PACE DS810XE HD

Reaction score
6
Όχι δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, το dragon μου το αναγνωρίζει αμέσως και δουλεύει κανονικά (με predator 3.61), απλά δεν μπορώ να μπω στα μενού του...

Προχτές πάντως ο δέκτης κόλλησε εντελώς, χωρίς να έχει καν cam μέσα, και αναγκάστηλα και τράβηξα καλώδιο...

Ακούστε τώρα άλλο πρόβλημα ....

Έχω σκανάρει και αποθηκεύσει όλα τα κανάλια από Hotbird, Astra ,καθώς και επιλεκτικά κάποιες συχνότητες από Hellasat,Intelsat 10-02, Atlantic Bird 1 & 3, σύνολο γύρω στα 2100 κανάλια Tv + 15 ραδιόφωνα...
Σκανάρω και αποθηκεύω τα Euro1080 καθώς και τα LuxeTv από τον W3A.
Μέχρι εδώ καλά και όλα δουλεύουν μια χαρά...
Σκανάρω τον Sirius (12111V,27500) και αποθηκεύω τα κανάλια που μου βρίσκει... Γυρνάω στη λίστα καναλιών και τα LuxeTV HD & SD (μόνο αυτά τα δυο) έχουν εξαφανιστεί (σβηστεί) από τη λίστα !!!
Ξανασκανάρω στον W3A τη συχνότητα του LuxeTV , βρίσκει τα 2 κανάλια , τα αποθηκεύει και.... μαντέψτε!!! Τα κανάλια του Sirius εξαφανίζονται!!!!:pc: :pc: :pc: :pc: :pc:
Και σαν να μην έφτανε αυτό, η λίστα καναλιών άλλαξε μόνη της από "By satellite" σε "By name" :pc: :pc: :pc: :pc:
Έχω επαναλάβει την παραπάνω διαδικασία 5 φορές και το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο: ή τα LuxeTv θα έχω ή τα κανάλια του Sirius! Όλα μαζί δεν γίνεται!

Άντε να βγάλουν την αναβάθμιση γιατί....:mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3:

Reaction score
0
Nai to vlepo fisiologiko efoson den xorane kanalia zvini apo ta teleftea pou exis kani scan ,nomizo pos ine kalitera na zvisis ta skoupidia ,diladi asketa kanalia,kai apo to hotbert kai apo ton astra ,kai tote tha exis xoro sigoura ,sto sirius iparxi HD kanali efkolis lipsis ellada meria?? to HD1 prospatho na anikso me gnisia elliniki karta euro 1080 ,ala to exo poli kero ektos dekti kai malon prepi na vro tropo na epikinoniso me tin euro1080 gia na mou tin energopisoune ,AN EXIS KANENA PIO EFKOLO TROPO pezmou na sou doso ton arithmo tis kartas gia na mou aniksi .
Malon telika anakalipsa oti i cam pou xrisimopio ine pli palia kai giafto kolai , tha vro kapia kenouria na tin dokimaso na do ti kani.
pistevo pos me TREX den tha exo provlima se kolpakia kai gnisia karta .

Reaction score
4.906
Ζωη νομίζω υπάρχει διαδικασία ενεργοποίησης της κάρτας απο την ιστοσελίδα τους (ειχα επανενεργοποιήσει έτσι κάρτα φίλου μου, αλλά πριν κανα 8-9 μήνες)
Επίσης στην t.rex θα παίξει αν βαλεις το σωστό caid για την κάρτα που εχεις με το dragoncrypt caids updater (πρεπει να ειναι 0626 για τις περισσότερες κάρτες euro 1080 )

Reaction score
6
Που δεν χωράνε;;; Μόλις 2100 κανάλια έχω βάλει , και υποτίθεται ότι χωράει 4000!!! (αν και στα ξένα φόρυμ λένε ότι μετά τα 3600 τα... παίζει!)
Δεν έχω πρόβλημα να αποθηκεύσω παραπάνω κανάλια απ'ότι έχω αυτή τη στιγμή, άλλωστε σήμερα αποθήκευσα το F1InCinema ( ;-) ), το πρόβλημα βρίσκεται μόνο ανάμεσα στα 2 που αναφέρω...!!! Μπορώ ανετότατα να ξαναπροσθέσω το LuxeTv και στη συνέχεια , να προσθέσω νέα κανάλια πχ από τον Hellasat ή τον Thor, χωρίς να χάσω τίποτα από τα ήδη υπάρχοντα κανάλια !!!!
Μόλις όμως ξαναψάξω την συγκεκριμένη συχνότητα του Sirius πάει και μου σβήνει ΜΟΝΟ τα 2 LuxeTV !!!! Είναι παλαβό, αλλά κάτι παίζει με τους 2συγκεκριμένους transpoders (του W3A και του Sirius) στη μνήμη του Pace!
Άλλωστε το ότι ο δέκτης "χάνει" από μόνος του αποθηκευμένα κανάλια, έχει αναφερθεί και σε ξένα forum... Και μιλάμε φυσικά για το τελευταίο fw 1.00.21 !!

Άλλο ένα πρόβλημα που θυμήθηκα τώρα είναι στον Astra 28.2 στα BBCi, ενώ βρίσκει τα 8 κανάλια και τα 8 dummy "data streams", δείχνει ότι τα αποθηκεύει όλα (και τα 16), αλλά στην πραγματικότητα αποθηκεύει ΜΟΝΟ τα dummy "data streams" !!! (και δυστυχώς εδώ δεν μπορείς να τα προσθέσεις με PID όπως στον Humax!)

Εγώ έχω το Trex με τη διπλή υποδοχή (όχι το super!) και δουλεύει μια χαρα με την κάρτα του Euro.
Για ενεργοποίηση της κάρτας , πρέπει απλά να γραφτείς στο site του Euro1080
http://shop.euro1080.tv/register.php?lang=EN
και αφού δηλώσεις τον αριθμό της κάρτας σου, μπορείς να την κάνεις reactivate (φρόντισε τη στιγμή που το κάνεις να έχεις την κάρτα μέσα στο cam , το cam στο δέκτη και το δέκτη συντονισμένο στο HD1 !!!)

Reaction score
4.906
@zois Υπάρχει και το prededit 1.4 για να βαλεις ακόμη πιο εύκολα τα caid που θέλεις στην dragon/t.rex
@deliol Δοκίμασε μικρή αλλαγή στη συχνότητα του Luxe TV μήπως υπάρχει ίδια συχνότητα αλλού (Sirius) και την αλλάζει αυθαίρετα ως διασυνδεδεμένη με τις αλλες που φόρτωσες (δεν θαπρεπε βεβαια, αλλά ποιός ειπε ότι τα λογισμικά είναι τέλεια;)

Reaction score
6
Ζωη νομίζω υπάρχει διαδικασία ενεργοποίησης της κάρτας απο την ιστοσελίδα τους (ειχα επανενεργοποιήσει έτσι κάρτα φίλου μου, αλλά πριν κανα 8-9 μήνες)
Επίσης στην t.rex θα παίξει αν βαλεις το σωστό caid για την κάρτα που εχεις με το dragoncrypt caids updater (πρεπει να ειναι 0626 για τις περισσότερες κάρτες euro 1080 )
Το caid σωστό caid για τις κάρτες του euro1080 είναι το 0624 , εκτός αν μένεις σε Ολλανδία οπότε έχεις το 0622 (συνδυασμός Euro1080 + κρατικά Ολλανδικά κανάλια σε irdeto 2 !)
To 0626 έχει "άλλες" εφαρμογές.... (λέγε με MCT Redlight ;-) )

Reaction score
0
afto pou mou kani entilopisi stin ikona HD ine oti to luxe tv HD exi kaliteri ikona apo ola ta ala kanalia
as valo kai ena foto apo hthes me tin formoula kai ton pace kremazmeno !! GR PATENT xixixixixixi
[/QUOTE]

Reaction score
0
Το caid σωστό caid για τις κάρτες του euro1080 είναι το 0624 , εκτός αν μένεις σε Ολλανδία οπότε έχεις το 0622 (συνδυασμός Euro1080 + κρατικά Ολλανδικά κανάλια σε irdeto 2 !)
To 0626 έχει "άλλες" εφαρμογές.... (λέγε με MCT Redlight ;-) )
deliol i T-REX sou doulevi kanonika??? premiere kai d+ ine ok??? simera dokimasa mia pou mou irthe kai den doulevi tipota ston pace

Reaction score
6
Σήμερα δεν δοκίμασα, πάντως το D+ θέλει καθημερινές αλλαγές κλειδιών πλέον (και 2 και 3 κάθε μερα), το premier πρέπει να είναι ΟΚ, τουλάχιστον προχτες δούλευε, το ίδιο και το TPS...

Reaction score
0
Σήμερα δεν δοκίμασα, πάντως το D+ θέλει καθημερινές αλλαγές κλειδιών πλέον (και 2 και 3 κάθε μερα), το premier πρέπει να είναι ΟΚ, τουλάχιστον προχτες δούλευε, το ίδιο και το TPS...
me to premiere HD kai tin T-REX sou vgazi kai sena monima afto to minima i oxi?? prospatho na vro tropo na ton apenergopiso ala den to vrisko !!!
Soto afto me ton ixo pou legame stin sinandisi den exi tetia epilogi, ektos kai mou ksefevgi !!

Reaction score
6
Πάλι καλά που έξι μήνες μετά το προηγούμενο Update (το οποίο είχει αποσυρθεί λόγω προβλημάτων και περιείχε και εκείνο ελληνικά!) κατάφεραν να ανοίγει τα μενού του dragon cam !!!
Σα δε ντρέπονται....
Το diablo εξακολουθεί να κολλάει συνέχεια τον δέκτη και να μην δουλεύει σωστά, ενώ το zoom από 4:3 σε 16:9 σε άλλα κανάλια το κάνει (βλέπε Premiere) σε άλλα απλά παραμένει με μαύρες μπάρες δεξιά-αριστερά!

Αν δεν έχετε απόλυτη ανάγκη τα μενού του Dragoncam , ΜΗΝ κάνετε την αναβάθμιση..!!!!

Εγώ πάντως τον ξεφορτώθηκα τον Pace D810XE ... (R.I.P ;-) )
Μου ήρθε επιτέλους ο Hivion HD-9090X Ultima με HD εγγραφή σε USB δίσκο και emu, άψογα μενού , χωρίς κολλήματα και ησύχασα... θα ανοίξω νέο thread με λεπτομέρειες (αν και μπορείτε να διαβάσετε review του δέκτη στο περιοδικό "Δορυφορικά Νέα" )

Reaction score
0
Πάλι καλά που έξι μήνες μετά το προηγούμενο Update (το οποίο είχει αποσυρθεί λόγω προβλημάτων και περιείχε και εκείνο ελληνικά!) κατάφεραν να ανοίγει τα μενού του dragon cam !!!
Σα δε ντρέπονται....
Το diablo εξακολουθεί να κολλάει συνέχεια τον δέκτη και να μην δουλεύει σωστά, ενώ το zoom από 4:3 σε 16:9 σε άλλα κανάλια το κάνει (βλέπε Premiere) σε άλλα απλά παραμένει με μαύρες μπάρες δεξιά-αριστερά!

Αν δεν έχετε απόλυτη ανάγκη τα μενού του Dragoncam , ΜΗΝ κάνετε την αναβάθμιση..!!!!

Μου ήρθε επιτέλους ο Hivion HD-9090X Ultima με HD εγγραφή σε USB δίσκο και emu, άψογα μενού , χωρίς κολλήματα και ησύχασα... θα ανοίξω νέο thread με λεπτομέρειες (αν και μπορείτε να διαβάσετε review του δέκτη στο περιοδικό "Δορυφορικά Νέα" )

file deliol mporis na peis timi kai an ehei ipostirixi o hivion

Reaction score
0
se dio tris meres mou erxete kai mena aftos o dektis gia TEST !! pola iposxomena akousa ,tha ton testaro kala !!! kai apo elliniko antiprosopo !!! oxi perimine san tous alous dektes !!
ton 8000 ton e ksexasi idi pro kerou !!

Reaction score
6
Νέα αναβάθμιση 1.0.35 στον Hotbird ....

"Updated to 1.0.35, widescreen issue fixed and it still allows me to update dragoncam"

Δυστυχώς στη συνεργασία του δέκτη με το diablo δεν έχει αλλάξει κάτι (ακόμα είναι προβληματικός!)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.310
Members
38.447
Νεότερο μέλος
Gian