Onkyo 876 / 906... βρε βρε βρε!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
πως και ετσι?
εδω επικρατει η γνωμη οτι τα φτηνα καλωδια ειναι τα καλα
εσυ πας να χαλασεις την πιατσα

Reaction score
3
Εγώ είχα βρεί στο FNAC καλώδια οικονομικά που δούλευαν
Το δεν μπαίνει καλά στη TV ακούγεται περίεργο, μήπως να το έβλεπες λίγο καλύτερα?

Reaction score
0
Χρησιμοποιώ Clicktronic και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος χωρίς να πληρώσω μια περιουσία.

Reaction score
1.285
Ναι ρεε παιδιά ! Λειτουργείτο καλώδιο μια χαρά ΟΤΑΝ κάνει επαφή ! όμως χρειάζεται να το πιέσεις με το χέρι για να κάνει επαφή ! Αυτό που υποψιάζομαι είναι η υποδοχή στην ΤV να εχει πρόβλημα .... αν και το καλώδιο όταν μπαίνει δεν είναι και βράχος , έχει έναν τζόγο πάνω κάτω δεξιά αριστερά ....

Reaction score
0
Και εγώ την Παρασκευή παρήγγειλα τον 876 από Γερμανία. Ελπίζω μέσα στην εβδομάδα να έρθει. Περιμένω με αγωνία να μάθω τις πρώτες εντυπώσεις Dimpa!

Reaction score
0
Σκέφτομαι επίσης να αλλάξω λίγο και τα ηχεία μου με την έλευση του νέου ενισχυτή. Τώρα έχω δύο μπροστινά ηχεία της Energy τα Connoisseur C4 και για περιφερειακά (πίσω) έχω δύο παλιά ηχεία της Philips 3 δρόμων (περισσότερα στοιχεία δεν έχω). Έχω βρεί μία ευκαιρία για τα Energy Connoisseur C6 από ένα κατάστημα με 500€ και σκέφτομαι να τα πάρω για εμπρός και να στείλω τα C4 πίσω. Τι λέτε; Θα υπάρχει διαφορά; Η τιμή είναι καλή;

Reaction score
3
Dimpas τι έγινε? ήταν τόσο καλός ο ενισχυτής που δεν ξεκολάς ή περιμένεις να ξημερώσει να πάρεις το δικηγόρο :107:

Reaction score
1.285
XEXEXE.....
Όσο αναφορά το θεμα του δικηγόρου , έχω στείλει στην ONKYO EUROPE Email και ζητάω τα TERMS AND CONDITIONS της εγγύησης για να τα δεί το δικηγόρος.... αλλά ακόμα τίποτα δεν μου έχουν στείλει !
Τώρα , το ΤΕΡΑΣ είναι ΔΥΝΑΤΟ και ΠΟΛΥ δυνατό ! Το σύστημα ακόμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ! έχω να βάλω τα καρφιά σε όλα τα ηχεία , να κρεμάσω μια κουρτίνα , να κάνω καλιμπράριμα στο όλο σύστημα και αφού καταλάβω πώς ακριβώς θα χρησιμοποιώ τα listening modes τότε θα κάνω κάποια τεστάκια μαζί με τον Πέτρο !
Sorry που σε απογοητεύω αλλά ξεκίνησα απο το 0 και το φτιάχνω ! Τώρα που το σκέυτομαι ΠΡΕΠΕΙ να βάλω και ένα χαλί .....

Reaction score
20
Μίλησα κι εγώ σήμερα με τον Andreas. Όντως πολύ εξυπηρετικός και φιλικός ο Γερμανός!

Μου άφησε τον 906 στα 1.669 (από 1.799) + 49 μεταφορικά. Αύριο θα βάλω λεφτά στην κάρτα και θα τον χτυπήσω!

Όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν Onkyo (ή ο,τιδήποτε) από το schlauershoppen.de καλύτερα να επικοινωνήσουν μαζί του για καλύτερη τιμή...

Andreas Doelling
00494048407733

Reaction score
1.285
ΩΡΑΙΟΣ ! Θα τον κάνουμε πλούσιο τον Andreas ! ! !
ΠΑιδιά έχω ΠΡΟΒΛΗΜΑ !
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ πότε θα χρεισημοποιώ ΠΟΙΟ Listening Mode Στον 876 !
Δηλαδή , βάζω DVD με 5.1 ήχο , τι διαλέγω απο όλα αυτά ? επειδή τωρα είναι σε 5.1 κατάσταση , μπορώ να ορίσω κάπου ότι πίσω κεντρικά ηχεία δεν υπάρχουν ?
ΑΝ αγοράσω DVD Player με HDMI έξοδο και το συνδέσω στον ΟΝΚΥΟ θα καταλαβαίνει αυτόματα το καλύτερο Listening Mode ??

Reaction score
3
Το τι ηχεία (μικρά/μεγάλα) και που είναι (μπρος/πίσω) το ορίζεις στον ενισυτή.
Αν το DVD σου είναι συνδεδεμένο με HDMI τότε ανάλογα με την ταινία και τη επιλογή κάνεις εσύ στην ταινία "καταλαβαίνει" και ο ενισχυτής και γυρνάει ανάλογα.

Reaction score
15.548
Απάντηση: Onkyo 876 / 906... βρε βρε βρε!

Μια ερωτηση.....!!!!!
Τι λεει ακουστικα ο ONKYO...γιατι διαβαζω μονο για εικονα που γραφετε..!!!!!!!
Εμενα δεν με ενδιαφερει αυτο.......
π.χ. ο 906 που μαλλον ειναι ο κορυφαιος της εταιριας...με ποιον μπορει να συγκριθει..?
Ξεχαστε τα λεφτα.....ακουστικα θελω να μου πειτε και μεχρι τι ηχεια μπορει να κουνηση.

Συγνωμη ....αλλα και εγω ψιλοψαχνομαι για αλλαγη και αρχιζω σιγα σιγα την γυρα..

Reaction score
20
Re: Απάντηση: Onkyo 876 / 906... βρε βρε βρε!

Μια ερωτηση.....!!!!!
ο 906 που μαλλον ειναι ο κορυφαιος της εταιριας...με ποιον μπορει να συγκριθει..?
.
Υπάρχει κάπου εδώ ένα thread που συγκρίνουν το προηγούμενο μοντέλο τον 905 με Denon 4308 και άλλους (διπλάσιας αξίας). Και ο Onkyo βγαίνει καλύτερος απ'όλους, σε όλα... Κάνε ένα search και θα βρεις πολλά reviews και αναλύσεις. Άλλωστε ο 905 με τον 906 δεν έχουν ιδιαίτερα μεγάλες διαφορές...

Reaction score
3

Απ' όσο διαβάζω και σε αμερικάνικο forum ο 905 me ton 906 στο τμήμα του ήχου δεν έχουν καμμία διαφορά. Γι' αυτό και οι ερωτήσεις έχουν εστιαστεί στο κομμάτι του VP που ο 905 είχε θέματα

EDIT: Διαφορές σε συστήματα που αφορούν τον ήχο --> Audysey dynamic EQ και THX loudness

Reaction score
50
Απάντηση: Re: Απάντηση: Onkyo 876 / 906... βρε βρε βρε!

Υπάρχει κάπου εδώ ένα thread που συγκρίνουν το προηγούμενο μοντέλο τον 905 με Denon 4308 και άλλους (διπλάσιας αξίας). Και ο Onkyo βγαίνει καλύτερος απ'όλους, σε όλα...
Αν θυμάμαι καλά αυτό που λες ισχύει όσον αφορά οδήγηση και ποιότητα στον τομέα του Home Cinema. Για μουσική δεν είμαι σίγουρος. Αλλά κι εγώ στηρίζομαι σ' αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα, χωρίς να τον έχω ακούσει.

Reaction score
20
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Onkyo 876 / 906... βρε βρε βρε!

Αν θυμάμαι καλά αυτό που λες ισχύει όσον αφορά οδήγηση και ποιότητα στον τομέα του Home Cinema. Για μουσική δεν είμαι σίγουρος. Αλλά κι εγώ στηρίζομαι σ' αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα, χωρίς να τον έχω ακούσει.
Έχεις δίκιο. Κι εγώ θυμάμαι ότι ο Denon ήταν λίγο πιο μουσικός...

Reaction score
3

Οι γνώμες φαίνεται να διίστανται, άλλοι λένε ότι ο Denon είναι πιό μουντός σε σχέση με τον ONKYO και συνολικά προτιμούσαν τον τελευταίο. Το συμπέρασμα που έβγαλα εγώ ήταν ότι το θέμα είναι καθαρά υποκειμενικό, καλό ήχο έχουν και οι δύο

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988