PC Audio Source

Reaction score
8.905
Μπράβο Πάνο, καλορίζικο το εργαλείο (ΠιΣί) και καλοάκουστο!

ΥΓ. Ε ρε και ήτανε εδώ μια εξαφανισμένη ψυχή.... τι θα έλεγε....:rolleyes:

Reaction score
373
Πολύ όμορφη παρουσίαση!
Ωραίος χώρος και μηχανήματα!
Το μόνο που μου κάθεται δύσκολα στο μάτι είναι η παρουσα τοποθέτηση του υπολογιστή... Ίσως σε κάποιο άλλο σημείο να είναι αισθητικά καλύτερα..
Και πάλι μπράβο σου!

Ευχαριστώ πολύ!

Έχεις δίκιο. Αισθητικά δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά κι εγώ στο ψάξιμο είμαι. Θέλω να δω που μπορεί να 'φτάσει' σαν πηγή το pc και όπως φαίνεται με βλέπω για κουτί HTPC.

Reaction score
373
Μπράβο Πάνο, καλορίζικο το εργαλείο (ΠιΣί) και καλοάκουστο!

ΥΓ. Ε ρε και ήτανε εδώ μια εξαφανισμένη ψυχή.... τι θα έλεγε....:rolleyes:
Ευχαριστώ Βασίλη πάρα πολύ!

Το pc βέβαια το είχα κάμποσο καιρό και μάλιστα γι αυτόν τον λόγο αλλά δεν είχα την κάρτα ήχου.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Μundorf πυκνωτες MKP.

Και οι αγαπημενοι μου Burson καρφωμενοι στο μωρο........ε Πανο....καπως ετσι το ονειρευεσαι το project?

για να μην πω και για το clock!!!!!!!

:D:D:D

Reaction score
373
Ακ

Μundorf πυκνωτες MKP.

Και οι αγαπημενοι μου Burson καρφωμενοι στο μωρο........ε Πανο....καπως ετσι το ονειρευεσαι το project?

για να μην πω και για το clock!!!!!!!

:D:D:D

Ακριβώς!!!

Με νιώθεις τηλεπαθητικα!:biggrin:

Reaction score
373
Η asus essence st κεντάει πραγματικά. Αξίζει τα χρήματα που στοιχίζει και με το παραπάνω.

Έκανα και μια αλλαγή στον έναν φερρίτη στο καλώδιο του σκληρού που έχει αποθηκευμένη την μουσική. Οι φερρίτες βελτίωσαν σε το βάθος της σκηνής και τον εστιασμό σε κάποιο βαθμό όπως και την λεπτομέρεια. Σε θέματα υσηχίας δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα από την αρχή ακόμα και χωρις τους φερρίτες.

Reaction score
373
Εντός των επόμενων ημερών θα παραγγείλω από το ebay και τρία hdam για το αναλογικό στάδιο.

Αναφορές σε ξένα φόρουμ λένε πως η βελτίωση είναι δραματική σε ´ολους τους τομείς.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845
Έκανα και μια αλλαγή στον έναν φερρίτη στο καλώδιο του σκληρού που έχει αποθηκευμένη την μουσική. Οι φερρίτες βελτίωσαν σε το βάθος της σκηνής και τον εστιασμό σε κάποιο βαθμό όπως και την λεπτομέρεια.
Υποθέτω οτι έχεις ανεπτυγμένη αίσθηση χιούμορ .:sneaky:

Reaction score
373
Λες να έχουν και οι μετρήσεις που υπάρχουν σε έρευνες χιούμορ για τους φερρίτες;

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845
Σε παρακαλώ πολύ να δώσεις τα λινκ αυτών των μετρήσεων .
Η αν δεν τα έχεις πρόχειρα πως εξηγούν τις διαφορές που επιφέρουν στην μεταφορά data

Reaction score
3.616
Καλησπερα. Απο θεμα λειτουργικου τι χρησιμοποιεις οπως και απο θεμα player; Αυτα παιζουν ρολο στην αναπαραγωγη; Σκεφτομαι και εγω να στησω ενα αλλα μου λειπει η καρτα ηχου αλλα σκεφτομαι και το software κομματι.

Reaction score
677
Καλησπερα. Απο θεμα λειτουργικου τι χρησιμοποιεις οπως και απο θεμα player; Αυτα παιζουν ρολο στην αναπαραγωγη; Σκεφτομαι και εγω να στησω ενα αλλα μου λειπει η καρτα ηχου αλλα σκεφτομαι και το software κομματι.
'Ολα παίζουν ρόλο και μεγάλο μάλιστα.
Αλλά πρέπει να ψάξεις και να διαβάσεις για να αποφασίσεις τι είναι αυτό που σου ταιριάζει.
Εγώ χοντρικά θα σου πρότεινα foobar σωστά στημένο αν πας σε win,ή audacious με jack audio server και linux αν θέλεις κάτι πιο hardcore.
Θέλει όμως πρώτα την μελέτη του...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Η asus essence st κεντάει πραγματικά. Αξίζει τα χρήματα που στοιχίζει και με το παραπάνω.

Έκανα και μια αλλαγή στον έναν φερρίτη στο καλώδιο του σκληρού που έχει αποθηκευμένη την μουσική. Οι φερρίτες βελτίωσαν σε το βάθος της σκηνής και τον εστιασμό σε κάποιο βαθμό όπως και την λεπτομέρεια. Σε θέματα υσηχίας δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα από την αρχή ακόμα και χωρις τους φερρίτες.

Εντός των επόμενων ημερών θα παραγγείλω από το ebay και τρία hdam για το αναλογικό στάδιο.

Αναφορές σε ξένα φόρουμ λένε πως η βελτίωση είναι δραματική σε ´ολους τους τομείς.

Έτσι!

Πάμε άλλη μία:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.662
Members
38.587
Νεότερο μέλος
stratos.april