- Reaction score
- 0
ευχαριστώ φίλε, αλλά θέλω να καρφώσω 2.5'' δίσκο...
Μα για 2.5" σου λέω. Καλώδιο δεν χρειάζεται, μιας και απλά κουμπώνει στη θέση του.ευχαριστώ φίλε, αλλά θέλω να βάλω εναν 2.5'' δίσκο. Ουσία τα καλώδια ψάχνω..Θέλει 1 ή 2 (ρεύμα και σατα)??
Υπάρχoυν κάποια Guides για εγκατάσταση δίσκου 2.5'' στο Α-110?
Στη φωτό πρέπει να είναι το Α100. Δεν θυμάμαι να έχει τέτοιο καλώδιο. Πάντως για SATA δεν χρειάζεται τίποτα.Να ρωτήσω τους κατέχοντες αυτος ο ανταπτορας στο κάτω μέρος της φωτό είναι στην συσκευασία? Χρησιμοποιείται για τον 2.5'' ??
http://www.spursrants.co.uk/PCH/pic04.jpg
μηχανή ή αυτοκίνητο;popcorn hour a-110 h HTPC ???
Επαναλαμβανω ....οκ ευχαριστώ θα εξακριβωθεί σπίτι.....
Προς το παρον εχω κολλησει στο σημειο που πρεπει να διαλεξω ext2-3 ( ποιο ειναι το σωστο ?? ) και αφου διαλεξω μου ζηταει δικτυο η usb . δικτυο κοντα δεν εχω ...αρα εκει τι κανω ???Κάνεις εγκατάσταση στο laptop drivers για να μπορούν τα WINDOWS να βλέπουν εξωτερικό σκληρό σε ext2/3 format (κάνε αναζήτηση για drivers ext.2/3 for windows στο google). Μετά συνδέεις το καλαμπόκι μέσω USB και λογικά θα το βρεί. Υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να πας στη διαχείρηση των συσκευών και να δώσεις χειροκίνητα ένα γράμμα (G, H whatever) στη συσκευή, το οποίο θα το κρατήσει μόνιμα.
Εννοειται ότι έχεις περάσει πριν το firmware και τα NMT apps ώστε να φορμαριστεί και ο δίσκος που έχεις βάλει στο καλαμπόκι (φορμάρεται κατά την εγκατάσταση).
Ελπίζω να τα είπα καλά:121::121:
:126: thanks. θα το δοκιμασω το απογευμα..Υποθέτω ότι έχεις καταβάσει το τελευταίο firmware του PCH και το έχεις βάλει σε ένα USB φλασάκι. Υπάρχει αν θυμάμαι καλά ένα αρχείο .html το οποίο και τρέχεις για να γίνει το update και να εγκατασταθούν οι NMT applications. Συνδέεις το φλασάκι στην μπροστινή είσοδο, τρέχεις το συγκεκριμένο αρχείο και τα υπόλοιπα γίνονται σχεδόν αυτόματα.