Panasonic line up 2010

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.664
Απάντηση: Re: Panasonic line up 2010

κάπως αρνητικά τα λές για την TV μου ή κάνω λάθος?με αγχώνεις λέμε!!!χιιχιχιχιχιχιχιχιχι!!!
δλδ όπως τα λές δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε σωστή ρύθμιση της tv διχως τα κατάλληλα εργαλεία και θα ροζίζει η εικόνα μου?
είναι μέτρια σαν tv έχοντας μέτρια απόδοση?sorry για τις χαζές ερωτήσεις αλλά σαν αρχάριος και πρώτη φορά στην αγορά μιας plasma και γενικότερα σε tv με υψηλό κόστος έχω άγχος!:)
Αρνητικά; Δεν το νομίζω, αν σκεφτείς ότι τη G10 την εξέταζα ως αγορά και η G20 είναι -σύμφωνα με το review- ακόμα καλύτερη.:123:

JL_

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic line up 2010

Τη G10 την είδα σε κατάστημα, όπου τροφοδοτούνταν μέσω κεντρικού δέκτη και HDMI splitter μαζί με άλλες τηλεοράσεις. Η πρώτη μου ερώτηση προς τον πωλητή (που μου φάνηκε αρκετά καλός γνώστης του αντικειμένου), ήταν αυτό που ρωτάς κι εσύ. Η απάντηση ήταν ότι το σήμα ήταν interlaced χωρίς να έχει γίνει upscaling. Αυτό βέβαια δε σημαίνει απαραίτητα ότι αποκλείεται κάποια επίδραση στο σήμα, η οποία να μπερδεύει το βιντεοεπεξεργαστή μιας τηλεόρασης.
Από την άλλη είναι βέβαιο ότι κάποιες Samsung LCD που έπαιζαν παραδίπλα (και με τις οποίες ασχολήθηκα περισσότερο, καθώς έκρινα ότι ταίριαζαν περισσότερο στην πολύωρη χρήση και το φωτεινό καθιστικό μου), δεν εμφάνιζαν καθόλου αυτά τα περιστασιακά artifacts.

Με βάζεις σε πειρασμό πάντως να τους ξανακάνω μια επίσκεψη με το Peter Finzel PAL υπό μάλης και να τεστάρω με απευθείας σύνδεση 576i. Εσύ με ποια έκδοση του HQV έκανες τις δοκιμές σου;
Κάτι δεν πήγαινε καλά με το υλικό που στέλνονταν στην τηλεόραση Δημήτρη, δεν εξηγείται αλλιώς... Αν μου έλεγες πως είδες line flicker ή moire, αυτά όντως μπορείς να τα δεις στις U/S/G10, κατά περίπτωση, αλλά χτένι;!

Για τις δοκιμές μου, χρησιμοποίησα τα HQV Benchmark 1.4 NTSC και 1.4a PAL για 480/576i, τα ΗD HQV Benchmark 2.0 και Hi Definition Reference Disc 2008 για 1080i και φυσικά άφθονο υλικό βίντεο 480/576/1080i. Ακόμα και σε κακές μετατροπές από NTSC σε PAL, όπου το χτένι ήταν εγγεγραμμένο στην εικόνα, με αναπαραγωγή interlaced ο επεξεργαστής των U/S/G10 το καμουφλάρει ως υποτυπώδες line flicker...

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.664
Απάντηση: Panasonic line up 2010

Με βάση αυτά που γράφεις Γιάννη, αυτό είναι πράγματι πολύ πιθανό. Να διευκρινίσω ότι ούτως ή άλλως δε επρόκειτο για τίποτα τρομερά artifacts, αλλά για περιστασιακή εμφάνιση μερικού "δοντιού" στις ακμές των αντικειμένων, ένα φαινόμενο που το μάτι μου γενικά το πιάνει πολύ.

Reaction score
12

ρε παιδιά μήπως και ξέρει κανείς το πότε θα έρθει η G20 στην Ελλάδα?έχει περάσει πάνω απο μια βδομάδα απο όταν την έκλεισα και έδωσα προκαταβολή στα multirama αλλα και αυτοί δεν έχουν καμία ενημέρωση!
και στο site της panasonic στην Ελλάδα δεν έχουν ανεβάσει ακόμα τα νέα μοντέλα!
ξέρει κανείς το γιατί?

JL_

Reaction score
19
Oι 42άρες πωλούνται κανονικά σε καταστήματα στη Γερμανία από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας οπότε, λογικά, δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν και εδώ. Οι μεγαλύτερες διαστάσεις αναμένονται στο τέλος του μήνα...

Reaction score
12

παίδες δεν παίζει κανείς απο το avsite μας να πάρει καμία έγκυρη πληροφόρηση για τις καθηστερίσεις στα μοντέλα της?ΑΝΤΕ...πότε θα έρθουν Ελλάδα!περιμένω το plasmaτάκι μου!χιχιχιχιχιχι

Reaction score
12

ΜΟΛΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ panasonic hellas Κια μου είπανε ότι όλες οι νέες Plasma μέχρι και 46" είναι διαθέσιμες στις αποθήκες τους και σε λίγες μέρες λογικά θα την έχω στα χέρια μου!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ γιατί είχα αρχίσει να απελπίζομαι!

αρχική τιμή λιανικής μου είπε ότι είναι στα 1230 ευρώ και με ρώτησε σε τί τιμή κλείδωσα στα multi....της είπα στα 1049 κια είπε καλή τιμή!αντε να δούμε!ΕΛΠΙΖΩ να μην αργήσουν τα multi απο την στιγμή που οι τηλεοράσεις κάθονται και σκονίζονται στις αποθηκες τους!:) :) :) :) :)

Reaction score
0

Μια ερώτηση και αν μπορεί κάποιος να μου απάντηση γρήγορα θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Έχω βρει την G10 46’’ 870 euro να την πάρω αξίζει σαν τιμή?? Η να περιμένω την G20 την βλέπω κοντά στα 1300 eyro είναι τέτοια η διαφορά τους που δικαιολογεί τα +400 eyro?? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για όποια απάντηση.

Reaction score
0

να την παρεις

εχω την 50G10 και ειναι εκπληκτικη τηλεοραση

η καινουρια δεν εχει μεγαλες διαφορες στην εικονα της,
οι διαφορες ειναι κυριος στις παροχες
...και αν αυτες ειναι χρησιμες σε εσενα για τo επιπλεον κοστος

ενα απο τα πρωτα review
http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1267447473

Reaction score
0

να την παρεις

εχω την 50G10 και ειναι εκπληκτικη τηλεοραση

η καινουρια δεν εχει μεγαλες διαφορες στην εικονα της,
οι διαφορες ειναι κυριος στις παροχες
...και αν αυτες ειναι χρησιμες σε εσενα για τo επιπλεον κοστος

ενα απο τα πρωτα review
http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1267447473

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Την παρήγγειλα τελικά και ο θεός βοηθός. Άλλωστε έχω διαβάσει τόσο καλά λόγια για αυτήν.. ε κάτι παραπάνω θα ξέρουν :121::121:

Reaction score
12

στα multi... σήμερα εκεί που έλεγε "διαθέσιμο κατόπιν παραγγελείας" σήμερα γράφει "άμεσα διαθέσιμο"!!!άρα αυτό σημαίνει σήμερα- αύριο θα την έχω σπιτάκι μου!ε?ε?ε?χιχιχιχιιχ :) :)

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Ακόμη ένα review της TH-42G20 από το avforums.

Pros

• Produces a very deep shade of black
  • Excellent motion resolution: video remains crisp even in motion
  • Low amount of PWM (panel generated) image noise
  • Built-in tuners for both Freeview HD and Freesat HD
  • SD material looks just about as crisp as possible thanks to excellent scaling
  • THX picture preset provides a “best endeavour” scenario for users who don’t want to pay for a full calibration
  • ”Advanced Settings” screens allow convenient fine-tuning for calibrators to maximise picture quality
  • Post-calibration Greyscale is very accurate
  • After a small amount of run-in and calibration, colour accuracy is also fantastic
  • Low input lag makes video games very enjoyable
  • Hard Drive PVR functionality is a fantastic added-value feature
Cons

• Gamma tracking is closer to 2.1 than the ideal 2.2
  • Film mode detection is still non-existent: be sure to bring your own upscaling DVD player!

Reaction score
12

παίδες ενημερώθηκα χθές ότι αύριο Τετάρτη θα έχω την G20 στα χέρια μου απο τα multi!

τώρα τί παίζει με ρυθμίσεις?θα με βοηθήσει κανείς?απο το 1ο λεπτό λειτουργίας να μειώσω το contrast?με το brightness???ε?ε?PLZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzz!!!:)

JL_

Reaction score
19
Για τις πρώτες 100-200 ώρες βάλε την στο cinema mode, την αντίθεση στο 30 ή λιγότερο και απέφυγε την μακροχρόνια προβολή στατικών εικόνων (σήματα καναλιών, παιχνιδοκονσόλες, κτλ.). Επιπλέον ασφάλεια παρέχει η χρήση της μεγέθυνσης 1 στο τηλεοπτικό...

Reaction score
12

το Break In DVD που κατέβασα μέσα απο το club να το βάλω να παίζει όλη νύχτα?ε?θα της
κάνει καλό?

μετά τις 200 ώρες θα έχω πάλι κανένα πρόβλημα κ να την έχω πάντα στο cinema mode και μεγέθυνση 1?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
To break in καλό είναι να το χρησιμοποιήσεις καθόλη την διάρκεια του στρωσίματος(δλδ περί τις 200 ώρες).

Μετά δεν χρειάζεται η μεγένθυση να είναι στο 1.
Όσον αφορά το cinema mode είναι θέμα γούστου.Αν σε ικανοποιεί ως εικόνα το αφήνεις αλλιώς κοίτα και εδώ κάποιες προτεινόμενες ρυθμίσεις.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef