Popcorn Hour A-110

Reaction score
164
Απάντηση: Popcorn Hour A-110

Συνέχεια δοκιμών:
Δοκίμασα το Planet Earth (Codec: x264 Bitrate: ~11-12 Mbit/s (peaks at ~40Mbit)) από εξωτερικό USB δίσκο και στο πρώτο επεισόδειο, άρχισε σπασίματα στην κίνηση που κορυφώθηκαν στο πλάνο με τα πουλιά, ένα λεπτό περίπου μετά την αρχή. Αναφέρθηκε, για το συγκεκριμένο αρχείο, ότι στην αναπαραγωγή από PC, εκεί οι απαιτήσεις από ισχύ φτάνουν στο peak. Έχει δοκιμάσει κανείς άλλος το συγκεκριμένο αρχείο;

Έχω συνδέσει και δύο δίσκους μέσω HUB στην πίσω θύρα, και ένα USB stick στην μπροστινή. Τα βλέπει και τα 3 χωρίς πρόβλημα.

Reaction score
0
Καλώς ή κακώς σε κάποιο σημείο μπαίνουν και οι περιορισμοί. Δεν γίνεται με 180Ε να έχουμε όσα μας μας προσφέρει ένα pc πολλαπλάσιας όμως αξίας. Έτσι δεν είναι?
Κατά τα άλλα αντιμετώπισες κάποιο ιδιαίτερο λειτουργικό πρόβλημα?

Reaction score
4

Συνέχεια δοκιμών:
Δοκίμασα το Planet Earth (Codec: x264 Bitrate: ~11-12 Mbit/s (peaks at ~40Mbit)) από εξωτερικό USB δίσκο και στο πρώτο επεισόδειο, άρχισε σπασίματα στην κίνηση που κορυφώθηκαν στο πλάνο με τα πουλιά, ένα λεπτό περίπου μετά την αρχή. Αναφέρθηκε, για το συγκεκριμένο αρχείο, ότι στην αναπαραγωγή από PC, εκεί οι απαιτήσεις από ισχύ φτάνουν στο peak. Έχει δοκιμάσει κανείς άλλος το συγκεκριμένο αρχείο;

Έχω συνδέσει και δύο δίσκους μέσω HUB στην πίσω θύρα, και ένα USB stick στην μπροστινή. Τα βλέπει και τα 3 χωρίς πρόβλημα.
Δεν δοκιμαζεις να το παιξεις απο τον εσωτερικο δισκο να ξερουμε αμα εχει διαφορα ?

Reaction score
164

Στο Wiki του Popcorn λέει ότι το μέγιστο bitrate από δίσκο, εσωτερικό ή εξωτερικό είναι 42mbps, οπότε μάλλον είναι οριακά τα πράγματα.

Reaction score
4

Εκατσα σημερα να ασχοληθω λιγο με το 110 αφου ακομη στο κουτι το εχω και πηρα και ενα 500αρι 3.5'' sata2.
Τι καλωδιο θελει για τον sata δισκο γιατι θα τρελλαθω.
Εχω το κλασσικο το κοκκινο αλλα δεν μπαινει :111:

Reaction score
173

Εκατσα σημερα να ασχοληθω λιγο με το 110 αφου ακομη στο κουτι το εχω και πηρα και ενα 500αρι 3.5'' sata2.
Τι καλωδιο θελει για τον sata δισκο γιατι θα τρελλαθω.
Εχω το κλασσικο το κοκκινο αλλα δεν μπαινει :111:
Δεν ειχε ανταπτορακι μεσα;

Reaction score
4

Παιδες αποριες...
Γιατι απο hdmi δεν εχω ηχο και εχω μονο απο στερεο αναλογικο?
Δεν ειναι dts αυτο που βαζω και εχω βαλει το τελευταιο firmware.

Πειτε μου οτι κανω καποιο λαθος και δεν ισχυει οτι δεν μπορεις να πας στο επομενο τραγουδι με next και οτι δεν εχει και shuffle :111:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.894
Αγαπητέ axaxouxas, δεν μπορώ να κρίνω όσα γράφεις. Για λόγους προστασίας του site όμως, είμαι αναγκασμένος να ζητήσω τα πλήρη στοιχεία σου ή να σβήσω την ανωτέρω καταγγελία. Εφόσον μέχρι τη Δευτέρα το πρωί, δεν έχω νέα σου, τα επίμαχα posts θα σβηστούν.

...

Reaction score
164

Παιδες αποριες...
Γιατι απο hdmi δεν εχω ηχο και εχω μονο απο στερεο αναλογικο?
Δεν ειναι dts αυτο που βαζω και εχω βαλει το τελευταιο firmware.

Πειτε μου οτι κανω καποιο λαθος και δεν ισχυει οτι δεν μπορεις να πας στο επομενο τραγουδι με next και οτι δεν εχει και shuffle :111:
Έβαλες raw στα διάφορα audio formats; Το έχεις συνδέσει απ' ευθείας σε τηλεόραση;

Reaction score
164

Κώστα για τα MP3: Θα πατάς Play, και όχι ΟΚ. Έτσι θα σου παίζει όλα τα αρχεία με τη σειρά και θα δουλέβει και το NEXT/PREV

Reaction score
173

Κώστα για τα MP3: Θα πατάς Play, και όχι ΟΚ. Έτσι θα σου παίζει όλα τα αρχεία με τη σειρά και θα δουλέβει και το NEXT/PREV
Αστον να βρει και κατι μονος του.

Reaction score
4

Έβαλες raw στα διάφορα audio formats; Το έχεις συνδέσει απ' ευθείας σε τηλεόραση;
Τα εχω ολα σε raw και το HDMI audio σε ON.
Surround mode σε Stereo.
Κατευθειαν καλωδιο hdmi απο το ποπκορν στην τβ.
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΗΧΟΣ!!! :111:

Αυτο το βρηκα με τον καφε τον πρωινο αλλα το shuffle δεν υπαρχει!!

Reaction score
4

Αλλαξα θεση και το εβαλα μολις στο HDMI2 και εχω ηχο :111::111::111:

Reaction score
19
http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php said:
!!!PLEASE WAIT TWO SECONDS BETWEEN PRESSING THE KEYS!!!
- TV Mode + 0 = Auto TV mode (Please use it only for FAILSAFE)
- TV Mode + 1 = Composite NTSC 480i
- TV Mode + 2 = Composite PAL 576i
- TV Mode + 3 = reserved
- TV Mode + 4 = Component 720p60
- TV Mode + 5 = Component 1080i60
- TV Mode + 6 = Component 1080p60
- TV Mode + 7 = HDMI 720p60
- TV Mode + 8 = HDMI 1080i60
- TV Mode + 9 = HDMI 1080p60
- TV Mode + Caps/Num = Toggles between 50/60 Hz
Οι παραπάνω είναι όλοι οι δυνατοί συνδυασμοί.
Για να μη σου δουλεύει με το TV Mode + 7 υποψιάζομαι ότι μπορεί να του φταίνε τα Hz.

Με το popcorn πάνω στην LG κάνε τα εξής αφού πλησιάσεις το κοντρόλ πολύ κοντά, μήπως δεν πιάνει, και σιγουρέψου ότι πατάς τα πλήκτρα καλά.

1) Πάτα TV-mode μία φορά (περιμένε 1 με 2 δευτερόλεπτα) και μετά πάτα το 7. Περίμενε περίπου 10 δευτερόλεπτα μήπως δείξει.

2) Αν όχι, πάτα πάλι το TV-mode μία φορά (περιμένε 1-2 δευτερόλεπτα) και πάτα αμέσως το κουμπί που γράφει CAPS/NUM και βρίσκεται δεξία από το 0. Περίμενε πάλι 5-10 δευτερόλεπτα.

Αν δεν πετύχει τίποτα από αυτά, πάτα πάλι TV-mode και μετά από 1-2 δευτερόλεπτα το 0 και περιμένε γύρω στο 1 λεπτό μήπως καταφέρει και συντονίσει μόνο του.

Reaction score
4

Κανα αλλο skin/theme εχει το ποπκορν γιατι κοντευουμε να στραβωθουμε ??? :139:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.894
Re: Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-110

Σοβαρα μιλας ?

Θα βρω και τον μπελα μου κι απο πανω ?
Κανέναν μπελά δεν βρήκες. Για να μην βρει όμως το site τον μπελά του, όλα τα επίμαχα μηνύματα θα διαγραφούν.

...

Reaction score
0

καλησπερα σε ολους τους φιλους, εγω εφυγα μολις πριν μια ωρα απο το καβουρι που ημουν στην δουλεια, πηγα στουρναρα, ξαναγυρισα δουλεια και τωρα ειμαι ενας περηφανος κατοχος του 110.

μολις παω σπιτι θα αρχισω τα πειραματα...

ευχαριστω ολα τα παιδια στο site που με τα posts τους μου προσφεραν πολυτιμη βοηθεια σχετικα με το τι να διαλεξω τελικα.

χμους/γιωργος

Reaction score
0

καλησπερα και παλι, κατεβασα το latest firmware (12 sept) και διαβασα απο το networked media tank πως θα το κανω install απο usb.
το θεμα ειναι οτι το firmware που κατεβασα περιεχει 1 αρχειο 01-17-080818-15-POP-403-000.bin που ειναι γυρο στα 25 mb, αλλο ενα αρχειο syb8634.nmt που ειναι 23 mb, 2 txt files με οδηγιες και ενα usbupdate.html αλλα οι οδηγιες δεν λενε ποια απο αυτα τα αρχεια χρειαζονται για το update (προφανως τα 2 τχτ files θα τα σβυσω). υποψιαζομαι οτι χρειαζεται μονο το bin αρχειο αλλα εαν καποιος φιλος μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμουσα.

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.621
Members
38.473