Popcorn Hour A-110

tm

Reaction score
0
Απάντηση: Popcorn Hour A-110

.. το θεωρω μαλλον απιθανο, καθως δεν εχει εισοδο για τετοιο σημα και δεν μπορω να σκεφτω πως θα του το δωσεις, ακομα και αν εχεις tvtuner στον υπολογιστη..

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-110

Καλημερα μεχρι να βγει το καινουργιο firmware που θα παιζει dts μεσω hdmi σε τηλεοραση, πειτε μου κανενα προγραμμα που να μετατρεπει αρχεια mkv με ηχο dts σε ηχο ac3. Thanks.
Για δοκίμασε αυτό:
http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Audio/Audio-Convertors/PopCorn-MKV-AudioConverter.shtml

Εγγραφή από TV εννοείται ότι δεν κάνει.

Reaction score
0

Βρε παιδία μια ερώτηση

Προσπαθώ να παίξω όλα τα MP3 πού είναι σε ένα φάκελο με το PLAY μαυρίζει δεν παίζει τίποτα και με επιστρέφει στην λίστα!
Του τραβάω ενα soft reset και τα παίζει κανονικά
μετά απο λίγη ώρα το ίδιο.

Το έχει παρατηρήσει κανείς ή είναι μόνο το δικο μου?:101:
Καλησπέρα, το κάνει και το δικό μου αυτό αλλά με ταινίες

Reaction score
3
Παρελαβα χθες ενα για ενα φιλο ( 25 μερες μετα το δικο μου ) και εχουν βαλει στη πισω μερια on/off κουμπακι !! :141:

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-110

Παρελαβα χθες ενα για ενα φιλο ( 25 μερες μετα το δικο μου ) και εχουν βαλει στη πισω μερια on/off κουμπακι !! :141:
Μπα σοβαρα εχεις κι αλλους φιλους εσυ;:136:

Στο off στο off

Reaction score
164
Τι άλλο μου άρεσε:
- added HDMI/DVI colorspace Setup option
- fixed extended character misaligned in MKV embedded subtitle

Reaction score
0
Καλησπερα.Σημερα ειχα την πρωτη μου επαφη με το Popcorn Hour A-110 .Το πρωτο προβλημα που συναντω ειναι οτι δεν κλεινει απο το remote παταω το κοκκινο κουμπακι και τιποτα μενει παγωμενη η οθονη που εδειχνε, περασα και το καινουριο update και τιποτα .Ξερει καποιος κατι?

Reaction score
0
Τελικα μετα απο επικοινωνια με τους προμηθευτες μου ειπαν οτι πιθανον οφειλεται στην τηλεοραση,και να το δοκιμασω σε καποια αλλη .Εχω μια SONY BRAVIA και οταν το δοκιμασα σε καποια αλλη.........................εκλεισε κανονικα.Παραξενο ε!

Reaction score
0
φιλε μου δεν πρεπει να φταει η τηλεοραση γιατι και εγω μια sony bravia εχω και το popcorn κλεινει κανονικα απο το remote

Reaction score
173
Απάντηση: Popcorn Hour A-110

Αντε να δουμε τι θα γινει. Μολις καναμε κι εμεις παραγγελια (2). Να δουμε αν θα τα φερει ο Αη Βασιλης η θα ερθουν πριν.

Reaction score
3

Αντε να δουμε τι θα γινει. Μολις καναμε κι εμεις παραγγελια (2). Να δουμε αν θα τα φερει ο Αη Βασιλης η θα ερθουν πριν.
2 καλαμποκια στο 4.......
Εφτασεεεεεε....
payroll κυριοι...€€€€€€€€€

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-110

2 καλαμποκια στο 4.......
Εφτασεεεεεε....
payroll κυριοι...
deko ηρθαν τα εργαλεια;

Αντε γιατι ειναι οι ματροσκες πανω σ'ενα φορτηγακι και κορναρουν :142:

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-110

deko ηρθαν τα εργαλεια;

Αντε γιατι ειναι οι ματροσκες πανω σ'ενα φορτηγακι και κορναρουν :142:

σιγα ρε λεβεντοπαιδο :405:
τωρα μπαινει το βουτυρακι στη κατσαρολα και ριχνω το σπορο...
ετοιμασε τα χωνακια......

Reaction score
1

Παιδιά μια ερώτηση, μετά και το τελευταίο firmware update (αυτό που υποστηρίζει επιτέλους το DTS) το μηχανάκι δουλεύει συνέχεια, δηλαδή και όταν το κλείνω ακούγεται θόρυβος (μάλλον δουλεύει συνέχεια ο σκληρος που του έχω βάλει) και είναι μονίμως αρκετά ζεστό. ¨Εχει συμβεί και σε άλλους αυτό? Το θεωρώ σημαντικό πρόβλημα και προς το παρον αναγκάζομαι να του βγάζω το καλώδιο της τροφοδοσίας όταν το κλείνω...Ας ελπίσουμε το επόμενο update να το λύσει το θέμα......

Reaction score
3

Παιδιά μια ερώτηση, μετά και το τελευταίο firmware update (αυτό που υποστηρίζει επιτέλους το DTS) το μηχανάκι δουλεύει συνέχεια, δηλαδή και όταν το κλείνω ακούγεται θόρυβος (μάλλον δουλεύει συνέχεια ο σκληρος που του έχω βάλει) και είναι μονίμως αρκετά ζεστό. ¨Εχει συμβεί και σε άλλους αυτό? Το θεωρώ σημαντικό πρόβλημα και προς το παρον αναγκάζομαι να του βγάζω το καλώδιο της τροφοδοσίας όταν το κλείνω...Ας ελπίσουμε το επόμενο update να το λύσει το θέμα......
αμα κλεισεις το κουμπακι απο πισω ???

Reaction score
19
Επίσης το μηχάνημα κάνει εντελώς shut-down και απ'το remote:
Κουμπί Power και μετά DELETE. Αλλά μετά ανοίγει βγαζοβάζοντας το καλώδιο :138:

Το Α-100 μου πάντως ούτε θόρυβο κάνει ούτε ζεστένεται (με 2.5άρι δίσκο εννοείται).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.493
Members
38.456
Νεότερο μέλος
citizen$