- Reaction score
- 26
Μόλις πριν λίγο την παρέλαβα και την συνέδεσα.
Τα Slides να τα παίξω στις default ρυθμίσεις ή στις προτεινόμενες;
Με γεια και καλοθέατη!Μόλις πριν λίγο την παρέλαβα και την συνέδεσα.
Κι εμένα με "ενοχλεί" αυτό. Μάλιστα έχω ήδη στείλει e-mail στην Panasonic, ζητώντας τους να προσθέσουν σε επόμενο firmware τη δυνατότητα να κρατάει τις ρυθμίσεις υποτίτλων.Κάθε φορά που βάζεις να αναπαράγεις ταινία με εξωτερικούς υπότιτλους πρέπει να τους ενεργοποιήσεις χειροκίνητα και να αλλάξεις και την γλώσσα σε Ελληνικά (κακώς δεν κρατάει τις ρυθμίσεις)
Το ζήτημα είναι να επανέλθει. Στο πληροφορίες, κατάσταση 4, ξεκινάει απο το C και εχει 4 ψηφία, πολλά δεν είναι? με 4 ψηφία θα έπρεπε να γυρίζει κάθε εννέα χιλιάδες εννιακόσιες ενενήντα εννέα ώρες γράμμα (πχ από το Α9999 στο Β0000...Β0001) οπότε μου φαίνεται λίγο περίεργο... Μήπως τα γράμματα σημαίνουν κάτι άλλο? εχει κάποιο service menu να το επαληθεύσω?Οι ώρες φαίνονται στο μενού Βοήθεια -> Πληροφορίες Συστήματος στο πεδίο "Κατάσταση 4" και ξεκινάνε από το 0. Ο χαρακτηρισμός αλλάζει από Α στις πρώτες 100, σε Β για τις επόμενες 100 και σε C στη συνέχεια.
Προφανώς οι #@|#&^! στο μαγαζί την είχαν να παίζει όλη μέρα MAD από τις 0 ώρες σε Dynamic, γι'αυτό και προέκυψε το burn-in. Είναι πιθανό να φύγει με τη χρήση, αλλά και να γίνει αυτό, θα χρειαστεί τόσες ώρες, όσες πήρε για να δημιουργηθεί.