Optoma 72i in action - I Robot

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
spylab said:
Ο σκοπος μου ηταν και ειναι να μεταδωσω οσο καλυτερα μπορω την μαγεια της
μεγαλης οθονης και να μοιραστω με ολους τις εικονες που βλεπω...
Στο κατω κατω κατηγορια projectors και να μην εχει και καμια εικονα :wink:
Βρε πάρα πολύ καλά κάνεις και τα μοιράζεσαι μαζί μας.
Δεν είναι ακόμη καλύτερα αν σχολιάζουμε και κάνουμε όλοι μαζί μερικές διαπιστώσεις επάνω στις ψωτογραφίες? Από τον optoma σου έχω δει και άλλες φωτογραφίες και μάλιστα υπέροχες. Είχα και άλλες φορές πραγματάκια να πω. Απλά τώρα μου βγήκε, δεν έγινε για κανέναν περίεργο λόγο. Ειλικρινά δηλαδή.

spylab said:
Τις διαφορες DLP - LCD τις εχουμε δει ολοι με τα ματια μας πραγμα που ασφαλως δεν μπορουν
να μεταφερουν σε μεγαλο βαθμο οι φωτογραφιες αλλα πιθανως σε ενα μικρο βαθμο να μπορουν
να δωσουν μια γευση , αλλα δεν εχω διαθεσιμο LCD για δοκιμες ..........
Ένα ακόμη μήνυμα μέσα από όλα αυτά, είναι ότι αυτές οι δοκιμές - τα test, είναι πολύ δύσκολα και σπανίως βγάζουν αντικειμενικά αποτελέσματα. Οπότε καλά κάνουμε και τα συζητάμε, συγκρίνοντας τις απόψεις μας. Νομίζω δηλαδή...

- Τώρα για την μάχη των αιωνίων στην βιντεοπροβολή, δεν έχει νόημα να πούμε κάτι. Ξέρουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε τεχνολογίας και απλά ο καθένας ας διαλέξει. Τελικά γιατί πρέπει να είναι ο ένας καλύτερος ή χειρότερος από τον άλλον? Ούτως ή άλλως, αναγκαζόμαστε να συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια. Νομίζετε ότι εμείς συγκρίνουμε μαγνητοστατικά με κουτιά ή κόρνες με ηλεκτροστατικά?... :wink:

Τες πα, επί του θέματος έκανε κανένας άλλος το test στο pc του?...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
unforgiven said:
Είναι σαν να συγκρίνεις δύο ζευγάρια ηχεία ακούγοντάς τα από το τηλέφωνο... :lol:
Αμάν δεν το πρόσεξα. Καλόοοο. Θα το προτείνω στον νότο! :lol: :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πάντως δεν ξέρω για τον προβολέα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχεις μαμάτη φωτογραφική μηχανή. :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
164
Νίκος Τσαρουχάς said:
Τες πα, επί του θέματος έκανε κανένας άλλος το test στο pc του?...
Αυτά που λες ότι εσύ δεν βλέπεις, εγώ τα βλέπω!
Υπάρχουν κάποιες "λεπτομέρειες" που κάνουν τεράστια διαφορά...
Με τι color space είναι τραβηγμένες οι φωτογραφίες, το ότι οι browsers δεν λαμβάνουν υπ' όψιν τους το πραγματικό color profile και απλά κάνουν μια μετατροπή σε sRGB, το ότι κάποιοι image viewers χρησιμοποιούν profiles...

Reaction score
14
Νίκος Τσαρουχάς said:
Πάντως δεν ξέρω για τον προβολέα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχεις μαμάτη φωτογραφική μηχανή. :lol: :lol: :lol: :lol:
με την μ@μ@τη αυτή φωτογραφική μηχανή αν πειράξει λίγο τα asa της σου βγάζει και ακτινογραφία ο γιατρός μας ο Σπύρος!@!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
unforgiven said:
Αυτά που λες ότι εσύ δεν βλέπεις, εγώ τα βλέπω!
Αν τα βλέπεις στις φωτό του Σπύρου, είσαι ωραίος και η οθόνη μου για πέταμα. Έβαλες την ταινία στο PC?

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.488
Aσφαλως και δεν μπορουμε να τις δουμε σωστα αφου DLP monitors δεν υπαρχουν :lol: :lol:

Αντε με τα LCD-TFT να βγαλεις ακρη ...... δυσκολο.... πες αδυνατο καλυτερα :mrgreen:

Υστερα Νικο πρεπει να σκεφτω και τους φιλους μου με τα LCD , εδω μερικες εικονες μετριες εβαλα
και βγαλαν τα σκονακια και αρχιζουν τις ρυθμισεις απο την αρχη ................. πρεπει να τους τα
δειχνω σιγα σιγα γιατι μερικοι ειναι και ευαισθητοι (οχι οι Κρητικοι ειναι σκληροπετσοι αυτοι :mrgreen: ),
Φυσικα δεν μπορω να πω το ονομα του πιο ευθραυστου ( unfo ) γιατι θελω να τον προστατευσω :twisted:

Reaction score
164
Νίκο, τα βλέπω στις φωτό, την ταινία δεν την έχω.
Δοκίμασε να τις σώσεις και να τις ανοίξεις στο Photoshop.
Σπύρο, θύμισέ μου τι μηχανή έχεις να δούμε σε τι color space τραβάει. Τις έχεις πειράξει στο Photoshop ώστε να δείχνουν πιο κοντά σε αυτό που βλέπεις στο πανί;
Σπυρέτο, αυτά που λες εγώ τ' ακούω βερεσέ. :lol:
Πήγαινε να βρεις πάλι καμία φωτογραφία LCD από κινητό, σαν τις άλλες που σχολίαζες (στο ξαναλέω, για τις δικές μου δεν είπες τίποτα) να ευχαριστηθείς που δεν έχεις δει ακόμα κίνηση της προκοπής στο πανί σου :lol: :lol: :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καλύτερα να τα βάλεις δίπλα δίπλα. Εγώ πάντως θα τις δω αύριο και από άλλο monitor καιθα σας πω πάλι τι βλέπω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.272
Members
38.674
Νεότερο μέλος
JAndronikos