Panasonic 2013 plasma series.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.576
Απάντηση: Panasonic 2013 plasma series.

Προβλέπω να γίνονται συλλεκτικές όπως οι Kuro...

Reaction score
571

Τελος οι panasonic plasma το 2014! Το επιβεβαιωσε ο display vice CEO της Panny στο The Verge! Οι πλασμα της θα πωλουνται μεχρι το 2014, μετα στρεφονται σε OLED. ...
Κρίμα, πήραν την απόφαση πριν καν βγουν οι OLED στην αγορά σε λογική τιμή ...
Ίσως όμως η προώθηση της τεχνολογίας αυτής από την panasonic ρίξει γρηγορότερα την τιμή...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Panasonic 2013 plasma series.

Βέβαια εκτός από την ποιότητα της εικόνας μετράει πάρα πολύ και η κατανάλωση ρεύματος
Αυτός , πιστεύω , πως είναι ο λόγος της διακοπής των οθονών plasma.
Παρόμοιες εξελίξεις έχουμε ήδη και στο hi-fi.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Νίκο το ξέρω..

off-topic
οι hi-endαδες ρίχνουν μαύρο δάκρυ, τέλος οι λάμπες και οι pure class A
end off-topic

loukyrantaplan

LG Hellas staff
Reaction score
13

Κρίμα, πήραν την απόφαση πριν καν βγουν οι OLED στην αγορά σε λογική τιμή και αν αποδειχτούν ότι δεν είναι τόσο καλές όσο μας λένε θα υπάρχει θέμα.
Βέβαια εκτός από την ποιότητα της εικόνας μετράει πάρα πολύ και η κατανάλωση ρεύματος, τομέας στον οποίο οι plasma είναι πολύ πίσω από LCD και OLED.
Το μονο που δεν χρειαζετε να ανησυχειτε, ειναι για το αν καλυπτουν και τους πιο απαιτητικους στην ποιοτητα της εικονας.

Η εικονα ειναι απλα συγκλονιστικη και δεν υπαρχει μετρο συγκρισης με οτιδηποτε μεχρι σημερα.

Ειναι καταπληκτικο το ποσο μαυριζει το panel με το που πατας το power on....απολυτο σκοταδι

Απιστευτη κινηση....

Ενα πραγμα ειναι μονο το προβλημα

Η τιμη της....

Ας ελπισουμε οτι συντομα θα αρχισει η μαζικη παραγωγη και απο πολλους

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Δεν είναι μόνο το μαύρο , υπάρχουν και άλλα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα panel ανεξαρτήτως τεχνολογίας για να δώσει καλή εικόνα και επειδή είναι πολύ νέα τεχνολογία έχω μια ανησυχία μέχρι να δω με τα μάτια μου.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Σύμφωνα με την παρακάτω δήλωση του Henry Hauser της Panasonic US δεν σταματά η εξέλιξη και παραγωγή plasma panels.
Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω την είδηση από την ίδια την Panasonic.

This week in New York City, Panasonic demonstrated the latest development of our gapless Plasma panel technology in our 2013 Smart VIERA ZT Series Plasma HDTV. The technology incorporated into our ZT Series Studio Master Panel will be the basis for continued plasma display panel development and production. While the Smart VIERA ZT Series introduces a new level of Plasma picture quality, we believe there is still room for further improvement and intend to continue to research ways to take our Plasma technology to even higher levels where it also has the potential to be applied in our other Plasma series in the future.

“VIERA Plasma HDTVs continue to set the standard for picture quality and black level excellence and the ZT Series is another example of the continued ability of Plasma to evolve and continue to deliver a best-in-class HDTV.”

– Henry Hauser, Vice President, Merchandising Group, Panasonic Consumer Marketing Company of North America
http://hdguru.com/breaking-news-panasonic-to-continue-plasma-tv-research-and-development/

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Ακόμα ένα review της Panasonic TX-P55VT65B(VT65 για Αγγλία, VT60 για τον υπόλοιπο κόσμο).

http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-tx-p55vt65b-201304212862.htm

Οι LCD ούτε με τηλεσκόπιο δεν μπορούν να δουν τις φετινές plasma, μαύρο, χρώματα και input-lag είναι σε άλλα επίπεδα.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.576

Διθυραμβικό review. Άραγε η ΖΤ έχει κάτι ακόμα περισσότερο να δώσει?

Reaction score
1.815

Παίδες όπως είπε και ο πανμέγιστος μακρυλέτας, η τεχνολογία προχωράει.
Ιδιαίτερα στον τομέα της εικόνας τα πράγματα είναι πλέον ξεκαθαρισμένα.

