OVERKILL..H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!

Reaction score
0
Με αφορμή την κυκλοφορία του καινούργιου δίσκου των γερόλυκων του thrash με τίτλο "ironbound" ήθελα να ακούσω σχόλια και να δώ αν υπάρχουν και άλλοι ενθουσιασμένοι metalheads με αυτό το album που για μένα ήταν μεγάλη έκπληξη να ακούσω ξανά μετά απο τόσα χρόνια τόσο καλό thrash σαν να είμαστε στο 80..respect..

Reaction score
1.153
Απάντηση: OVERKILL..H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!

Δεν το έχω ακούσει αν και ποτέ δεν ήμουν φανατικός thrasher,άντε κανα Slayer που και που.Ελπίζω να κοπανάνε ακόμα.
HORNS UP!
Υ.Γ. Η Fedra θα αναλύσει το θέμα πολύ πιο διεξοδικά,το test που έδωσε για τη θέση της συντονίστριας ήταν πάνω στο thrash και συγκεκριμένα στις διαφορές αμερικάνικης-γερμανικής σκηνής.:138:

Reaction score
40

Δεν το έχω ακούσει αν και ποτέ δεν ήμουν φανατικός thrasher,άντε κανα Slayer που και που.Ελπίζω να κοπανάνε ακόμα.
HORNS UP!
Υ.Γ. Η Fedra θα αναλύσει το θέμα πολύ πιο διεξοδικά,το test που έδωσε για τη θέση της συντονίστριας ήταν πάνω στο thrash και συγκεκριμένα στις διαφορές αμερικάνικης-γερμανικής σκηνής.:138:
thrash??:108::108: Με τίποτα...PAULT έχεις thrash-os:143:

Reaction score
4

μεγαλη επιστροφη εκαναν και οι Heathen!

για οποιον τους θυμαται....

Reaction score
4

Τι λέμε τώρα !!! Παιδιά ήταν το πρώτο μου βινύλιο ..... πω πω χαμπάρι δεν πείρα το νέο δισκάκι .....Να είστε καλά

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.882
Members
38.514