Most visitors online was 3215 , on 1 May 2025
homeplug :118: Για σπαστο σε ψιλα...φίλοι μου πριν προβω στην αγορά θα ήθελα να ρωτήσω αν κα΄ποιος το εχει δουλεψει σε συνδεση με homeplug ?
Εννοεί τη μετάδοση δεδομένων μέσω του ηλεκρικού δικτύου του σπιτιού. Δηλαδή συνδέεις το PC πχ με καλώδιο δικτύου με μια ειδική συσκευή, τη βάζεις στην πρίζα, σε άλλο σημείο του σπιτιού, βάζεις μια αντίστοιχη συσκευή και με καλώδιο δικτύου συνδέεις ένα δεύτερο PC και έχεις δίκτυο.homeplug :118: Για σπαστο σε ψιλα...
Ακριβως οπως το λες.Επειδή δεν εχω την πολυτελεια για καλωδια και να διαλυσω τους τοιχους λέω να παρω 2 Homeplug 85αρια και να συνδεσω το router με το ενα homeplug και μετά το αλλο homeplug με το popcorn που θα συνδεθει με την Plasma.Θεωρητικά θα δουλεψει οπως το λες .Πρακτικά το εχει κάνει κανεις?Εννοεί τη μετάδοση δεδομένων μέσω του ηλεκρικού δικτύου του σπιτιού. Δηλαδή συνδέεις το PC πχ με καλώδιο δικτύου με μια ειδική συσκευή, τη βάζεις στην πρίζα, σε άλλο σημείο του σπιτιού, βάζεις μια αντίστοιχη συσκευή και με καλώδιο δικτύου συνδέεις ένα δεύτερο PC και έχεις δίκτυο.
Θεωρητικά, πρέπει να δουλεύει, αν μπορείς να πιάσεις μεγάλες ταχύτητες.
Πρακτικά, αν δεν έχεις ήδη υποδομή, δεν συμφέρει, μιας και το homeplug δεν είναι φτηνό...
Δεν θα'λεγα ότι πάει ακριβώς έτσι. Αν τα χαρακτηρηστικά της γραμμής σου είναι τόσο θορυβώδη που χαλάνε πολύ την απόδοση των 85 είναι πιθανό, και 200άρια να πάρεις, να παραμείνεις τελικά στην ίδια ταχύτητα. Κάνε δοκιμή πρώτα!Αρα με τα 85αρια μπορει και να ειμαι οριακα αν πουμε οτι θα πεσει η απόδοση σιγουρα λόγω δικτυου γραμμων ΔΕΗ ενω με τα 200αρια ειμαι ασφαλής να παιζουν οι ταινίες χωρίς κολλήματα
Μόνο με δοκιμή στο χώρο σου μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα. Κανείς δεν μπορεί να σου πει τι ταχύτητες θα πιάνεις σπίτι σου, δυστυχώς... :108:Ωραια αλλά δεν τα εχω αγοράσει πως να κάνω δοκιμή γι αυτό ρωτάω αν τα εχει κανεις !
Δημήτρη συννονόματε για πες μου περισσότερα .Δηλαδή τι εννοείς >Κατ αρχάς ειμαι το μοναδικό διαμερισμα που εχει τριφασικό .Αυτό ειναι καλό νομίζωExω τα 200αρια και ειμαι οκ. Αλλα αυτο εξαρταται βεβαια απο την ολη κατασταση στο δικο σου σπιτι.
Δηλαδή μου λες ότι το τελωνείο είναι κοντά 100€!!!!!!!!!!!!!Κατά 90% δεν θα πληρώσεις τίποτα αν έρθει με EMS. Αν στο πιάσουν, το πολύ-πολύ να σου έρθει συνολικά περίπου όσο κάνει στην Ελλάδα. Αν και τώρα με τις γιορτές και τον χαμό που γίνεται στα ταχυδρομία, έχεις περισσότερες πιθανότητες να τη γλυτώσεις.