Pioneer LX85

Reaction score
5.614
Απάντηση: Pioneer LX85

O επόμενός μου receiver denon θα είναι, (ότ)αν αποφασίσω να δώσω τον Z7.

Reaction score
1.560
Καλησπερα και παλι
Δοκιμασα το ιντερνετ ραδιο και ειναι παρα πολυ καλο
Πολυ πιο δυνατο και καθαρο απο το κανονικο

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

σινεματζηδικες εντυπωσεις , μιας και ο γιανννης δεν μιλα

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Pioneer LX85

Για home cinema ευχαριστημένος είμαι.

Denon θα πάρω γιατί δεν έχω πάρει ποτέ μέχρι τώρα και πιστεύω θα έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής και θα έχει πιο καλό ήχο και στο δικάναλο. Πιστεύω ότι θα είναι πιο ολοκληρωμένο μηχανάκι το flagship μοντέλο της Denon από το τωρινό 85 της Pioneer. Αυτό για ότ(αν) αλλάξω τον Z7. Toν 85 δεν τον αλλάζω για τα επόμενα δύο χρόνια.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αν ακουσεις ροτελ -ντενον σε δικαναλο (αν παιζουν οπως πριν 7 χρονια 1068-3805) δεν ακουγα διαφορες .......
στο 2καναλο ναι ακουγεται πιο οντιοφαιλ.Στο σινεμα ομως την λαμπροτητα του πιονερου δεν θα την βρεις......
οσο αφορα το νεο οντισι .....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

o γιαμαχακος ειναι ιδανικο ταιρι για τα κλιπς.Δυσκολα να βρεις κατι να μπεισ την θεση του

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Δηλαδη βρε παιδια υπαρχει περιπτωση ο 85 να παιζει και κομματακι χειροτερα στον ηχο απο τον 83 που εχω?και οχι τιποτις αλλο αλλα ελεγα να τον αλλαξω !!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
5.614

Στο σινεμα ομως την λαμπροτητα του πιονερου δεν θα την βρεις......
o γιαμαχακος ειναι ιδανικο ταιρι για τα κλιπς.Δυσκολα να βρεις κατι να μπεισ την θεση του
Μεγάλες αλήθειες. Συμφωνώ και επαυξάνω!

Τον 85 γι' αυτό τον πήρα, για τη λαμπρότητα που θα μου έδινε στα Purity. Και τη δίνει απλόχερα. Και με χαμηλό που σπάει κόκκαλα. Μποφόρ αέρα βγάζουν τα Klipsch sub! Το ένα από τα δύο παλιά 18ιντσα με Earthquake Balls μεγάφωνο τερμάτισε σε συγκεκριμένη συχνότητα. Ευτυχώς τα Klipsch subs δε θέλουν να ξέρουν, και απλά βγάζουν κύματα αέρα. Αν είχα μαλλιά, θα κυμάτιζαν. Ούτε με τον Onkyo 905, ούτε με τον Ζ7 ούτε με τον audiophile Aaron προ είχα τέτοια μπάσα. Τώρα με τον 85, ακόμη και με μόνο δύο 12ιντσα θα μπορούσα να δω ταινία. Αλλά χρησιμοποιώντας τέσσερα τα ζορίζω λιγότερο.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.690

Δηλαδη βρε παιδια υπαρχει περιπτωση ο 85 να παιζει και κομματακι χειροτερα στον ηχο απο τον 83 που εχω?και οχι τιποτις αλλο αλλα ελεγα να τον αλλαξω !!!!!!!!!!!!!!!!!
Βγάλε τα χέρια από τις τσέπες σου, σου φέρνουν φαγούρα. Αν θες, για να μην τρώγεσαι, να σου στείλω αντιισταμινικό. :114:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.656
Re: Απάντηση: Pioneer LX85

Αποκλείεται να παίζει ίδια? :126:

Reaction score
29.657

Ναι ρε βλάσση κάτσε εκεί που είσαι , καλά είσαι. Δεν εχει και τόσες διαφορές ο 83 απο τον 85.!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

συμφωνω με τον γιαννη , και ας μην εχει μπασα:136:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

τι να κανομεν .......μαθαινουμε να ζουμε με τα κουσουρια της......

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988