On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Reaction score
0
Re: Απάντηση: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Δεν λέμε ότι θα δώσει ΤΩΡΑ η ON Ηigh-Definition...

Όμως:

1. Μάλλον δίνει αποκωδικοποιητή (tvbox) που ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ HD.

2. Κατά τα λεγόμενά τους σε 1 χρόνο θα δώσουν 20 Μbps.

3. Το ότι είναι Ιταλοί (που δεν ξέρουμε αν είναι) το βλέπω ΠΟΛΥ θετικό καθώς στην Ιταλία η Fastweb είναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ και το sky italia είναι στο πακέτο της.

4. Είναι οι μόνο που αθόρυβα ΗΔΗ διαθέτουν 170 χιλιόμετρα οπτικές ίνες εντός Αττικής.

5. Ήδη είναι κοντά σε συμφωνία με την NOVA η οποία δεν μπορεί να περιμένει τον ΟΤΕ.

6. Η προσφορά της (35 Ευρώ το μήνα) είναι πάρα πολύ καλή.

Σε τελική ανάλυση ας περιμένουμε να δούμε...
Είναι οι πρώην managers της Fastweb που μετακόμισαν ελλάντα μεριά...

Reaction score
0
Απάντηση: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Τελικα ρε παιδες συμφέρει ή οχι με 10 τηλ. την ημερα? Ποση βγαινει η χρεωση? Τι να κανω να το βαλω ή οχι , ειμαι Ηλιουπολη και ειμαι μεσα.
Η χρέωση με 10 τηλ την ημέρα, είναι 62 - 63€. Αν σε συμφέρει ή όχι το ξέρεις μόνο εσύ... Αν αυτή τη στιγμή πληρώνεις ένα παρόμοιο ποσό για χαμηλότερη ταχύτητα και τα ίδια τηλέφωνα, μάλλον συμφέρει...

Για μένα το θέμα είναι στην αξιοπιστία... Γιατί αν είναι να μένω χωρίς γραμμή ή να παίρνω λιγότερα από αυτά που πρέπει, δεν αξίζει τον κόπο... Αν όμως όλα είναι όπως τα λένε, θα πληρώνω ας πούμε 5-10 € παραπάνω, αλλά θα έχω 5x της ταχύτητας που έχω τώρα, και σταθερό μη voip σε σχέση με τη Vivodi (που είναι και στη μπούκα γιατί 2 βδομάδες χωρίς γραμμή δε λέει)...

Αυτό που με κρατάει πιο πολύ, είναι ότι οι όροι του 12μηνου συμβολαίου, βγήκαν προχθές στο site της εταιρείας, αλλά οι εν δυνάμει πελάτες μπορούσαν να κάνουν αίτηση και πριν απ' αυτό... Φαντάζομαι ότι θα εκκρεμούσαν οι όποιες αιτήσεις, αλλά δε μου κάνει και την καλύτερη των εντυπώσεων...

Reaction score
0

Eμαθα μεσα στο Σ/Κ πως ηδη εχει ετοιμαστει η διαφημιση της ON και θα προβληθει σημερα στην tv.
Kαι συμφωνα με τα λεγομενα υψηλα ισταμενου στην Οn υπολογιστε 3 μηνες για παιδικες ασθενειες με οτι αυτο συνεπαγεται.

Reaction score
4
Δυνατότητα για μεγαλύτερες ταχύτητες έχουν όλοι οι εναλακτικοί πάροχοι που χρησιμοποιούν δικό τους δίκτυο.

Για το γιατί δεν την χρησιμοποιούν, κατα την γνώμη μου υπάρχουν διάφοροι λόγοι.
Κατ' αρχήν, θα ήταν καμένο χαρτί μιας και το να πας σε 10+ κατευθείαν απο τα 2 είναι χαζό. Καίς το προιόν....

Κατα δεύτερον, υπάρχει και η ώριμη σκέψη μιας εταιρείας, ότι
α) δεν έχει τις υποδομές (υλικές και έμψυχες) να υποστηρίξει τέτοιες ταχύτητες και τόσους χρήστες, με αποτέλεσμα να ξεκινάει προσγειωμένα.
β) στο Ελληνικό επίγειο δίκτυο, θα είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις τετοια ταχύτητα, αξιόπιστα. Ετσι θα αρχίσουν τα παράπονα για μικρές ταχύτητες, για προβλήματα, που φυσικά δεν θα είναι καθόλου εύκολο να διορθωθούν. Αποτέλεσμα? κακή φήμη για την εταιρεία κτλ κτλ κτλ...

Το αν οι Ιταλοί είναι καλό ή κακό, επιτρέψτε μου να έχω δική μου άποψη επι του θέματος, μιας και τους έχω "φάει στην μάπα" τόσο καιρό. Δεν υπάρχουν χειρότεροι "αρπακολατζήδες" ... αν δεν το ζήσετε δεν μπορείτε να το φανταστείτε....

