Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Αλέξη μας, εσένα δεν πρέπει να σου φαίνεται παράξενο. Στο τσαρδί που υπηρετείς ανοίγονται 10 θέματα την ημέρα για να σχολιαστούν άνθρωποι και καταστάσεις από το δικό μας site. Άρα άσε τις ευαισθησίες σου για αλλού. :126:Αν ανοίξατε το παρών topic μόνο και μόνο για να την μπείτε στο πρόεδρα συνεχίστε...δέν έχω λόγο να σας κρίνω..
Εμβολιο, έχεις κάνει;Δένα ανήκω.Δέν είμαι μέλος.Απλά τους ξέρω...
Όπως το λες, προσφέρει και όχι μόνο. Είναι ευγενικός, πρόθυμος και γι' αυτό απολαμβάνει την εκτίμηση των περισσοτέρων από μας.... ο Θανάσης και άλλοι προσφέρουν ΚΑΙ στο αναλογικό τμήμα του φόρουμ ανεκτίμητη βοήθεια...
Και συμπληρώνω...Από το λεξικό του Μπαμπινιώτη....
"ερουρώ"=μου έρχεται να κατουρήσω, όταν τρέχει η βρύση,ειδικά δε όταν ξυρίζομαι.....
"χεστικός"=οποιοδήποτε ανάγνωσμα,(περιοδικό, εφημερίδα, βιβλίο, οι οδηγίες στη συσκευασία της χλωρίνης η του σαμπουάν) και δη γραπτά σε ιντερνετικο μερος οπου σχολιάζεται το ατομο μου μετα συνχομπιστών μου, που φυλάσσονται στην τουαλέτα προς χρήση κατά την ώρα της αφόδευσης....
Το db είναι ο λογαριθμικός λόγος δύο σημάτων.
Επειδή είναι λόγος δύο ιδίων ποσοτήτων δέν έχει μονάδες.
Επειδή δέν έχει μονάδες δέν σημαίνει και τίποτα. Είναι τα πάντα...
Επειδή λοιπόν το db είναι τα πάντα, αυτό σημαίνει οτι υπάρχει ασάφεια.
Στο λέω με δικά μου λόγια γιατί σκοπός δέν είναι να κανουμε copy/paste αλλα να καταλαβαίνουμε...
Το cd έχει σαφέστατο πρόβλημα στις δυναμικές. Έχω ακούσει και άρα έχω ιδέα τί μπορεί να είναι τα δυναμικά στην πράξη...
Απλά ίσως το 90db να είναι πρόβλημα...
Πρέπει να κάνουμε λίστα με μαργαριτάρια... !Κι άλλο έπος!! Σόρρυ, αλλά ούτε εγώ άντεξα! :137::137: :138:
Τι να πει κανείς. Μάλλον είναι γιατί πέρασε κι αυτό το παιδί από το... Μέτσοβο. Αυτό το Μέτσοβο, βγάζει τους καλύτερους επιστήμονες. :114: Του τα λέω αλλά δεν ακούει. Νομίζει ότι τα ξέρει όλα, σαν τον πρόεδρα και εκτίθεται για χάρη του ενώ φαίνεται καλό παιδί. Τουλάχιστον αυτός δεν θα πεθάνει από τον καημό του.Κι άλλο έπος!! Σόρρυ, αλλά ούτε εγώ άντεξα! :137::137: :138:
Κοίτα, για να στο πω απλά να το καταλάβεις, τα μίκρο από τα μάκρο δυναμικά απέχουν μεταξύ τους αρκετά ντιμπί, πολύ περισότερα απ’ όσο απέχει το ρυζόγαλο από το καζάν-ντιμπί. Για το πόσα ντιμπί είναι καθαρά θέμα άποψης του ηχολήπτη, εκτός αν αυτός φτιάχνει CD, οπότε θα είναι οπωσδήποτε λίγα, λιγότερα από το βινύλιο. Δε ξέρω αν με πιάνεις... Αλλά τί κάθομαι κι ασχολούμαι τώρα! Τί ξέρεις εσύ από βινύλια! :114: :114:Αλήθεια, τι είναι το ντι-μπί με απλά λόγια?
Παρακαλώ απόψεις ΜΟΝΟ από κάποιον που το άκουσε (το ντι-μπί) και έχει ιδέα τι είναι τα δυναμικά στην πράξη.
Να μη μιλάν οι άσχετοι δηλαδή και με μπερδέψουν περισσότερο, νταξ?
Α, όλα κι όλα, μη με βάζεις να βγάζω φωτογραφίες τα βινύλιά μου στο χαλί, γιατί δεν έχω και αρετά μεγάλο χαλί για τέτοια φωτογράφηση... :135:Τί ξέρεις εσύ από βινύλια!