Popcorn Hour A-110

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-110

Παιδιά μια ερώτηση, μετά και το τελευταίο firmware update (αυτό που υποστηρίζει επιτέλους το DTS) το μηχανάκι δουλεύει συνέχεια, δηλαδή και όταν το κλείνω ακούγεται θόρυβος (μάλλον δουλεύει συνέχεια ο σκληρος που του έχω βάλει) και είναι μονίμως αρκετά ζεστό. ¨Εχει συμβεί και σε άλλους αυτό? Το θεωρώ σημαντικό πρόβλημα και προς το παρον αναγκάζομαι να του βγάζω το καλώδιο της τροφοδοσίας όταν το κλείνω...Ας ελπίσουμε το επόμενο update να το λύσει το θέμα......
άμα λες το κλείνεις εννοείς μόνο το κόκκινο. το σωστό κλείσιμο είναι κόκκινο και αμέσως μετά DELETE

Reaction score
0
Παιδια καλησπερα το ιδιο προβλημα εχω και γω.Οταν το θετω σε αναμονη πατωντας το κοκκινο κουμπί κλεινει και σε λιγο ξεκιναει παλι να δουλευει ο σκληρος δίσκος.Εκανα ερωτηση στο τεχνικο τμημα εδω στην εταιρεία και μου απάντησαν οτι απλως το κοκκινο κουμπι κλεινει το σήμα βίντεο,εαν θελουμε να κλεισουμε το μηχανημα παταμε και πλήκτρο delete και μετα παλι απο την αρχή δηλαδη με το κουμπί on/off.Βεβαια αυτο κατα την γνωμη μου δεν εχει καμμία λογική αφού ολες οι συσκευές που ξερουμε οταν παταμε το κοκκινο κουμπι τιθενται σε αναμονή όπως και το i zak που μερικοι απο μας ξέρουν οτι έκανε την ιδια δουλειά ,αναπαραγωγή δηλ ταινιών και μή.Το αξιοπερίεργο είναι οτι μερικές φορές ο δίσκος απενεργοποιείται εντελώς αλλες φορές όχι .Το ιδιο συμβαίνει και σε ενα φίλο μου του οποιου βεβαια ειναι το προηγούμενο χωρίς το πλήκτρο on/off.Τωρα ειναι λάθος κατασκευαστικό ή απο το firmware ????Πάντως καποιος που γνωρίζει αγγλικά ας θέσει ένα θέμα στο αγγλικό forum Network media tank να δούμε τι θα μας πούν εκεί.Πάντως να παταμε το πλήκτρο για να τεθεί σε ανμονή η συσκευή και ο σκληρός να δουλευει ακόμα ποιο το νόημα λοιπόν να παταμε το κόκκινο πλήκτρο ??? ή θα κάνουμε συνέχεια την ιδια δουλεια ανοιξε κλέίσε το on/off.Παιδια να το ψάξουμε όλοι γιατι τα 240 ή 270 ή 280 που έδωσαν καποιοι δεν ειναι και λίγα.Περιμένω τα σχόλια σας

Reaction score
0
Παιδια νομιζω οτι το βρηκα.Δοκιμαστε να κλεισετε ενα client απο τα ΝΜΤ applications και ονομαζεται casgle αν θυμαμαι καλα και μετα βγαλτε το καλωδιο (ethernet) απο το ρουτερ αν εχετε κανει δίκτυο .Περιμενω αποτελεσματα

Reaction score
1
Να σου πω: Το δικό μου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝ/ΟFF αλλά και να έχει δεν είναι λύση αυτή. Δοκίμασα το Power + Delete μετά και έκλεισε, αλλά δώρο άδωρο αφού πάλι πρέπει να βγάλω/βάλω το καλώδιο από πίσω και δεν βολεύει (ούτε και είναι η σωστή λύση). Να σημειωθεί ότι δεν το έχω σε δίκτυο...
Το περίεργο είναι ότι με το προηγούμενο firmware έκλεινε κανονικά. Αρχίζω και .

Reaction score
164
Ηλίθια ερώτηση: Αν έχουμε σε ένα folder τη δομή ενός BR (BMDV/CERTIFACATE), μπορεί να αναπαραχθεί από το Popcorn; Τι γίνεται με τους εξωτερικούς (srt) υπότιτλους;

Reaction score
3

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-110

αν το παραγγειλεις τωρα θα μου ερθει τα Χριστουγεννα για δωρο
κατω απο το δεντρο Φανουρακη.........
Ετσι κανουν οι φιλοι....

Ακομα τιποτα; Με τα ποδια τα φερνουν;

Reaction score
0
Ηλίθια ερώτηση: Αν έχουμε σε ένα folder τη δομή ενός BR (BMDV/CERTIFACATE), μπορεί να αναπαραχθεί από το Popcorn; Τι γίνεται με τους εξωτερικούς (srt) υπότιτλους;
και γω την ιδια απορια εχω, μου παιζει το αρχειο hd ''planet earth'' αλλα δε βλεπει τους εξωτερικους ελληνικους υποτιτλους .srt, τι προτεινετε?

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-110

Ακομα τιποτα; Με τα ποδια τα φερνουν;
Ετσι ε ???

Λοιπον καλε μου φιλε εχεις 3 επιλογες...
1) http://www.e-write.gr/posts/3 :142:

2) http://www.alloufunpark.gr/indexfull.html και αφου
παιξεις καλα κερνας τη μικρη ενα

ή

3) αν γινεις καλο παιδι , φρονιμο και κυριως γενναιόδωρο :446:
τοτε τα λεμε απο κοντα εγω ,εσυ και οι ματροτσκες σου

Reaction score
0
VERTIGO, εγω απο βδομάδα θα παίζω τις ματροτσκες μου, γιατι είμαι κύριος στις υποχρεώσεις μου και δεν θα φτύνω τα φλούδια απο το ποπ κορν όπως εσύ...Ετοιμάζω και γιουβετσάκι για τους φίλους

Reaction score
0
Καλημερα σε ολους

Δεν βρηκα καποιο σχετικο Thread για προβληματα με το PCH οποτε ποσταρω εδω ωστε να εχουμε σε ενα Thread ολα τα θεματα σχετικα με το PCH. Εχω ενα προβλημα και παρακαλω αν το εχει αντιμετωπισει και καποιος αλλος να μου πει που οφειλεται ή αν εχει βρει καποια λυση:
Το popcorn δεν δεχεται εντολες απο το remote control οταν συνδεω εναν εξωτερικο usb hdd (WD Passport 120 GB). Δεχεται καποιες εντολες (καμια φορα αρκετες για να επιλεξω και να δω ταινια) αλλα κατα την προβολη δεν μπορω να κανω pause, ffwd κλπ. Η ταινια συνεχιζει και παιζει κανονικα. Οταν τελειωσει και επιστρεψει στον file browser, αποσυνδεω το Passport και το PCH ανταποκρινεται στις εντολες του remote. Ξανασυνδεω το Passport κανω 3-4 κλικ επιλεγω ταινια και καποια στιγμη το PCH δεν δεχεται εντολες. Αποκλειω το ενδεχομενο να ειναι θεμα του remote ή σωστης στοχευσης γιατι εχω παει και παταω τα κουμπια απο πολυ κοντα.
Το προβλημα το εντοπισα μετα την αναβαθμιση στο firmware του 8/2008 αλλα τελικα το ιδιο συμβαινει για ολα τα firmware απο 3/2008 ως 10/2008, παρολο που χρησιμοποιω τον ιδιο δισκο απο τοτε που πηρα το PCH (5/2008). Οταν συνδεω μικρα usb sticks δεν εχω παρατηρησει προβλημα.
Καταληγω οτι ειναι θεμα h/w, καποιο ηλεκτρονικο δεν παιρνει αρκετο ρευμα επειδη ο Passport τροφοδοτειται απο το usb (ισχυει αυτο?).
Απο την υποστηριξη της ΝΜΤ ειπαν θα μου βγαλουν RMA για επιστροφη αλλα ειναι το τελευταιο που θελω να κανω γιατι και χρονο θα παρει (ποσο να αντεξει κανεις χωρις PopCorn?) και θα πληρωσω την αποστολη (και ισως τελωνεια οταν μου στειλουν το καινουργιο?).

Reaction score
3
Ετοιμάζω και γιουβετσάκι για τους φίλους
ρε καρμίρη χαλακατεβακη...εσυ εισαι ικανος οταν τρωμε το γιουβετσακι να μας κοιτας στο στομα και να ..... :612:.......

payroll Bασιλακη αλλιως υπαρχει κι αλλο thread .....http://www.avsite.gr/vb/forumdisplay.php?f=171

Reaction score
0

Ηρθε και μένα το 110. Ολα καλά και ωραία με ένα ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ πρόβλημα. Δεν μπορεί να διαβάσει από εξωτερικούς δίσκους USB!!!!! Δοκίμασα με 2 WD PASSPORT, έναν στα 320 και ένα στα 80. Κάποια στιγμή ξεκίνησε και τους διάβαζε και ξαφνικά στη μέση τους έχασε και δε τους ξαναβρήκε. Βρε τι reset τι βγάλε βάλε στο ρεύμα...τίποτα. Ούτε στη μπροστινή ούτε στη πίσω θύρα. Αντίθετα στο Α100 που έχω δουλεύουν και οι 2 νεράκι.

Εχετε καμμιά παρόμοια εμπειρία? Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Κάθε ιδέα δεκτή πριν το στείλω πίσω στον κινέζο...
Georgema τωρα ειδα το μυνημα σου με το προβλημα που εχεις με τους WD passport στο Α110. Μολις ποσταρα ενα προβλημα που εχω με το Α100. Λιγη ωρα αφου συνδεσω το δισκο, το PCH δεν δεχεται εντολες απο το remote. η ταινiα παιζει (αν εχω προλαβει να τη διαλεξω και να πατησω Play!) και το PCH αποκρινεται στο remote μολις αποσυνδεσω το passport. Εχεις κι εσυ καποιο παρομοιο προβλημα? Εγω εχω τον passport 120GB. THNX

Reaction score
0

Παιδιά μια ερώτηση, μετά και το τελευταίο firmware update (αυτό που υποστηρίζει επιτέλους το DTS) το μηχανάκι δουλεύει συνέχεια, δηλαδή και όταν το κλείνω ακούγεται θόρυβος (μάλλον δουλεύει συνέχεια ο σκληρος που του έχω βάλει) και είναι μονίμως αρκετά ζεστό. ¨Εχει συμβεί και σε άλλους αυτό? Το θεωρώ σημαντικό πρόβλημα και προς το παρον αναγκάζομαι να του βγάζω το καλώδιο της τροφοδοσίας όταν το κλείνω...Ας ελπίσουμε το επόμενο update να το λύσει το θέμα......
Εγω δοκιμασα πολλα αλλα αυτον που εκανα και δουλευει ενταξει τωρα για τρεις ημερες ειναι το εξης:Εβγαλα τον σκληρο και τον εκανα φορματ σε ενα PC σε NTFS απο LINUX ext3 δηλαδη βγηκαν ολα τα NMT applications εκτος απο το φορμαρισμα.

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους, παρέλαβα και γω το μηχάνημα αλλά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.
Πέρασα mkv αρχείο στον εσωτερικό σκληρό που του έβαλα και ορισμένα τα παίζει ενώ άλλα αρνείται και μου ξαναγυρνάει στη σελίδα που είναι το αρχείο.
Υπάρχει κάποια λογική εξήγηση γι αυτό?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    TrumpoMusk
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads