- Reaction score
- 373
εισαστε....Παρα πολυ ωραιος κυριε !![]()
Ευχαριστώ πολύ!
Αργότερα θα γράψω και εντυπώσεις βέβαια.
εισαστε....Παρα πολυ ωραιος κυριε !![]()
+1Ακτινοβολία όχι, μαγνητικά δεν αποκλείεται αν και δεν είναι πιθανό.
Το τροφοδοτικό αυτό είχε στοιχίσει περί τα 300 ευρώ. H silverstone διαθέτει την νέα έκδοση πια.ευχαριστω αμφοτερους ... μια τιμη για το τροφοδοτικο ?
Οι φερρίτες βοήθησαν στο τελικό αποτέλεσμα ή καλύτερα συνέβαλαν στην βελτίωση κάποιον χαρακτηριστικών που όμως ήταν καλά από πριν. Οι πιο σημαντικές βελτιώσεις ήταν σε θέματα στερεοφωνικής εικόνας με καλύτερο εστιασμό των ειδώλων, η βελτίωση της αίσθησης των διαστάσεων της σκηνής της κάθε ηχογράφησης ελαφρώς καλύτερη ροή σε κάποια φυσικά όργανα όπως πνευστά. Σε τομείς όπως η ησυχία και πριν από τους φερρίτες η κάρτα της Asus είναι πραγματικά ήσυχη. Δεν ξέρω ποιος από τους 4 φερρίτες έκανε την καλύτερη δουλειά αλλά και οι 4 φαίνεται πως βοήθησαν. Νομίζω πως η προσθήκη του φερρίτη στην τροφοδοσία αλλά και στο καλώδιο σκληρού έκανα την πιο πολύ δουλειά. Με τον φερρίτη του καλωδίου του σκληρού να βοηθάει περισσότερο πιστεύω μιας και το εσωτερικό του pc έχει ερκετό emi θόρυβο.Οταν με το καλο αρχισεις τις ακουστικες εντυπωσεις αν σου ειναι ευκολο μεταφερε και μια αποψη για το αποτελεσμα με και χωρις φερριτες.
Να υποθεσω Burson ?Βέβαια μου έχει μείνει ένα ακόμα κομμάτι για αναβάθμιση που είναι για εμένα το βασικότερο και αυτό έχει να κάνει με την αλλαγή των τελεστικών ενισχυτών της κάρτας ήχου τα οποία θα αντικαταστήσω με διακριτά HDAM που είναι κλάσεις ανώτερα από τα απλά που φοράει.
Αυτό θα γίνει αργότερα μιας και έχει κάποιο κόστος το οποίο βρίσκεται μεταξύ των 120-200+ ευρώ ανάλογα των υλοποιήσεων.
Και πολύ καλά υποθέτεις,το έχουμε συζητήσει επί μακρόν με τον Πάνο.Να υποθεσω Burson ?

Δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.μια ερωτηση
εγω που εχω ενα sub κολλητα με το pc λες να εχω προβλημα μακροπροθεσμα ,λογω ακτινοβολιας, με το pc ? (δεδομενα στους σκληρους κτλ.) ?
Να υποθεσω Burson ?
Πανο καλημερα, ωραια παρουσιαση, να ξερεις οτι αλλαζοντας τελεστικους μπαινεις στην ''καρδια'' του αγαπητου vlasis ....
Σε βλέπω να την ξαναπαίρνεις...@sokmav
Και πολύ καλά υποθέτεις,το έχουμε συζητήσει επί μακρόν με τον Πάνο.
(Την είχα κι εγώ την κάρτα και την έδωσα χωρίς να την τζολέψω και πολύ,κακώς,κάκιστα,δυστυχώς.)