Playstation 3 news

Reaction score
188
χαχα καλα μιλαμε το ps3 συνεχιζει να δινει ρεστα λεμε!κοιταξτε καταντια!!

PS3 RIDGE RACER 7

ΧΒΟΧ360 RIDGE RACER 6 πριν 1 χρονο.

και μην βιαστει κανας εξυπνακιας και πει ααα μα ειναι launch game γιατι και το ridge racer 6 ηταν launch game 1 χρονο πριν.
εδω ακομα μια φοβερη photo In-game απο το σουπερντουπερΟΥΑΟΥΔΕΝΞΑΝΑΓΙΝΕ cell+7800

πολλα προβληματα στο ps3 αφου η κονσολα λεμε εχει βγει χυμα ουτε εχει τεσταριστει ουτε τιποτα.

ΕΠΙΣΗΣ AKOMA ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑ ΣΟΝΥ ΚΑΙ ΣΙΑ
THE PS3 DOES NOT SCALE GAMES and MANY 720P GAMES WILL DEFAULT TO 480P IF YOUR PS3 IS SET TO 1080I

τρεξτε κοροιδα να το παρετε!!

D

Deleted member 7494

Guest
Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει κάνει τόσες μ****** η Sony (συγχωρέστε με, αλλά μόνο αυτή η λέξη ταιριάζει); Χάλια γραφικά, ασυμβατότητα, ελλιπής διαθεσιμότητα, τι άλλο θα δούμε πια; Τέλος πάντων, εγώ γιατί κόπτωμαι; Αφού δεν πρόκειται να αγοράσω PS3... καλό είναι και το PS2.

Reaction score
5
Η διαθεσιμότητα είναι άλλο θέμα. Ολίγον μάρκετινγκ, ολίγον τσάμπα διαφήμιση, ολίγον θέματα παραγωγής.
Τα γραφικά εκτιμώ ότι θα βελτιωθούν, εξαρτώνται από τους developers, μην το ξεχνάτε.
Αυτό που καταλογίζω εγώ είναι το ότι το διαφήμισαν σαν μια δεκαετία μπροστά από οτιδήποτε άλλο στην αγορά, με τον super-duper προσέσορα, που μπορεί να έχει 15 cores και 100 ταυτόχρονα threads, γι'αυτό θα κάνει και ένα κάρο λεφτά, και τελικά η υλοποίηση ήταν ΠΟΛΥ υποδεέστερη αυτού.
Κρίμα.

Reaction score
0
KHATZIS said:
Σκέφτομαι να παραγγείλω τώρα τα Χριστούγεννα ένα play station 3 από την Αμερική.
Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να με ενημερώσει κατά πόσον θα μπορώ να παίξω τα blue ray που θα κυκλοφορούν εδώ, δηλαδή αν θα υπάρχει πρόβλημα με τις regions, γιατί όπως καταλαβαίνετε υπάρχει κίνδυνος να φάω μεγάλη πατάτα.
Ευχαριστώ.
http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=15778.0

:D :D

για αυτά που βλέπω παραπάνω τι να πώ!

δηλαδη αν εσύ πάρεις ένα φανταστικό pc alienware
και του βάλεις ένα κακοφτιαγμένο παιχνίδι θα βρίζεις το pc?
επειδή αυτός που έγραψε το nba 07
εκανε ενα collusion detection του κ@λου και το cliping ειναι αλεν ντελον
φταιει το ps3?

λίγη σοβαρότης δεν βλάπτει

η μεγάλη μ@μ@κια της sony είναι οτι άργησε πολύ να δώσει developer units στις εταιρίες
γιαυτό τα παιχνίδια αυτά είναι πασαλειμμένα για να προλάβουν τους χρόνους..

το ps3 δεν έχει κανένα πρόβλημα πίστεψέ με ..

:roll:

Reaction score
0
Δεν καταλαβαίνω γιατί προσπαθήτε ορισμένοι να μας πείσετε (βάζω και εμένα μέσα) ότι το ΧΒΟΧ είναι καλύτερο. Ο καθένας έχει την άποψη του και τα παιχνίδια που παίζει. Εγώ προσωπικά έχω στο σπίτι 4 PC τό ένα αξίας >1500€ οπότε παίζω ΟΛΑ τα παιχνίδια που βγαίνουν σε XBOX σε ανάλυση 1600*1200 οπότε γιατί να το πάρω ? Το PS3( όπως και το PS2-PSX) θα το πάρω για συγκεκριμένα παιχνίδια όπως Grand turismo, Tekken, Metal Gear Solid κ.α. Παλιά και PRO EVOLUTION αλλά αυτό τώρα βγαίνει και σε PC. Η βαθμολογία ενός παιχνιδιού από το gamespot κρίνει το PS3? Τότε να τα πετάξω τα PC γιατί υπάρχουν games με βαθμολογία=3. Εγώ δεν βρίσκω αρνητικά στο XBOX μια χαρά είναι, και μαλλον θα το πάρω και αυτό κάποια στιγμή, αλλά έχετε αρχίσει ορισμένοι εδώ και μήνες ένα θάψιμο χωρίς σταματημό. Στο κάτω κάτω σας αναγκάζει κανείς να το αγοράσετε? Όπως οταν βγείκε το πρώτο ΧΒΟΧ ηταν τεχνολογικά καλύτερο από το PS2 αλλά δεν το κέρδισε στην μεταξύ τους κόντρα έτσι και τώρα μπορεί το 360 αν και με λίγο χειρότερο hardware να βγεί νικητής. Αυτό όμως θα φανεί σε 1-2 χρόνια από τώρα. Μιλάτε ειρωνικά για την τιμή του. Πόσο έχει το 360 με τον 20άρη ? 400€. Με 100 παραπάνω παίρνεις το αντίστοιχο PS3 με 20άρη χωρίς HDMI ΑΛΛΑ ΜΕ ΒLUE RAY...Tι λέτε δεν αξίζει 100€ ένα BR player ?

Μην κυνηγάτε φαντάσματα.Η SONY αυτή την στιγμή είναι ακόμα πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό. Η MS ακολουθεί και ίσως ξεπεράσει αλλά αυτό δεν το ξέρω ουτε εγώ ούτε και εσείς....

Αυτά.

Reaction score
2
Μια μικρη διορθωση, το "μικρο" ps3 με τον 20αρη σκληρο ΕΧΕΙ HDMI.
Δεν εχει ασυρματη δικτυωση και memory card reader.

Reaction score
0
MAZAX said:
Δεν καταλαβαίνω γιατί προσπαθήτε ορισμένοι να μας πείσετε (βάζω και εμένα μέσα) ότι το ΧΒΟΧ είναι καλύτερο. Ο καθένας έχει την άποψη του και τα παιχνίδια που παίζει. Εγώ προσωπικά έχω στο σπίτι 4 PC τό ένα αξίας >1500€ οπότε παίζω ΟΛΑ τα παιχνίδια που βγαίνουν σε XBOX σε ανάλυση 1600*1200 οπότε γιατί να το πάρω ? Το PS3( όπως και το PS2-PSX) θα το πάρω για συγκεκριμένα παιχνίδια όπως Grand turismo, Tekken, Metal Gear Solid κ.α. Παλιά και PRO EVOLUTION αλλά αυτό τώρα βγαίνει και σε PC. Η βαθμολογία ενός παιχνιδιού από το gamespot κρίνει το PS3? Τότε να τα πετάξω τα PC γιατί υπάρχουν games με βαθμολογία=3. Εγώ δεν βρίσκω αρνητικά στο XBOX μια χαρά είναι, και μαλλον θα το πάρω και αυτό κάποια στιγμή, αλλά έχετε αρχίσει ορισμένοι εδώ και μήνες ένα θάψιμο χωρίς σταματημό. Στο κάτω κάτω σας αναγκάζει κανείς να το αγοράσετε? Όπως οταν βγείκε το πρώτο ΧΒΟΧ ηταν τεχνολογικά καλύτερο από το PS2 αλλά δεν το κέρδισε στην μεταξύ τους κόντρα έτσι και τώρα μπορεί το 360 αν και με λίγο χειρότερο hardware να βγεί νικητής. Αυτό όμως θα φανεί σε 1-2 χρόνια από τώρα. Μιλάτε ειρωνικά για την τιμή του. Πόσο έχει το 360 με τον 20άρη ? 400€. Με 100 παραπάνω παίρνεις το αντίστοιχο PS3 με 20άρη χωρίς HDMI ΑΛΛΑ ΜΕ ΒLUE RAY...Tι λέτε δεν αξίζει 100€ ένα BR player ?

Μην κυνηγάτε φαντάσματα.Η SONY αυτή την στιγμή είναι ακόμα πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό. Η MS ακολουθεί και ίσως ξεπεράσει αλλά αυτό δεν το ξέρω ουτε εγώ ούτε και εσείς....

Αυτά.
Φιλε ειχα PS2 και δεν με ευχαριστησε σαν κονσολα γιατη δεν μου αρεσαν τα παιχνιδια που εβγαζε, πειρα το xbox και επαιξα καποια ωραια παιχνιδια... και τωρα την MS την εχω πολυ πανω στα ματια μου, και συνεχιζει τωρα με το 360 να με εντυπωσιαζει με το Gears of War πω πω τη παιχνιδι ειναι αυτο :shock: πολυ μπροστα και οπως ακουσα θα εχει και συνεχεια.. και ερχονται και αλλα.. τωρα που λες οτι ειναι μπροστα απο το ανταγωνισμο, δεν παει να πει οτι ειναι καλυτερη, απλως ολοι η ασχετη την sony ξερουν σαν ονομα και αυτο πουλαει...

Reaction score
14
Έχω όλες τις κονσόλες απο την εποχή του ATARI 2600.. Δέν είμαι τόσο τρελαμένος gamer, όσο άρρωστος με την τεχνολογία που κουβαλάνε αυτά τα μηχανάκια..
Δέν ξέρω τι σόι πράγμα θα είναι το ps3 , αλλά αν δείτε και παίξετε το gears of war σε 720ρ σε 106' οθόνη ( projecta high contrast + sanyo Z4 projector + xbox360 ) θα βάλετε τα κλάματα απο την συγκίνηση...
Μπορεί το μέλλον να είναι ακόμη καλύτερο με το ps3.
Πάντως εγώ χθές έπαθα πλάκα με αυτό που έβλεπα χωρίς να με νοιάζει για το πόσα λεφτά θα έρθει το ps3 τον....Μάρτιο...
Να είστε καλά όλοι, πολύ ενδιαφέρουσα η παρέα σας! Τα λέμε..

Reaction score
62
giorgio-n said:
Έχω όλες τις κονσόλες απο την εποχή του ATARI 2600.. Δέν είμαι τόσο τρελαμένος gamer, όσο άρρωστος με την τεχνολογία που κουβαλάνε αυτά τα μηχανάκια..
Δέν ξέρω τι σόι πράγμα θα είναι το ps3 , αλλά αν δείτε και παίξετε το gears of war σε 720ρ σε 106' οθόνη ( projecta high contrast + sanyo Z4 projector + xbox360 ) θα βάλετε τα κλάματα απο την συγκίνηση...
Μπορεί το μέλλον να είναι ακόμη καλύτερο με το ps3.
Πάντως εγώ χθές έπαθα πλάκα με αυτό που έβλεπα χωρίς να με νοιάζει για το πόσα λεφτά θα έρθει το ps3 τον....Μάρτιο...
Να είστε καλά όλοι, πολύ ενδιαφέρουσα η παρέα σας! Τα λέμε..
Καλώς ήλθες φίλε στην παρέα μας και ελπίζουμε να μας δώσεις κι εσύ τα φώτα σου σ' αυτή την κατηγορία, αλλά και σε άλλες, μιάς κι απ' ό,τι κατάλαβα, ανήκεις κι εσύ στην παλιά γενιά των gamers!! (Atari 2600 θεϊκό)!!!!

Reaction score
14
Ευχαριστώ !!
Άστα να πάνε... χρόνια αυτή η ιστορία..
Πάντως ρε παιδιά το πώς απογειώνει το απλό dvd αλλά και τις κονσόλες ένας προβολέας είναι κάτι που δεν μπορείς να το καταλάβεις παρα μόνο αν το δεις και το ζήσεις..
Πήγαινα σινεμά 3-4 φορές την εβδομάδα μέχρι πριν απο 3 χρόνια και απο τότε που πήρα τον πρώτο προβολέα έχω πάει συνολικά 3-4 φορες...
Όσο για το xbox360 το μόνο που έχω να πώ οτι είναι ένα πραγματικά καταπληκτικό μηχάνημα...αξίζει τα χρήματα του χωρίς δεύτερη σκέψη..

Reaction score
62
Πίστεψέ με, ξέρω πολύ καλά πώς είναι να παίζεις παιχνίδια σε προβολέα. Απλά δεν ξαναπάς σε τηλεόραση μετά! Αλλά, από την άλλη, σε τρώνε και τα λεφτά της λάμπας, που πρέπει ν΄αλλάζεις κάθε λίγο και λιγάκι!! :lol:

Reaction score
14
Χα,χα,χα...Πράγματι ξέρεις...
Έστω κι έτσι αξίζει.. Η τηλεόραση μετά σου φαίνεται γραμματόσημο..

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934