω πως μπορειτε να εκνευριζεστε με εναν ανθρωπο του οποιου ο λογος ειναι φανερο οτι δεν εχει τον συνδετικο ειρμο μιας σωστης και εμπεριστατομενης του εκθεσης. Προσωπικα δεν μπορω να εναντιωθω σε ενα προσωπο το οποιο μου προκαλει μια συγκαταβατικη συμπονετικη συμπαθεια και οχι θυμο η καποιο αλλο επιθετικο συναισθημα.
Τελος παντων το μεγαλο κριμα για μενα, ειναι το να μπορεις να προσφερεις καποια πραγματα στον χωρο μεσω των γνωσεων σου η της οποιας πειρας σου σε συγκεκριμενα θεματα, αλλα να μην θελεις η να μην δυνασαι και να καταναλωνεσαι σε αρνητικη κριτικη για οτι σε προσπερναει. Κριμα.

Reaction score
4.250

Ο εν λογω κυριος πιστευει οτι ο ηχος ειναι αποκλειστικα αναλογικος. Αλλα η πηγη του ξεπερναει τα 40.000. Δικαιωμα του. Δεν μπορει να βριζει ομως τους υπολοιπους.
Αυτος ομως εχει το ακαταλογιστο. Οι υπολοιποι ομως? Μιλαμε για πολυ "γλαστρες".
Ευτυχως εφυγε απ εδω. Αν και η μποχα του εξακολουθει να υπαρχει. Τωρα μπαινουν καποιοι στο aca για να διαπιστωσουν οτι οντως εγραψε αυτα που διαβασαμε νωριτερα. Σε λιγες μερες θα ξαναρχισει η μοναξια και που θα παει θα "σκασει μυτη" χωρις ντροπη. Το εχει κανει τοσες πολλες φορες το σκηνικο που παρολο που καθε φορα τον σερνουν ενα σωρο αυτος εχει παθει ανοσια και δεν καταλαβαινει τιποτα.

Reaction score
1.685

ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ?

Reaction score
1.844

... Πιστευω ομως οτι πετυχε αυτο που ηθελε.Οσοι βλεπουν αυτο το thread μπαινουν κ στο aca....
Όχι όλοι, για ρώτα εμένα, μπήκα; :125:
Πρόταση μου είναι, με την αίτηση εγγραφής στο avsite, να συνάπτονται τουλάχιστον 10 αποκόμματα εισιτηρίων του Μεγάρου. Διαφορετικά το μέλος να μην γίνεται δεκτό.
Να συγκληθεί έκτακτη Γενική Πλέρια Μάζωξη των μελών και να εκδοθεί το ανάλογο ψήφισμα ...
Άντε γιατί γίναμε μικροί μεγάλοι στα καφενεία, να 'ούμε! :142:

Reaction score
19
Ε ρε γέλια, έχουν σηκωθεί και του την λένε ακόμα και τα μέλη του, αυτός εκεί, τον χαβά του :142:

Οι μισοί θα έχουν διαγραφεί μέχρι αύριο μεθαύριο αν δεν συνετιστούν :139:

Το τι φορμά επικράτησε δεν έχει να κάνει με το πόσο ποιοτικό είναι αυτό το φορμά... Και η Βανδή επικράτησε της Αρβανιτάκη... Δεν σημαίνει πως η σκυλού είναι καλύτερη...
Μάνο, το δείγμα των μελών του A.C.A. δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το δείγμα ακροατών που αναφέρεσαι!!! Shocked
... και γιατί αυτή η ειρωνική διάθεση Μάνο?
Μια λογική επισήμανση έκανε ο καψερός (για την μη-επικράτηση του sacd) και βαφτίστηκε ειρωνική διάθεση. Βγήκε στη σέντρα :116:

Ένας άλλος του έλεγε ότι και τα hd downloads μια χαρά είναι και η μόνη του απάντηση ήταν ένα άρθρο του καταστατικού για το πόσους δίσκους πρέπει να έχει κανείς. :142:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134
Re: Απάντηση: O Δημοκηδης και ο Θεμης φταινε για ολα!

...
Ευτυχως εφυγε απ εδω. Αν και η μποχα του εξακολουθει να υπαρχει. ...
Βασίλη είναι άδικος! Τώρα με τί θα γελάμε; Τσαρουχάς! Γιαααα πες μας για το χθεσινό σου download!!!

