Online Game...θα οργανωθούμε???

Reaction score
5
Μα το θέμα μου δεν είναι τι γίνεται όταν είμαστε πολλοί...και με 2-3 άλλους ακόμα μπερδευόμουν. Εφ'όσον οι στολές δεν είναι διαφορετικές, ΠΩΣ ξεχωρίζετε τους ημέτερους από τους υμετέρους;

GTX

Reaction score
39
Άν δε κάνω λάθος οι δικοί σου δε βγάζουν τίποτα απο πάνω, μόνο οι "κακοί" έχουν γράμματα απο πάνω τους :D

Reaction score
0
GTXTC said:
Άν δε κάνω λάθος οι δικοί σου δε βγάζουν τίποτα απο πάνω, μόνο οι "κακοί" έχουν γράμματα απο πάνω τους :D
Οι δικοι σου βγαζουν με ασπρο το ονομα τους απο πανω

Reaction score
0
ak1s said:
Μα το θέμα μου δεν είναι τι γίνεται όταν είμαστε πολλοί...και με 2-3 άλλους ακόμα μπερδευόμουν. Εφ'όσον οι στολές δεν είναι διαφορετικές, ΠΩΣ ξεχωρίζετε τους ημέτερους από τους υμετέρους;
Οι στολές είναι διαφορετικές... Κίτρινες και πράσινες αντίστοιχα.
Επίσης στον χάρτη και στα ονόματα με τα άσπρα μέσα από τοίχους, βλέπεις μόνο τους δικούς σου. Τους "άλλους" τους βλέπεις μόνο όταν είναι ακάλυπτοι...

Κατά τις 19.00 σήμερα ?

Reaction score
7
-Άκη ποιός είπε οτι ο Medic δεν σκοτώνει :twisted:...Ρώτα και τα παιδιά τι πάθανε χθές...:twisted:

-Μα πως θα μπορούσε το AVsite να μην έχει κόσμο???

GTX

Reaction score
39
Καλά καλά...εσύ και το μοσχάρι έχετε μάθει καλά τα στέκια και πάτε και στήνεστε στις κατάλληλες θέσεις :D
Δε θα επαναληφθεί η ίδια επιτυχία και σήμερα ομως :p :p
Εσένα ειδικά σ'εχω βάλει στο μάτι :lol: :lol: :lol:

Δε το κάνουμε πιο αργά ρε παιδιά να προλάβουμε να πάμε σπίτι και να φάμε και τίποτα? (σιγά μη σκεφτόμουνα τίποτα άλλο) 8)

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.427
Παντως εγω κατα λαθος εριξα χθες μια σφαιρα στη πλατη της Irene ( sorry) :oops:

To GTXTC τον σκοτωσα και μετα με επιασε μανια και αδειασα ολο τον γεμιστηρα
πανω στο αψυχο κορμι του :p :p :p

Το επομενο βημα ειναι να τον τραυματισω βαρια και να τον αποτελειωσω με το γαλλικο κλειδι :p :p :p

Μανα μου τι εχει να γινει σημερα ....................................

GTX

Reaction score
39
spylab said:
To GTXTC τον σκοτωσα και μετα με επιασε μανια και αδειασα ολο τον γεμιστηρα
πανω στο αψυχο κορμι του :p :p :p

Το επομενο βημα ειναι να τον τραυματισω βαρια και να τον αποτελειωσω με το γαλλικο κλειδι :p :p :p
Καλά καλά....κοιτά να κρύβεσαι και σήμερα :p :p

Reaction score
0
19.00 είναι ο πρώτος γύρος..

Ο δεύτερος είναι 23.30 μετά το ποδόσφαιρο...
Οι μη ποδοσφαιρόφιλοι το πάνε και σερί!

Reaction score
5
Βρε μάγκες, δεν είπα ότι ο medic δεν σκοτώνει, εγώ δεν είδα στο λίγο που έπαιξα βέβαια, κανείς να κάνει χρέη Medic. Απλά ο κόσμος αρέσκεται σε βαριά όπλα...
Μπαρμπούτσαλα έπαιζαν όλοι. Άσε που έπιαναν κάτι γωνίες και περίμεναν. Camping is PROHIBITED!!!
Προτείνω όποιος campάρει να γίνεται kick!

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.427
Eγω κρυβομουν?? Εγω πηγαινα σαν το αγριο λιονταρι δεξια αριστερα ετοιμος να ορμηξω.....

Και παιζω και τετοιο παιχνιδι για πρωτη φορα...........

Reaction score
5
Δεν έπαιξα στο 'avsite' room, και ξέρω πώς ΟΛΑ τα παιζάκια εδώ ΔΕΝ campάρουν...έτσι δεν είναι; :twisted: :lol:

Reaction score
7
ak1s said:
Δεν έπαιξα στο 'avsite' room, και ξέρω πώς ΟΛΑ τα παιζάκια εδώ ΔΕΝ campάρουν...έτσι δεν είναι; :twisted: :lol:
Ναι ναι σωστά....(κάτσε να μπείς και θα σου δείξω το νέο μου αντίσκηνο :p )

Εγώ όταν παίζω medic και με χρειάζονται οι δικοί μου βοηθάει...Παίρνεις και περισσότερο experience έτσι...

Reaction score
5
ρε σεις... μπηκα στο αγγλικο... ειναι πολυ πιο γρηγορος σερβερ... ουτε κοληματα, ουτε λαγκ... επαιζα πανω απο 2 ωρες και κανενα προβλημα! στο γερμανικο ολο και καποιος θα κολλησει..

Μηπως να αλλαζαμε στεκι?

Reaction score
0
Μπορουμε πριν ξεκινησουμε να δουμε ποιος server εχει λιγοτερους παιχτες και να κανουμε game εκει.

Επισης οι "κακοι" οταν τους σημαδευεις ο σταυρος-στοχαστρο γινεται κοκκινο.
Ετσι και αλλιως τους δικους σου δεν μπορεις να τους σκοτωσεις, αρα και να τους βαρεσεις δεν εγινε και τιποτα.

Ειναι κανεις μεσα τωρα???? :D

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.275
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale