papavmax
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 1.713
Παιζει spotify?
Καλημέρα. Δεν γνωρίζω αλλά φαντάζομαι θα παίζει μιας και είναι θέμα firmware.Παιζει spotify?
https://www.pioneer-audiovisual.eu/sites/default/files/datasheets/english/N-70A.pdfΔεν παιζει spotify ,εχω το 70Α και δεν παιζει, μονο τα ΑΕ παιζουν.
Εμένα ο onkyo 525 παίζει κανονικά.....ακόμαΣτα marantz εχει σταματησει εδω και κανα χρονο και σε network player και στους AV ενισχυτες της κακος πουλιουνται ακομα συσκευες της marantz και διαφημιζονται με spotify conent.
Κατι αλλο απλο που εκανα εγω συνδεσα το marantz streamer με το pc το μαραντζ εκτελει χρεη εξωτρ.καρτας ηχου και κουμανταρο το spotify και απο το pc και απο το ps4 και απο το iphone απλα θα ηταν πιο ωραιο να ειχε κατ ευθειαν spotify το streamer ωστε να βγουν οι υπολοιπες συσκευες.
Σε ερωτηση που εκανα στο σερβις της αντιπρ.μου ειπαν οτι εκοψε παντελως την συνεργασιας της η marantz με το spotify, και οταν εκανε αυτοματα update η συσκευη μονη της τελος, ζητησα απο το σερβις το παλιο firmwear αλλα μου ειπαν δεν γινετε.
Στην spotify comunity πολλοι παραπονηθηκαν για την διακοπη και πολλοι χακερς στο φορουμ αλλαξαν καποια κλειδια στο ρουτερ και στην συσκευη τους και το spotify ξαναεπανηλθε το δοκιμασα την κυριακη τουλαχιστον τα κλειδια που εδωσαν για το marantz NA7004 και δεν....
[DOUBLEPOST=1541179079][/DOUBLEPOST]Επισης και η Onkyo και η Denon εληξε τη συμβαση της με το spotify
Maranrz sr7007 μοντέλο 12-13 με το τελευταιο fw. Δε δειχνει αριθμο fw στο μενου. Απλα ψαχνοντας για update αναφερει οτι φοραει το "τρεχον". Η συσκευη απλα εμφανιζεται στις διαθεσιμες συσκευες μαζί και με τα δύο πισί όταν ψάχνω στην εφαρμογή του android κινητού μου. Κανονικά, επιλέγοντας το γυρίζει αυτόματα ο marantz στην είσοδο "δικτυο" (με grotesque απεικόνιση στην οθόνη της τηλεορασης) και παίζει μια χαρά οτι επιλέγεται από το κινητό.Επειδη μαλλον θα τρελλαθουμε,οποιος γραφει οτι παιζει ή δεν παιζει,αν ειναι ευκολο να αναφερει την ηλικια της συσκευης (γιατι μπορει ενα μοντελο να ειναι στην παραγωγη τρια χρονια αλλα με καποιες μικρες αλλαγες),ποτε εκανε το τελευταιο firmware upgrade,με τι συσκευη στελνει spotify στην συσκευη (βασικα τι λειτουργικο εχει η συσκευη και ποια εκδοση) και σε ποια εκκλησια πηγε την φανουροπιτα "υπερ spotify".
View attachment 109083
Ποτε δεν σου λεει τον αριθμο η τον κωδικο απο το firmwear(για αυτο το ψαχνουμε ολοι και δεν το βρισκουμε) παντα φοραει σχεδον εφ οσον εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ ασχετα αν εσυ βλεπεις ταινια το τελευταιο firmwear και κανει update χωρις να σε ενημερωσει οτι εκανε το αντιλαμβανεσαι οταν εσυ"χειροκινητα" ψαχνεις για διαθεσιμη ενημερωση για αυτο σου απαντησε οτι ηδη φοραει το τελευταιο.Maranrz sr7007 μοντέλο 12-13 με το τελευταιο fw. Δε δειχνει αριθμο fw στο μενου. Απλα ψαχνοντας για update αναφερει οτι φοραει το "τρεχον"
Eμενα ειναι μοντελο του 2010 παλαιοτερο ισως παιζει ρολο αν και δεν νομιζω απο τα ψαξιμο που ριχνω στο ιντερνετMaranrz sr7007 μοντέλο 12-13 με το τελευταιο fw..