O Δημοκηδης και ο Θεμης φταινε για ολα!

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: O Δημοκηδης και ο Θεμης φταινε για ολα!

Είναι αυτό που τρως κλωτσιά στο στομάχι και λες ....
"Ωχ την άκουσα"
Εξαρτάται από το νούμερο της μπότας.
Δηλαδή όσο μικρότερη τόσο ταχύτερη και ακριβής. Μικρότερη επιφάνεια πάνω στο στομάχι.:138:
Το αντίθετο αφήνει το αποτύπωμα και γενικά είναι πιο πλαδαρή η αίσθηση.:143:
Και στις δύο περιπτώσεις αν αυτός που τη φοράει περπατούσε νύχτα, άστα να πάνε... :142::142:

Reaction score
6
Τότε δεν κάνουμε ακουόγραμμα αλλά υπερηχογράφημα....
ΟΚ, ας πούμε ότι υπάρχει το σχετικό γκάστρωμα στην όλη υπόθεση από τους μεν και από τους δε. :135:
Εγώ λοιπόν θέλω να ξέρω γιατί άμα παίξει κάτι σαν αυτό που έχω στο avatar μου, η αίσθηση που αφήνει είναι ότι υπάρχει περισσότερος αέρας.
Ναι ξέρω θα μου πείτε έχει να κάνει με την πόρτα και αν κάνει ρεύμα. :143:

Και τέλος πάντων, άμα το πουλάγανε για ξυπνητήρι, να πω ναι, δεν ακούγεται το πρωί. :142:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: O Δημοκηδης και ο Θεμης φταινε για ολα!

.....
Και στις δύο περιπτώσεις αν αυτός που τη φοράει περπατούσε νύχτα, άστα να πάνε... :142::142:
Εεε, το πας στο Hi-End τώρα...
Αυτό θα έχει 'συγκίνηση' βρε ! :)

Reaction score
1.213
Και τέλος πάντων, άμα το πουλάγανε για ξυπνητήρι, να πω ναι, δεν ακούγεται το πρωί. :142:
Kαλα ποιος μπορει να το περασει για ξυπνητηρι ?? :142:

Εσυ κατι υποσχεθηκες...δεν το εκανες...και καθε μερα παω αργοπορημενος...:142:

θα ...τα ακουσεις στο τελος !! :137:

Reaction score
6
Kαλα ποιος μπορει να το περασει για ξυπνητηρι ??

Εσυ κατι υποσχεθηκες...δεν το εκανες...και καθε μερα παω αργοπορημενος...

θα ...τα ακουσεις στο τελος !!

Γιατρέ μου, έχω τα ίδια ερωτήματα με σένα. :138:
Αλλά δε μ' ακούς...
Άλλωστε εσύ έχεις τη supersonic συνταγή στα χαπάκια. :126:

Τι κρίμα να είναι κλειδωμένο το wideband white paper και να έβαζα και κανά διάγραμμα... :121:

Δυστυχώς έχω μόνο αυτό:

'Why bother with frequencies only your dog can hear?'
This question, often asked, takes us to the very heart of what Tannoy WideBand™ technology is all about. Musical instruments produce considerable energy above 20kHz and, with effects of harmonics and overtones, achieve frequencies well beyond what might generally be considered as the limit of human hearing. For instance, the over 20kHz energy of a trumpet, fitted with a particular type of mute, does not drop into the noise floor until 100kHz. Violin and oboe exhibit energy above 40kHz, while sibilants in speech can also be shown to have energy above 40kHz.
Research has shown, through the measurement brain wave activity, which humans do perceive ultrasonic components within music, concluding therefore, that the mechanism of ultrasound transmission is through bone conduction. This is probably via an organ in the inner ear, called the saccule, to the cochlea, the organ responsible for hearing. In addition, WideBand™ technology reduces phase error and significantly improves transient performance below 20kHz.

Reaction score
1.845
Απάντηση: Re: O Δημοκηδης και ο Θεμης φταινε για ολα!

... This is probably via an organ in the inner ear, called the saccule ...
Από εδώ να βγαίνει άραγε η φράση "τη σακουλεύτηκα"; :119:

Δεν είμαι αιρετικός, αλλά αν ζοριστώ το προτιμώ από το συντηρητικός. Άρα, δεν θα αρνηθώ κατηγορηματικά τις απόψεις της Tannoy, αν και δεν βρίσκω τεκμηρίωση των αποτελεσμάτων. It's pending to me ....

Ωστόσο, προτιμώ να έχει λύσει μια συσκευή τις ακουστές συχνότητες και μετά, αν εκεί είναι κορυφαία, ας το ψάξει όπου γουστάρει.

