O Δημοκηδης και ο Θεμης φταινε για ολα!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αν ανοίξατε το παρών topic μόνο και μόνο για να την μπείτε στο πρόεδρα συνεχίστε...δέν έχω λόγο να σας κρίνω..
Αλέξη μας, εσένα δεν πρέπει να σου φαίνεται παράξενο. Στο τσαρδί που υπηρετείς ανοίγονται 10 θέματα την ημέρα για να σχολιαστούν άνθρωποι και καταστάσεις από το δικό μας site. Άρα άσε τις ευαισθησίες σου για αλλού. :126:

Όσον αφορά στο θέμα το οποίο επιχειρείς να συζητήσεις εκεί, δυστυχώς δεν έχεις τις απαραίτητες γνώσεις, οπότε μην αναλώνεσαι τσάμπα. Όταν το συνειδητοποιήσεις θα καταλάβεις ότι πριν εκφράσεις άποψη θα πρέπει να ενημερωθείς για μερικά πράγματα και όχι να ακούς την κάθε μπούρδα που πετάει ο άσχετος επί ψηφιακών φίλος σου. Απλά πράγματα. Βεβαίως αυτά ισχύουν σε σοβαρά forums, εκεί μπορείτε να λέτε ότι σας κατέβει αφού δεν επιτρέπετε τον αντίλογο.

...

Reaction score
8
Από το λεξικό του Μπαμπινιώτη....
"ερουρώ"=μου έρχεται να κατουρήσω, όταν τρέχει η βρύση,ειδικά δε όταν ξυρίζομαι.....
"χεστικός"=οποιοδήποτε ανάγνωσμα,(περιοδικό, εφημερίδα, βιβλίο, οι οδηγίες στη συσκευασία της χλωρίνης η του σαμπουάν) και δη γραπτά σε ιντερνετικο μερος οπου σχολιάζεται το ατομο μου μετα συνχομπιστών μου, που φυλάσσονται στην τουαλέτα προς χρήση κατά την ώρα της αφόδευσης....

Reaction score
1.153
Εγώ σε φαγοπότι δεν ξαναπάω πάντως...ο πρόεδρος με χλεύασε και δεν το αντέχω.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μπουαχαχαχα ρε Άλεξ τώρα το είδα αυτό. Ποιούς προσκαλείς αγόρι μου να γράψουν στο... φόρουμ σας; Αφού κανείς δεν μπορεί να κάνει register αν δεν δώσει έγκριση ο σερίφης. Έχει μπανάρει δε όλους όσους του φέρνουν αντιρρήσεις στα ψηφιακά. Σε λίγο όπως φαίνεται θα σουτάρει και μέλη του κλάμπ που του αντιμιλούν. Γιατί νομίζεις τόσα χρόνια μόνος του ρωτάει και μόνος του απαντάει;

...

D

deleted user 10898

Guest
δεν νομιζω οτι το παιδι πρεπει να απολογειται εδω γιατι ειναι μελος εκει.
προσωπικη του επιλογη, δεν μας πεφτει λογος.
ουτε πρεπει να γινεται διακριση εδω ψηφιακοι εκει αναλογικοι.
ο θανασης και αλλοι προσφερουν ΚΑΙ στο αναλογικο τμημα του φορουμ ανεκτιμητη βοηθεια.
τωρα εαν εμεις ειμαστε μονδερνοι, αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο...

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: O Δημοκηδης και ο Θεμης φταινε για ολα!

... ο Θανάσης και άλλοι προσφέρουν ΚΑΙ στο αναλογικό τμήμα του φόρουμ ανεκτίμητη βοήθεια...
Όπως το λες, προσφέρει και όχι μόνο. Είναι ευγενικός, πρόθυμος και γι' αυτό απολαμβάνει την εκτίμηση των περισσοτέρων από μας.

Αν δεν είχε προσφέρει κάτι, ήταν αγενής, τι γνώμη νομίζεις πως θα είχαν τα μέλη γι' αυτόν; :121:

Όσο για τον Αλέξη, λογικό είναι όταν αναλαμβάνει την υπεράσπιση κάποιου άλλου, να δέχεται τα πυρά που προορίζονται για εκείνον. :126:

Reaction score
877
Από το λεξικό του Μπαμπινιώτη....
"ερουρώ"=μου έρχεται να κατουρήσω, όταν τρέχει η βρύση,ειδικά δε όταν ξυρίζομαι.....
"χεστικός"=οποιοδήποτε ανάγνωσμα,(περιοδικό, εφημερίδα, βιβλίο, οι οδηγίες στη συσκευασία της χλωρίνης η του σαμπουάν) και δη γραπτά σε ιντερνετικο μερος οπου σχολιάζεται το ατομο μου μετα συνχομπιστών μου, που φυλάσσονται στην τουαλέτα προς χρήση κατά την ώρα της αφόδευσης....
Και συμπληρώνω...
Χέστης=διφορούμενη έννοια...
- Ο έχων τάση για συχνή αφόδευση...Αυτός που τα 'κάνει' συχνά...
- Ο φοβούμενος...ο ξυπασμένος...αυτός που φοβάται τη σκιά του...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134
Κι άλλο έπος!! Σόρρυ, αλλά ούτε εγώ άντεξα! :137::137: :138:

Το db είναι ο λογαριθμικός λόγος δύο σημάτων.

Επειδή είναι λόγος δύο ιδίων ποσοτήτων δέν έχει μονάδες.
Επειδή δέν έχει μονάδες δέν σημαίνει και τίποτα. Είναι τα πάντα...

Επειδή λοιπόν το db είναι τα πάντα, αυτό σημαίνει οτι υπάρχει ασάφεια.
Στο λέω με δικά μου λόγια γιατί σκοπός δέν είναι να κανουμε copy/paste αλλα να καταλαβαίνουμε...

Το cd έχει σαφέστατο πρόβλημα στις δυναμικές. Έχω ακούσει και άρα έχω ιδέα τί μπορεί να είναι τα δυναμικά στην πράξη...

Απλά ίσως το 90db να είναι πρόβλημα...

Reaction score
1
Πρέπει να κάνουμε λίστα με μαργαριτάρια... !

Αποδεικνύεις σε μερικούς ανθρώπους κάτι μαθηματικά, και σου λένε... εγώ άλλα ακούω. Είναι να αυτοπυρποληθείς επιτόπου ναι ή όχι ?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τι να πει κανείς. Μάλλον είναι γιατί πέρασε κι αυτό το παιδί από το... Μέτσοβο. Αυτό το Μέτσοβο, βγάζει τους καλύτερους επιστήμονες. :114: Του τα λέω αλλά δεν ακούει. Νομίζει ότι τα ξέρει όλα, σαν τον πρόεδρα και εκτίθεται για χάρη του ενώ φαίνεται καλό παιδί. Τουλάχιστον αυτός δεν θα πεθάνει από τον καημό του.

...

Reaction score
4
Απάντηση: O Δημοκηδης και ο Θεμης φταινε για ολα!

Εμένα μου αρέσει ο Alex., τουλάχιστον την ψάχνει και δείχνει να αντιλαμβάνεται σπουδαία.
Έπιασε το σημαντικότερο, ...τον ήχο πρέπει να τον μελετάς ως αναλογίες και όχι ως απόλυτους αριθμούς.(αφού πρόκειται για ανθρώπινη αίσθηση).

Τώρα @ ρωτάς για δυναμική περιοχή.
Το ότι δεν παίρνεις απάντηση δεν σου κάνει εντύπωση ?
Μετά από την επιμονή σου κατάφερες τον Πρώτο να απαντήσει (σωστά).
Το να μην το ξέρουν οι υπόλοιποι είναι παράξενο, γιατί (μια μορφή του) είναι μέγεθος που χαρακτηρίζει όλες τις συσκευές ήχου.
Δεν το υπολογίζουν ή δεν ξέρουν τι είναι ?.!!

Για δες λοιπόν:
Dynamic range

Μετά αν θέλεις να το πας στην κόντρα των μέσων ψάξε τις δυνατότητες του καθενός και δεν και την δυναμική περιοχή, τώρα που ξέρεις τι είναι.

Μετά διάβασε αυτό:
Dynamic range compression

loudness war

Μετά τα υπόλοιπα :137:

Εδώ ένα tip για τον ελεύθερο χρόνο :109:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Για να μην απαντά, μάλλον θα του έχει απαγορεύσει ο πρόεδρας να βγαίνει από το μαντρί (δικαίωμα που κρατά φυσικά μόνον για τον προεδρικό του εαυτό). Για γέλια και για κλάματα...
Έχει πλάκα που εξακολουθεί να προσκαλεί κόσμο να συζητήσει μαζί του, την στιγμή που ο αρχηγός έχει απαγορεύσει την πρόσβαση σε όποιον διαφωνεί μαζί του. Ξύπνα βρε παλικάρι μου, ξύπνα επιτέλους.

...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.721
Αλήθεια, τι είναι το ντι-μπί με απλά λόγια?

Παρακαλώ απόψεις ΜΟΝΟ από κάποιον που το άκουσε (το ντι-μπί) και έχει ιδέα τι είναι τα δυναμικά στην πράξη.

Να μη μιλάν οι άσχετοι δηλαδή και με μπερδέψουν περισσότερο, νταξ?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134
Αλήθεια, τι είναι το ντι-μπί με απλά λόγια?

Παρακαλώ απόψεις ΜΟΝΟ από κάποιον που το άκουσε (το ντι-μπί) και έχει ιδέα τι είναι τα δυναμικά στην πράξη.

Να μη μιλάν οι άσχετοι δηλαδή και με μπερδέψουν περισσότερο, νταξ?
Κοίτα, για να στο πω απλά να το καταλάβεις, τα μίκρο από τα μάκρο δυναμικά απέχουν μεταξύ τους αρκετά ντιμπί, πολύ περισότερα απ’ όσο απέχει το ρυζόγαλο από το καζάν-ντιμπί. Για το πόσα ντιμπί είναι καθαρά θέμα άποψης του ηχολήπτη, εκτός αν αυτός φτιάχνει CD, οπότε θα είναι οπωσδήποτε λίγα, λιγότερα από το βινύλιο. Δε ξέρω αν με πιάνεις... Αλλά τί κάθομαι κι ασχολούμαι τώρα! Τί ξέρεις εσύ από βινύλια! :114: :114:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.721
Τί ξέρεις εσύ από βινύλια!
Α, όλα κι όλα, μη με βάζεις να βγάζω φωτογραφίες τα βινύλιά μου στο χαλί, γιατί δεν έχω και αρετά μεγάλο χαλί για τέτοια φωτογράφηση... :135:

Και μη νομίζεις πως δεν έχω βινύλια, διότι πλανάσαι πλάνη οικτρή! :144:

Επί του θέματος των ντι-μπί, πιστεύω πως οι γαλακτοκομικές και ζαχαροπλαστικές γνώσεις σου περί ρυζόγαλου και συναφών εδεσμάτων, αν και σαφώς ανώτερες από τυροκομικές γνώσεις μετσοβίτικες, δε με καλύπτουν υπό την έννοια του να έχεις "ιδέα στην πράξη", διότι δε βλέπω αποδείξεις πουθενά σ'αυτό το πανάθλιο φόρουμ, πχ φωτός σου να φτιάχνεις με τα χεράκια σου ρυζόγαλο, αν τις είχα δει θα καλυπτόμουν μετά μεγάλης βεβαιότητας!

Και μη πας να θολώσεις τα νερά με την "άποψη" του ηχολήπτη, διότι εδώ μιλάμε για Hi-End ντι-μπί!!! Τρομάρα σου! Τι σχέση έχει βρε ο ηχολήπτης με το Hi-End ντι-μπί? Καλά, θα μας τρελάνεις εσύ....

Λοιπόν συγκεντρώσου στα στοιχεία: "Επειδή δέν έχει μονάδες δέν σημαίνει και τίποτα. Είναι τα πάντα..." Αυτό είναι ο ορισμός του Hi-End ντι-μπί, κατευθείαν από τα σεμινάρια μεταπτυχειακών σπουδών της τυροκομικής σχολής του μετσόβου. Σα φάρμακο είναι, πιές το, θεραπεύει πάσα νόσο και μαλακία.

Reaction score
8
sorry

ενα μηνυμα διεγραφη και ο αποστελλων να αναμενει ιντερνετικη σφαλιαρα.

Δεν θα το κανουμε Αμερικαν μπαρ εδω μεσα.

μετα συγχωρησεως παντα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.062
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp