Pioneer N-50Α, Marantz Spotify?

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Εχω ενα μαραντζ streamer επαιζε spotify ομως επειδη η εφαρμογη αλλαξε πρωτοκολο πολλα network player kai Av ενισχυτες της μαραντζ μετα το τελαυταιο update σταματησαν να παιζουν spotify ρωταω μηπως το ιδιο συμβαινει και στο pionner γιατι σκεφτομαι την αγορα του.

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.719
Τι να σου πω, δεν ξέρω...Μια αναζήτηση στο νετ ίσως λύσει τις απορίες σου.
Γιάννης

Reaction score
37
Το Ν50Α που έχω παίζει και μάλιστα υπάρχει επιλογή στο menu με το πλήκτρο source που επιλέγεις πηγή.
Στο manual εχει οδηγίες αποκλειστικά για το spotify.
Ισως εξαρτάται από την έκδοση...

Reaction score
7.117
Το Ν-50 δεν παιζει,το Ν-50Α παιζει κανονικα.Οταν λεμε παιζει βεβαια εννοουμε την δυνατοτητα spotify connect,οχι κατι αλλο.Δηλαδη απο το smartphone,tablet,pc,laptop τρεχουμε το spotify και βλεπει το N-50A σαν διαθεσιμη συσκευη (εννοειται οταν ειναι στο δικτυο).

Δεν παιζει spotify ,εχω το 70Α και δεν παιζει, μονο τα ΑΕ παιζουν.
https://www.pioneer-audiovisual.eu/sites/default/files/datasheets/english/N-70A.pdf

Last edited by a moderator:

Reaction score
28
Επιμενω οτι η σειρα Α δεν παιζει spotify διοτι οι συσκευες αυτες εχουν βγη απο την λιστα
του spotify και δεν αναγνωριζονται πλεον σαν εξωτερικες συσκευες, υπαρχουν και σχετικες
αναφορες σε διαφορα forum, εξαλλου το εχω μπροστα μου το 70Α.

Reaction score
228
Τo support παλαιότερων συσκευών σταμάτησε για το spotify connect (Μεταξύ αυτών και το N70A, το οποίο και έχω).

Υπάρχει όμως λύση (που μου δούλεψε μια χαρά) και είναι το spotify streaming μέσω DLNA. Αυτό που χρειάζεσαι να κατεβάσεις είναι (για android)
https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.hify.pro&hl=en
και μετά θα εμφανίζεται όπως παλιά η συσκευή σου στο spotify. Ελπίζω να βοήθησα.

Reaction score
28
Φιλε μου βοηθησες παρα πολυ γιατι εχω το 70Α και δεν μπορουσα να χρησιμοποιησω το
Spotify, με τον τροπο που ειπες δουλευει τελεια ,σ ευχαριστω πολυ.

Reaction score
7.117
Ποτε σταματησε να σας δουλευει το spotify στο pioneer? Ρωταω γιατι εχω να δουλεψω το δικο μου απο την Δευτερα........ειναι κατι που συνεβει την Τριτη δηλαδη? Την Δευτερα ακουσα spotify για κανενα διωρο.

Eδω παντως συζητουν για το θεμα αυτο απο τον Απριλιο!!!!!

https://community.spotify.com/t5/Other-Partners-Web-Player-etc/PIONEER-N-50A/td-p/4408465/page/7

Μηπως εχει να κανει με την application σε συνδυασμο με την εκδοση του android?

Last edited:

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Στα marantz εχει σταματησει εδω και κανα χρονο και σε network player και στους AV ενισχυτες της κακος πουλιουνται ακομα συσκευες της marantz και διαφημιζονται με spotify conent.

Κατι αλλο απλο που εκανα εγω συνδεσα το marantz streamer με το pc το μαραντζ εκτελει χρεη εξωτρ.καρτας ηχου και κουμανταρο το spotify και απο το pc και απο το ps4 και απο το iphone απλα θα ηταν πιο ωραιο να ειχε κατ ευθειαν spotify το streamer ωστε να βγουν οι υπολοιπες συσκευες.

Σε ερωτηση που εκανα στο σερβις της αντιπρ.μου ειπαν οτι εκοψε παντελως την συνεργασιας της η marantz με το spotify, και οταν εκανε αυτοματα update η συσκευη μονη της τελος, ζητησα απο το σερβις το παλιο firmwear αλλα μου ειπαν δεν γινετε.

Στην spotify comunity πολλοι παραπονηθηκαν για την διακοπη και πολλοι χακερς στο φορουμ αλλαξαν καποια κλειδια στο ρουτερ και στην συσκευη τους και το spotify ξαναεπανηλθε το δοκιμασα την κυριακη τουλαχιστον τα κλειδια που εδωσαν για το marantz NA7004 και δεν....
[DOUBLEPOST=1541179079][/DOUBLEPOST]Επισης και η Onkyo και η Denon εληξε τη συμβαση της με το spotify

Reaction score
7.117
Αποκλείεται να εληξε η σύμβαση αυτών των εταιρειών με το spotify,όταν πριν μερικές εβδομάδες κυκλοφόρησαν νέα μοντέλα με αυτή τη δυνατότητα.Θεωρω δεδομένο ότι μιλάμε για premium λογαριασμό στο spotify.

Reaction score
228
Χαιρομαι που βοηθησα. Απο οσα εχω διαβασει η διακοπη υποατηριξης εχει να κανει με παλαιοτερο hardware αν και σε καποια φορα εχουν αναφερθει συσκευες που δουλευουν ακομα

Reaction score
36
Στα marantz εχει σταματησει εδω και κανα χρονο και σε network player και στους AV ενισχυτες της κακος πουλιουνται ακομα συσκευες της marantz και διαφημιζονται με spotify conent.

Κατι αλλο απλο που εκανα εγω συνδεσα το marantz streamer με το pc το μαραντζ εκτελει χρεη εξωτρ.καρτας ηχου και κουμανταρο το spotify και απο το pc και απο το ps4 και απο το iphone απλα θα ηταν πιο ωραιο να ειχε κατ ευθειαν spotify το streamer ωστε να βγουν οι υπολοιπες συσκευες.

Σε ερωτηση που εκανα στο σερβις της αντιπρ.μου ειπαν οτι εκοψε παντελως την συνεργασιας της η marantz με το spotify, και οταν εκανε αυτοματα update η συσκευη μονη της τελος, ζητησα απο το σερβις το παλιο firmwear αλλα μου ειπαν δεν γινετε.

Στην spotify comunity πολλοι παραπονηθηκαν για την διακοπη και πολλοι χακερς στο φορουμ αλλαξαν καποια κλειδια στο ρουτερ και στην συσκευη τους και το spotify ξαναεπανηλθε το δοκιμασα την κυριακη τουλαχιστον τα κλειδια που εδωσαν για το marantz NA7004 και δεν....
[DOUBLEPOST=1541179079][/DOUBLEPOST]Επισης και η Onkyo και η Denon εληξε τη συμβαση της με το spotify
Εμένα ο onkyo 525 παίζει κανονικά.....ακόμα

Reaction score
7.117
Επειδη μαλλον θα τρελλαθουμε,οποιος γραφει οτι παιζει ή δεν παιζει,αν ειναι ευκολο να αναφερει την ηλικια της συσκευης (γιατι μπορει ενα μοντελο να ειναι στην παραγωγη τρια χρονια αλλα με καποιες μικρες αλλαγες),ποτε εκανε το τελευταιο firmware upgrade,με τι συσκευη στελνει spotify στην συσκευη (βασικα τι λειτουργικο εχει η συσκευη και ποια εκδοση) και σε ποια εκκλησια πηγε την φανουροπιτα "υπερ spotify".

photo.jpg

Reaction score
1.550
Επειδη μαλλον θα τρελλαθουμε,οποιος γραφει οτι παιζει ή δεν παιζει,αν ειναι ευκολο να αναφερει την ηλικια της συσκευης (γιατι μπορει ενα μοντελο να ειναι στην παραγωγη τρια χρονια αλλα με καποιες μικρες αλλαγες),ποτε εκανε το τελευταιο firmware upgrade,με τι συσκευη στελνει spotify στην συσκευη (βασικα τι λειτουργικο εχει η συσκευη και ποια εκδοση) και σε ποια εκκλησια πηγε την φανουροπιτα "υπερ spotify".

View attachment 109083
Maranrz sr7007 μοντέλο 12-13 με το τελευταιο fw. Δε δειχνει αριθμο fw στο μενου. Απλα ψαχνοντας για update αναφερει οτι φοραει το "τρεχον". Η συσκευη απλα εμφανιζεται στις διαθεσιμες συσκευες μαζί και με τα δύο πισί όταν ψάχνω στην εφαρμογή του android κινητού μου. Κανονικά, επιλέγοντας το γυρίζει αυτόματα ο marantz στην είσοδο "δικτυο" (με grotesque απεικόνιση στην οθόνη της τηλεορασης) και παίζει μια χαρά οτι επιλέγεται από το κινητό.

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Maranrz sr7007 μοντέλο 12-13 με το τελευταιο fw. Δε δειχνει αριθμο fw στο μενου. Απλα ψαχνοντας για update αναφερει οτι φοραει το "τρεχον"
Ποτε δεν σου λεει τον αριθμο η τον κωδικο απο το firmwear(για αυτο το ψαχνουμε ολοι και δεν το βρισκουμε) παντα φοραει σχεδον εφ οσον εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ ασχετα αν εσυ βλεπεις ταινια το τελευταιο firmwear και κανει update χωρις να σε ενημερωσει οτι εκανε το αντιλαμβανεσαι οταν εσυ"χειροκινητα" ψαχνεις για διαθεσιμη ενημερωση για αυτο σου απαντησε οτι ηδη φοραει το τελευταιο.
[DOUBLEPOST=1541255742][/DOUBLEPOST]
Maranrz sr7007 μοντέλο 12-13 με το τελευταιο fw..
Eμενα ειναι μοντελο του 2010 παλαιοτερο ισως παιζει ρολο αν και δεν νομιζω απο τα ψαξιμο που ριχνω στο ιντερνετ

Αυτες η 15 σελιδες στην κοινοτητα του spotify ειναι παραπονα απο το 2015 εως το 2018 για συσκευες που διακοπηκε η συνδεση

https://community.spotify.com/t5/Android/spotify-connect-not-working-on-marantz/td-p/915563/page/10

Αυτες ειναι η πιθανες λυσεις που σε αρκετους δεν δουλεψαν

Ο σύνδεσμος SPOTIFY NOT WORKING
Ενημερώθηκε 01/12/2017 08.47
Το Spotify Connect δεν λειτουργεί με τη συσκευή μου. Τι μπορώ να κάνω?
Εάν η συμβατή μονάδα Spotify Connect δεν εμφανίζεται στην καρτέλα Σύνδεση της εφαρμογής Spotify, ελέγξτε τα εξής:

- Βεβαιωθείτε ότι όλες οι άλλες λειτουργίες δικτύου (ραδιόφωνο Διαδικτύου, ροή DLNA) λειτουργούν χωρίς σφάλμα.

- Βεβαιωθείτε ότι το υλικολογισμικό όλων των χρησιμοποιούμενων στοιχείων (όπως το προϊόν, ο δρομολογητής, το smartphone, η εφαρμογή Spotify) είναι ενημερωμένο.

- Ελέγξτε αν η έξυπνη συσκευή με την εφαρμογή Spotify βρίσκεται στο ίδιο δίκτυο με το προϊόν σας.

- Βεβαιωθείτε ότι έχετε καταχωρίσει ένα λογαριασμό Spotify Premium στην εφαρμογή Spotify που χρησιμοποιείτε.
* Η σύνδεση αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη μόνο για την εφαρμογή iOS, Android και Windows Desktop Spotify.

- Εάν χρησιμοποιείτε ενσύρματη σύνδεση, συνδέστε το προϊόν απευθείας στον δρομολογητή μέσω καλωδίου LAN.
* Μην χρησιμοποιείτε στο μεταξύ μετασχηματιστές, διανομείς ή προσαρμογείς δικτύου Ethernet.

- Αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας και τη σύνδεση LAN του προϊόντος σας στιγμιαία. Ενεργοποιήστε ξανά τη συσκευή και επιλέξτε ONLINE MUSIC. Μόλις δημιουργηθεί η σύνδεση, ελέγξτε αν η κατάσταση αναμονής δικτύου ή ο έλεγχος IP είναι ενεργοποιημένη στο Always On.

- Προσέξτε να μην διακόπτονται τα διαθέσιμα δίκτυα Wi-Fi όταν χρησιμοποιείτε το ίδιο κανάλι. Αν χρειάζεται, αλλάξτε το κανάλι Wi-Fi του δρομολογητή σας.

