O Δημοκηδης και ο Θεμης φταινε για ολα!

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: O Δημοκηδης και ο Θεμης φταινε για ολα!

... Σα φάρμακο είναι, πιές το, θεραπεύει πάσα νόσο και μαλακία.
Φάρμακο θέτε;
Δοκιμάστε το κεφίρ. Θα ακούτε μέχρι και την ανάσα της καθαρίστριας του studio, άμα λάχει ... :204:

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: O Δημοκηδης και ο Θεμης φταινε για ολα!

Φάρμακο θέτε;
Δοκιμάστε το κεφίρ. Θα ακούτε μέχρι και την ανάσα της καθαρίστριας του studio, άμα λάχει ... :204:
Τώρα εξηγούνται όλα. Αρχίζω τη μέρα μου με κεφιρ που φτιάχνω ο ίδιος από γάλα χωρίς μεταλλαγμένα. Γιαυτό το ακουόγραμμα έδειχνε 32000HZ περσι που άρχισα να πίνω. Λέτε φέτος να έχω χτυπήσει τα 40000HZ;;Λ.Σ.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138

Τώρα εξηγούνται όλα. Αρχίζω τη μέρα μου με κεφιρ που φτιάχνω ο ίδιος από γάλα χωρίς μεταλλαγμένα. Γιαυτό το ακουόγραμμα έδειχνε 32000HZ περσι που άρχισα να πίνω. Λέτε φέτος να έχω χτυπήσει τα 40000HZ;;Λ.Σ.
Δεν υπάρχει ακοόγραμμα που να μετρά πάνω από 20 ΚΗz. Μην παραπληροφορείτε τον κόσμο. Μας διαβάζουν και γιατροί και θα έχουν ξεραθεί στα γέλια...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Εμ... Ένα παλιό λαμπάτο μηχάνημα που είχα την ευκαιρία να δω από κοντά, είχε σκάλα μέχρι 12KHz. Τα τυπικά ακοογράμματα που κάνουν στα νοσοκομεία ανεβαίνουν μέχρι 10KHz...

Reaction score
6
Ναι αλλά τι γίνεται όταν οι υπέρηχοι συνυπάρχουν με το ακουστό φάσμα;
Θέλω να πω ότι σίγουρα σαν μία και μοναδική συχνότητα αποκλείεται να ακούσουμε πάνω από 20ΚHz σε ένα ακουόγραμμα,
όμως βάζοντας και τους υπέρηχους στο κόλπο τι γίνεται;

Ιδού η απορία!:116:

Reaction score
59

Δεν υπάρχει ακοόγραμμα που να μετρά πάνω από 20 ΚΗz. Μην παραπληροφορείτε τον κόσμο. Μας διαβάζουν και γιατροί και θα έχουν ξεραθεί στα γέλια...
Σου ξέφυγε την προηγούμενη φορά που το είπα. Μόνο ο Diabolical το πήρε χαμπάρι και αντέδρασε από διάθεση, φυσικά, επιθετική και όχι όπως εσύ το αναφέρεις.
Ο Anemelos μου ζήτησε και θα του στείλω σπόρους. Αυτοί πολλαπλασιάζονται συνεχώς. Πέρα από την πλάκα καλό θα είναι να το σκεφτούμε όλοι. Το θέμα διατροφής είναι πολύ σπουδαίο. Άτομα κάποιας ηλικίας και άνω δεν χρειάζονται γάλα, τους βλάπτει. Το ξυνόγαλα, Αριάνη, αλλά το κεφίρ είναι το κάτι άλλο. Φυσικά εξυπακούεται ότι διαλέγεις γάλα από παραγωγό που δεν τρέφει τα ζώα του με μεταλλαγμένα. Εδώ στη βορρά υπάρχουν. Στην Αθήναφτάνει μόνο το Όλυμπος. Στο Βόλο;;Λ.Σ.

Reaction score
59
Εμ... Ένα παλιό λαμπάτο μηχάνημα που είχα την ευκαιρία να δω από κοντά, είχε σκάλα μέχρι 12KHz. Τα τυπικά ακοογράμματα που κάνουν στα νοσοκομεία ανεβαίνουν μέχρι 10KHz...
Οι τελικοί μου έχουν απόκριση συχνότητας από 1HZ έως 100KHZ. Λ.Σ.

Reaction score
4

Οι τελικοί μου έχουν απόκριση συχνότητας από 1HZ έως 100KHZ. Λ.Σ.
Κ. Στεφανίδη, πραγματικά θεωρείτε ότι ακούτε μέχρι τα 32kHz ;
Κάτσε να το πω στον ασύρματο. :427:

Reaction score
59
Κ. Στεφανίδη, πραγματικά θεωρείτε ότι ακούτε μέχρι τα 32kHz ;
Όχι πλάκα ήτανε. Πιστεύω ότι ακούω κανονικά. Αλλά το τί ακούμε εξαρτάται και από άλλους παράγοντες. Ακούει το νευρικό μας σύστημα, ο εγκέφαλός μας, Εξαρτάται πόσο έχουμε "εκπαιδεύσει" την ακοή μας και τον εγκέφαλό μας. Λ.Σ.

Reaction score
4

...
.... Αλλά το τί ακούμε εξαρτάται και από άλλους παράγοντες. Ακούει το νευρικό μας σύστημα, ο εγκέφαλός μας, Εξαρτάται πόσο έχουμε "εκπαιδεύσει" την ακοή μας και τον εγκέφαλό μας. Λ.Σ.
Νομίζω ότι λέγεται "αντίληψη".

(Το 'ακούει' είναι λειτουργία του αυτιού.)

Χαίρομαι που είδα αυτό το μήνυμα. :126:

Reaction score
6

Νομίζω ότι λέγεται "αντίληψη".

(Το 'ακούει' είναι λειτουργία του αυτιού.)

Χαίρομαι που είδα αυτό το μήνυμα. :126:
Μπορεί και άλλων σημείων του σώματος.:126:
Τι στα κομάτια, μόνο εγώ έχω αισθανθεί μποτιά στο στομάχι;:111:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: O Δημοκηδης και ο Θεμης φταινε για ολα!

Μπορεί και άλλων σημείων του σώματος.:126:
Τι στα κομάτια, μόνο εγώ έχω αισθανθεί μποτιά στο στομάχι;:111:
Είναι αυτό που τρως κλωτσιά στο στομάχι και λες ....
"Ωχ την άκουσα" :138:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.075
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494