Popcorn Hour A-110

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-110

λοιπον ηρθε η κρισιμη ωρα για μια βασικη ερωτηση..
Εχω το Α100 και το Α110. Το καθενα σε διαφορετικη τηλεοραση
Μεχρι τωρα εκανα τη δουλεια μου με εξωτερικους δισκους ωραια και καλα μεχρι που αγοραστηκε ενας 2.5'' compatible συμφωνα με τη μαμα εταιρεια...
Και τον καρφωσα επανω...
Και τον ακουω οτι δουλευει...
Πως τον βλεπω :104::104: το κερατο μου μεσα...
Αν γινετε καποιο παλικαρι εδω να μου πει με απλα λογια πως στην ευχη τον βλεπουμε και κανουμε copy απο το λαπτοπακι τις ταινιες μας !!!
Δεν με ενδιαφερει να βλεπω δικτυο (και δεν μπορει τουλαχιστον τωρα να δει..) γιατι αφ'ένος εχω το ρουτερ μακρια κι αφ'ετερου τορεντ κατεβαζω απο αλλου.
Απλα πραγματα με 1-2-3-4 βηματακια αν γινετε ...
Αντε να δουμε......

Συνδέεις το Popcorn a110 με το Laptop μέ το καλώδιο USB που υπάρχει στην συσκευασία έχοντας την τροφοδοσία του ανοικτή
για να μπορεί να δουλεύει ο σληρός .Το Laptop θα δεί το Popcorn
όπως τα στικάκια Usb δηλαδή σαν ένα αφαιρούμενο δίσκο ,του κάνεις ένα φορματ σε NTFS και είσαι έτοιμος .Μπορείς να μεταφέρεις απο το Laptop ότι θέλεις και πολύ πιο γρήγορα απο το
ext2 ή ext3.(To A110 το βλέπει το NTFS) αυτό έχω κάνει και εγώ.

Reaction score
0
Έχει έναν πίνακα που λέει με τι στέλνουν σε κάθε χώρα. Τσέκαρέ το, για να είσαι σίγουρος.

Προσωπικά θα το ρίσκαρα.
Έχεις το λινκ για τον πίνακα που λες? γιατί δεν το βρίσκω!

Reaction score
383
Να ρωτησω κατι κι εγω?
Μολις παρελαβα ενα 110, και παρατηρησα οτι τις ταινιες που ειχα στο σκληρο (γραμμενες με anydvd) δεν τις παιζει σωστα, ενω το παλιο Mediabox δε μασαει...

Reaction score
0
Σκέφτομαι κ εγώ να προβώ στην αγορά ενός Popcorn, αλλά ή για το Α-100(169e) από Ελλάδα ή το Α-110(300$ με τα μεταφορικά από εξωτερικό και 245e από Ελλάδα, μικρή η διαφορά νομίζω...). Τι προτείνετε? Κανονικά η εγγύηση δεν πρέπει να ισχύει και εδώ, αφού θα έχω απόδειξη αγοράς? Έχω εξωτερικό ενισχυτή 5.1 και 32'' οθόνη για να το εκμεταλλευτώ...

Reaction score
8
Ενας φιλος θα παει αμερικη,μπορει να το βρει εκει σε καταστημα να το αγορασει ή γινεται παλι μεσω site;

Reaction score
173
Απάντηση: Popcorn Hour A-110

Εσεις που θελετε να το παρετε εκτος Ελλαδας εχετε το νου σας γιατι το τελωνειο δηλωνει παρων!!!

Reaction score
0
ΒΟΗΘΕΑΑΑΑΑΑΑ . Λοιπον καλορίζικο και να έχω καλές θεάσεις. ΑΛΛΑ δεν το βλέπει η ΤιΒι. Κάνει loading to popcrn μετά flash kai μαυρίλα. Θα μου πείτε ΠΑΤΑ av mode + 9, +0...klp. Το έκανα.ΤΙΠΟΤΑ. Το λαμπάκι στο καλαμπόκι είναι πάντα κίτρινο??? Μήπως ειναι χαλασμένο το Κοντρόλ? Οταν πατάς κουμπί αλλάζει χρώμα??

Reaction score
173

ΒΟΗΘΕΑΑΑΑΑΑΑ . Λοιπον καλορίζικο και να έχω καλές θεάσεις. ΑΛΛΑ δεν το βλέπει η ΤιΒι. Κάνει loading to popcrn μετά flash kai μαυρίλα. Θα μου πείτε ΠΑΤΑ av mode + 9, +0...klp. Το έκανα.ΤΙΠΟΤΑ. Το λαμπάκι στο καλαμπόκι είναι πάντα κίτρινο??? Μήπως ειναι χαλασμένο το Κοντρόλ? Οταν πατάς κουμπί αλλάζει χρώμα??

Η τυχη σου η μαυρη ειναι χαλασμενη εδω και χρονια!

Reaction score
0
Δοκίμασε πρώτα στη composite. Μου το κάνει και μένα αυτό και πάω πρώτα composite και μετα δίνω HDMI. Μάλλον υπάρχει πρόβλημα στην αυτόματη εύρεση της HDMI της τηλεόρασης. (LG έχω εγώ)

Reaction score
21
Καλοριζικο και το δικο μου .
Ολα καλα μεχρι στιγμης .
Το βλεπει η tv.
Το βλεπει το pc
Περνανε τα αρχεια , αργα λιγακι αλλα περνουν ......

Reaction score
21
Μια ερωτηση .
Απο lan ολα καλα γινετε μεταφορα αρχειων .
Προσπαθησα να το συνδεσω με το Pc με usb .
Αναψε το πρασινι λαμπακι αλλα το Pc δεν αναγνωρισε καμμια συσκευη .....
Υπαρχει καποιο κολπακι ?

Reaction score
19
Δεν μπορεί να συνδεθεί από usb! Οι usb του είναι usb slave (δηλαδή δέχονται μόνο συσκευές storage).

Reaction score
21
Δεν λεω τις slave .
Λεω την αλλη υποδοχη ( τετραγωνη σαν του πριντερ ).
Απο εκει το συνδεσα .
Το βλεπω απο το pc σαν δισκο (εχωντας εγκαταστησει το Ext2Fsd-0.39.exe (EXT2/3 driver)).
Μεσα απο το προγγραμα αυτο βλεπω τα 3 partitions του δισκου μου
linux , linux swap , linux
Εγω ομως θελω να δω το δισκο στο my computer των xp .
για να κανω πχ tranfer απο εκει ...
Αλλα ο δισκος ΔΕΝ φενεται στο my computer ..

Ακυρο τελικα το βρηκα .
Ηθελε να του ορισω γραμμα απο το προγγραμα .
Εβαλα το Ο και ολα καλα

εχω πληρη προσβαση στον εσωτερικο δισκο του popcorn

Reaction score
173

Δεν λεω τις slave .
Λεω την αλλη υποδοχη ( τετραγωνη σαν του πριντερ ).
Απο εκει το συνδεσα .
Το βλεπω απο το pc σαν δισκο (εχωντας εγκαταστησει το Ext2Fsd-0.39.exe (EXT2/3 driver)).
Μεσα απο το προγγραμα αυτο βλεπω τα 3 partitions του δισκου μου
linux , linux swap , linux
Εγω ομως θελω να δω το δισκο στο my computer των xp .
για να κανω πχ tranfer απο εκει ...
Αλλα ο δισκος ΔΕΝ φενεται στο my computer ..

Ακυρο τελικα το βρηκα .
Ηθελε να του ορισω γραμμα απο το προγγραμα .
Εβαλα το Ο και ολα καλα

εχω πληρη προσβαση στον εσωτερικο δισκο του popcorn

Για πες μας απο ταχυτητα μεταφορας τι λεει με αυτο τον τροπο;

Reaction score
173
Απάντηση: Popcorn Hour A-110

Απαντω εγω στο ερωτημα μου μιας και το δοκιμασα.

Επιτελους γρηγορη μεταφορα στο popcorn!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.155
Members
38.415
Νεότερο μέλος
kostas2025