Popcorn Hour: Οδηγός επιβίωσης

Reaction score
0
Απάντηση: Popcorn Hour: Οδηγός επιβίωσης

Προς
Κώστας Δ.

Καλος Πολιτης ....Κωστα ..
Παρουσιαστηκε στις 10/5/2010 στη Καλαματα ..Διαβιβασεις...

Reaction score
0
Νέο firmware είναι πλέον σε RC1 για το Α100. Πέρα από κάποια bugs που έφτιαξε, βασικές δυνατότητες που προσθέτει είναι:

α)υποστήριξη write σε δίσκους NTFS
β)support for mkv header compression
γ)υποστήριξη suffle σε local playback (για όλους τους τύπους των audio αρχείων)

Είναι αξιοσημείωτο ότι για ένα player που είναι σχεδόν 3 ετών ο κατασκευαστής βγάζει ακόμα updates - με ουσιαστικές βελτιώσεις - ενώ για άλλα που είναι πολύ νεότερα οι χρήστες έχουν να δουν firmware χρόνια και ψάχνουν από hacker ή άλλους κατασκευαστές που να ταιριάζουν.

Reaction score
0

παιδια καλησπέρα εαν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος στοε.ξης πρόβλημα που μου παρουσιαστηκε:
είμαι κάτοχος του c200 αφου κατεβασα την ταινία ''the american" σε h.d (mkv) 4.65 g οταν ο popcorn καλεστηκε να κάνει την αναπαραγωγη έπαιξε την ταινια βγάζοντας μονο τον ήχο αλλα απο εικονα ''μαυρο σκοταδι''
ψαχνοντας τα στοιχεια του mkv αρχειου ειδα οτι το αρχειο το εβγαζε mpeg1
ενω όλες τις άλλες ταινιες h.d. που ξαναμπηκαν για αναπαραγωγή και οντως παιζανε χωρις προβλημα ηταν ''mpeg4''

Αν μπορείτε ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ευχαριστώ...

Reaction score
0

παιδια καλησπέρα εαν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος στοε.ξης πρόβλημα που μου παρουσιαστηκε:
είμαι κάτοχος του c200 αφου κατεβασα την ταινία ''the american" σε h.d (mkv) 4.65 g οταν ο popcorn καλεστηκε να κάνει την αναπαραγωγη έπαιξε την ταινια βγάζοντας μονο τον ήχο αλλα απο εικονα ''μαυρο σκοταδι''
ψαχνοντας τα στοιχεια του mkv αρχειου ειδα οτι το αρχειο το εβγαζε mpeg1
ενω όλες τις άλλες ταινιες h.d. που ξαναμπηκαν για αναπαραγωγή και οντως παιζανε χωρις προβλημα ηταν ''mpeg4''

Αν μπορείτε ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ευχαριστώ...
καμιά βοηθεια?
να συμπληρώσω οτι η ταινια στο pc παιζει κανονικα με το ''media player classic''

Reaction score
1

Ερώτηση! Ξέρει κάποιος εάν μέσα από τις υπηρεσίες ραδιοφώνου (shoutcast κλπ) του C-200 μπορώ με κάποιον τρόπο να δω τον τίτλο του τραγουδιού για όσους σταθμούς στο streaming τους ανεβάζουν και τους τίτλους;

Reaction score
0

Γεια
Εχει ασχολιθει κανεις με το UMC projekt?
Ρωτάω μήπως εχει κανενα κολπο να συδέετε σε ελληνικο site ταινιων για να βγάζει τα σχολια και info στα ελληνικά

Reaction score
0

εχω μπερδευτει αν το Α210 παιζει br με μενου ή οχι.Σε καποια site λενε για lite menu ( τι ειναι αυτο) σε αλλα καθολου και σε αλλα ναι.Το εχει κανεις να μας πει αν παιζει ή οχι?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Popcorn Hour: Οδηγός επιβίωσης

Ευχαριστώ πολυ φιλε μου xrthammp
με update του Firmware διορθωθηκε...

Reaction score
19
Εχω το C200 και προσφατα προσπαθησα να αναπαραγω μουσικα αρχεια MP3 με αποτελεσμα τουλαχιστον τραγικο. Ο ηχος εβγαινε μουντος και κακιστης ποιοτητας. Μηπως καποιος θα μπορουσε να βοηθησει?

Η δοκιμη εγινε μαλιστα σε δυο διαφορετικα μηχανηματα C200 με παρομοιο αποτελεσμα. Στο ενα υπαρχουν ολες οι αναβαθμισεις και στο αλλο οχι.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Reaction score
1.458

Δοκίμασες να αλλάξεις καλώδια μήπως δεις διαφορά?

Reaction score
19
Εμεις το δοκιμασαμε με δυο τροπους:

1. Με εξωτ. σκληρο δισκο συνδεδεμενο μεσω USB.

2. Με στικακη απευθειας σε εισοδο USB.

Και το αποτελεσμα ειναι πανομοιοτυπο.

Για ποια καλωδια λετε να αλλαζαμε?

Reaction score
1.458

Τα καλώδια προς τον ενισχυτή ή την tv
Πως στέλνει τον ήχο το popcorn με optical,coaxial,hdmi ή rca?

Reaction score
19
Τωρα καταλαβα,
μεσω hdmi προς ONKYO 876 και μαλιστα και στις δυο περιπτωσεις εχουμε διαφορετικα καλωδια (δεν θυμαμαι μαρκα). Θα μπορουσα να δοκιμασω και διαφορετικο εχετε να προτεινετε καποιο συγκεκριμενο.

Reaction score
1.458

Κατ'αρχήν ας μιλάμε καλύτερα στον ενικό!:126:
Στο μενού του onkyo δεν έχει κάποιες επιλογές για τον ήχο?Τις δοκίμασες και δεν υπήρχε διαφορά?
Δοκίμασε και με οπτικό ή coaxial καλώδιο να δεις αν υπάρχει διαφορά.

Reaction score
19
οκ για ενικο,

Ο ONKYO εχει πολλες ρυθμισεις αλλα δεν μου παει το μυαλο ποιες να πειραξω. Απλα να επαναλαβω οτι το προβλημα εχει να κανει μονο με ΜΡ3 αρχεια και οχι με ταινειες οπου εκει δουλευουν ολα μια χαρα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.997
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos