Pioneer LX85

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.690
Απάντηση: Pioneer LX85

Γι αυτόν τον AV που γράφεις Αργύρη, και που λέει ότι δίνει 140Wx7, όταν τον μέτρησαν λένε:

"Τhe Pioneer achieved 109.6 watts at 0.1 percent distortion and 123.7 watts at 1 percent distortion. Of course, this test places significantly greater demands on the amplifier than any real-world content."

Not bad at all!!! Δεν ξέρω και πολλούς ολοκληρωμένους να φτάνουν στα 110Wx7 απαραμόρφωτα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

το μηχανακι κοστιζει (στα χαρτια ) πανω απο 2 χιλιαρικα, καθε μηχανακι ανω των 2 , τοσα βγαζει (τουλαχιστον) ,
με αποκορυφωμα τον sunfire (τεχνολογικα ξεπερασμενος) να σηκωνει 200 βατ ανα καναλι.Ολα τα αλλα παιζουν γυρα στα 100-130 w.Kαλη λυση για ευκολα ηχεια και μικρους -μεσαιους(ελληνικους) χωρους.
Απο θεμα οδηγησης , γιατι απο ποιοτητα ενας 120αλογος ροτελακος τους πινει το αιμα anytime.Και σε οδηγηση και σε πχιοτητα ηχου.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.657
argi, τα συγκριτικά στο HTM που είχε ανεβάσει ο gstriftos άλλα λένε. Ότι οι μόνοι που βγάζουν τόσα είναι οι Pioneer, από όσους έχουν κάνει review βέβαια.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

(νομιζω το εχω ξαναπει)
το 03 πουλησα ενα πιονερο 2011 (στα χαρτια ) πολλα βατ (για την κλαση του)
διπλα στον τοτε 120βατο ροτελακο μου επαιζε αδειος.Καλες τροφοδοσιες εχουν οι χαρμαν -ναντ, ανθεμ.
Ο μεγαλος ντενον, αν και αρκετα ακριβοτερος , πρεπει να ειναι αρκετα πιο δυνατος.
Αλλα ειπαμε για καποιον που ο τελικος ειναι εκτος στοχων , και τα ηχεια ευκολοφωναχτα , ενας πιονερακος ειναι ΟΚ.
Αν και επειδη ζητουν πολλα 1800 (ψωνιζω εγω) , πιστευω οτι με 1400 (που ζητα ο μεσαιαος ανθεμιος ) ειναι καλυτερη επιλογη.
Οκ το μηχανακι ισως ειναι οτι καλυτερο υπαρχει τωρα, (απο ιαπωνες)(ο 85)
αλλα αμερικανικο ηχο απλα τσου.(και 4 κατοσταρικα στο παντελονι) για να τα φαμε σε αλλα πραματα

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.657
Άσε ρε, σαχλαμάρες λένε. :410: Θα τα παίρνουν, σίιιιιιγουρα!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

bus και βγαζει και πιο λιγα , 43 βατ ειναι πολλα :143:.Ρε τι λενε ........

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αμα σκεφτουμε τα επιλεκτικα κουρεματα που κανουν τι αλλο χρειαζεται ?
ας πουμε οτι απο τους ελαχιστους τελικους που δινουν σπεκς ανα τελικο (οι ερθ)
και στον δικο μου ελεγαν αληθεια για τα 330 βατ (τοσα εβγαλε και μπροστα στα ματια μου)
και εδω τον δινουν κατω απο 300
http://www.hometheater.com/content/...ande-seven-channel-amplifier-ht-labs-measures
Και οχι μονο τον ερθ, και πολλους αλλους , μπορουμε ευκολα να ζησουμε με τα 40 του ανθεμακου.
Αληθεια μιας και ενας ειναι τα σκαρια τι θα αλλαξει αν τον μετρησει ο καθηγητης τεχνικος μου ?
Το ht θα βγαζει οτι θελει ?
ή καλο ειναι να κραταμε καμμια πισινη στο τι γραφει ο καθε ενας ....οποιος και αν ειναι αυτος.....

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

και στον δικο μου ελεγαν αληθεια για τα 330 βατ (τοσα εβγαλε και μπροστα στα ματια μου)
Mε όλα τα κάναλια οδηγούμενα;Σε πόσο THD;

(Δλδ μπορώ να σε αγκαρέψω για μετρήσεις;)