Reaction score
777
Καλησπέρα και απο μένα....Επειδή εγώ άνοιξα το θέμα που σχολιάσατε έχω να αναφέρω το εξής...

Μέσα σε αυτό το θέμα τα άτομα που μιλάν είναι ψηφιακοί.Όπως και εγώ...Πιστεύω οτι οι απόψεις που ακούγονται είναι αρκετά καλές, οι πιο πολλές στηρίζονται κάπου και γι αυτό δέν μαλώνουμε.

Αν ανοίξατε το παρών topic μόνο και μόνο για να την μπείτε στο πρόεδρα συνεχίστε...δέν έχω λόγο να σας κρίνω..

Άν ανοίξατε το θέμα για να πείτε τις απόψεις σας απέναντι στην ερώτηση μου τότε ελάτε να συζητησουμε..Σας περιμένω με ανοιχτές τις αγκάλες.Θέλω και εγώ και πολλοί άλλοι να μάθουμε...

Εγώ δέν έχω πρόβλημα ούτε με τον Coyia!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Το συμπερασμα που αποκομισα εγω, ειναι οτι στο συγκεκριμενο φορουμ υπαρχουν πολλα αξιολογα ατομα τα οποια κατα την γνωμη μου αδικουνται οπως και το σαιτ τους απο τα γραφομενα του προεδρου τους, τα οποια δεν συναγουν σε καμμια περιπτωση ουτε με το ηθος τους, ουτε με την εικονα που θα επρεπε να δινει το φορουμ, αν κρινω απο τα υπολοιπα μελη προς τα εξω.
Κατ' αρχάς ΔΕΝ είναι φόρουμ. Είναι ένα τσαντίρι στο οποίο κάνει κουμάντο μόνον ο Μέγας Ναπολέων και οι συντονιστές είναι διακοσμητικά στοιχεία. Δεύτερον, τα μέλη του ACA ΔΕΝ γνωρίζουν τα ιντερνετικά κατορθώματα του αρχηγού. Αυτοί που γνωρίζουν και τον ανέχονται όμως, (όπως και οι συντονιστές που έχει διορίσει), τελικά φαίνονται χειρότεροι κι από τον ίδιο.

Ο φίλος πιο πάνω το είπε σωστά. Ο άνθρωπος είναι για λύπηση.

...

Reaction score
19
Αν ανοίξατε το παρών topic μόνο και μόνο για να την μπείτε στο πρόεδρα συνεχίστε...δέν έχω λόγο να σας κρίνω..
Απάντησε μου σε παρακαλώ, για ποιο λόγο είσαι σε ένα "κλαμπ" που:
- Μπαίνουν φωτογραφίες άσχετων ανρθώπων από ένα φαγοπότι με μόνο σκοπό την κοροϊδία και τα χαζοαστεία εις βάρος τους;
- Σε ένα σεβαστό θέμα που άνοιξες εσύ μπαίνει ο πρόεδρας σου και βρίζει μέλη του avsite που ούτε τα ξέρει χαλώντας και το θέμα σου;

Σου προσφέρει κάποια αναγνώριση, κάποιο κύρος, κάποια ευχαρίστηση να ανήκεις σε μια τέτοια κοινότητα;

Reaction score
777
Απάντησε μου σε παρακαλώ, για ποιο λόγο είσαι σε ένα "κλαμπ" που:
- Μπαίνουν φωτογραφίες άσχετων ανρθώπων από ένα φαγοπότι με μόνο σκοπό την κοροϊδία και τα χαζοαστεία εις βάρος τους;
- Σε ένα σεβαστό θέμα που άνοιξες εσύ μπαίνει ο πρόεδρας σου και βρίζει μέλη του avsite που ούτε τα ξέρει χαλώντας και το θέμα σου;

Σου προσφέρει κάποια αναγνώριση, κάποιο κύρος, κάποια ευχαρίστηση να ανήκεις σε μια τέτοια κοινότητα;
Δένα ανήκω.Δέν είμαι μέλος.Απλά τους ξέρω...Εγώ δέν είδα καμία προεδρική εικόνα.Έναν που απλά ασχολείται αρκετά παραπάνω απο τους άλλους.
Τώρα σχετικά με τα χαζοαστεία...το χιούμορ του καθενός είναι προσωπικό ζήτημα...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp