Optoma 72i in action - I Robot

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
@Νικος Τσαρουχας
Ναι, εισαι γεροντοπαραξενος διοτι πρωτα ψαχνεις να βρεις ποσο κοντα στην πραγματικοτητα(η σε αυτο που θελει να δειξει ο σκηνοθετης) εισαι και μετα μιλας :lol: :lol:

@ολα τα μελη , και ειδικα τα νεωτερα
Οταν βλεπετε αυτες τις αντιπαραθεσεις μεταξυ τεχνολογιων βιντεοπροβολεων μην νομιζετε πως εννοουμε και ολα οσα γραφουμε.
Μπορει ο καθενας απο εμας να εχει τις δικες του αποψεις αλλα κατα βαθος ειμαστε πολυ καλοι φιλοι μεταξυ μας και περισσοτερο γελαμε παρα οτιδηποτε αλλο.
Ας ειναι καλα το AVSite...

Εαν υπαρξει καποιο μελος που μπορει να προσβληθει καθως εχει αγορασει βιντεοπροβολεα της μιας η της αλλης τεχνολογιας ας μας το πει και εμεις θα τα διορθωσουμε ολα.

Παντα με την καλυτερη διαθεση... :wink:

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.488
Σημερα εχει προβολη Μicrocosmos HD http://www.imdb.com/title/tt0117040/

Δεν εχω δει ακομα το

2001: A Space Odyssey (1968) OAR 5.1
Info: 1920 x 1080, 29.97 fps, 17.59 Mbps (Header), 17.57 Mbps (Average).
Info: AC3 Audio. 3/2 Channels (L, C, R, SL, SR) + LFE, 48.0 kHz, 384 kbps.

http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=12567.0

PS αχχ με την ιδεα οτι θα προσβληθει κανενας LCDακιας βουρκωνω :mrgreen:

Reaction score
2
πιστευω οτι η εποχη που θα αγορασω ενα προβολεα πλησιαζει......
τωρα 1080p η πολυ φτηνο 720p θα δειξει...πιστευω να ξεκαθαρισει λιγο η καταστση με τις τιμες τους επομενους 5-6 μηνες.......

p.s. παρακολουθω καιρο τωρα κρυφα την κατηγορια σας......... :lol:

Reaction score
8
Ωραιες η φωτο spylab και ξεκαθαριζω οτι δεν συμπαθω το lcd περισοτερο απο το dlp δεν ανηκω σε καποιο απο τα 2 , οποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο στα ματια μου (και στην τσεπη μου βεβαιως) αυτο θα παρω αφου ετοιμαζομαι σιγα σιγα για αγορες :)
Αλλα σε αυτη τη φωτο δεν μοιαζει ο Γουιλι σαν ερυθροδρεμος?

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.488
Aπεναντι του ειχε αυτη και του ειχε ανεβει το αιμα στο κεφαλι.......... :p

Reaction score
5
πολυ ωραιο μαυρο... αλλα το δερμα ειναι ότι να'ναι...
οπως επισης και τα χρωματα... κατι εχεις πειραξει... παλια ηταν καλυτερος...

εκτος αν με τον καιρο τα εφτυσε ο οπτομα!!!!

Reaction score
5
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
@ολα τα μελη , και ειδικα τα νεωτερα
Εαν υπαρξει καποιο μελος που μπορει να προσβληθει καθως εχει αγορασει βιντεοπροβολεα της μιας η της αλλης τεχνολογιας ας μας το πει και εμεις θα τα διορθωσουμε ολα.
εγω προσβληθηκα...!
πως θα το διορθωσεις???
.
.
.
.
θελω να παρεις τον επσον και να μου δωσεις εναν οπτομα 72... ΤΩΡΑ!

Reaction score
8
spylab said:
Aπεναντι του ειχε αυτη και του ειχε ανεβει το αιμα στο κεφαλι.......... :p
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aπ αυτα που βλεπω τοσες μερες στις φωτο που βαζεις , και καποια πραγματακια που μου εχει πει ενα "μεγαλο" μελος μας(ονομα δεν λεω για ευνοητους λογους :)) για τον οπτομα με βλεπω να τρωω πολλα κοληματα στην επιλογη προβολεα :) :)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
@Νικος Τσαρουχας
Ναι, εισαι γεροντοπαραξενος διοτι πρωτα ψαχνεις να βρεις ποσο κοντα στην πραγματικοτητα(η σε αυτο που θελει να δειξει ο σκηνοθετης) εισαι και μετα μιλας :lol: :lol:
Ας κάνουμε λίγη κουβέντα αν βρίσκετε το θέμα τόσο ενδιαφέρον όσο εγώ...
- Δηλαδή προ ρύθμισης κάνουμε ένα meeting με τον σκηνοθέτη? :lol: :lol:

Η δουλειά μας νομίζω ότι είναι να ρυθμίσουμε έτσι τον προβολέα μας, ούτως ώστε να μην χάνουμε καθόλου μα καθόλου από την καταγεγραμμένη στο DVD πληροφορία. Αυτό μάλλον το κάνει η βασικότερη και ευκολότερη ρύθμιση όλων, ήτοι αυτή της φωτεινότητας και του contrast με τις γνωστές μπάρες. Τοιουτοτρόπως μπορώ πολύ εύκολα να σας αποδείξω με screen shots από το pc μου, ότι σε κάθε φωτογραφία του φίλτατου spylab, χάνουμε κομάτι της πληροφορίας που ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ. Διότι αν είναι γραμμένη πρέπει να φαίνεται, σωστά?...

1. Έτσι κάποια παράθυρα και ταράτσες στις οικοδομές στην πρώτη φωτό δεν φαίνονται,
3. Δύο ολόκληροι άνθρωποι στο αριστερό άκρο πίσω από το αυτοκίνητο της οθόνης στην 2η φωτό δεν φαίνονται,
3. Το ότι ο άνθρωπος στο αριστερό άκρο της οθόνης στην 3η φωτό (αυτός με τα μαύρα που φεύγει προς τα αριστερά), φοράει άλλο χρώμα σακάκι από παντελόνι επίσης δεν φαίνεται,
4. Το πάτωμα μεταξύ της καρέκλας και του πάγκου στο αριστερό μέρος, πίσω από τον γουίλ σμίθ στην 4η φωτό δεν φαίνεται,
5. Πάνω από τα φώτα στον πίσω τοίχο έχει ίδιες εξοχές με αυτές που είναι κάτω από τα φώτα, στην πίσω πλευρά του δρόμου, στην 5η φωτο,
6. Η ταυτότητα του ηθοποιού στο κοντινό δεν φαίνεται καν ότι είναι ανάγλυφη, φαίνεται ένα κατάμαυρο πράμα...

- Λοιπόν μην μου πείτε ότι ο σκηνοθέτης δεν θέλει να φαίνονται όλα αυτά που αναφέρω διότι θα τις σκίσω τις πυτζάμες μου και είναι και χαϊεντάδικες. :lol: Όποιος έχει όρεξη, ας βάλει τα frames στην tv του ή στον προβολέα του να δει για τι πράγμα ακριβώςς μιλάω. Αν βρω χρόνο θα αντιπαραθέσω εγώ screenshots.

- Η δική μου διαπίστωση λοιπόν είναι η προφανής. Ότι για να κερδίσουμε σε μαύρο, κάνουμε λάθος ρυθμίσεις, κυρίως φωτεινότητας και gamma, με αποτέλεσμα να χάνουμε αρκετό έως πάρα πολύ μεγάλο κομάτι της ταινίας...

Φυσικά μπορεί να φταίει και το monitor... Φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος.
Ακούω απόψεις...

Reaction score
2
και εγω τα ιδια παρατηρω με 26" monitor 1360 X 768.....

τωρα βεβαια δεν εχω ιδεα αν θα επρεπε κιολας να φαινονται αυτα και ποσο καθαρα.....