Plasma τέλος.
Απλα πράγματα.
Οι εταιρίες με μεγαλύτερο κόστος κατασκευής από τις LED, σβήνουν την κατηγορία από το χάρτη, καθώς οι Premium σειρές αντικαθίστανται από τις OLED.

Δεν είναι μόνο το μαύρο , υπάρχουν και άλλα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα panel ανεξαρτήτως τεχνολογίας για να δώσει καλή εικόνα και επειδή είναι πολύ νέα τεχνολογία έχω μια ανησυχία μέχρι να δω με τα μάτια μου.
Εννοείται ότι υπάρχουν τεράστια θέματα βελτιώσεων στο εγγύς μέλλον.
ΑΛΛΑ... η OLED τεχνολογία, είναι πραγματικά "αλλού" στο προσφερόμενο αποτέλεσμα, συγκριτικά με οποιοδήποτε panel κυκλοφορεί μέχρι σήμερα.

Ειδικά αν βάλεις δίπλα δίπλα Plasma - OLED, βλέποτας τη δεύτερη, ίσως πάθει αγκύλωση η κάτω γνάθος, παραμένοντας στο πάτωμα για αρκετή ώρα!
:tongue:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.576

Επειδή όμως έχουμε 2013, και οι oled ειδικά σε πολλές ίντσες δεν γνωρίζουμε πότε θα έρθουν κατά 'μας, αλλά ούτε και πόσο θα κάνουν, προς το παρόν αποφεύγουμε τον γναθοχειρουργό, και μένουμε στις "ταπεινές" plasma. :wink:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590
Γενικά αυτό το "plasma τέλος" δεν ξέρω αν ευσταθεί. Βασικά ούτε οι ίδιοι οι άνθρωποι της panasonic δεν ξέρουν. Τη μια μέρα λένε κάτι, την άλλη το αλλάζουν. Ασόβαρα πράγματα.
Λογικά του χρόνου όλες οι εταιρίες θα κυκλοφορήσουν 4k μοντέλα με hdmi 2.0 (ή όπως αλλιώς θα λέγεται) υποδοχές. Λέτε να μη δούμε και plasma μοντέλα;
Με τα σημερινά δεδομένα οι σειρές vt60 και gt60 μοιάζουν κελεπούρια.

loukyrantaplan

LG Hellas staff
Reaction score
13

Εννοείται ότι υπάρχουν τεράστια θέματα βελτιώσεων στο εγγύς μέλλον.
ΑΛΛΑ... η OLED τεχνολογία, είναι πραγματικά "αλλού" στο προσφερόμενο αποτέλεσμα, συγκριτικά με οποιοδήποτε panel κυκλοφορεί μέχρι σήμερα.

Ειδικά αν βάλεις δίπλα δίπλα Plasma - OLED, βλέποτας τη δεύτερη, ίσως πάθει αγκύλωση η κάτω γνάθος, παραμένοντας στο πάτωμα για αρκετή ώρα!
:tongue:
Εγω τωρα, μπορω να σηκωσω το σαγονι μου γιατι πιαστηκα???

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
black level 0.001cd/m2, kuro 0.002
ANSI black level 0.002-0.003
on/off c/r 94.000:1
ANSI c/r 20.333:1

φυσικά τίποτα σε αυτόν τον κόσμο δεν είναι τέλειο αλλά η Panasonic δείχνει ότι η τεχνολογία plasma έχει ακόμα πολλά να δώσει αν συνεχιστεί η έρευνα.

The Studio Master Panel lived up to all the hype with the kind of blacks we’ve only seen before on an OLED screen!
:whistling:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.576

Είναι πολλά τα λεφτά γ@μώτο!
Για εμάς σίγουρα. Αλλά αν θυμηθώ την τιμή της KRP-600A, και δω τις επιδόσεις της ΖΤ60, τότε δεν μου φαίνεται υπερβολική.

Είπαμε όμως, για εμάς μάλλον άπιαστο όνειρο...

Reaction score
0

τελικα ξερουμε αν εχουν ερθει στην Ελλαδα μας οι 65αρες ΖΤ και VΤ, και ποσο κανουν ; ..προσωπικα για τις OLED πιστευω πως στις 60-65 ιντσες σε λογικα επιπεδα τιμης , στην Ελλαδα θα δουμε μετα απο το 2016 ..

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590
Η zt δε νομίζω να εμφανιστεί Ευρώπη στις 65´´.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881