Popcorn Hour A-110

Reaction score
2
φίλοι μου πριν προβω στην αγορά θα ήθελα να ρωτήσω αν κα΄ποιος το εχει δουλεψει σε συνδεση με homeplug ?

Reaction score
164
homeplug :118: Για σπαστο σε ψιλα...
Εννοεί τη μετάδοση δεδομένων μέσω του ηλεκρικού δικτύου του σπιτιού. Δηλαδή συνδέεις το PC πχ με καλώδιο δικτύου με μια ειδική συσκευή, τη βάζεις στην πρίζα, σε άλλο σημείο του σπιτιού, βάζεις μια αντίστοιχη συσκευή και με καλώδιο δικτύου συνδέεις ένα δεύτερο PC και έχεις δίκτυο.
Θεωρητικά, πρέπει να δουλεύει, αν μπορείς να πιάσεις μεγάλες ταχύτητες.
Πρακτικά, αν δεν έχεις ήδη υποδομή, δεν συμφέρει, μιας και το homeplug δεν είναι φτηνό...

Reaction score
2
Εννοεί τη μετάδοση δεδομένων μέσω του ηλεκρικού δικτύου του σπιτιού. Δηλαδή συνδέεις το PC πχ με καλώδιο δικτύου με μια ειδική συσκευή, τη βάζεις στην πρίζα, σε άλλο σημείο του σπιτιού, βάζεις μια αντίστοιχη συσκευή και με καλώδιο δικτύου συνδέεις ένα δεύτερο PC και έχεις δίκτυο.
Θεωρητικά, πρέπει να δουλεύει, αν μπορείς να πιάσεις μεγάλες ταχύτητες.
Πρακτικά, αν δεν έχεις ήδη υποδομή, δεν συμφέρει, μιας και το homeplug δεν είναι φτηνό...
Ακριβως οπως το λες.Επειδή δεν εχω την πολυτελεια για καλωδια και να διαλυσω τους τοιχους λέω να παρω 2 Homeplug 85αρια και να συνδεσω το router με το ενα homeplug και μετά το αλλο homeplug με το popcorn που θα συνδεθει με την Plasma.Θεωρητικά θα δουλεψει οπως το λες .Πρακτικά το εχει κάνει κανεις?

Reaction score
19
Γιατί να μη δουλέψει δηλαδή;

Το μόνο που πρέπει να εξακριβώσεις είναι η ταχύτητα που μπορείς να πιάσεις από τις συσκευές αυτές για να μπορείς να βλέπεις video μέσω δικτύου χωρίς κοψίματα. Τα high-definition απαιτούν συνήθως περίπου 40-50Mbit. Αν το homeplug σου μπορεί να πιάσει τέτοια ταχύτητα μονό εσύ μπορείς να το απαντήσεις βάζοντας δύο PC στις δύο άκρες και αντιγράφοντας αρχεία παρακολουθώντας την ταχύτητα από το DU Meter.

Reaction score
2
Αρα με τα 85αρια μπορει και να ειμαι οριακα αν πουμε οτι θα πεσει η απόδοση σιγουρα λόγω δικτυου γραμμων ΔΕΗ ενω με τα 200αρια ειμαι ασφαλής να παιζουν οι ταινίες χωρίς κολλήματα

Reaction score
19
Αρα με τα 85αρια μπορει και να ειμαι οριακα αν πουμε οτι θα πεσει η απόδοση σιγουρα λόγω δικτυου γραμμων ΔΕΗ ενω με τα 200αρια ειμαι ασφαλής να παιζουν οι ταινίες χωρίς κολλήματα
Δεν θα'λεγα ότι πάει ακριβώς έτσι. Αν τα χαρακτηρηστικά της γραμμής σου είναι τόσο θορυβώδη που χαλάνε πολύ την απόδοση των 85 είναι πιθανό, και 200άρια να πάρεις, να παραμείνεις τελικά στην ίδια ταχύτητα. Κάνε δοκιμή πρώτα!

Reaction score
2
Ωραια αλλά δεν τα εχω αγοράσει πως να κάνω δοκιμή γι αυτό ρωτάω αν τα εχει κανεις !

Reaction score
164
Ωραια αλλά δεν τα εχω αγοράσει πως να κάνω δοκιμή γι αυτό ρωτάω αν τα εχει κανεις !
Μόνο με δοκιμή στο χώρο σου μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα. Κανείς δεν μπορεί να σου πει τι ταχύτητες θα πιάνεις σπίτι σου, δυστυχώς... :108:

Reaction score
2
Ε θα ρισκάρω τι να κάνω και θα πω τα αποτελέσματα με τα 85αρια γιατί ανεβαινει το κόστος με τα 200αρια

Reaction score
0
αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα για τα homeplug αφου μπορεις με utp καλωδιο να πιασεις σωστες ταχυτητες και φτηνοτερα?

Reaction score
2
Για δωσε τα φωτα σου για το utp.Γιατί καλα τα λες αλλά πως ? Θα τρυπαω πάλι τοιχους ?Από που θα το περάσω ?

Reaction score
383
Exω τα 200αρια και ειμαι οκ. Αλλα αυτο εξαρταται βεβαια απο την ολη κατασταση στο δικο σου σπιτι.

Reaction score
2
Exω τα 200αρια και ειμαι οκ. Αλλα αυτο εξαρταται βεβαια απο την ολη κατασταση στο δικο σου σπιτι.
Δημήτρη συννονόματε για πες μου περισσότερα .Δηλαδή τι εννοείς >Κατ αρχάς ειμαι το μοναδικό διαμερισμα που εχει τριφασικό .Αυτό ειναι καλό νομίζω

Reaction score
0
Καλησπερα, εχω παραγγειλει το ποπκορν απο 27/11. Και περιμενω να το παραλαβω. Ευχομαι να ειναι την Παρασκευη, να εχω χρονο για παιχνιδι. Υπαρχει καποιος αλλος που το περιμενει βαση του batch 5th December?

Reaction score
0
Ρε παιδιά πόσο πάει το τελωνείο?? σημερινή τιμή Popcorn A110 + WIFI = 250$ = 187€ +???
για να δω αν τελικά αξίζει να το πάρει κανείς από εδώ με 280€??

Reaction score
164
Κατά 90% δεν θα πληρώσεις τίποτα αν έρθει με EMS. Αν στο πιάσουν, το πολύ-πολύ να σου έρθει συνολικά περίπου όσο κάνει στην Ελλάδα. Αν και τώρα με τις γιορτές και τον χαμό που γίνεται στα ταχυδρομία, έχεις περισσότερες πιθανότητες να τη γλυτώσεις.

Reaction score
0
Κατά 90% δεν θα πληρώσεις τίποτα αν έρθει με EMS. Αν στο πιάσουν, το πολύ-πολύ να σου έρθει συνολικά περίπου όσο κάνει στην Ελλάδα. Αν και τώρα με τις γιορτές και τον χαμό που γίνεται στα ταχυδρομία, έχεις περισσότερες πιθανότητες να τη γλυτώσεις.
Δηλαδή μου λες ότι το τελωνείο είναι κοντά 100€!!!!!!!!!!!!!

αν κάποιος έχει Google checkout και πρόκειται να κάνει παραγγελιά Plz P.M...:105:

Reaction score
164
Έχει έναν πίνακα που λέει με τι στέλνουν σε κάθε χώρα. Τσέκαρέ το, για να είσαι σίγουρος.

Προσωπικά θα το ρίσκαρα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.157
Members
38.418
Νεότερο μέλος
fr3q_