Oppo UDP-203 / UDP-205

Reaction score
5.615
Μαλλον .
Εχω την εντυπώςη οτι θα εχει διαφορα .
Πάντα η oppo ηταν ενα κλικ μπροστα σε όλα .
Αυτη την εντύπωση εχω .
Βέβαια εαν δεν δεις δεν μπορεις να συγκρίνεις ...

Reaction score
638
Αν συνδεθεί σε AVR μέσω HDMI και αναπαραγουμε ΜΟΝΟ άυλα μέσα (Full bluray rip, full DVD & flac) υπάρχει κάποιο προτερήματα έναντι των dune/popcorn; καλύτερη εικόνα ή ήχο;

Παλιότερα δεν υπήρχε καμία διαφορά στην εικόνα μέσω HDMI με τα dune/popcorn.
Αυτο πως το λες ? μονο το darbee να βαλεις να την η διαφορα και οπως πολυ σωστα μου δηλωσε ο Αρης προσφατα υπαρχουν και αυτοι που θελουν να βλεπουν δισκακια (ακου βιτσιο )

Reaction score
2.482
αρα για οσους παίζουν άυλα μεσω δικτύου ειναι παντελώς άχρηστο.
ευχαριστώ
Αν βλέπεις mkv, τότε δεν έχεις θέμα. Αλλα ναι. Dedicated media players έχουν μεγαλύτερη ευελιξία.

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.065
Ένα από τα σημαντικά του ατού είναι η συμβατότητα του με προβολείς παλιότερου τύπου που δεν μπορούν να υποστηρίξουν HDCP 2.2 (HDR [ Auto | On | Off | Strip Metadata ).Η τελευταία επιλογή συμβάλει στην μετατροπή από HDR to SDR.

Reaction score
73
ποιο ειναι το μπολικο υλικο, το mad max, revenant και the martian? γιατι απο παλιες ταινιες μονο το goodfellas εχει βγει και δεν ξερω αν ειναι και καλη εκδοση! εκτος αν εννοεις 4k netflix και youtube...

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.548
ποιο ειναι το μπολικο υλικο, το mad max, revenant και the martian? γιατι απο παλιες ταινιες μονο το goodfellas εχει βγει και δεν ξερω αν ειναι και καλη εκδοση! εκτος αν εννοεις 4k netflix και youtube...
Υπάρχουν πάνω από 80 uhd δίσκοι και συνεχώς θα βγαίνουν καινούριοι. Ας πούμε ότι είναι μια καλή αρχή.

http://www.avsforum.com/forum/465-h...ailable-4k-hdr-titles-will-updated-often.html

Προφανώς το μπόλικα είναι σχετικό.
Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο ένας συλλέκτης να αγοράζει κάθε κλασική ταινία σε 500 εκδόσεις (λχ dvd, blu ray, uhd με hdr 10, uhd με dolby vision κλπ).

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.424
Γι' αυτό ο συλλέκτης που το έχει κάνει πολλάκις περιμένει να υπάρχουν 300-400 τίτλοι στο καθιερωμένο format, απο τους οποίους οι 80 είναι συνήθως σοβαροί, και μετά ανεβαίνει στο τραίνο της εξέλιξης. :p

melina

Cargo 200
Reaction score
45.025
Σε φόρουμ έξω διάβασα το παρακάτω, οπότε προσέχετε με το θέμα cinavia

The 103 series detects Cinavia only on optical media. The 203 also detects it on USB hard drives, DLNA, SMB & NFS shares.
So far it does not detect it on HDMI input or HDMI ARC.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας