PACE DS810XE HD

Reaction score
6
A software update (v1.0.35) for the Pace DS810XE High-Definition set-top box is available on the following satellites:

HotBird @ 13.0°E: 12476 H 27500 / PID 1999
Astra 1 @ 19.2°E: 12148 H 27500 / PID 2402
EuroBird 1 @ 28.5°E / Astra 2 @ 28.2°E: 11428 H 27500 / PID 2402

To download the new software please enter the 'Setup menu' and select 'Software update'.

Next select the appropriate satellite and ensure that the transponder parameters match those given above.

Then press <OK> to start the update.

The download will take several minutes, during which time the box should not be turned off.

After the download is complete we recommend resetting the box using the 'Factory Reset' selection in the 'Setup Menu'.

This will erase all the stored user settings. Please note that this step can be omitted, for example if you want to keep your own channel lists.

The main areas of improvement compared with previous software version are as follows:

Correction of 4:3 video display when viewing SD channels on HDMI output in some instances
Greek language added
Improved stability of the application
Improved channel scanning of some satellites
Improved handling of certain CAM modules

Warm regards,

Pace Micro Technology plc

Reaction score
8
Αναβαθμισαμε και σταματησαν τα κολληματα,αλλα αρχισαν τα σπασιματα.

Πριν την τελευταια αναβαθμιση κολλαγε αν εκανες γρηγορες αλλαγες σε
καναλια,τωρα βελτιωθηκε αυτο το προβλημα ισως και να εξαλειφθηκε
αλλα με την 1.0.35 κανει κατι σπασιματα στην εικονα,που δεν τα εκανα
πριν.
Το καλο ειναι οτι δεν ειναι πολυ συχνο φαινομενο.

Reaction score
2.557
me to premiere HD kai tin T-REX sou vgazi kai sena monima afto to minima i oxi?? prospatho na vro tropo na ton apenergopiso ala den to vrisko !!!
Soto afto me ton ixo pou legame stin sinandisi den exi tetia epilogi, ektos kai mou ksefevgi !!
Ρε συ Zois_gr, συγγνώμη δηλαδής για την άσχετη παρέμβαση, αλλα τι λυσσάς για τα Ελληνικά κανάλια και Ελληνικά μενού και λοιπά Ελληνικά, αφού μας έχεις ταράξει στα Φραγκολεβαντίνικα;;; Κοντεύω να αλλαξοπιστήσω...και κάνω 10 λετπά να διαβάσω το κάθε post. Εντάξει δεν είμαι πιτσιρίκι αλλά αδερφέ μου σε λίγο, πάει, τη χάσαμε τη γλώσσα μας... Ή νομίζεις ότι το "apenergopiso" σχετίζεται με την "ενέργεια" ;;; Έτσι στραβώνεται ο κόσμος και φτάνουμε εκεί που φτάνουμε σαν χώρα.

Αν υπάρχει ειδικός λόγος που γράφεις greeklish ζητάω συγγνώμη.

Σε κάθε περίπτωση ελπίζω να μη σε προσβάλλω, μια γνώμη λέω... ίσως λίγω έντονα, αλλά πάντα ΦΙΛΙΚΑ...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: PACE DS810XE HD

Ρε συ Zois_gr, συγγνώμη δηλαδής για την άσχετη παρέμβαση, αλλα τι λυσσάς για τα Ελληνικά κανάλια και Ελληνικά μενού και λοιπά Ελληνικά, αφού μας έχεις ταράξει στα Φραγκολεβαντίνικα;;; Κοντεύω να αλλαξοπιστήσω...και κάνω 10 λετπά να διαβάσω το κάθε post. Εντάξει δεν είμαι πιτσιρίκι αλλά αδερφέ μου σε λίγο, πάει, τη χάσαμε τη γλώσσα μας... Ή νομίζεις ότι το "apenergopiso" σχετίζεται με την "ενέργεια" ;;; Έτσι στραβώνεται ο κόσμος και φτάνουμε εκεί που φτάνουμε σαν χώρα.

Αν υπάρχει ειδικός λόγος που γράφεις greeklish ζητάω συγγνώμη.

Σε κάθε περίπτωση ελπίζω να μη σε προσβάλλω, μια γνώμη λέω... ίσως λίγω έντονα, αλλά πάντα ΦΙΛΙΚΑ...
αυτό το post είναι 30-10-07, 16:08 ρίξε μια ματια από τότε μέχρι σήμερα και μετά έχεις την άνεση να μου κανεις κριτική.
( και δεν σύμφωνο με τα λεγόμενα σου)

Reaction score
2.557
Re: Απάντηση: Re: PACE DS810XE HD

αυτό το post είναι 30-10-07, 16:08 ρίξε μια ματια από τότε μέχρι σήμερα και μετά έχεις την άνεση να μου κανεις κριτική.
( και δεν σύμφωνο με τα λεγόμενα σου)
Σωστά λές... Συγγνώμη!

Reaction score
0
Απάντηση: PACE DS810XE HD

η κατοχή paceHD ας κάνουνε ένα upgrade στον δεκτη γιατί βγήκε νέα αναβάθμιση με ελληνικά !!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.310
Members
38.447
Νεότερο μέλος
Gian