- Reaction score
- 148
ναι εχεις δικιο θα περιμενω λιγο ακομα.παντως ειναι καλυτερα απο λυση του pc νομιζω.
Το caid σωστό caid για τις κάρτες του euro1080 είναι το 0624 , εκτός αν μένεις σε Ολλανδία οπότε έχεις το 0622 (συνδυασμός Euro1080 + κρατικά Ολλανδικά κανάλια σε irdeto 2 !)Ζωη νομίζω υπάρχει διαδικασία ενεργοποίησης της κάρτας απο την ιστοσελίδα τους (ειχα επανενεργοποιήσει έτσι κάρτα φίλου μου, αλλά πριν κανα 8-9 μήνες)
Επίσης στην t.rex θα παίξει αν βαλεις το σωστό caid για την κάρτα που εχεις με το dragoncrypt caids updater (πρεπει να ειναι 0626 για τις περισσότερες κάρτες euro 1080 )
deliol i T-REX sou doulevi kanonika??? premiere kai d+ ine ok??? simera dokimasa mia pou mou irthe kai den doulevi tipota ston paceΤο caid σωστό caid για τις κάρτες του euro1080 είναι το 0624 , εκτός αν μένεις σε Ολλανδία οπότε έχεις το 0622 (συνδυασμός Euro1080 + κρατικά Ολλανδικά κανάλια σε irdeto 2 !)
To 0626 έχει "άλλες" εφαρμογές.... (λέγε με MCT Redlight ;-) )
me to premiere HD kai tin T-REX sou vgazi kai sena monima afto to minima i oxi?? prospatho na vro tropo na ton apenergopiso ala den to vrisko !!!Σήμερα δεν δοκίμασα, πάντως το D+ θέλει καθημερινές αλλαγές κλειδιών πλέον (και 2 και 3 κάθε μερα), το premier πρέπει να είναι ΟΚ, τουλάχιστον προχτες δούλευε, το ίδιο και το TPS...
Πάλι καλά που έξι μήνες μετά το προηγούμενο Update (το οποίο είχει αποσυρθεί λόγω προβλημάτων και περιείχε και εκείνο ελληνικά!) κατάφεραν να ανοίγει τα μενού του dragon cam !!!
Σα δε ντρέπονται....
Το diablo εξακολουθεί να κολλάει συνέχεια τον δέκτη και να μην δουλεύει σωστά, ενώ το zoom από 4:3 σε 16:9 σε άλλα κανάλια το κάνει (βλέπε Premiere) σε άλλα απλά παραμένει με μαύρες μπάρες δεξιά-αριστερά!
Αν δεν έχετε απόλυτη ανάγκη τα μενού του Dragoncam , ΜΗΝ κάνετε την αναβάθμιση..!!!!
Εγώ πάντως τον ξεφορτώθηκα τον Pace D810XE ... (R.I.P ;-) )
Μου ήρθε επιτέλους ο Hivion HD-9090X Ultima με HD εγγραφή σε USB δίσκο και emu, άψογα μενού , χωρίς κολλήματα και ησύχασα... θα ανοίξω νέο thread με λεπτομέρειες (αν και μπορείτε να διαβάσετε review του δέκτη στο περιοδικό "Δορυφορικά Νέα" )
se dio tris meres mou erxete kai mena aftos o dektis gia TEST !! pola iposxomena akousa ,tha ton testaro kala !!! kai apo elliniko antiprosopo !!! oxi perimine san tous alous dektes !!Εγώ πάντως τον ξεφορτώθηκα τον Pace D810XE ... (R.I.P ;-) )
Μου ήρθε επιτέλους ο Hivion HD-9090X Ultima με HD εγγραφή σε USB δίσκο και emu, άψογα μενού , χωρίς κολλήματα και ησύχασα... θα ανοίξω νέο thread με λεπτομέρειες (αν και μπορείτε να διαβάσετε review του δέκτη στο περιοδικό "Δορυφορικά Νέα" )