- Reaction score
- 102.576
Απάντηση: Panasonic 2013 plasma series.
Προβλέπω να γίνονται συλλεκτικές όπως οι Kuro...
Προβλέπω να γίνονται συλλεκτικές όπως οι Kuro...
Τελος οι panasonic plasma το 2014! Το επιβεβαιωσε ο display vice CEO της Panny στο The Verge! Οι πλασμα της θα πωλουνται μεχρι το 2014, μετα στρεφονται σε OLED. ...
Ίσως όμως η προώθηση της τεχνολογίας αυτής από την panasonic ρίξει γρηγορότερα την τιμή...Κρίμα, πήραν την απόφαση πριν καν βγουν οι OLED στην αγορά σε λογική τιμή ...
Αυτός , πιστεύω , πως είναι ο λόγος της διακοπής των οθονών plasma.Βέβαια εκτός από την ποιότητα της εικόνας μετράει πάρα πολύ και η κατανάλωση ρεύματος
Το μονο που δεν χρειαζετε να ανησυχειτε, ειναι για το αν καλυπτουν και τους πιο απαιτητικους στην ποιοτητα της εικονας.Κρίμα, πήραν την απόφαση πριν καν βγουν οι OLED στην αγορά σε λογική τιμή και αν αποδειχτούν ότι δεν είναι τόσο καλές όσο μας λένε θα υπάρχει θέμα.
Βέβαια εκτός από την ποιότητα της εικόνας μετράει πάρα πολύ και η κατανάλωση ρεύματος, τομέας στον οποίο οι plasma είναι πολύ πίσω από LCD και OLED.
http://hdguru.com/breaking-news-panasonic-to-continue-plasma-tv-research-and-development/This week in New York City, Panasonic demonstrated the latest development of our gapless Plasma panel technology in our 2013 Smart VIERA ZT Series Plasma HDTV. The technology incorporated into our ZT Series Studio Master Panel will be the basis for continued plasma display panel development and production. While the Smart VIERA ZT Series introduces a new level of Plasma picture quality, we believe there is still room for further improvement and intend to continue to research ways to take our Plasma technology to even higher levels where it also has the potential to be applied in our other Plasma series in the future.
“VIERA Plasma HDTVs continue to set the standard for picture quality and black level excellence and the ZT Series is another example of the continued ability of Plasma to evolve and continue to deliver a best-in-class HDTV.”
– Henry Hauser, Vice President, Merchandising Group, Panasonic Consumer Marketing Company of North America
Εννοείται ότι υπάρχουν τεράστια θέματα βελτιώσεων στο εγγύς μέλλον.Δεν είναι μόνο το μαύρο , υπάρχουν και άλλα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα panel ανεξαρτήτως τεχνολογίας για να δώσει καλή εικόνα και επειδή είναι πολύ νέα τεχνολογία έχω μια ανησυχία μέχρι να δω με τα μάτια μου.
Εγω τωρα, μπορω να σηκωσω το σαγονι μου γιατι πιαστηκα???Εννοείται ότι υπάρχουν τεράστια θέματα βελτιώσεων στο εγγύς μέλλον.
ΑΛΛΑ... η OLED τεχνολογία, είναι πραγματικά "αλλού" στο προσφερόμενο αποτέλεσμα, συγκριτικά με οποιοδήποτε panel κυκλοφορεί μέχρι σήμερα.
Ειδικά αν βάλεις δίπλα δίπλα Plasma - OLED, βλέποτας τη δεύτερη, ίσως πάθει αγκύλωση η κάτω γνάθος, παραμένοντας στο πάτωμα για αρκετή ώρα!
![]()
The Studio Master Panel lived up to all the hype with the kind of blacks we’ve only seen before on an OLED screen!
Για εμάς σίγουρα. Αλλά αν θυμηθώ την τιμή της KRP-600A, και δω τις επιδόσεις της ΖΤ60, τότε δεν μου φαίνεται υπερβολική.Είναι πολλά τα λεφτά γ@μώτο!