Popcorn Hour A-110

Reaction score
164
Είναι πολύ απλό:
Στη βάση του το Α110 έχει δύο λαμάκια και τρεις σειρές, αν θυμάμαι καλά. από τρύπες. Τα λαμάκια, που συγκρατούν τον δίσκο, είναι αρχικά βιδωμένα στις δύο εξωτερικές σειρές. Ξεβιδώνεις το ένα, και το βιδώνεις στη μεσαία σειρά. Είναι εύκολο να το δεις, αν βάλεις τον δίσκο στη θέση του και γυρίσεις τη συσκευή ανάποδα (προσοχή, μπορεί να φύγουν οι σίτες, αλλά μπαίνουν εύκολα), θα δεις πού βιδώνει ο δίσκος. Στη συνέχεια, κουμπώνεις τον δίσκο στη θέση του, γυρίζεις τη συσκευή ανάποδα και τον βιδώνεις με τις βίδες που είναι στο σακουλάκι.

Reaction score
0
ευχαριστώ φίλε, αλλά θέλω να βάλω εναν 2.5'' δίσκο. Ουσία τα καλώδια ψάχνω..Θέλει 1 ή 2 (ρεύμα και σατα)??

Reaction score
164
ευχαριστώ φίλε, αλλά θέλω να βάλω εναν 2.5'' δίσκο. Ουσία τα καλώδια ψάχνω..Θέλει 1 ή 2 (ρεύμα και σατα)??
Μα για 2.5" σου λέω. Καλώδιο δεν χρειάζεται, μιας και απλά κουμπώνει στη θέση του.

Reaction score
164
Να ρωτήσω τους κατέχοντες αυτος ο ανταπτορας στο κάτω μέρος της φωτό είναι στην συσκευασία? Χρησιμοποιείται για τον 2.5'' ??

http://www.spursrants.co.uk/PCH/pic04.jpg
Στη φωτό πρέπει να είναι το Α100. Δεν θυμάμαι να έχει τέτοιο καλώδιο. Πάντως για SATA δεν χρειάζεται τίποτα.

Reaction score
0
Αρα για να καταλήξουμε θέλει να συνδέσουμε μόνο το κόκκινο καλώδιο ΣΑΤΑ?

Reaction score
164
Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Αν σε καλύπτει το Popcorn στα συγκεκριμένα που κάνει, θα είσαι εντάξει. Αν θέλεις παραπάνω, τότε πάρε HTPC, αφού συνυπολογίσεις και τη διαφορά στο κόστος.

Reaction score
0
αν δεν κανω λαθος το popcorn hour ταινιες που εχεις ηδη κατεβασει στον υπολογιστη δεν παιζει? απλα σε περιπτωση που δεν μπορει να τις αναπαραγει το pc το κανει το popcorn hour, ε?

Reaction score
3
λοιπον ηρθε η κρισιμη ωρα για μια βασικη ερωτηση..
Εχω το Α100 και το Α110. Το καθενα σε διαφορετικη τηλεοραση
Μεχρι τωρα εκανα τη δουλεια μου με εξωτερικους δισκους ωραια και καλα μεχρι που αγοραστηκε ενας 2.5'' compatible συμφωνα με τη μαμα εταιρεια...
Και τον καρφωσα επανω...
Και τον ακουω οτι δουλευει...
Πως τον βλεπω :104::104: το κερατο μου μεσα...
Αν γινετε καποιο παλικαρι εδω να μου πει με απλα λογια πως στην ευχη τον βλεπουμε και κανουμε copy απο το λαπτοπακι τις ταινιες μας !!!
Δεν με ενδιαφερει να βλεπω δικτυο (και δεν μπορει τουλαχιστον τωρα να δει..) γιατι αφ'ένος εχω το ρουτερ μακρια κι αφ'ετερου τορεντ κατεβαζω απο αλλου.
Απλα πραγματα με 1-2-3-4 βηματακια αν γινετε ...
Αντε να δουμε......

Reaction score
1
Κάνεις εγκατάσταση στο laptop drivers για να μπορούν τα WINDOWS να βλέπουν εξωτερικό σκληρό σε ext2/3 format (κάνε αναζήτηση για drivers ext.2/3 for windows στο google). Μετά συνδέεις το καλαμπόκι μέσω USB και λογικά θα το βρεί. Υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να πας στη διαχείρηση των συσκευών και να δώσεις χειροκίνητα ένα γράμμα (G, H whatever) στη συσκευή, το οποίο θα το κρατήσει μόνιμα.
Εννοειται ότι έχεις περάσει πριν το firmware και τα NMT apps ώστε να φορμαριστεί και ο δίσκος που έχεις βάλει στο καλαμπόκι (φορμάρεται κατά την εγκατάσταση).
Ελπίζω να τα είπα καλά:121::121:

Reaction score
3
Κάνεις εγκατάσταση στο laptop drivers για να μπορούν τα WINDOWS να βλέπουν εξωτερικό σκληρό σε ext2/3 format (κάνε αναζήτηση για drivers ext.2/3 for windows στο google). Μετά συνδέεις το καλαμπόκι μέσω USB και λογικά θα το βρεί. Υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να πας στη διαχείρηση των συσκευών και να δώσεις χειροκίνητα ένα γράμμα (G, H whatever) στη συσκευή, το οποίο θα το κρατήσει μόνιμα.
Εννοειται ότι έχεις περάσει πριν το firmware και τα NMT apps ώστε να φορμαριστεί και ο δίσκος που έχεις βάλει στο καλαμπόκι (φορμάρεται κατά την εγκατάσταση).
Ελπίζω να τα είπα καλά:121::121:
Προς το παρον εχω κολλησει στο σημειο που πρεπει να διαλεξω ext2-3 ( ποιο ειναι το σωστο ?? ) και αφου διαλεξω μου ζηταει δικτυο η usb . δικτυο κοντα δεν εχω ...αρα εκει τι κανω ???

Reaction score
1
Υποθέτω ότι έχεις καταβάσει το τελευταίο firmware του PCH και το έχεις βάλει σε ένα USB φλασάκι. Υπάρχει αν θυμάμαι καλά ένα αρχείο .html το οποίο και τρέχεις για να γίνει το update και να εγκατασταθούν οι NMT applications. Συνδέεις το φλασάκι στην μπροστινή είσοδο, τρέχεις το συγκεκριμένο αρχείο και τα υπόλοιπα γίνονται σχεδόν αυτόματα.

Reaction score
3
Υποθέτω ότι έχεις καταβάσει το τελευταίο firmware του PCH και το έχεις βάλει σε ένα USB φλασάκι. Υπάρχει αν θυμάμαι καλά ένα αρχείο .html το οποίο και τρέχεις για να γίνει το update και να εγκατασταθούν οι NMT applications. Συνδέεις το φλασάκι στην μπροστινή είσοδο, τρέχεις το συγκεκριμένο αρχείο και τα υπόλοιπα γίνονται σχεδόν αυτόματα.
:126: thanks. θα το δοκιμασω το απογευμα..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.405
Members
38.453
Νεότερο μέλος
Xatzisjim