ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 730
Εως σημερα νομιζα πως για την "καταντια" των ηχητικων κατηγοριων του AVSite
εφταιγε ο Κογιας.
Αντε και ο Τσαρουχας.
Αντε και εγω(εγω πρεπει να φταιω για ολα και για παντα)
Σημερα ομως ανακαλυψα τους πραγματικους φταιχτες οποτε...προλαβαινουμε
να παρουμε τα μετρα μας:142:
Σταματαω το θεμα εδω διοτι απο τα γελια δεν βλεπω πλεον το πληκτρολογιο....:142:
εφταιγε ο Κογιας.
Αντε και ο Τσαρουχας.
Αντε και εγω(εγω πρεπει να φταιω για ολα και για παντα)
Σημερα ομως ανακαλυψα τους πραγματικους φταιχτες οποτε...προλαβαινουμε
να παρουμε τα μετρα μας:142:
Καλά, αν το λένε και στο AVSite, τότε η υπόθεση είναι τελειωμένη ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!
Μία ανατριχίλα διαπέρασε τη ραχοκοκαλιά μου![]()
![]()
![]()
Και να ξέρετε και το άλλο:
Όλοι αυτοί που ασχολούνται με αυτά, δεν ασχολούνται με τη ΜΟΥΣΙΚΗ αλλά με την ΗΔΟΝΗ του DOWNLOAD. Μόλις κατεβάσουν κάτι, ακούνε 5 δευτερόλεπτα και μετά τρέχουν σαν τους χαζούς στο πληκτρολόγιο για να μας ... γράψουνε ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΝ!!!
αι ο αρχηγός τους (δυστυχώς) ο παλιός χαιφιντελίστας και συνιδρυτής της SPZ Audio, ο Θέμης Ζαφειρόπουλος.
Και έχουμε και τον άλλον... που κουβαλάει συνεχώς τον Mahler στα μηνύματα του και προσπαθεί να μας πείσει ότι αυτός και μόνον αυτός ενδιαφέρεται για τη Κλασσική Μουσική (μόνον για τον Mahler βέβαια... με άλλους δεν ασχολείται) και ανάθεμα αν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του στο ΜΕΓΑΡΟ για να ακούσει ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ... Αλλά τι λέω? Να δώσει 50 Euro? δε σφάξανε...
DOWNLOAD κι αυτός και άγιος ο Θεός...![]()
http://aca.gr/forum/viewtopic.php?t=3044&postdays=0&postorder=asc&start=10ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ!!! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑYΤΑ ΣΕ ΛΙΓO ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΛΛΟ FORMAT και απλά δίνετε λεφτά στους ξύπνιους???![]()
Σταματαω το θεμα εδω διοτι απο τα γελια δεν βλεπω πλεον το πληκτρολογιο....:142: