Popcorn Hour: Οδηγός επιβίωσης

Reaction score
638
Γεια σας παιδια λιγη βοηθεια παρακαλω.
Το καλαμποκι το εχω συνδεσει σ εναν Onkyo 876 με την Hdmi και εχω επιλεξει την εξοδο σηματος 1080 p 23.976 hz οταν παιζει mkv δουλευει το zoom και καλυπτει πληρως την οθονη και απο το καλαμποκι αλλα και το zoom του onkyo . Οταν παιζει M2ts ομως δεν δουλευει κανενα απο τα δυο zoom .
Οταν δωσω 1080 50 hz δουλευει και στα M2ts αρα ειναι προβλημα με την συχνοτητα 23.976 hz το ιδιο μου κανει και στα 24 hz .
Ενα Blue ray samsung που εχω στα 24 hz δουλευει κανονικα με το zoom του onkyo αρα φταιει το καλαμποκι .
Το εχει διαπιστωσει κανεις αλλος ?
Μπορει καποιος που να ξερει Αγγλικα να το αναφερει στο φορουμ του καλαμποκι ωστε να διορθωθει

Reaction score
0
Πως βλεπω με ποιο δουλευω το τελευταιο ειναι το 1.74 ειναι πιο γρηγορο απο το 1.52 ?
είναι σίγουρα πιό γρήγορος στο τσεκάρισμα ,φόρτωμα torrents,τώρα για ταχύτητα download,έχω βάλει φρένο στα 800kbs αλλα πιστευω οτι είναι πιο γρήγορος,πάντως έτσι και αλλιώς δεν χάνεις τίποτα να τον βάλεις .μπορείς να δεις ποιον έχεις με το community sotawere installer - installed apps,και από εκεί να βάλεις τον τελευταιο,οχι όμως τον ΒΕΤΑ.

Reaction score
0
Απάντηση: Popcorn Hour: Οδηγός επιβίωσης

Παιδια γεια χαρα! Μολις χτες παρελαβα και εγω τον Α110 και είμαι ενθουσιασμένος απο τις πρωτες εντυπωσεις.
Σιγουρα στην συνέχεια θα σας 'ζαλισω'.... με τις αποριες μου για την 'δικτυακη' του εξελιξη, αλλα για αρχή θα ήθελα να ξεκινησω με καποιες αποριες σχετικα με την 'εμπειρια' μου so far !
1) Παρατηρησα (χρησιμοποιησα ενα usb stick )οτι καποιο απο τα avi αρχεια κολλαει..... ?????
2)Θελω να προσθεσω ενα εσωτερικο δισκο και θα ήθελα τα φωτα και την εμπειρια σας οσο αφορα στο τι να διαλεξω.Σιγουρα θέλω σκληρο γυρω στα 300Gb (τουλαχιστον) με 500Gb και βεβαια καποιον οχι με θορυβο που να μην θερμαινεται αρκετα. Αν ησασταν συγκεκριμενοι θα ήταν super !
Και τελος αν ξερει καποιος να μου πει πως μπορω να έχω εικονα (και ηχο μεσω του ενισχυτη μου) απο τον projector που ειναι μερος ενος συστηματος Home theatre που εχω εγατεστημενο. Εννοω συνδεσμολογια και ρυθμισεις γιατι δεν ειμαι και ο ποιο σχετικος με ολα αυτα........
Σας ευχαριστω προκαταβολικα !!!

Reaction score
0

Για όσους έχουν συνδέσει το e-great ή το popcorn hour μέσω δικτύου με το pc τους και χωρίς εσωτερικό δίσκο για εφαρμογές NMT, τα πιο κάτω link ίσως βοηθήσουν.
Όμορφο γραφικό περιβάλλον και αρκετές δυνατότητες για movie και music jukeboxes!
musicjukebox
http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/Music_Jukebox
moviejukebox μέσω myihome
http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/MyiHome

Reaction score
638
Γεια σας παιδια λιγη βοηθεια παρακαλω.
Το καλαμποκι το εχω συνδεσει σ εναν Onkyo 876 με την Hdmi και εχω επιλεξει την εξοδο σηματος 1080 p 23.976 hz οταν παιζει mkv δουλευει το zoom και καλυπτει πληρως την οθονη και απο το καλαμποκι αλλα και το zoom του onkyo . Οταν παιζει M2ts ομως δεν δουλευει κανενα απο τα δυο zoom .
Οταν δωσω 1080 50 hz δουλευει και στα M2ts αρα ειναι προβλημα με την συχνοτητα 23.976 hz το ιδιο μου κανει και στα 24 hz .
Ενα Blue ray samsung που εχω στα 24 hz δουλευει κανονικα με το zoom του onkyo αρα φταιει το καλαμποκι .
Το εχει διαπιστωσει κανεις αλλος ?
Μπορει καποιος που να ξερει Αγγλικα να το αναφερει στο φορουμ του καλαμποκι ωστε να διορθωθει
Τελικα διαπιστωσα οτι ολες οι m2ts ταινιες που ειναι σε καδρο 16:9 δεν καλυπτουν πληρως την οθονη και συμπεριφερονται οπως οι ταινιες 1.85 :1 αφηνουν δηλαδη μαυρες μπαρες πανω και κατω.
Το εχει παρατηρησει κανενας αλλος ?

Reaction score
0

Παιδια χεραιτω και εγω τη παρεα του καλαμποκιου και ζηταω μια μικρη βοηθεια.Το εχω παρει εδω και 10 μερες και ολα λειτουργουν αψογα εκτος απο το εξης προβλημα που εχω.Το εχω συνδεσει σε ενισχυτη Denon (Home cinema) με καλωδιο optical και ενω εχω καταπληκτικο ηχο στις ταινιες HD οταν παιζω αρχεια mp3,wav ο ηχος ειναι απαισιος.Ο Denon δεν φταιει γιατι οταν τα παιζω απο εναν Lacie που εχω ολα ειναι ok

Σας ευχαριστω προκαταβολικα

Reaction score
0
Να σας κάνω κι εγώ μια ερώτηση?
Πως γίνεται με utorrent να κατεβάζω με περίπου 800kb/sec
και με το καλαμπόκι με 400 περίπου?

Πρέπει να αλλάξω τις ρυθμίσεις ?
Παίζει ρόλο η θύρα που χρησιμοποιώ?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Popcorn Hour: Οδηγός επιβίωσης

Ή συνδέστε ένα dvdrom απευθείας πάνω του με USB (http://www.skroutz.gr/c/699/adaptors.html?keyphrase=ide+usb) με το ίδιο αποτέλεσμα! (φροντίστε όμως το dvdrom να μην είναι φασαριόζικο...)
Φίλε Κώστα , μια ερώτηση έχω σχετικά με την σύνδεση του blue ray . Μπορώ να πάρω ένα blue ray rom για pc και βάλω το ανταπτορακι ata σε usb και να το συνδεσο στο pch a-110 ? Θα το αναγνωρίσει ως συσκευή?:118:

Reaction score
638
Τελικα διαπιστωσα οτι ολες οι m2ts ταινιες που ειναι σε καδρο 16:9 δεν καλυπτουν πληρως την οθονη και συμπεριφερονται οπως οι ταινιες 1.85 :1 αφηνουν δηλαδη μαυρες μπαρες πανω και κατω.
Το εχει παρατηρησει κανενας αλλος ?
Ρε παιδια τοσο δυσκολο ειναι αυτο που ρωταω ? κανεις δεν παιζει m2ts ?

Reaction score
0
ΠΑΙΔΙΑ SOS ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Καλησπέρα παίδες , λοιπόν μπαίνω γρήγορα στο ψητό , σήμερα πριν από 2 ώρες στα καλά του καθούμενου , το καλαμπόκι μου (Α-110) δεν έχει ήχο !!!! Το θέμα είναι οτι όταν παίζω avi αρχεία έχω κανονικά ήχο . Μονό στα MKV δεν ακούγετε ΚΙΧ.
Είμαι έτυμος να το πάω πίσω , αν ξέρει κάτι κάποιος παρακαλώ HELPPPPPPPPPPPPPPPPP.
:104:

Reaction score
7
Απάντηση: ΠΑΙΔΙΑ SOS ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Καλησπέρα παίδες , λοιπόν μπαίνω γρήγορα στο ψητό , σήμερα πριν από 2 ώρες στα καλά του καθούμενου , το καλαμπόκι μου (Α-110) δεν έχει ήχο !!!! Το θέμα είναι οτι όταν παίζω avi αρχεία έχω κανονικά ήχο . Μονό στα MKV δεν ακούγετε ΚΙΧ.
Είμαι έτυμος να το πάω πίσω , αν ξέρει κάτι κάποιος παρακαλώ HELPPPPPPPPPPPPPPPPP.
:104:
Όταν λες "στα καλά του καθουμένου" εννοείς ότι μέχρι χθες άκουγες ήχο από συγκεκριμένο mkv αρχείο και σήμερα δεν ακούς ? Η μήπως από μερικά mkv δεν ακούς ήχο ?

Δοκίμασε στις επιλογές εξόδου του ήχου (στο popcorn setup menu) να επιλέξεις ANALOG παντού και ξαναπροσπάθησε.

Reaction score
0

Καλησπερα.Θελω να κανω αντιστοιχιση δισκου δικτυου ετσι ωστε να βλεπω και να διαχειριζομαι τα αρχεια του σκληρου δισκου του ΝΜΤ μεσα απο το ΛΑΠΤΟΠ.Το προβλημα μου ειναι οτι οσ δισκος στο ΝΜΤ ειναι σε μορφη ntfs και οχι linux ωστε να υπαρχουν τα applications και να εχω ενεργα τους server .Τρεχω τα W7 και μεσα απο την αντιστοιχιση δισκου δικτυου βαζω την IP 192.168.1.64 που βλεπω μεσα στο ΝΜΤ αλλα τιποτα.Οταν ειχα τον δισκο linux ολα ηταν παιχνιδακι.Μηπως κανεις μπορει να βοηθησει??

Reaction score
0
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δεν νομίζω να γίνεται αυτό. Όταν έχεις εγκατεστημένες τις ΝΜΤ εφαρμογές τρέχει ο SAMBA, ο FTP ή κάποιος server και έτσι βλέπεις τον δίσκο. Χωρίς αυτούς SAMBΑ τι θα "σερβίρει"¨το laptop?? Παρελπίδα αν βρεις κάποια λύση μας λες.

Reaction score
0

Μια ερωτησουλα..Με τα NMT tools ή με καποιο αλλο τροπο μπορουμε να βλεπουμε και καποια αρχεια txt,doc ή pdf στη τηλεοραση μας μεσω του Popcorn?

Reaction score
0

Doc και pdf όχι, txt μάλλον ναι, αλλά και πάλι μάλλον θα βγάλεις τα μάτια σου...δεν είναι τα μηχανάκια αυτά για τέτοιες δουλειές...

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους.διάβασα όλο το θρεντ από την αρχή αλλά λύση στο πρόβλημά μου δεν κατάφερα να βρω. βλέπω το egreat μου απο το pc, μπορώ να παίξω στο pc τα περιεχόμενα του, αλλά δε μπορώ να γράψω στο δίσκο του egreat από το pc.μου λέει ότι δεν έχω δικαιώματα.απο το pc έχω account admin μια χαρά.μπορείτε να βοηθήσετε?και απο το egreat πάω να δω το pc και δεν το καταφέρνω.το βλέπει σαν όνομα απο το network browser αλλα δε με αφήνει να μπω ενω έχω δημιουργήσει shared φακέλους.

Reaction score
0
δοκίμασα με έναν ftp client από το pc να δω το egreat.το είδα και συνδέθηκα, αλλά δε με αφήνει να γράψω στο egreat κάτι.τι μπορεί να φταίει;

Reaction score
0
τα Popcorn a-100 και a-110 εχουν προβληματα με τα mkv του τυπου lip sync???
το egreat m31b που εχω εδω και εναμισυ χρονο, αρχισε να μου κανει κατι τετοια και σπαστικα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.008
Members
38.524
Νεότερο μέλος
seos