Οσο για το video-on-demand, δεν λέω, ωραίο και σένιο, πολύ gadget, θα σπρώξει και τους άλλους ώστε να υπάρχει και ανταγωνισμός. .... Μα... εε.... συγνώμη..... Λίγο ποιο δίπλα, ή έστω ποιο πάνω, δεν παραπονιόμαστε για την ποιότητα (την ΑΘΛΙΑ) του σήματος της Nova? πως έχει στριμώξει τόσα κανάλια σε 1 transpoder ??? πως βλέπουμε HD κανάλια απο τον δορυφόρο και τρέχουν τα σάλια μας και βρίζουμε για την κατάντια μας... πως χαλάει το Gladiator αν το γράψουμε σε 4.7άρι DVDάκι αντί για το original....

ΟΚ, το video-on-demand, αλλά για κανένα παιδαρέλι που θέλει να παίξει.. όχι να πληρώσω για να δώ ταινία εκεί....

Reaction score
620
Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

BTW adynaton, η κατάσταση του κέντρου του ΟΤΕ είναι δεδομένη είτε αφορά ΟΝ είτε Tellas... Απο την στιγμή που δεν το έχει παραδώσει ο ΟΤΕ, το ίδιο σου κάνει όποιον και να περιμένεις... Ολοι τον ΟΤΕ περιμένουν να πραδώσει. Μετά είναι θέμα λίγων ημερών... άντε στην Τελλάς είναι ίσως λίγων παραπάνων... αλλά όταν πας εκεί να δεις τις εγκαταστάσεις θα καταλάβεις γιατί....
Δεν διαφωνώ αλλά είναι διαφορετικό να μου λέει η ON έχω διαθέσιμη την υπηρεσία στην περιοχή σου και άλλο να μου λέει η Tellas μέσω του 13800 2 μήνες ΜΕΤΑ την αίτηση ότι θα είναι διαθέσιμη σε ένα μήνα. Έτσι και αλλιώς η αξιοπιστία των λεγομένων μέσω του 13800 της Tellas είναι μηδαμινή οπότε προτίμησα να το ακυρώσω.

Έτσι και αλλιώς καρφάκι δεν τους κάηκε που το ακύρωσα. Μπορεί να τους βόλεψε κιόλας. ;-)

Υ.Γ Το μονοπώλιο της Tellas στην διάθεση υπηρεσίας τύπου Zisto τελείωσε. Ελπίζω να αρχίσουν να σοβαρεύονται πλέον.....

Reaction score
4
Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Δεν διαφωνώ αλλά είναι διαφορετικό να μου λέει η ON έχω διαθέσιμη την υπηρεσία στην περιοχή σου και άλλο να μου λέει η Tellas μέσω του 13800 2 μήνες ΜΕΤΑ την αίτηση ότι θα είναι διαθέσιμη σε ένα μήνα. Έτσι και αλλιώς η αξιοπιστία των λεγομένων μέσω του 13800 της Tellas είναι μηδαμινή οπότε προτίμησα να το ακυρώσω.

How to argue on this.... :(
Απλά σιγούρεψε το γιατί ο ΟΤΕ δεν είχε παραδώσει ακόμα... θυμάσαι που σου έλεγα οτι το χρονοδιάγραμμα έλεγε σε ένα μήνα... δεν ισχύει μόνο για την Τελλάς αυτό... τότε παραδίδει ο ΟΤΕ τον χώρο...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Απάντηση: Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Οσο για το video-on-demand, δεν λέω, ωραίο και σένιο, πολύ gadget, θα σπρώξει και τους άλλους ώστε να υπάρχει και ανταγωνισμός. .... Μα... εε.... συγνώμη..... Λίγο ποιο δίπλα, ή έστω ποιο πάνω, δεν παραπονιόμαστε για την ποιότητα (την ΑΘΛΙΑ) του σήματος της Nova? πως έχει στριμώξει τόσα κανάλια σε 1 transpoder ??? πως βλέπουμε HD κανάλια απο τον δορυφόρο και τρέχουν τα σάλια μας και βρίζουμε για την κατάντια μας... πως χαλάει το Gladiator αν το γράψουμε σε 4.7άρι DVDάκι αντί για το original....

ΟΚ, το video-on-demand, αλλά για κανένα παιδαρέλι που θέλει να παίξει.. όχι να πληρώσω για να δώ ταινία εκεί....

Δεν είναι το ίδιο...

Η ΝOVA πληρώνει τον δορυφόρο ανάλογα το bandwith που χρησιμοποιεί...

Εδώ το μόνο που χρειάζεται η ON είναι να έχει ισχυρό δίκτυο. Από την στιγμή που έχει εγκαταστήσει τις οπτικές ίνες (που είναι και το πιο ακριβό) το να δημιουργήσει μεγάλης χωρητικότητας δίκτυο δεν είναι τόσο δύσκολο.

Το video θα έρχεται σε εμάς μέσω του δικτύου. Δεν θα βγαίνει στο διαδίκτυο. Άρα γιατί να μην χρησιμοποιήσει 4 Μbps για το video αντί για 2?

Δείτε εδώ ποιότητα εικόνας HD με μόλις 1.8 Mbps:

http://www.coolstreaming.us/channel....e=3269&lang=it

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Δεν είναι το ίδιο...

Αν όμως η πρόσβαση στη NOVA μέσω της ON θα είναι με πηγή το δορυφορικό stream τότε άστα να πάνε.....

Λέτε να επενδύσει η NOVA σε άλλους encoders και να δίνει άλλο output στην ΟΝ με καλύτερο bitrate;

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Δεν είναι το ίδιο...

Εδώ το μόνο που χρειάζεται η ON είναι να έχει ισχυρό δίκτυο. Από την στιγμή που έχει εγκαταστήσει τις οπτικές ίνες (που είναι και το πιο ακριβό) το να δημιουργήσει μεγάλης χωρητικότητας δίκτυο δεν είναι τόσο δύσκολο.

Το video θα έρχεται σε εμάς μέσω του δικτύου. Δεν θα βγαίνει στο διαδίκτυο. Άρα γιατί να μην χρησιμοποιήσει 4 Μbps για το video αντί για 2?

Δείτε εδώ ποιότητα εικόνας HD με μόλις 1.8 Mbps:

http://www.coolstreaming.us/channel....e=3269&lang=it

Μα δεν είπα ότι θα περνάει απο το Internet.... ίσα ίσα που ο λόγος ύπαρξης των υψηλών ταχυτήτων του ADSL είναι ακριβώς αυτό... όχι το γρήγορο ίντερνετ και το χωρίς αύριο κατέβασμα, αλλά οι παραπάνω υπηρεσίες...

Το θέμα μου είναι πως θα βλέπουμε HD ή έστω SD με της προκοπής ποιότητα... όταν ακόμα και τα 5-6Mbps του SD μας χαλάνε απίστευτα, ειδικά στα προβόλια....

Το λινκ που δίνεις δεν μου παιζει.. δεν καταλαβαινω και γρι απο την #@$!#$ γλώσσα τους... Δεν φτάνει που τους έχω στο κεφάλι μου όλη μέρε... μου στέλνεις και στα site τους ..... χεχεχεχεχεχεχεχε

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Με 2 Μbps h.264 σε ανάλυση 576i η εικόνα που θα παίρνεις θα είναι πολύ καλύτερη από αυτή που έχει η NOVA.

Θα έχεις ποιότητα πολύ καλού dvd!

Reaction score
0

10X30X0.09=27+35πάγιο=62...

Πόσο πληρώνεις τώρα για internet + τηλέφωνο;
Από οτι διάβασα στο site τους,για καθε τηλ ανεξαρτήτου χρόνου ομιλίας,
θά χρεώνουν 0,09 ευρώ,αρα εχουμε,πχ 100 τηλ το μήνα * 0,09=9 ευρω + 35 παγιο συνολο 44 ευρω,από που βγαίνουν τα 62 και βάλε;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Από οτι διάβασα στο site τους,για καθε τηλ ανεξαρτήτου χρόνου ομιλίας,
θά χρεώνουν 0,09 ευρώ,αρα εχουμε,πχ 100 τηλ το μήνα * 0,09=9 ευρω + 35 παγιο συνολο 44 ευρω,από που βγαίνουν τα 62 και βάλε;
Ο υπολογισμός είναι για 10 τηλέφωνα την ημέρα... 10 x 30 = 300 τηλεφωνήματα μέσα στο μήνα.

Reaction score
0
Καλώς, αρα συμφέρει αυτούς που δεν κάνουν πολλά τηλ μεσα στό μήνα,οπως καί νάχει πάντως συμφέρει σέ σχέσει μέ τά τωρινά δεδομένα του ΟΤΕ.

Reaction score
0

Η αλήθεια είναι πάντως, οτι εύκολα μπορείς να ξεφύγεις στα τηλεφωνήματα...

Reaction score
4

Με 2 Μbps h.264 σε ανάλυση 576i η εικόνα που θα παίρνεις θα είναι πολύ καλύτερη από αυτή που έχει η NOVA.

Θα έχεις ποιότητα πολύ καλού dvd!
Confirmed για την ποιότητα... χειρότερα απο Nova δεν γίνετε....

Απέχει όμως απο HD....

Anyway θα δίξει... όλοι κάτι ετοιμάζουν... άλλωστε μερικοί έχουν ήδη προχωρήσει και σε ....quad play ..... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.831