pioneer LX82

Reaction score
29.579
Απάντηση: pioneer LX82

οι κολλημενοι sure

εγω αν και δεν συμπαθω την σημερινη γιαμι, δεν θα ελεγα οχι σε ενα 7αρι ή ενα 11.Οπως και για ενα ονκιο.Καποιοι αλλοι ομως βλεπουν μονοδρομο κομπανιες οπως την ντενον ας πουμε.
Και ας μην εχουν δει καν μπροστα τους ενα 82 .Γιατι αν ακουγαν την ισοσταθμιση που στηνει, θα ελεγαν ναι κανει δουλεια, αλλα εγω θα παρω ντενον, ας πουμε παντα.
Εσένα αμα σου βγάλω τ'αυτιά θα σου πω εγω.:116:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

καλοστονα, δεν εισαι μονο εσυ ντουροστικ.εσυ τουλαχιστον εχεις ενα σοβαρο συστημα, ξερουμε ατομο με οντιολαμπ που νομιζει οτι εχει το καλυτερο συστημα του κοσμου.
Και κολλημενος και με μπαζα.Εσυ τουλαχιστον εχεις και συστημα και ξερεις να ψιλο ακους (μην το παρεις πανω σου ):126:

Reaction score
460
Απάντηση: Re: pioneer LX82

Δλδ βρε Αντώνη κάποιος με την δική σου ιστορία στον χώρο δεν έχει γνωριμία με κανα κατάστημα που να μπορέσει να σε εξυπηρετήσει σε τέτοιο επίπεδο;
Τι να πούμε και οι υπόλοιποι..
Καλημέρα και σε σένα!
Γιωργο εσυ πιστευεις οτι υπαρχει?Ειναι πολυ δυσκολο τουλαχιστων για την ελληνικη αγορα,οσο για τις γνωριμιες και τις φιλιες που αναπτυσονται μεταξυ καταστηματαρχη και ιδιωτων(εκτος συγκεκριμενων και λιγων περιπτωσεων) ειναι πονεμενη ιστορια και ας μην το ανοιξουμε το θεμα.

Reaction score
5.672
onkyo εφοσον θελεις μονο για home cinema η pioneer !
βεβαια παιζει και πως θα το συνδεσεις .
εαν εχεις την δυνατοτητα για αναλογικα με lexicon η theta με oppo 83sp η pioneer 91 πας σε αλλη κατηγορια ...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Θα το πάρω κάτω μου.
μην σε νοιαζει θα βαλω τον φωνακια (εκ γομακια) (που τον θυμηθηκα ο λουστης) να σε ανεβαζει με τις εντασεις και τους λαρυγγισμους του:143:

Reaction score
460

εαν εχεις την δυνατοτητα για αναλογικα με lexicon η theta με oppo 83sp η pioneer 91 πας σε αλλη κατηγορια ...
Αργυρη μπορεις να εξηγησεις στον φιλο περι αναλογικης συνδεσης στο συστημα μου τι προβληματα αντιμετωπισαμε,lx 91 με αχ1 αναλογικη συνδεση.

Reaction score
460

Να ξερεις οτι δεινω απολυτη βαση στον ηχο και μετα στην εικονα,πολυ μετα.Επανερχομαι σε 1.5 ωρες,σορυ οικ υποχρεωσεις.

Reaction score
5.614
Σε ποια κατηγορία δηλαδή; Το 91 το είχα μέσω αναλογικών στον Aaron προ. Τώρα το γύρισα στο hdmi και αφήνω τον Ζ7 για την αποκωδικοποίηση.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Αργυρη μπορεις να εξηγησεις στον φιλο περι αναλογικης συνδεσης στο συστημα μου τι προβληματα αντιμετωπισαμε,lx 91 με αχ1 αναλογικη συνδεση.
μακη που εισαι man?
ο αντωνης παιζει αναλογικα με το 91 και ενα παλιο γιαμι.
Ετσι απλα ακουει, ουτε παραμετροποιησεις ουτε τιποτα, ενας προ
ή κατι καλο θα του στειλει τον ηχο (ολο πακετο ) αλλου.Τωρα
το 91 κανει κυριολεκτικα οτι θελει(και μπορει) (εγω τα σφαζω ολα στο γονατο ετσι?).Με ενα μοντερνο av πασης φυσεως θα ζησει μοναδικες καταστασεις.

Reaction score
15.548

Μιλαω μονο για κινηματογραφο.
Προσφατα ενας φιλος απο τον DENON 11 πηγε στον PIONEER 82 και εμεινε ικανοποιημενος απο ισοσταθμιση αλλα σε θεματα χαμηλου οχι...

Νομιζω οτι λογο καλυτερης ισοσταθμισης πας προς pioneer μιας και ο χωρος σου απο οτι διαβασα ειναι ιδιομορφος ως προς την τοποθετηση των ηχειων και της κατευθηντικοτητας τους......

Οι ηχητικες διαφορες αναμεσα στις εταιριες ειναι μικρες και η διαφορα τους ειναι στις υψηλες συχνοτητες...

Εαν σε ενδιαφερει η καλυτερη αναλυση ψιλα πας σε yamaha Z11 αλλιως pioneer 82 που τα εχει ολα....

Απλα σε αυτον(82)θα εχεις ηχητικα μια αισθηση οτι ολα ειναι ειναι κοντα στην μεσαια περιοχη νομιζωντας οτι εχεις περισοτερο ογκο....

Με λιγα λογια εαν φυγεις απο yamaha πας σε pioneer 82

Kαι φυσικα μπορεις να περιμενης το hdmi 1.4 δεν σε κυνηγαει κανεις......!!!!

Reaction score
15.548

και ασε τα υπολοιπα σε εμας να παιζουμε......

Παρε και ενα πακετο ισοσταθμισης καλο και δημουργησε.....

Καλη επιτυχια σε οτι και αν κανεις......

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ωραιο μασινι , απλα πεθανε πριν καν γεννηθει
HDMI 1,4

Reaction score
130

Καλη σου μερα η παραθεση των εντυπωσεων σου απο την συμβιωση με τον 82 ειναι πολυ κατατοπιστικη και απαντα σε πολλα ερωτηματα που εχουν τεθει εδω σε ευχαριστουμε πολυ για τον χρονο σου.Μηπως καποιος που εχει ντενον 4810 μπορει να παραθεσει τις εντυπωσεις του απο την χρηση του προς διευκολινση συγκριτικων αποτελεσματων?Αν καταλαβα καλα η ισοσταθμιση των χαμηλων εγεινε με ξεχωριστο μηχανημα?
Καλημέρα.
Τώρα είδα το μήνυμα σου. Ναι με ξεχωριστό μηχάνημα αυτή τη στιγμή ρυθμίζονται οι χαμηλές στο χώρο. Επειδή το είχα αγοράσει από πριν και θα ήταν κρίμα τώρα να το παροπλίσω.
Όταν όμως αγόρασα τον pioneer, για λίγο το είχα απομονώσει για να έβλεπα τι δουλειά θα έκανε και στα χαμηλά το mcacc.
Τα αποτελέσματα ήταν και εκεί εξαιρετικά.

Reaction score
15.548

ωραιο μασινι , απλα πεθανε πριν καν γεννηθει

HDMI 1,4

Και μια αλλη ψυχη :116: κατι τετοιο χρειαζεται μαζι με ισοσταθμιστη..

Και θα ηρεμησει και θα δημιουργησει.....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

εμενα μου αρεσει και χωρις 1,4 .Ψηλα καναλια να εχει και λουκα
(γιατι IIz ) (μαλλον δεν εχει) και θα ειμαι κομπλαδουρα.Αν και μου αρεσει και ο ντενον

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster