Panasonic line up 2010

Reaction score
56
Απάντηση: Panasonic line up 2010

παίδες ενημερώθηκα χθές ότι αύριο Τετάρτη θα έχω την G20 στα χέρια μου απο τα multi!

τώρα τί παίζει με ρυθμίσεις?θα με βοηθήσει κανείς?απο το 1ο λεπτό λειτουργίας να μειώσω το contrast?με το brightness???ε?ε?PLZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzz!!!:)
Μακαρι να την εχεις και να την ευχριστηθεις. Μην ξεχνας περιμενουμε πως και πως εντυπωσεις..................

Reaction score
12

Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!
μονο αυτό έχω να πώ!

αναγνωρίζει τα πάντα απο usb flash , εξωτερικούς δίσκους και μπορείς και κάνεις εγγραφές προγραμμάτων ακι στα usb flash!*mp3, divX, τα πάντα όλα!

ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΑ??????????Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η !μοναδική!ουάου!χαχαχαχαχαχαχα

έβαλα το contrast στο 10 και δείχνει ΜΟΝΑΔΙΚΑ!

πείτε μου για το sharpness τί να το βάλω , και την φωτεινότητά στο πόσο?ε?

δεν κρατήθηκα και για 1 λεπτό έβαλα τα βέλτιστα και ........έμεινα!κοκάλωσα σας λέω!χιχιχιχιιχαχαχαχαχα!!

τώρα θέλω να βρώ το usb που την κάνει wi-fi!ξέρει κανείς σας τίποτε?

θα βγάλω τα menu της φωτό το μεσημέρι να τα ανεβάσω να μου εξηγήσετε τα πάντα!χαχαχαχαχα!!!

το subfield στα 600ΜHz πώς τα επιλέγω?ε?ε?ε?έχω πααααααααααρα πολλές απορίες και ΣΑΣ ευχαριστώ που μεβοηθήσατε για την επιλογή μου!

τί sharp LE700 και μ@λ@κίες!όποιος την δεί θα καταλάβει...........;)!

100/100 φοβερή επιλογή!;)

Reaction score
12

Ερώτηση 1η: Για το break in dvd πρέπει οι ρυθμίσεις να είναι στo FULL ή όπως έχω το contrast στο 15 και την φωτεινότητα στο 40%???????

ήδη απο χθές έκαψε αρκετές ώρες!

Πόσο είναι το βέλτιστο να παίζει στην αρχή σε ώρες???

π.χ. να αφήσω 24ώρες την μέρα να παίζει για πιο γρήγορο στρώσιμο ή δεν κάνει και να την αφήνω ανοιχτή μόνο την νύχτα με το break in dvd και ας πάρει 30 μέρες?
φοβάμαι ότι αν παίζει 24ώρες/μέρα μην υπερθερμανθεί!:) :) :)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Koίτα εδώ κάποιες ρυθμίσεις.

Βάλε το κοντραστ όσο πιο χαμηλά μπορείς(γύρω στο 10 είναι καλα) και άγηνε την να παίζει τα βράδια.

Reaction score
12

το brightness όμως για το στρώσιμο πόσο?στο μηδέν???ή αι αυτό γύρω στο 10?
σας ευχαριστώ παααααρα πολύ!δεν βρίσκω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την κατανόηση που δείχνετε απέναντυ μου!:)

Reaction score
12

έχει κανείς υπόψη σας παιδιά πού μπορώ να βρώ το wi-fi του plasmataki μου να την συνδέσω στο net?ε?ε?ε?

επιπλέον έχω ένα usb wireless wi fi που χρησιμοποιούσα κάποτε στο pc Μου!αν το βάλω πάνω λέτε να κάνω ζημιά?είναι της linksys ένα που είχα πάρει το 2007!έχει κανείς σας καμία ιδέα?ε?ε?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Re: Απάντηση: Panasonic line up 2010

επιπλέον έχω ένα usb wireless wi fi που χρησιμοποιούσα κάποτε στο pc Μου!αν το βάλω πάνω λέτε να κάνω ζημιά?είναι της linksys ένα που είχα πάρει το 2007!έχει κανείς σας καμία ιδέα?ε?ε?
Ζημιά δεν θα κάνει.Ή θα δουλεύει ή δεν θα δουλεύει.

Reaction score
12

μάλλον νομίζω δίχως να το έχω βάλει πάνω ότι θα έχει φορτωμένους ώς drivers μόνο αυτούς απο το wifi adaptor της panasonic με αποτέλεσμα να μην αναγνωρίσει το linksys!αλλά δεν έχω τπτ να χάσω!χιχιχιχιχιχιχι

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Review της G20 46'' στο fullhd.

Για την γωνία θέασης δεν γίνεται λόγος. Το μεγάλο όμως ατού είναι κάτι που το είχαμε δει και σας το είχαμε αναφέρει από καιρό. Δεν υπάρχει πια είδωλο κατά την θέαση σε γωνίες άνω των 150 μοιρών.
Πρόκειται για μία ποιοτική τηλεόραση που προσφέρει ακριβώς ότι υπόσχεται, προσπαθώντας να παρεμβαίνει όπου αυτό απαιτείται με χειρουργική ακρίβεια. Φυσικά προορίζεται περισσότερο για παρακολούθηση ταινιών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα δώσει με αξιοπρέπεια το παρόν και σε άλλες εφαρμογές.

Απλά ο χαρακτήρας της είναι σινεφίλ.

Reaction score
0

Καλά, τώρα που ψάχνεται ο πατέρας μου για τηλεόραση, βλέπω να του πουλάω την P50G10 και να παίρνω την P50G20 :105:

Reaction score
12

μόλις σήμερα ξεπέρασα τις 200ώρες λειτουργίας με contrast κοντά στο 10.
ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!είμαι έτοιμος για full settings στο plasmaτακι μου!

μπορεί κάποιος να προτείνει ρυθμίσεις?τις βέλτιστες?υπάρχει κανένα site που να προτείνει την best picture quality για ταινίες , σπορτς, τηλεόραση αναλογική!ε?ε?

Reaction score
12

ρε συ gstriftos δεν έχει βέλτιστες ρυθμίσεις!το έχω διαβάσει πάνω απο 3 φορές και δεν βρίσκω κάτι!:( :( :(

αν μπορείς να με διαφωτήσεις λέγοντάς μου τί λέει και που το λέει και τί προτείνει για καλύτερη εικόνα και σε ποιο mode?

άσε ρε, πείραξα τις ρυθμίσεις του normal και του cinema για να την στρώσω και τώρα δεν ξέρω ποιες ήταν οι default!μήπως της εχει κανείς να τις περάσω μέσα και να πειράξω ένα προφίλ που είναι προσωπικό???

Reaction score
0

έχει επιλογή στις ρυθμίσεις εικόνας για επαναφορά ρυθμίσεων

Reaction score
12

το βρήκα λίγο νωρίτερα!thanks πάντως Στράτο διότι τα χρειάστηκα ότι δεν θα μπορέσω να βρώ τις σωστές ρυθμ΄πισεις απο την μάνα της!;)

πάλι καλά που έχει τέτοια ρύθμιση!φιουυυυυυ!!!;)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Re: Απάντηση: Panasonic line up 2010

ρε συ gstriftos δεν έχει βέλτιστες ρυθμίσεις!το έχω διαβάσει πάνω απο 3 φορές και δεν βρίσκω κάτι!:( :( :(

αν μπορείς να με διαφωτήσεις λέγοντάς μου τί λέει και που το λέει και τί προτείνει για καλύτερη εικόνα και σε ποιο mode?
Περίπου λίγο πιό κάτω απ την μέση στης σελίδας έχει ένα πινακάκι που το ονομάζει:Below are my calibrated settings
Είναι κάτω από αυτήν την εικόνα:

Δοκίμασε τις.

Όσον αφορά το τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν υπάρχουν ιδανικές ρυθμίσεις γιατί κάθε κανάλι εκπέμπει όπως θέλει αυτό!

Reaction score
12

thanks gstriftos τις έβαλα τις ρυθμίσεις αυτές και δείχνει πάρα πολύ καλά!φαντάσου στα τηλεοπτικά κανάλια!
τώρα όσον αφορά το 24p και τα 600Hz δεν μπορώ να τα βρώ στα menu της!είναι πολύπλοκο το όλο θέμα στις καρτέλες του menu της!αλλά που θα μου πάει!θα τα βρώ εν καιρό!;)

Reaction score
0

μόλις σήμερα ξεπέρασα τις 200ώρες λειτουργίας με contrast κοντά στο 10.
ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!είμαι έτοιμος για full settings στο plasmaτακι μου!

μπορεί κάποιος να προτείνει ρυθμίσεις?τις βέλτιστες?υπάρχει κανένα site που να προτείνει την best picture quality για ταινίες , σπορτς, τηλεόραση αναλογική!ε?ε?
Είμαι και εγώ ένας ευτυχισμένος κάτοχος της G20. :107:
Επιασα τις 40 ώρες λειτουργίας (σε στρώσιμο).

Μπορείς να δοκιμάσεις τις παρακάτω ρυθμίσεις που θα βρεις στο 3ο μήνυμα στο λινκ http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1232441.

Πάντως δεν είμαι ειδικός, οπότε επιβεβαίωσε ότι έχω καταλάβει σωστά ...

Reaction score
12

θα του ρίξω πιο λεπτομερή ματιά αργότερα!αλλά δεν έχει αυτά που γράφει στο 3ο post στο μενού της η g20 μου!
π.χ.αυτά δεν τα έχω βρεί σε κάποιο μενού της:

x.v. Color: Off
Photo Enhancement: Off
C.A.T.S: Off
Video NR: Off
Blur Reduction: Off

Advance Options
Block NR: Off
Mosquito NR: Off
Black Level: Light
3:2 Pulldown: On

Pro Settings: