Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Για δοκίμασε αυτό:Καλημερα μεχρι να βγει το καινουργιο firmware που θα παιζει dts μεσω hdmi σε τηλεοραση, πειτε μου κανενα προγραμμα που να μετατρεπει αρχεια mkv με ηχο dts σε ηχο ac3. Thanks.
Καλησπέρα, το κάνει και το δικό μου αυτό αλλά με ταινίεςΒρε παιδία μια ερώτηση
Προσπαθώ να παίξω όλα τα MP3 πού είναι σε ένα φάκελο με το PLAY μαυρίζει δεν παίζει τίποτα και με επιστρέφει στην λίστα!
Του τραβάω ενα soft reset και τα παίζει κανονικά
μετά απο λίγη ώρα το ίδιο.
Το έχει παρατηρήσει κανείς ή είναι μόνο το δικο μου?:101:
Μπα σοβαρα εχεις κι αλλους φιλους εσυ;:136:Παρελαβα χθες ενα για ενα φιλο ( 25 μερες μετα το δικο μου ) και εχουν βαλει στη πισω μερια on/off κουμπακι !! :141:
:111: :111:μπλα
μπλα
μπλα
- DTS Stereo downmix supported
μπλα
μπλα
μπλα
Φαντασου τη δευτερη :137:Πρώτη επαφή μαζί του ... ειναι απλά τέλειο
2 καλαμποκια στο 4.......Αντε να δουμε τι θα γινει. Μολις καναμε κι εμεις παραγγελια (2). Να δουμε αν θα τα φερει ο Αη Βασιλης η θα ερθουν πριν.
deko ηρθαν τα εργαλεια;2 καλαμποκια στο 4.......
Εφτασεεεεεε....
payroll κυριοι...
deko ηρθαν τα εργαλεια;
Αντε γιατι ειναι οι ματροσκες πανω σ'ενα φορτηγακι και κορναρουν :142:
αμα κλεισεις το κουμπακι απο πισω ???Παιδιά μια ερώτηση, μετά και το τελευταίο firmware update (αυτό που υποστηρίζει επιτέλους το DTS) το μηχανάκι δουλεύει συνέχεια, δηλαδή και όταν το κλείνω ακούγεται θόρυβος (μάλλον δουλεύει συνέχεια ο σκληρος που του έχω βάλει) και είναι μονίμως αρκετά ζεστό. ¨Εχει συμβεί και σε άλλους αυτό? Το θεωρώ σημαντικό πρόβλημα και προς το παρον αναγκάζομαι να του βγάζω το καλώδιο της τροφοδοσίας όταν το κλείνω...Ας ελπίσουμε το επόμενο update να το λύσει το θέμα......