Most visitors online was 4606 , on 14 Nov 2025
Λες να πάω επίσκεψη στο συγκενάκι και να του την αλλάξω κρυφά με καμιά audigy;Σε βλέπω να την ξαναπαίρνεις...![]()

Πολύ όμορφη παρουσίαση!
Ωραίος χώρος και μηχανήματα!
Το μόνο που μου κάθεται δύσκολα στο μάτι είναι η παρουσα τοποθέτηση του υπολογιστή... Ίσως σε κάποιο άλλο σημείο να είναι αισθητικά καλύτερα..
Και πάλι μπράβο σου!
Χαλαρά!Λες να πάω επίσκεψη στο συγκενάκι και να του την αλλάξω κρυφά με καμιά audigy;![]()

Ευχαριστώ Βασίλη πάρα πολύ!Μπράβο Πάνο, καλορίζικο το εργαλείο (ΠιΣί) και καλοάκουστο!
ΥΓ. Ε ρε και ήτανε εδώ μια εξαφανισμένη ψυχή.... τι θα έλεγε....![]()
![]()
![]()
Μundorf πυκνωτες MKP.
![]()
Και οι αγαπημενοι μου Burson καρφωμενοι στο μωρο........ε Πανο....καπως ετσι το ονειρευεσαι το project?
για να μην πω και για το clock!!!!!!!
![]()

Υποθέτω οτι έχεις ανεπτυγμένη αίσθηση χιούμορ .Έκανα και μια αλλαγή στον έναν φερρίτη στο καλώδιο του σκληρού που έχει αποθηκευμένη την μουσική. Οι φερρίτες βελτίωσαν σε το βάθος της σκηνής και τον εστιασμό σε κάποιο βαθμό όπως και την λεπτομέρεια.

'Ολα παίζουν ρόλο και μεγάλο μάλιστα.Καλησπερα. Απο θεμα λειτουργικου τι χρησιμοποιεις οπως και απο θεμα player; Αυτα παιζουν ρολο στην αναπαραγωγη; Σκεφτομαι και εγω να στησω ενα αλλα μου λειπει η καρτα ηχου αλλα σκεφτομαι και το software κομματι.
Η asus essence st κεντάει πραγματικά. Αξίζει τα χρήματα που στοιχίζει και με το παραπάνω.
Έκανα και μια αλλαγή στον έναν φερρίτη στο καλώδιο του σκληρού που έχει αποθηκευμένη την μουσική. Οι φερρίτες βελτίωσαν σε το βάθος της σκηνής και τον εστιασμό σε κάποιο βαθμό όπως και την λεπτομέρεια. Σε θέματα υσηχίας δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα από την αρχή ακόμα και χωρις τους φερρίτες.
Εντός των επόμενων ημερών θα παραγγείλω από το ebay και τρία hdam για το αναλογικό στάδιο.
Αναφορές σε ξένα φόρουμ λένε πως η βελτίωση είναι δραματική σε ´ολους τους τομείς.
Με απλές υποθέσεις δεν "πάμε μπροστά" φίλε Μάνο...Υποθέτω οτι έχεις ανεπτυγμένη αίσθηση χιούμορ .![]()
Δεν ξέρω για χιούμορ, αλλά μια... ασυνταξία την έχουν...Λες να έχουν και οι μετρήσεις που υπάρχουν σε έρευνες χιούμορ για τους φερρίτες;
Εντός των επόμενων ημερών θα παραγγείλω από το ebay και τρία hdam για το αναλογικό στάδιο.
Αναφορές σε ξένα φόρουμ λένε πως η βελτίωση είναι δραματική σε ´ολους τους τομείς.