- Βεβαιωθείτε ότι οι ακόλουθες θύρες δρομολογητών είναι ελεύθερες για να επιτρέψετε την ομαλή επικοινωνία δικτύου με μια συσκευή με δυνατότητα
δικτύου: Γραμμές δρομολογητών: 3813, 443, 80, 8080, 3689, 554, * 5297, 5298, 5353 UDP multicast

* Οι τελευταίες τρεις θύρες είναι απαραίτητες για τον εντοπισμό του προϊόντος μέσω του δικτύου και χρησιμοποιούνται από το πρωτόκολλο Bonjour. Για να επικοινωνήσει η συσκευή, πρέπει να ενεργοποιηθεί η πολυεκκίνηση στο δρομολογητή. Για πληροφορίες σχετικά με αυτό, παρακαλούμε ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήσης του δρομολογητή σας.

- Είχαμε αρκετές αναφορές λογισμικού ασφάλειας στο Διαδίκτυο και στο Διαδίκτυο που εμποδίζουν την επικοινωνία του Spotify Connect. Εξαιτίας αυτού, σας συμβουλεύουμε να βεβαιωθείτε ότι έχουν ρυθμιστεί σωστά. Μπορεί να χρειαστεί να προσθέσετε εξαιρέσεις σε οποιοδήποτε τείχος προστασίας ή λογισμικό ασφάλειας Internet από τρίτους.

- Κάντε επανεκκίνηση του δρομολογητή και του μόντεμ μία φορά

Εάν αφού ελέγξετε τα παραπάνω, εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα και έχετε ένα δέκτη ήχου βίντεο που ενημερώνεται στην πιο πρόσφατη έκδοση του υλικολογισμικού, συνιστούμε την επαναφορά του τσιπ δικτύου. Μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες σχετικά με αυτό εδώ .

Εάν η συσκευή σας εμφανίζεται στη λίστα Σύνδεση, αλλά δεν θα αναπαράγει μουσική αν την επιλέξετε, παρακαλούμε:

- Ελέγξτε την κατάσταση του περιβάλλοντος δικτύου (δρομολογητής, μονάδα, συσκευή όπου εκτελείται η εφαρμογή Spotify)

- Κάντε επανεκκίνηση του δρομολογητή και του μόντεμ σας μία φορά

βεβαιωθείτε ότι το όνομα του λογαριασμού σας Spotify Premium δεν περιέχει ειδικούς χαρακτήρες (π.χ. <,>, ^, ...). Αν ναι, αυτό μπορεί να είναι ασύμβατο με τη δυνατότητα σύνδεσης. Επομένως, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη Spotify για τη μετεγκατάσταση του λογαριασμού σας σε ένα νέο χωρίς ειδικούς χαρακτήρες.
[DOUBLEPOST=1541255928][/DOUBLEPOST]Πολλοι ιδιοκτητες denon και onky συσκευων εχουν παραπονεθει για το ιδιο προβλημα
https://community.spotify.com/t5/Other-Partners-Web-Player-etc/Onkyo-problems/td-p/7189
[DOUBLEPOST=1541256103][/DOUBLEPOST]Ενημερωτικα τα κλειδια συνδεσης που σε μενα δεν δουλεψαν ισως σε καποιους αλλους

Αν αυτό εξακολουθεί να μην λειτουργεί, συμπληρώστε τις επόμενες τιμές DNS σε εσάς. Δέκτης Marantz:
Πρωτεύον DNS: 008.008.008.008
Δευτερεύων DNS: 008.008.004.004
Marantz_Web.JPG

Ίσως πρέπει να συμπληρώσετε και αυτό στο δρομολογητή σας.

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Επικοινωνησα με την ΕΤΥΤ.gr οπου ειναι και ο αντιπρ. της Marantz στην ελλαδα με κατευθυναν στο σερβις που το εχει

DKS (Δουκής Κωνσταντίνος Ε.)
Εμπόριο και Επισκευή Ηλεκτρονικών ΕιδώνΚωνσταντινουπόλεως 99, Περιστέρι - Μπουρνάζι, 12132, ΑΤΤΙΚΗΣ
2105717304
Με ενημερωσαν οτι Marantz και Spotify διεκοψαν την συνεργασια.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop