Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-110
Συνδέεις το Popcorn a110 με το Laptop μέ το καλώδιο USB που υπάρχει στην συσκευασία έχοντας την τροφοδοσία του ανοικτή
για να μπορεί να δουλεύει ο σληρός .Το Laptop θα δεί το Popcorn
όπως τα στικάκια Usb δηλαδή σαν ένα αφαιρούμενο δίσκο ,του κάνεις ένα φορματ σε NTFS και είσαι έτοιμος .Μπορείς να μεταφέρεις απο το Laptop ότι θέλεις και πολύ πιο γρήγορα απο το
ext2 ή ext3.(To A110 το βλέπει το NTFS) αυτό έχω κάνει και εγώ.
λοιπον ηρθε η κρισιμη ωρα για μια βασικη ερωτηση..
Εχω το Α100 και το Α110. Το καθενα σε διαφορετικη τηλεοραση
Μεχρι τωρα εκανα τη δουλεια μου με εξωτερικους δισκους ωραια και καλα μεχρι που αγοραστηκε ενας 2.5'' compatible συμφωνα με τη μαμα εταιρεια...
Και τον καρφωσα επανω...
Και τον ακουω οτι δουλευει...
Πως τον βλεπω :104::104: το κερατο μου μεσα...
Αν γινετε καποιο παλικαρι εδω να μου πει με απλα λογια πως στην ευχη τον βλεπουμε και κανουμε copy απο το λαπτοπακι τις ταινιες μας !!!
Δεν με ενδιαφερει να βλεπω δικτυο (και δεν μπορει τουλαχιστον τωρα να δει..) γιατι αφ'ένος εχω το ρουτερ μακρια κι αφ'ετερου τορεντ κατεβαζω απο αλλου.
Απλα πραγματα με 1-2-3-4 βηματακια αν γινετε ...
Αντε να δουμε......
Συνδέεις το Popcorn a110 με το Laptop μέ το καλώδιο USB που υπάρχει στην συσκευασία έχοντας την τροφοδοσία του ανοικτή
για να μπορεί να δουλεύει ο σληρός .Το Laptop θα δεί το Popcorn
όπως τα στικάκια Usb δηλαδή σαν ένα αφαιρούμενο δίσκο ,του κάνεις ένα φορματ σε NTFS και είσαι έτοιμος .Μπορείς να μεταφέρεις απο το Laptop ότι θέλεις και πολύ πιο γρήγορα απο το
ext2 ή ext3.(To A110 το βλέπει το NTFS) αυτό έχω κάνει και εγώ.