Reaction score
164
spylab said:
Γαμωτο ξεχασα να γραψω στον τιτλο :

LCD lovers not allowed :p :p Thread may cause psychological damage :p
Σε ρούπωσα με τον μονομάχο (θυμάσαι; εκεί που έκανες ότι δεν βλέπεις τα screenshot από τον Ζ4) και συνεχίζεις να μιλάς;
Ρε, μήπως είσαι ΑΕΚ; :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
@Νικος

Αυτο που εννοουσα εγω ηταν στην ουσια...αυτο που εκανες.
Εσφαλμενα θεωρησα πως δεν εχεις την ταινια προχειρη , αρα και δεν μπορουσες να κρινεις απο ενα screenshot σε ενα monitor.

Δυστυχως ομως δεν μπορω να σου απαντησω για τους εξης δυο λογους:
1)To monitor που διαθετω εχει κακιστη φωτεινοτητα και ειναι στα τελευταια του
2)Αν και εχω δει την ταινια δεν την εχω

Ομως οπως πολυ σωστα παρατηρεις πολλες φορες θυσιαζουμε την πληροφορια για χαρη του μαυρου.
Παραδοξως αυτο συμβαινει περισσοτερο στην LCD τεχνολογια παρα στην DLP

Εχμμ , οι κορες μου με φωναζουν να παω να τους πω μια ιστορια για να κοιμηθουν :oops:
Επανερχομαι asap :wink:

Reaction score
5
spylab said:
Σημερα εχει προβολη Μicrocosmos HD http://www.imdb.com/title/tt0117040/

Δεν εχω δει ακομα το

2001: A Space Odyssey (1968) OAR 5.1
Info: 1920 x 1080, 29.97 fps, 17.59 Mbps (Header), 17.57 Mbps (Average).
Info: AC3 Audio. 3/2 Channels (L, C, R, SL, SR) + LFE, 48.0 kHz, 384 kbps.

http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=12567.0

PS αχχ με την ιδεα οτι θα προσβληθει κανενας LCDακιας βουρκωνω :mrgreen:

Και με τα δυο Σπυρο θα παθεις πλακα :D :D :D
Ειδικα με το 2001: A Space Odyssey ( καθοτι απο HDnetwork βεβαιως )

Better safe ( with an LCD projector ) than sorry ( perhaps even better but watching rainbows all over the place ) οπως ελεγε η γιαγια μου στο χωριο :D :D :D :D

Αλλα οταν βλεπεις μονο HD ποσο wrong can you get???? :D :D :D :D

P.S Αν σου αρεσει το 2001: A Space Odyssey που να δεις το The Towering Inferno (1974) 1080i DD5.1 OAR 65.00 Mbps (Header), 14.89 Mbps (Average)
Λες και το γυρισανε χθες :D :D :D :D

Reaction score
164
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Πω , πω!!!
Δωσε μαυριλα και αστους να πεθανουν :lol:
Τωρα μην κανει κανενας το λαθος και μας δωσει τις ιδιες φωτο με LCD.
Δεν θα φταιμε εμεις για τις συνεπειες... :lol: :lol:
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Δυστυχως ομως δεν μπορω να σου απαντησω για τους εξης δυο λογους
1)To monitor που διαθετω εχει κακιστη φωτεινοτητα και ειναι στα τελευταια του
2)Αν και εχω δει την ταινια δεν την εχω

Ομως οπως πολυ σωστα παρατηρεις πολλες φορες θυσιαζουμε την πληροφορια για χαρη του μαυρου.
Παραδοξως αυτο συμβαινει περισσοτερο στην LCD τεχνολογια παρα στην DLP
Προσέξτε τακτική η γριά σουπιά... :lol:
Πρώτα θριαμβολογεί
Μετά λέει ότι το μόνιτόρ του δεν έχει φωτεινότητα
Μετά ότι προτιμάει τη μαυρίλα από την πληροφορία
Και μετά ότι φταίνε οι LCD! :lol:

