- Reaction score
- 2.482
Εγω που είχα το 103D, μια χαρα μου εβρισκε Cinavia στο The Thing (1982) από σκληρό δίσκο.
Αν περιμένεις κάτι τέτοιο σώθηκες! Δε θα είναι τόσο απλή διαδικασία αυτή τη φορά.Γι' αυτό ο συλλέκτης που το έχει κάνει πολλάκις περιμένει να υπάρχουν 300-400 τίτλοι στο καθιερωμένο format, απο τους οποίους οι 80 είναι συνήθως σοβαροί, και μετά ανεβαίνει στο τραίνο της εξέλιξης.![]()
Είναι όμως τόσο άσχημα τα πράγματα; Μάλλον όχι. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετά master-απάτες (upscale 2k σε 4k, χρωματικό χάος), υπάρχει υλικό που τουλάχιστον σε hdr τηλεόραση με έκανε κι έτριβα τα μάτια μου. Υλικό που κάνει το hd να δείχνει πολύ φτωχό χρωματικά και με λιγότερο δυναμισμό.
Για μένα το πρόβλημα είναι ότι δυστυχώς το μέγεθος της αναβάθμισης δε μπορούμε και δε θα μπορούμε να το δούμε στο ίδιο εύρος σε προβολέα. Και είναι κρίμα...
Η αναβάθμιση αξίζει κυρίως για κατόχους TV. Κατέβασε μερικά demo να δεις στο player της tv σου για να σχηματίσεις μια πρώτη άποψη.παραδειγμα του υλικου αυτου?
Η αναβαθμιση ομως αυτη αξιζει για κατοχους TV ? (Samsung KS μοντελο)
Υπάρχει jailbreak firmware σε Αμερικάνικο oppo που κάνει πολλά ακόμα (iso playback δικτυακά, region free, cinavia). Λειτουργεί καλά σε όλους τους τίτλους.παντως υπαρχει jailbreak firmware που 'ακυρωνε' το cinavia στο 103, δεν ξερω ομως αν λειτουργει σωστα σε ολους τους τιτλους.
Σωραιος, ευχαριστω πολυ.Η αναβάθμιση αξίζει κυρίως για κατόχους TV. Κατέβασε μερικά demo να δεις στο player της tv σου για να σχηματίσεις μια πρώτη άποψη.
Για υλικό θα σου δώσω για παράδειγμα τα deadpool, lucy σε UHD. Είναι άκρως εντυπωσιακά και τα 2.
Το θέμα είναι ότι δε θα τα βρεις με ελληνικούς υπότιτλους. Για μένα δεν είναι πρόβλημα, για άλλους είναι.
Είδα επίσης rip απο amazon το The Grand Tour και παρόλο που ήταν πετσοκομμένο έπαθα ζημιά.
Από netflix υπάρχει αρκετό υλικό σε dolby vision. Είδα δείγματα από marco polo, chef's table, daredevil κι εντυπωσιάστηκα.
Κατέβασε τα demo. Δεν παίζουν από usb θύρα της τηλεόρασης σου με τον internal player της;Σωραιος, ευχαριστω πολυ.
Οποτε μολις γινει διαθεσιμο θα πεσει ερευνα κ παραγγελια.
Ακομα δυστυχως δεν εχω καταφερει να δω υλικο HDR και UHD, δεν εχω μεσω αναπαραγωγης εκτος PC.
Αν κρίνω απ' το 103, χωρίς δεύτερη σκέψη.αν βγει jailbreak και για το 203, θα μπορει να αντικαταστασει πληρως το popcorn time σε πιστοτητα αναπαραγωγης αρχειων?
αν το χτυπησω απο Αμερικη , με αυτο το kit ειμαι κομπλε ή αλλαζει region με τιποτα κωδικους?http://www.jvbdigital.nl/jvb.asp?le...le&searchtype=&searchstring=&title=1286&cur=1
Κι εδω έχει Region Free Kit
850€Ο Έλληνας αντιπρόσωπος , αν υπάρχει ακόμα, πόσο θα το πουλάει?
1-12-16....850€
Σε δυο βδομάδες 75€ πάνω;Χριστούγεννα με το '203'!!'Όπως διαβάζω στο fb από 'TwinDigital'....'Ερχεται σε 15-20 μερες. Τιμη 775 €. Προ-παραγγελίες ανοιχτές.'
Σε έξι εβδομάδες πόσο;Σε δυο βδομάδες 75€ πάνω;![]()
Έ! δεν θα είναι άλλα 75€!Σε έξι εβδομάδες πόσο;![]()