Popcorn Hour A-110

Reaction score
3
το παρελαβα εχθες ,του εκανα την τελευταια αναβαθμιση ( ηδη κατοχος του Α100 ) και ολα καλα.....μεχρι που........Βαζω μια ταινια με DTS ηχο και ηχος πουθενα....#$$%$%#@.
Αραγε γιατι στα τεχνικα χαρακτηριστικα λενε..# Audio codecs:

* AC3
* DTS
* WMA, WMA Pro
* AAC
* MP1, MP2, MP3
* LPCM
* FLAC
* Vorbis
???????.
Θα λυθει αραγε ??? Ενας βασικος λογος που το ξαναπηρα ειναι αυτος...
Παρ'ολα αυτα μπορω να πω οτι ολα τα αλλα τελεια και κατι που καταλαβα ειναι οτι δεν ανεβαζει θερμοκρασιες οπως το αλλο..
Μεχρι και οικολογικη τσαντουλα εχει..

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-110

το παρελαβα εχθες ,του εκανα την τελευταια αναβαθμιση ( ηδη κατοχος του Α100 ) και ολα καλα.....μεχρι που........Βαζω μια ταινια με DTS ηχο και ηχος πουθενα....#$$%$%#@.
Αραγε γιατι στα τεχνικα χαρακτηριστικα λενε..# Audio codecs:

* AC3
* DTS
* WMA, WMA Pro
* AAC
* MP1, MP2, MP3
* LPCM
* FLAC
* Vorbis
???????.
Θα λυθει αραγε ??? Ενας βασικος λογος που το ξαναπηρα ειναι αυτος...
Παρ'ολα αυτα μπορω να πω οτι ολα τα αλλα τελεια και κατι που καταλαβα ειναι οτι δεν ανεβαζει θερμοκρασιες οπως το αλλο..
Μεχρι και οικολογικη τσαντουλα εχει..

Ενα τηλεφωνακι ομως δεν πηρες:136:
Αντε μεγιες. Φερτο απο δω να το κανουμε να λαλησει dts:142:

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-110

ρε λαμογιο γιατι κρυβεσαι κατω απο αλλο name.....???

Reaction score
0
Αραγε γιατι στα τεχνικα χαρακτηριστικα λενε...
Εγώ φίλε σπάζομαι με τους reviewers που δεν βρίσκουν ποτέ τέτοια προβλήματα που βρίσκουν οι υπόλοιποι, ή που βρίσκουν αλλά δεν τα αναφέρουν, ή που δεν τα ψάχνουν καν αλλά πετάνε μια βαθμολογία 9.1/10 και τρέχουμε εμείς να αγοράσουμε...

Reaction score
0
Εγώ το δουλεύω με Filezilla χωρίς πρόβλημα.

~Εγώ με Flash FXP και έχω κάνει μεταφορές απο το λαπτοπ στο Popcorn αλλά δεν συμφέρει για μεγάλα αρχεία.Επίσης κατάφερα και έβαλα το My_Lil_Movie_Jukebox_rev5 αν και ακόμα δεν έχω καταφέρει να δω ταινία μέσα απο αυτό παρά μόνο τα reviews απο τις ταινίες και η αλήθεια είναι ότι ακόμα ψάχνομαι πριν αγοράσω το πρόγραμμα Movie Collector Pro (Τώρα έχω την δοκιμαστική).

Aντε ρε σεις δοκιμάστε και σεις μερικά απο αυτα τα ωραία που μπορείς να βάλεις να αντλλάξουμε καμιά βοήθεια εφόσον είναι εφικτό.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-110

και στο δικο μου δεν ακουγεται ηχος απο dts μεσω hdmi. πως γινεται να ακουστει ?

Reaction score
164
Απάντηση: Popcorn Hour A-110

Προς το παρόν, το Popcorn, και όλα τα NMT, απλά περνάνε το DTS από το HDMI προς τον ενισχυτή. Προφανώς η τηλεόρασή σου δεν υποστηρίζει DTS, και γι' αυτό δεν ακούς τίποτα.
Αναμένουμε νέο fιrmware το οποίο θα αποκωδικοποιεί το DTS.
Ενισχυτή δεν έχεις που να υποστηρίζει DTS;

Reaction score
0

Προς το παρόν, το Popcorn, και όλα τα NMT, απλά περνάνε το DTS από το HDMI προς τον ενισχυτή. Προφανώς η τηλεόρασή σου δεν υποστηρίζει DTS, και γι' αυτό δεν ακούς τίποτα.
Αναμένουμε νέο fιrmware το οποίο θα αποκωδικοποιεί το DTS.
Ενισχυτή δεν έχεις που να υποστηρίζει DTS;
οχι, η τηλεοραση μου ειναι sony 52w4000

Reaction score
19
Ναι αλλά υποτίθεται ότι το Α110 μπορεί να κάνει DTS decode (αυτή είναι άλλωστε και μια απ'τις διαφορές του) και να το δώσει έτοιμο μασημένο στην HDMI. Μήπως κάτι δεν κάνετε καλά στις ρυθμίσεις;

Ή μήπως η παρανόηση γίνεται στους διαφορετικούς τύπους DTS; Στο site, στους audio codecs, αναφέρει μόνο (και ίσως πονηρά) το DTS έτσι γενικά. Πιο κάτω όμως αναφέρει και ποιους τύπου μπορεί να κάνει pass-through (σε ενισχυτή): DTS, DTS-HD MA, DTS-HD HR.

Μήπως τα αρχεία σας είναι DTS-HD?

Reaction score
0

Ηρθε και μένα το 110. Ολα καλά και ωραία με ένα ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ πρόβλημα. Δεν μπορεί να διαβάσει από εξωτερικούς δίσκους USB!!!!! Δοκίμασα με 2 WD PASSPORT, έναν στα 320 και ένα στα 80. Κάποια στιγμή ξεκίνησε και τους διάβαζε και ξαφνικά στη μέση τους έχασε και δε τους ξαναβρήκε. Βρε τι reset τι βγάλε βάλε στο ρεύμα...τίποτα. Ούτε στη μπροστινή ούτε στη πίσω θύρα. Αντίθετα στο Α100 που έχω δουλεύουν και οι 2 νεράκι.

Εχετε καμμιά παρόμοια εμπειρία? Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Κάθε ιδέα δεκτή πριν το στείλω πίσω στον κινέζο...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-110

zillakarpen ολο με το PCH ασχολεισαι.Αυτο το forum το κοιταξες καθολου http://www.networkedmediatank.com/index.php

Φίλτατε απο που νομίζεις πέρνω καμιά ιδέα ,απλά δεν κάθονται και όλα καλά με τη μία .Οπότε αν είχαμε παρόμοιες εμπειρίες θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο στη μητρική του γλώσσα ,αν και στο Networkedmedia tank forum πραγματικά υπάρχει καλή αντιμετώπιση με τυχόν προβλήματα.

Ηρθε και μένα το 110. Ολα καλά και ωραία με ένα ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ πρόβλημα. Δεν μπορεί να διαβάσει από εξωτερικούς δίσκους USB!!!!! Δοκίμασα με 2 WD PASSPORT, έναν στα 320 και ένα στα 80. Κάποια στιγμή ξεκίνησε και τους διάβαζε και ξαφνικά στη μέση τους έχασε και δε τους ξαναβρήκε. Βρε τι reset τι βγάλε βάλε στο ρεύμα...τίποτα. Ούτε στη μπροστινή ούτε στη πίσω θύρα. Αντίθετα στο Α100 που έχω δουλεύουν και οι 2 νεράκι.

Εχετε καμμιά παρόμοια εμπειρία? Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Κάθε ιδέα δεκτή πριν το στείλω πίσω στον κινέζο...
Αν έχεις κάνει εγκατάσταση τις εφαρμογές ΝΜΤ ξέρω ότι δεν μπορεί να διαβάσει τον εσωτερικό δίσκο σίγουρα μέσω USB απο το PC.Τώρα για το συγκεκριμένο αν έχεις κάποιο φλασακι δοκιμασέ το και αν τυχον δουλεύει ίσως θέλουν format .

Reaction score
0

Εγώ θα το χαρακτήριζα ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΕΣΤΑΤΟ αυτό το πρόβλημα!
Υποπτεύομαι ότι εδώ τίθεται θέμα τροφοδοσίας ρεύματος των δίσκων από τη usb του popcorn. Βρες έναν αυτοτροφοδοτούμενο εξωτερικό δίσκο και ξαναδοκίμασε.

Ναι αλλά υποτίθεται ότι το Α110 μπορεί να κάνει DTS decode...
...υποτίθεται ότι αυτό είναι που το κάνει να κοστίζει επιπλέον σε σχέση με το Α-100. Τι να πεις...

Reaction score
3

ενα maxtor 160αρι με εξωτερικη τροφοδοσια κι ενα trancend 160 χωρις τροφοδοσια εξωτερικη .....σφαιρα και τους 2 !!!!
Προβλεπω προβλημα με τις θυρες...

Reaction score
0

Πρέπει να ρο στείλω πίσω. Θα κάνω και άλλη μία δοκιμή με USB hub τροφοδοτούμενο μπας και τη γλυτώσω.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.733
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo