Popcorn Hour A-110

Reaction score
4
Απάντηση: Popcorn Hour A-110

Λογικα το ποπκορν θα βρει απο μονο του πιο αρχειο ειναι το σωστο.
Δεν χρειαζεται να σβησεις τιποτα.

Reaction score
0

.... και ενα usbupdate.html
τα html αρχεια, ειναι κατι σαν τα exe στα win. Δεν ξερω ακριβως πως λειτουργει, αλλα για να ανοιξεις προγραμματα τριτων στο PCH, τρεχεις καποιο html που θα βρεις στο root folder τους.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-110

Κανέναν μπελά δεν βρήκες. Για να μην βρει όμως το site τον μπελά του, όλα τα επίμαχα μηνύματα θα διαγραφούν.

...
Οκ!

Συγνωμη για την οποια αναστατωση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

και ιδιαιτερα τον φιλο ουνφοργκιβεν η καπως ετσι ... ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ πως τον γνωριζω .....

δεν ειμαι κακος απλα λιγο οξυθυμος

ΤΕΛΟΣ

Reaction score
0

λοιπον παιδες το μηχανημα αξιζει ολα τα λεφτα του, γυρισα σπιτι, του εβαλα το τελευταιο firmware, συνδεσα με οπτικη τον ενισχυτη και πεταξα μεσα σε εναν εξωτερικο σκληρο καμια 20αρια ταινιες bluray (mkv).

εκανα τις απαραιτητες ρυθμισεις για να μπορω να παρω ηχο απο ac3 σε 5.1 dolb digital και για να βλεπω ελληνικους υποτιτλους και δοκιμασα μερικες ταινιες mkv οπως το transformers, to troy, to sin city, to ice age 2 (ολα τα λεφτα), το speed racer και αλλα.

αποτελεσμα? επαιξε ολα τα αρχεια απροσκοπτα με φοβερη ποιοτητα εικονας και σε ολα ειτε σε dts ειτε σε 5.1 dolby digital και ολα με ελληνικους υποτιτλους.

fast forward και rewind πολυ καλο καθως επισης και το "time seek" οπου μπορουσες να πας σε οποιοδηποτε χρονικο σημειο της ταινιας οριζες χωρις να καθυστερει καθολου στην αναγνωση και χωρις να κολλαει.

το μενου του μου φανηκε πολυ απλο και ευχρηστο και γενικα μεχρι τωρα εχω τις καλυτερες εντυπωσεις.

Reaction score
0

εν συνεχεια των δοκιμων εχω μεινει αφωνος με το τι μπορει να κανει το μηχανημα, εκτος του οτι μπορεις ενω παιζει μια ταινια να διαλεξεις το μεγεθος της (16/9, full screen, letterbox etc etc) πατωντας ενα κουμπι στο χειριστηριο χωρις να διακοπει το θεικο ειναι με τους υποτιτλους.

πατωντας παλι ενα αλλο κουμπι στο χειριστηριο επιλεγεις ποσο ψηλα η χαμηλα θελεις να ειναι, σε τι μεγεθος τους θελεις, τι χρωμα να ειναι (σε περιπτωση λευκου φοντου μια τετοια επιλογη ειναι πολυ χρησιμη) και το καλυτερο απο ολα μπορεις να τους καθυστερεις η να τους προχωρας ανα μισο δευτερολεπτο (πχ καθυστερηση 0.5 sec or 1 sec or 1.5 sec) σε περιπτωση που δεν ειναι συχρονισμενοι και ετσι πλεον δεν εχεις το αγχος εαν οι υποτιτλοι που κατεβασες ειναι πραγματικα συχρονισμενοι.

συνεχιζουμε αυριο αλλα μεχρι στιγμης ειναι super

Reaction score
3

Τελικά όλα καλά με τα τελωνεία; Όσοι παράγγειλαν περασε κανονικά ή πλήρωσαν τίποτα κερατιάτικα;

Reaction score
164

Οι αποστολές μέσω EMS, όπως του Popcorn, συνήθως δεν περνάνε τελωνείο.

Reaction score
0
Καλησπέρα και από εμένα. Έχω δυο γρήγορες ερωτήσεις γιατί λέω να το αποκτήσω σε μερικές ημέρες.
1) Τελική τιμή;
2) Γιατί στο επίσημο site λέει ακόμα Pre-Order;

Reaction score
164

Μαζί με τα μεταφορικά είχε 264$.
Μάλλον λέει preorder γιατί έχει λίστα αναμονής. Οι τελευταίες αποστολές ξεκίνησαν μία εβδομάδα μετά την παραγγελία.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-110

Μαζί με τα μεταφορικά είχε 264$.
Μάλλον λέει preorder γιατί έχει λίστα αναμονής. Οι τελευταίες αποστολές ξεκίνησαν μία εβδομάδα μετά την παραγγελία.
Ευχαριστώ πολύ :107:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-110

Παιδία όλα τα λεφτά είναι το moviejukebox το οποίο το κατέβασα απο εδώ :
http://code.google.com/p/moviejukebox/

και το εγκατάστησα χθές. Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο
Το PCH πέρνει άλλη διαστασή με αυτό!:107:
Ενδιαφέρον! Τις εικόνες τις είχες στο φάκελο κάθε ταινίας ή τις βρίσκει μόνο του από το δίκτυο?

Κι εγώ παρέλαβα μέσα στην εβδομάδα το δικό μου χωρίς χρέωση από τελωνείο

Reaction score
0
Γενικά εδώ και 2 εβδομάδες παλεύω καθημερινά να καταλάβω τις <<προηγμένες>> δυνατότητες αυτού του μηχανήματος,και ειδικά με τα Jukeboxes και τα Skins που είναι διαθέσιμα.Καταρχήν για τα Skins η διαδικασία εγκατάστασης είναι πανεύκολη αλλά δυστυχώς είναι δυνατή μόνο μέσω δικτύου (τουλάχιστον για την ώρα).Επίσης ένα δεύτερο θέμα που προκύπτει είναι ότι όταν το μηχάνημα είναι εκτός δικτύου γυρνάει κατευθείαν στο default.Έτσι κατα κάποιον τρόπο είναι λίγο ¨Δώρον ,Άδωρον¨ εκτός και αν το έχετε μόνιμα συνδεδεμένο με το ρουτεράκι σας.

Τώρα σχετικά με τα Video Jukeboxes,τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα αφού κατέληξα να μην έχω κανένα πλέον εγκαταστημένο.Δοκίμασα και τα 3 προγραμματάκια και ναι μεν απο τη μια είναι εκπληκτικό και εφετζίδικο (κυρίως απο τις φωτο ) η πραγματικότητα είναι λίγο πιο τραγική τουλάχιστον όπως την έζησα εγώ.
Αυτό το λέω γιατί μετά απο πολλές δοκιμές που έκανα κατάλαβα ότι τα δεδομένα δεν μπαίνουν αυτόματα (πληροφορίες ταινιών και σειρών δλδ) αλλά χειροκίνητα μέσα απο τις βάσεις δεδομένων απο τα συμπλρωματικά προγράμματα που χρειάζονται(νομίζω ότι αυτόματα μπορεί να το κάνει μόνο ο YAMJ αλλά δεν γνωρίζω το ποσοστό επιτυχίας).Έτσι αν για παράδειγμα έχετε μια συλλογή απο καμια 100 ταινίες και αμετρητα επεισόδεια απο διάφορες σειρές φανταστείτε τη δουλειά χρειάζετε.Ειδικά δλδ για τις σειρές δεν είναι καθόλου βολικό ,και το κακό είναι ότι είμαι πραγματικός λάτρης των ξένων σειρών.Ένα άλλο θεματάκι που τουλάχιστον εγώ με τις προσπάθειές μου δεν κατάφερα να λύσω έχει να κάνει με το γεγονός ότι ενώ μπόρεσα να λειτουργήσω σχεδόν και με τα 3 προγράμματα την εναλλαγή των εικόνων-ταινιών μέσα απο το μενού του Popcorn δεν μπόρεσα να εμφανίσω και τα κατάλληλα πλήκτρα για να παίζουν απο κει οι ταινίες μου.Δλδ ενώ βλέπω την υπόθεση απο το ΄Πόλεμος και Ειρήνη¨για παράδειγμα να υπάρχει το απαραίτητο εικονικό κουμπί Play ώστε να ξεκινήσει μαι η ταινία μου απο κει.
Επίσης τα 2 απο τα 3 προγράμματα απαιτούν να αγοράσεις το Movie Collectorz με τον ένα ή τον άλλο τρόπο για να έχεις πλήρη πρόσβαση στον κατάλογο των ταινιών χωρίς περιορισμούς.

Τα παιδιά που έχουν αναπτύξει αυτές τις εφαρμογές πραγματικά αξίζουν πολλά έυσημα απλά ίσως θέλουν λίγο δούλεμα ακόμα για να φύγουν οι όποιες ασυμβατότητες και κυρίως να βρεθεί η χρυσή τομή έτσι ώστε να μην χρειάζετε να εισάγουμε τα δεδομένα χειροκίνητα αλλά πιο αυτοματοποιημένα κυρίως για αυτούς που έχουν μεγάλη συλλογή και θέλουν να την έχουν μόνιμα στο μηχάνημά τους.
Αν χρειαστεί κάποιος βοήθεια ευχαρίστως να τον βοηθήσω όσο μπορώ αν και πολλές φορές καταλήγει σε πονοκέφαλο η λειτουργεία τους καθώς οι εντολές είναι πολύ ευαίσθητες.

Λέγοντας ευαίσθετες εννοώ ότι παίζει μεγάλο ρόλο η δομή των φακέλων καθώς υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των φακέλων .Συγκεκριμένα μετά το φάκελο Video το μόνο πρόγραμμα που υποστήριζε Video-->Folder-->Folder-->Αρχείο ήταν το MovieFlow αν δεν κάνω λάθος.Έτσι για παράδειγμα στο δικό μου σύστημα αποθήκευσης (Drobo) όπου η δομή έχει να κάνει με τίτλους σειρών-ταινιών-κύκλους σειρών τα πράγματα γίνονται δύσκολα.

Reaction score
0

Πάντως εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Όλα παίζουν πολυ καλά με το YAMJ και μάλιστα είναι free και χωρίς πολύ κόπο η εγκατάσταση του.
Δεν έχω 100 ταινίες ούτε τις έχω περίεργα αρχειοθετημένες (μέσα σε πολλούς υποφακέλους) αλλά τις βρήκε όλες μια χάρα ακόμα και τα TV Shows με τα πολλά επεισόδια.
:119:

Reaction score
0

Βρε παιδία μια ερώτηση

Προσπαθώ να παίξω όλα τα MP3 πού είναι σε ένα φάκελο με το PLAY μαυρίζει δεν παίζει τίποτα και με επιστρέφει στην λίστα!
Του τραβάω ενα soft reset και τα παίζει κανονικά
μετά απο λίγη ώρα το ίδιο.

Το έχει παρατηρήσει κανείς ή είναι μόνο το δικο μου?:101:

Reaction score
0

Καλημερα μεχρι να βγει το καινουργιο firmware που θα παιζει dts μεσω hdmi σε τηλεοραση, πειτε μου κανενα προγραμμα που να μετατρεπει αρχεια mkv με ηχο dts σε ηχο ac3. Thanks.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.549
Members
38.460
Νεότερο μέλος
the saint