Μια σωστή άποψη έδωσε ο Μάνος (SUDOKU):
Τότε δεν κάνουμε ακουόγραμμα αλλά υπερηχογράφημα ...
Και το άλλο. Η αίσθηση που μου αφήνει κάτι, είναι δεκτή από μένα, μόνο αν είναι τυφλή. Αν ξέρω τι και πως, αμφιβάλλω για την κρίση μου, βλέπετε το placebo καραδοκεί ... :421:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: O Δημοκηδης και ο Θεμης φταινε για ολα!

Από εδώ να βγαίνει άραγε η φράση "τη σακουλεύτηκα";

Δεν είμαι αιρετικός, αλλά αν ζοριστώ το προτιμώ από το συντηρητικός. Άρα, δεν θα αρνηθώ κατηγορηματικά τις απόψεις της Tannoy, αν και δεν βρίσκω τεκμηρίωση των αποτελεσμάτων. It's pending to me ....

Ωστόσο, προτιμώ να έχει λύσει μια συσκευή τις ακουστές συχνότητες και μετά, αν εκεί είναι κορυφαία, ας το ψάξει όπου γουστάρει.

Μια σωστή άποψη έδωσε ο Μάνος (SUDOKU):
Και το άλλο. Η αίσθηση που μου αφήνει κάτι, είναι δεκτή από μένα, μόνο αν είναι τυφλή. Αν ξέρω τι και πως, αμφιβάλλω για την κρίση μου, βλέπετε το placebo καραδοκεί ...

Στάνταρ άσσος το τελευταίο, δεν το συζητώ.:143:

Για τις απόψεις της Tannoy, δεν λέω ότι τις συμμερίζομαι απλά δεν τις αποκλείω κι όλας.
Για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ πως έχουν μια δόση αλήθειας, απλά ως θέμα έχει μικρότερη σημασία από άλλα πράματα στον ήχο. Δηλαδής συφωνάμε και εκείς
Άσε που λέει και για σκελετούς, και δίπλα έχουν άλλο θέμα... μπρρρρ! :142:

Τεσπα, άμα κάποιος θέλει το wideband paper ας στείλει p.m. να του το δώκω. Δυστυχώς είναι κλειδωμένο και δεν μπορώ να ανεβάσω μερικά ενδιαφέροντα πράγματα που λέει.

Ρε σεις, το κάναμε high end πάλι!:135:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Λοιπόν και που λέτε, εξ αιτίας του Αλέκου, ε, είπα να βάλω μια επεξηγησούλα σ' αυτά που γράφει η Βίκυ για το ντεσιμπέλ εδωνά. Και τί έγραψα δηλαδής ο δύστυχος; Να, αυτά εδώ:

Being the dB often with a suffix though, it is a good idea to be written always with its appropriate suffix, in order to make things clearer. When it is said or written without any suffix, it usually has the meaning of the dB(SPL). This will prevent the dB from any misunderstanding or misconception, as it is dimensionless, but it really does ''express a magnitude of a physical quantity''.
Και βγαίνει ένας χθεσινός αγγλάκος και μου κάνει revert, αλλά το γέλιο είναι στην αιτιολογία. Απολαύστε:
Not true at all, "dB" on its own usually means "dB".
Μάλλον έπεσα πάνω σε άλλον χαϊεντά. Α ρε Αλέκο, τί τραβάω για σένα! :114: :114::114:

Reaction score
2
Όλοι αυτοί που ασχολούνται με αυτά, δεν ασχολούνται με τη ΜΟΥΣΙΚΗ αλλά με την ΗΔΟΝΗ του DOWNLOAD. Μόλις κατεβάσουν κάτι, ακούνε 5 δευτερόλεπτα και μετά τρέχουν σαν τους χαζούς στο πληκτρολόγιο για να μας ... γράψουνε ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΝ!!!
ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ!!! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑYΤΑ ΣΕ ΛΙΓO ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΛΛΟ FORMAT και απλά δίνετε λεφτά στους ξύπνιους???
Συγγνώμη ρε παιδιά ποιός τα υποστηρίζει όλα αυτά?Τα γράφει για χαβαλέ ή τα εννοεί κι όλας?
:111:

Reaction score
8
o ανωτατος δρουγκαριος, Dominus Noster και Augustus, μαγιστρος, ρήτωρ και δομεστιχος, Καστρίνσιος, Ρεφενδάριος και Πριμικήριος, Μέγας λογοθέτης, μαΐστωρ και Δικαιοφύλαξ, πρωτονοτάριος, έκδικος και κατεπωμενος βεσταρχης, ο αυτοκρατωρ, λιγο πριν την

Reaction score
2
Τελικά μια απλή αναζήτηση στο google είναι αρκετή για να βρει ο καθένας για τι επίπεδο μιλάμε...

Ευχαριστώ για την επισήμανση σου Θανάση.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: O Δημοκηδης και ο Θεμης φταινε για ολα!

Βασίλη είναι άδικος! Τώρα με τί θα γελάμε; Τσαρουχάς! Γιαααα πες μας για το χθεσινό σου download!!!
Το έχω διαβάσει τουλάχιστον 10 φορές και γελάω ακόμα!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67