Party Music - Μουσικη για παρτυ

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Kastrierte Philosophen - Bou Jeloud (The Father Of Skins) from LP "Souldier" (1994) Strange Ways Records

Οι Eυνουχισμένοι Φιλοσοφοι δεν λειπουν από κανενα παρτυ του Cosmarpan, οποτε ουτε κι απ'αυτο. Οι κωλογεροι να την κανουν σιγα σιγα, ανεβαζουμε αισθητα στροφες κι...ελιτσες. ΤΣΙΤΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ, ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΧΥΝΕΤΑΙ ΙΔΡΩΤΑΣ

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Εδω γινεται αυτο το περιβοητο παρτυ?
Παρακαλω για χαμηλωστε την μουσικη, θελουμε να κοιμηθουμε.
Θα σας φερω την αστυνομια.:vinsent:

Καλωςτονα κι ας αργησε. Ποια αστυνομια ρε ΜΙΧΑ, ο ΚΙΤ είναι αυτος. :lolsign::lol:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Αυτο ρε φανταστικε γιγαντα dj χωραει στην παρταρα σου;

Επισης ηθελα να ρωτησω τα slow τί ωρα θα μπουν;
Ή δε θα΄χει τετοια;
Όλα κι ολοι χωρανε, ετσι όπως είμαι και τωρα να σου πω την αληθεια από τα Μαρτινια και τις ελιτσες δεν εχω κουράγια για ενστασεις. βαλτε ότι να'ναι , μονο οι κωλογεροι να την κανουν σιγα σιγα :lolsign:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Καλα αφου δε καταλαβαινετε απο αστυνομιες θα σας στειλω τη Λουκα να δει τα αισχη σας.
Παλιοαλητες. Μαλλιαδες.

Στειλτηνα, θα την πανε ο Stathis κι ο siap στα ανω δωματα του παρτυ και θα τα βρουν μια χαρα :D

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.450
Άμα το διαβάσει αυτό κακομοίρη μου...>:(:D

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
801 - Tomorrow Never Knows from LP "Live" (1976) Island Records

Υπερανω κάθε περιγραφης διασkευη στο "Tomorrow Never Knows" των Σκαθαριών, Bill McCormick στο χειρουργικο fretless bass, Phil Manzanera torturing guitar μεταξυ αλλων, και φυσικα ο πανταχού παρων και τα παντα πληρων με το μαγικο αγγιγμα του, his majesty, Brian Eno.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Κατσε τοτε να βαλω και εγω ενα ΜΠΛΟΥΖ να χορεψουμε, κατευθειαν απο το Δελτα του Μισισιπη. (πολυ γελιο)

ΜΟΝΑCO (1978)

Einstürzende Neubauten - Jet'm from LP "Kollaps" (1981) ZickZack Records

Σιγα μην δε το επαιζα αυτό στο παρτυ μου, η αποδομηση της μουσικης σε λιγοτερο από εναμιση λεπτο, ξεκαστε, σκουπιστε, τελειώσατε. Κι επειδή ΜΙΧΑ είμαι σιγουρος ότι δεν θα σ'αρεσει αντε να σου βαλω ένα άλλο από Neubaten για τους τελειωμενους του παρτυ που κοιτανε τους τοιχους

Reaction score
6.582
Σιγα μην δε το επαιζα αυτό στο παρτυ μου, η αποδομηση της μουσικης σε λιγοτερο από εναμιση λεπτο, ξεκαστε, σκουπιστε, τελειώσατε. Κι επειδή ΜΙΧΑ είμαι σιγουρος ότι δεν θα σ'αρεσει αντε να σου βαλω ένα άλλο από Neubaten για τους τελειωμενους του παρτυ
Aν καταφερεις cosmarpan να μου βαλεις ενα πιο καψουροτραγουδο απο αυτο που βαζω τωρα θα σε παραδεχτω.

ΒJORN & SUZY - I LOVΕ YOU (1974) ΒΕΛΓΙΟ

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Aν καταφερεις cosmarpan να μου βαλεις ενα πιο καψουροτραγουδο απο αυτο που βαζω τωρα θα σε παραδεχτω.

Άσε ρε ΜΙΧΑ, δηλαδή αν δεν βάλω δεν θα με παραδεχτείς? πάρε τα καψουροτραγοδα σου και πήγαινε σε καψουρο πάρτυ η άνοιξε κάνε νέο θέμα με καψουροτραγουδα για πάρτυ με woman η lady in th title που να φοράει κόκκινο color ρούχο, να κάνει βόλτες στην φύση/nature, να ακούει κλασική μουσικη και Rock, να ειναι ραδιοφωνικός παραγωγός, να μένει σε ενα μέρος/place, κι ενα εχει κι ενα ονομα/name οπωσδήποτε. Ωχ, μου'βαλα ιδέες τωρα, πάω να ανοίξω θέμα με ολα αυτα μαζι, κοματι που θα βρω βεβαια αλλα κατι θα υπάρχει δεν μπορει :lolsign::roflmao::lolsign::D:lolsign::lol:Καλη η τσικουδιά σου παρεπιπτόντως, μέλι :lolsign:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488

Α, και επειδη δεν σου απάντησα επι της ουσίας παρτο. Απο τα πολλα σπάνια ξεχάσαμε τα κλασικά εδω χάμω :biggrin::lol:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney