- Reaction score
- 38.488
Unfo παρε μια για να μαθεις .......... 
Βρε πάρα πολύ καλά κάνεις και τα μοιράζεσαι μαζί μας.spylab said:Ο σκοπος μου ηταν και ειναι να μεταδωσω οσο καλυτερα μπορω την μαγεια της
μεγαλης οθονης και να μοιραστω με ολους τις εικονες που βλεπω...
Στο κατω κατω κατηγορια projectors και να μην εχει και καμια εικονα![]()
Ένα ακόμη μήνυμα μέσα από όλα αυτά, είναι ότι αυτές οι δοκιμές - τα test, είναι πολύ δύσκολα και σπανίως βγάζουν αντικειμενικά αποτελέσματα. Οπότε καλά κάνουμε και τα συζητάμε, συγκρίνοντας τις απόψεις μας. Νομίζω δηλαδή...spylab said:Τις διαφορες DLP - LCD τις εχουμε δει ολοι με τα ματια μας πραγμα που ασφαλως δεν μπορουν
να μεταφερουν σε μεγαλο βαθμο οι φωτογραφιες αλλα πιθανως σε ενα μικρο βαθμο να μπορουν
να δωσουν μια γευση , αλλα δεν εχω διαθεσιμο LCD για δοκιμες ..........

Αμάν δεν το πρόσεξα. Καλόοοο. Θα το προτείνω στον νότο!unforgiven said:Είναι σαν να συγκρίνεις δύο ζευγάρια ηχεία ακούγοντάς τα από το τηλέφωνο...![]()

Αυτά που λες ότι εσύ δεν βλέπεις, εγώ τα βλέπω!Νίκος Τσαρουχάς said:Τες πα, επί του θέματος έκανε κανένας άλλος το test στο pc του?...
με την μ@μ@τη αυτή φωτογραφική μηχανή αν πειράξει λίγο τα asa της σου βγάζει και ακτινογραφία ο γιατρός μας ο Σπύρος!@!!!!Νίκος Τσαρουχάς said:Πάντως δεν ξέρω για τον προβολέα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχεις μαμάτη φωτογραφική μηχανή.![]()
![]()
![]()
![]()
Αν τα βλέπεις στις φωτό του Σπύρου, είσαι ωραίος και η οθόνη μου για πέταμα. Έβαλες την ταινία στο PC?unforgiven said:Αυτά που λες ότι εσύ δεν βλέπεις, εγώ τα βλέπω!