Το ht θα βγαζει οτι θελει ?
Μετράνε με τον ίδιο εξοπλισμό και μεθοδολογία με το Stereophile.
Εντάξει,άσχετα με το τι γράφουν στα κείμενα τουλάχιστον έχουν τα κότσια (και τον εξοπλισμό) να μετρήσουν.Και ξέρουν πως να το κάνουν.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

think and see twice , λενε οι αγγλοι
εδω μια γριβιου τον δινει αλλα αλογα
http://www.techradar.com/reviews/au...ivers/anthem-mrx-700--949073/review?artc_pg=2
αληθεια ποιος απο τους δυο λεει αληθεια ?
Ποιος ειναι ο ψευτης, ? προσωπικα θεωρω οτι πριν γραψουμε καλο ειναι να κοιταμε και λιγο πιο διπλα .
Οχι τιποτα αλλο , αν λεγαμε και μετραγαμε ενα ενισχυτακο σε χ βατ, και οποιοδηποτε περιοδικο τον εβδαζε αλλα ,
whos the mack ?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Κοιτα το htm ηταν το πρωτο (μαλλον ) αυτο δεν του δινει το δικαιωμα να κανει τον παπα, ουτε να υποστηριζουμε το ομοσταβλο περιοδικο που εβγαζε καλυτερα ηχεια τα μονιτορ οντιο.Ελεος
Απο εκει και μετα εκει μειναν, το hcc μετρα πολυ περισοτερα πραματα, πλεον , το αν ειναι αξιοπιστα ?
δεν ξερω ολοι μπορουν να τα παρουν, και κανενας
.Απο εκει και μετα , ο φιλος καθηγητης ειναι διαθεσιμος να μετρησουμε οτι θελουμε.
Οποτε θελουμε , αλλα οπως εχω ξαναπει (οχι για τα περιοδικα) τα σπεκς πολλες φορες χανονται στην πραξη , οπως και το τι λεει το καθε περιοδικο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Και ας πουμε στις μετρησεις καπου κατι χαθηκε, να βαζουν ως πλην την αποσταση μεταξυ rca ως μικρη σε μηχανημα που εχει 3-4 ποντους , αυτο τι δειχνει.
Ειμαστε μικρα ψαρια σε μικρη λιμνη, τα μεγαλα ψαρια τρωνε και αναλογες μεριδες.Εμεις ακομα δεν μπορουμε να φαμε το φαι μας μπας και μεγαλωσουμε καπως και γινουμε μεγαλα ψαρια σε μικρη λιμνη.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.657
Re: Απάντηση: Pioneer LX85

think and see twice , λενε οι αγγλοι
εδω μια γριβιου τον δινει αλλα αλογα
http://www.techradar.com/reviews/au...ivers/anthem-mrx-700--949073/review?artc_pg=2
αληθεια ποιος απο τους δυο λεει αληθεια ?
Ποιος ειναι ο ψευτης, ? προσωπικα θεωρω οτι πριν γραψουμε καλο ειναι να κοιταμε και λιγο πιο διπλα .
Οχι τιποτα αλλο , αν λεγαμε και μετραγαμε ενα ενισχυτακο σε χ βατ, και οποιοδηποτε περιοδικο τον εβδαζε αλλα ,
whos the mack ?
Από το review που παρέθεσες:

Fidelity firewall: 130 Watts – A measurement of power untainted by distortion (0.03THD, 8Ω, 1kHz), the Anthem is somewhat eclipsed by its Japanese rivals

Ότι δηλαδή, σε μέτρηση ισχύος με χαμηλή παραμόρφωση, ο Anthem είναι πιό αδύναμος από τους Ιαπωνικούς ανταγωνιστές του.

Στο TechRadar δεν μετρούν όπως στο HTM. Μάλλον μετρούν στο 1KHz τα πάντα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Μετραμε οτι θελουμε anytime, καθως μπορουμε να δουμε τι αλλο υπαρχει πλην των μετρησεων σε καθε μηχανημα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer LX85

Από το review που παρέθεσες:

Fidelity firewall: 130 Watts – A measurement of power untainted by distortion (0.03THD, 8Ω, 1kHz), the Anthem is somewhat eclipsed by its Japanese rivals

Ότι δηλαδή, σε μέτρηση ισχύος με χαμηλή παραμόρφωση, ο Anthem είναι πιό αδύναμος από τους Ιαπωνικούς ανταγωνιστές του.

Στο TechRadar δεν μετρούν όπως στο HTM. Μάλλον μετρούν στο 1KHz τα πάντα.
τα 130 με τα 40 τι σχεση εχουν ?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Όντως οι διαφορές είναι μεγάλες.
Αν και διατηρώ κάποια ερωτηματικά ως προς το όχι και τόσο αναλυτικό HTC.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

το τι μετρα το htm για μενα (δικαιωμα μου) δεν ειναι κατι το στανταρντ.Οπως ξαναειπα , οι ερθ
τρωνε μια σελιδα με το τι βγαζει ο καθε τελικος σε τι παρμορφωση , αν δεν πιασει καποιο στανταρντ το μηχανημα δεν φευγει ,
αλλος κατασκευαστης αυτου του επιπεδου δεν κανει κατι τετοιο.Το να βγαινει οποιοδηποτε περιοδικο και να λεει τα δικα του δικαιωμα του,

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988