Σπύρο, μπορείς να μου φέρεις την ταινία, σε παρακαλώ; Και μετά κάνε παρέα με την άλλη σουπιά... :lol:

Εχμμ , οι κορες μου με φωναζουν να παω να τους πω μια ιστορια για να κοιμηθουν :oops:
Μια ζωή... καληνυχτάκιας :lol: :lol: :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Λοιπον , παρακαμπτω τα σχολια του Unforgiven και κανω ενα wild guess.
O spylab εχει το Α.Ι. στην θεση on
Ειναι ετσι Σπυρο?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
unforgiven said:
Ε είναι δυνατόν ρε? Ξέρει καλά τι λέει και όταν μιλάει σοβαρά μαύρο φίδι που μας έφαγε...
Πολύ απλά, αφού αυτά που λέω, αυτός μας τα έμαθε... :wink:

- Πάντως νομίζω ότι αξίζει να κάνουμε το test, αν και επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά ότι είναι λίγο λάθος αυτό που κάνουμε...

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.488
Απολυτως σωστα τα λες , ουτε live ειναι τελεια ρυθμισμενος αλλα η περισσοτερη πληροφορια
χανεται στην φωτογραφια.

Ο σκοπος μου ηταν και ειναι να μεταδωσω οσο καλυτερα μπορω την μαγεια της
μεγαλης οθονης και να μοιραστω με ολους τις εικονες που βλεπω...

Στο κατω κατω κατηγορια projectors και να μην εχει και καμια εικονα :wink:

Αλλα σε προηγουμενα Optoma in action δεν εχεις δει καμια εικονα να σου κανει εντυπωση ?

Καποιος μη κατοχος PJ, δεν παιρνει μια γευση ποσο καλη μπορει να ειναι η προβολη σε 106''?

Τις διαφορες DLP - LCD τις εχουμε δει ολοι με τα ματια μας πραγμα που ασφαλως δεν μπορουν
να μεταφερουν σε μεγαλο βαθμο οι φωτογραφιες αλλα πιθανως σε ενα μικρο βαθμο να μπορουν
να δωσουν μια γευση , αλλα δεν εχω διαθεσιμο LCD για δοκιμες ..........

Α και αλλο ενα προβλημα το ζουζουνι δεν δαγκωνει ............ :mrgreen: :mrgreen:

ΑΙ off :wink:

Reaction score
164
Νίκος Τσαρουχάς said:
unforgiven said:
Ε είναι δυνατόν ρε? Ξέρει καλά τι λέει και όταν μιλάει σοβαρά μαύρο φίδι που μας έφαγε...
Πολύ απλά, αφού αυτά που λέω, αυτός μας τα έμαθε... :wink:

- Πάντως νομίζω ότι αξίζει να κάνουμε το test, αν και επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά ότι είναι λίγο λάθος αυτό που κάνουμε...
Φυσικά και ξέρει τι λέει όταν μιλάει σοβαρά. Και όταν είναι σοβαρός είναι πολύ σοβαρός και λέει σωστά πράγματα. Αυτό το ξέρουμε. :)
Η ιστορία με τις φωτογραφίες φωνάζω πολύ καιρό ότι είναι λάθος, αλλά θέλω να πιστεύω ότι απλά παίζουμε και δεν προσπαθούμε να βγάλουμε συμπεράσματα από φωτογραφίες.
Είναι σαν να συγκρίνεις δύο ζευγάρια ηχεία ακούγοντάς τα από το τηλέφωνο... :lol:

Τις διαφορες DLP - LCD τις εχουμε δει ολοι με τα ματια μας
Εγώ θα επιμείνω ότι ΔΕΝ τις έχουμε δει. Σε κανένα τεστ δεν έγινε αντιπαράθεση με καλορυθμισμένους προβολείς και χωρίς προβλήματα (αν θυμάμαι καλά ο 900ρης είχε πρόβλημα σύμπτωσης), παρά μόνο ξώφαλτσα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.270
Members
38.674
Νεότερο μέλος
JAndronikos