- Reaction score
- 0
Θα τον παραλαβω σε 3 εβδομαδες περιπου.Γνωριζει κανεις ποια ειναι η μεγιστη καταναλωση ισχυος;Τα 550W που δινει η Pioneer,λογικα ειναι μια μεση τιμη,καθως ο ενισχυτης αποδιδει στο συνολο 1400W.
...και σε άλλο σημείο:The boffins at Pioneer rate the LX90's power plant at 200W per channel, but they're being conservative. In our Tech Labs, we measured a constant 250W into 8ohms when five channels are driven simultaneously. Its fidelity firewall, our measurement of absolute, distortion-free muscle, is 228W per channel at 0.05% THD. This is a weapons-grade performance.
Πηγή: homecinemachoice.comIt's no hyperbole to state that the LX90 can deliver over 1,400W simultaneously with ultra-low distortion
ιδιου τυπου μοντουλακια φορα και ο 81 , αν θελει καποιος να τον ακουσει τι κανει με ζορικα ηχεια και πως ζεσταινεται μου λεει.Ενας ροτελ τελικος με 120 πραγαμτικα βατ στο καναλι οδηγει σοβαροτερα.-Kι όμως φίλε Γιάννη, κάνεις λάθος στη συγκεκριμένη περίπτωση.. Aπλα δεν υπάρχει σύγκριση με άλλους AVR.
Ακριβώς επειδή ο Susano "φοράει" τα παλιά, καλά και δοκιμασμένα ICEpower modules η ισχύς του ξεπερνάει τα νούμερα που υπόσχεται...
Και για του λόγου το αληθές (για όσους δεν έχουν εμπειρία από ICEpower):
...και σε άλλο σημείο:
Πηγή: homecinemachoice.com
Kι όμως φίλε Γιάννη, κάνεις λάθος στη συγκεκριμένη περίπτωση.. Aπλα δεν υπάρχει σύγκριση με άλλους AVR.
Ακριβώς επειδή ο Susano "φοράει" τα παλιά, καλά και δοκιμασμένα ICEpower modules η ισχύς του ξεπερνάει τα νούμερα που υπόσχεται...
Και για του λόγου το αληθές (για όσους δεν έχουν εμπειρία από ICEpower):
...και σε άλλο σημείο:
Πηγή: homecinemachoice.com
Δε σου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί τα 550W που λέει η Pioneer να μην αφορούν είναι max consumption with all channels driver at full power, βρε Γιάννη;Κοίτα Κώστα αν ήταν ετσι , τότε η pioneer θα είχε ανακαλύψει το αεικίνητο.Δεν υπάρχει ενισχυτής , ακόμα και οι ψηφιακοί, που να καταναλώνει 550 και να αποδίδει 1400.
Οι νόμοι του ηλεκτρισμού είναι ίδιοι για όλους.
Απλά όπως λέει και ο Αργύρης το περιοδικό τα φουσκώνει τα πράγματα.
Ίδιου τύπου αλλά λιγότερο ισχυρά.ιδιου τυπου μοντουλακια φορα και ο 81 , αν θελει καποιος να τον ακουσει τι κανει με ζορικα ηχεια και πως ζεσταινεται μου λεει.Ενας ροτελ τελικος με 120 πραγαμτικα βατ στο καναλι οδηγει σοβαροτερα.-
Σήμερα Δευτέρα καί ώρα 10:00, έλαβα μέσω e-mail απάντηση στο ερώτημα της κατανάλωσης ισχύος του ROTEL RB-1092.
Το παραθέτω αυτούσιο..
"The figure stated in the owners manual is correct.
The current drawn from the supply continuously varies depending on load and frequency. Therefore power consumption is derived from, and in accordance with standard EN 60065.
With this standard amplifier power consumption is measured at ''one-eighth of the non-clipped output power to the load impedance using a standard signal consisting of pink noise''.
So, the mentioned specification is not the maximum power consumption but average power consumption
ROTEL Europe
Technical Support "
τα 7 x 190 που δινουν για τον LX 82 ειναι στα 4Ω.στα 8Ω αποδιδει 7 x 125θα προσπαθησω να ψησω ενα φιλο να μου δωσει ενα 82 για λιγες ωρες.Μου φτανει να δουμε τι πσαρια πιανει ...............
Οχι, εδω σε "επιασα"ιδιου τυπου μοντουλακια φορα και ο 81 , αν θελει καποιος να τον ακουσει τι κανει με ζορικα ηχεια και πως ζεσταινεται μου λεει.Ενας ροτελ τελικος με 120 πραγαμτικα βατ στο καναλι οδηγει σοβαροτερα.-
εχεις δικιο,φιλε,και ο ΟNKYO TX SR875 που εχω τωρα ζεματαει σαν την κολαση!τον εχω στο πατωμα,δεν τολμαω να τον βαλω σε ραφι!αντιθετα,σε καποια forums εχω δει susano τοποθετημενους σε-μερικες περιπτωσεις στενα-ραφιαΟχι, εδω σε "επιασα"
Ο δικος μου ο 81 (που οδηγει 7 ηχεια, 88db / 4ohm) επαιζε εχθες συνεχεια απο τις 5 το απογευμα μεχρι τις 11 το βραδυ. Ζεσταθηκε απλα, δεν λεω οτι ηταν κρυος, αλλα πχ στον denon 3806 που ειχα μεχρι προσφατα, δεν ακουμπουσες χερι πανω του εαν επαιζει πανω απο 2ωρο.
Το παραδοξο δε ειναι οτι τα 7 παραπανω ηχεια τα παει μαμιωντας (ποτενστομετρο στο -10, βγαινεις εκτος δωματιου)
ευκολα σου στελνω με πμ το τηλεφωνο του παιδιου που τα εχει.Και βεβαια μπρεις να το ζησεις και εσυ .Αρα δεν με επιασες.οσο για τα 88 db και 4 ομ με αφηνουν αδιαφορο για πολλους λογους.Οχι, εδω σε "επιασα"
Ο δικος μου ο 81 (που οδηγει 7 ηχεια, 88db / 4ohm) επαιζε εχθες συνεχεια απο τις 5 το απογευμα μεχρι τις 11 το βραδυ. Ζεσταθηκε απλα, δεν λεω οτι ηταν κρυος, αλλα πχ στον denon 3806 που ειχα μεχρι προσφατα, δεν ακουμπουσες χερι πανω του εαν επαιζει πανω απο 2ωρο.
Το παραδοξο δε ειναι οτι τα 7 παραπανω ηχεια τα παει μαμιωντας (ποτενστομετρο στο -10, βγαινεις εκτος δωματιου)
Να μου στειλεις, αλλα δεν καταλαβα για ποιο παιδι μιλας :114:ευκολα σου στελνω με πμ το τηλεφωνο του παιδιου που τα εχει.Και βεβαια μπρεις να το ζησεις και εσυ .Αρα δεν με επιασες.οσο για τα 88 db και 4 ομ με αφηνουν αδιαφορο για πολλους λογους.