PopCorn Hour A-300, Review, photos & εντυπώσεις.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Νέο firmware update για το Α300

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=59741

Release date : 1 March 2012
Firmware version : 05-01-120118-23-POP-421-000

Firmware
- added torrent file type listing on file browser
- Fixed subtitle mess up issue after playback BD ISO
- Fixed video menu and audio menu multilanguage

NMJ 2.0
- Fixed download invalid nfo issue
- Fixed download incorrect nfo if file name contain & issue
- Fixed list mode quick search index pagination issue
- Fixed preloader position issue
- Fixed jump to 's preloader position issue
- Fixed video by rating show indicator
- Fixed show invalid msg [your setting has not been saved] when key in invalid passcode at parental control issue
- Fixed list music pagination bug
- Fixed left right pagination issue
- Fixed after playback refresh recently watch column issue
- Fixed after delete refresh column issue
- Fixed category mode cache list issue
- changed "scan all" to "update all"
- changed "stop scanning" to "stop updating"

File Browser
- Fixed download invalid nfo issue
- Fixed download incorrect nfo if file name contain & issue
- Fixed unmount shared folder unable to access nmj or nmj manager
- Fixed delete key is disabled in network media, network browser, workgroup, network computer and computer shared folder as well as upnp
- Fixed focus at BDMV file does not show thumb preview
- Fixed download incorrect download type
- Fixed download display type sequnce not consistent with NMJ
- Fixed download incorrect srt
- Fixed does not show error message when subtitle download fail
- changed to proceed subtitle search request even failed to get hash
- support to add torrent
- added an option to delete all the NFO, Cover Art, Fan Art and Subtitle files corresponding to this file

Reaction score
7
Πάντως το Jukebox έχει βελτιωθεί. Επίσης η ονομασία στα ελληνικά στο μενου ρυθμίσεων που έλεγε πριν εικόνα στα του ήχου και το αντίστροφο λύθηκε. Τα υπόλοιπα θα παρατηρήσω και θα σας πω.
Άσχετα πάντως απο bugs και βελτιώσεις που κάνουν το Α300 Ειναι ΤΕΛΕΙΟ. Κάθε μέρα το ευχαριστιέμαι και περισσότερο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Blind Guardian

Reaction score
1
Απάντηση: PopCorn Hour A-300, Review, photos & εντυπώσεις.

Υπάρχει καμία αναφορά από την Syabas για το πότε αναμένεται player που θα βασίζεται πάνω στο 8910 τσιπάκι;

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Τίποτα, οι τελευταίες αναφορές στο δικτυο μεταφέρουν το λανσάρισμα από το καλοκαίρι στο τέλος της χρονιάς.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Ένα από τα μειονεκτήματα που είχα αναφέρει κατά την παρουσίαση του συγκεκριμένου media player ήταν η αδυναμία επεξεργασίας των πληροφοριών που εμφάνιζε το Media Jukebox ( εξώφυλλα, ποστερ και γενικότερες πληροφορίες της ταινίας) μέσω της αυτόματης διαδικασίας οργάνωσης των ταινιών.
Ψάχνοντας στο δίκτυο, ανακάλυψα αυτήν την εφαρμογή

NMJToolbox2

η οποία σου επιτρέπει να κάνεις όποια επεξεργασία θέλεις στις πληροφορίες τις ταινίες. Η εγκατάσταση και η χρήση είναι πάρα πολύ απλή και ήδη το δοκιμάζω και θα σας ενημερώσω. Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι διαθέσιμη και για τη σειρά 200.

Reaction score
403

παντως εξακολουθει να εχει αρκετα προβληματα και με το νεο firmware.

1) Tην ταινια The Descendants αρνηθηκε να μου την αναπαραγει σε Full Navigation mode. Μου εμφανισε το μηνυμα οτι το bluray ειναι Region A και οτι δεν παιζει σε Region B bluray player. Στο dune που δοκιμασα το ιδιο αρχειο μου το επαιξε με full bluray menu κανονικα.
αληθεια υπαρχει τροπος να γινει region free το a300;
2) Τελικα στο A300 με την επιλογη AVCHD+Simple BD και Simple BD επαιξε..ομως για καποιο περιεργο λογο και ενω εχω επιλεγμενο 24p/NTSC/PAL στο framerate κλειδωνε στα 1080p50. Το dune κλειδωνε σωστα στα 1080p23.976.
3) Το τελικο πληγμα ηρθε στο 00:49 της ταινιας, οπου κολλουσε η εικονα και ο ηχος ενω οι υποτιτλοι συνεχιζαν κανονικα, αυτο ξαναεγινε και καπου προς το τελος της ταινιας. Στο dune που δοκιμασα επαιξε χωρις προβληματα..δεν νομιζω οτι παιζει ρολο αλλα το αρχειο ηταν αποθηκευμενο σε nas.

στο θεμα απροβληματιστη αναπαραγωγη, το dune ειναι ακομα μπροστα, σε ευκολιες (download υποτιτλου, εξωτερικος υποτιτλος σε ταινια που ειναι σε πολλα m2ts), interface και κυριως λογω του NMJ το καλαμποκι εχει το προβαδισμα. Αν λυσουν τα θεματα για σωστη αναπαραγωγη, τοτε θα εχουμε ενα αριστο mp. Μεχρι τοτε ομως θα εχουν βγει τα καινουργια, με νεο chip και υποστηριξη 3d, τα οποια βεβαια θα εχουν αλλα προβληματα.

Reaction score
403

παντως εχει πολλα προβληματα οσο αφορα την αναπαραγωγη bluray rip μεσω gigabit δικτυου...

στην ταινια "Touching the Void" που εχει DTS HD HR δεν ειχα ηχο, ενω με το dune επαιζε κανονικα.
πολλες φορες χρειαζεται στα network settings να αλλαξεις την ip απο manual σε auto(DHCP) και το αναποδο για να δει το network (WORKGROUP) μεσω SMB.
Πολλες φορες η κυριως HD ηχητικη μπαντα χανεται και πρεπει να βαλεις καποια αλλη ηχητικη μπαντα πχ Dolby Digital και μετα ξανα DTS HD MA για να εχεις ηχο ή να κανεις restart το player. σαν να μπουκωνει μεσω δικτυου και να θελει restart..

Δεν γνωριζω αν φταιει κατι απο την μερια του NAS μου ή του σερβερ με WHS2011. μηπως ειναι θεμα δυνατοτήτων του server γιατι εχει ενα AMD Χ2 260 3,2Ghz και 2gb μνημη. το dune αρνειται να δει τον σερβερ οποτε δεν μπορω να κανω το τεστ..αυτος ηταν και ο κυριως λογος αγορας του a300..

θα ανεβασω και screenshot απο τα settings του a300 μηπως εχω κανει καποιο λαθος εκει..
μηπως εχω προβληματικη συσκευη και θελει αλλαγη; πως μπορω να το καταλαβω;

Reaction score
6

Καλησπέρα στην παρέα. Είμαι ένα βήμα πριν την αλλαγή του Egreat m34a (αναβαθμισμένο σε Popcorn A-110 μέσω αλλαγής του firmware) με το Popcorn A-300.
Η αλλαγή θα γίνει μόνο για ένα λόγο, την μη σωστή υποστήριξη υποτίτλων SUB/IDX παρά την κατά τα λεγομενα της εταιρίας υποστήριξή τους.
Έτσι θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις όσον αφορά τα φορμά που υποστηρίζει...
1) Αν ριπάρω μια ταινία DVD σε σκληρό δίσκο στο δίκτυο σε μορφή φακέλων (όνομα ταινίας\VIDEO_TS και AUDIO_TS) με όλα τα μενού και τους υπότιτλους, θα παίξει κανονικά;
2) Αν η παραπάνω ταινία είναι σε μορφή ISO;
3) Αν η ταινία δεν έχει υπότιτλους εσωματομένους και κατεβάσω άλλους σε SRT μορφή ή ριπάρω από άλλο DVD σε μορφή IDX/SUB (γιατί βαριέμαι να μετατρέπω μέσω OCR) θα τους δείξει κανονικά;
και 4) Τι θα συμβεί αν στις προηγούμενες ερωτήσεις μου η ταινία δεν είναι DVD αλλά BluRay; Το μηχάνημα θα μπορέσει να δείξει τα μενού αλλά και τους υπότιτλους;

Reaction score
403

1) ναι
2) ναι
3) δεν το εχω δοκιμασει
4) ναι, δειχνει μενου σε dvd, bluray

Reaction score
403

παντως το Α300 πρεπει να εχει προβλημα με χαμηλες ταχυτητες απο SMB..
στην ταινια Extremely Loud & Incredibly Close με FULL Navigation δεν ακουγεται η κυριως ηχητικη μπαντα DTS HD MA των αγγλικων, αν αλλαξεις και βαλεις τα γαλλικα και ισπανικα που ειναι απλο Dolby εχει ηχο κανονικα.. το ιδιο συμβαινει και με το AVCHD +Simple BD..
οταν επιλεγεις ομως το απλο Simple BD, που παιζει την ταινια κατευθυαν χωρις μενου, παιζει κανονικα DTS HD MA..
οποτε ειναι bug.

εφτιαξαν την εξαφανιση της εικονας και τωρα υπαρχει η εξαφανιση του ηχου..με τις εναλλαγες στις διαφορες ηχητικες μπαντες καποιες φορεςτο προβλημα διορθωνεται και υπαρχει ηχος, καποιες αλλες κρασαρει και σε παταει εξω..

Reaction score
403

Τα bug του popcorn a300 αμέτρητα, 1 στις 3 ταινιες δεν δινει DTS HD MA, οι εξωτερικοι υποτιτλοι χανουν τον συγχρονισμό τους, με το Full Navigation και AVCHD + Simple BD δεν δινει ηχο DTS HD MA και βγαινουν διπλοι υποτιτλοι (ενας του bluray και ενας ο εξωτερικος)

300 Series - Bugs & Features

Reaction score
6

Μόλις παρέλαβα. Το ΣΚ θα κάνω όλα τα τεστ. Ερώτηση: Τι σκληρό δίσκο να βάλω μέσα στο μηχάνημα, 500GB 3.5" ή 320GB 2,5".

Reaction score
6

Πρώτες εντυπώσεις από Α300.
Έχω συνδέσει το Α300 στον Yamaha RX-A 2010 με HDMI αλλά συγχρώνως και με RCA (κόκκινο-άσπρο για τον ήχο αλλά και οπτικό SPDIF και κίτρινο για την εικόνα) και αυτό γιατί έχω ακόμα CRT τηλεόραση χωρίς φυσικά HDMI.
Επίσης δεν έχω βάλει ακόμα μέσα στο μηχάνημα κάποιο σκληρό δίσκο με ότι αυτό συνεπάγεται για την λειτουργικότητά του.
Μερικές ακόμα ρυθμίσεις που έκανα στο Α300 ήταν: HDMI Audio = On, Όλα τα φορμά ήχου εκτός από το WMAPro και AAC στο passthrou. Ρυθμίσεις εικόνας: PAL, Framerate sync = off.
Όλα τα τεστ έγιναν από δίσκο USB αλλά και από κοινόχρηστο δίσκο μέσω Windows XP.
DVD folders / DVD ISO = άψογα με τα μενού τους, με τους ήχους τους και με τους υπότιτλούς τους
AVI DivX/XviD = άψογα
MKV 1080p (με ήχο DD/DTS και με ενσωματομένους ή εξωτερικούς υπότιτλους) = πολύ καλά, όταν χρησιμοποιώ το FF/REW χάνει τον συγρονισμό ήχου και υπποτίτλων, φτιάχνει με PAUSE και ξανά PLAY ή NEXT/PREV CHAPTER άν υπάρχουν κεφάλαια στην ταινία.
MKV 1080p (με ήχο DTS MA) = δεν παίζει ο ήχος, πρέπει να επιλέξω χειροκίνητα απλό DTS μέσω της SPDIF.
Έχω το τελευταίο firmware, μήπως κάποια προηγούμενη έκδοση έχει λιγότερα bugs όσον αφορά τα μενού των BD αλλά και τον ήχο DTS MA.
Επίσης μου φαίνεται να μην υποστηρίζει ελληνικά μέσα στο ID3 Tag των MP3s.
BLU RAY folders (ή σκέτη ταινία είτε με πλήρη μενού) = παίζει μόνο αν επιλέξω το αρχείο M2TS (σε όλες τις άλλες περιπτώσεις κολλάει το μηχάνημα). Τουλάχιστον αναγνωρίζει τους ήχους και τους υπότιτλους από το M2TS. Αλλά και εδώ δεν παίζει τον DTS MA ήχο μόνο απλό DTS μέσω της οπτικής. Τέλος σε μια ταινία που έχω με DTS High Resolution ο ήχος έπαιξε κανονικά μέσω της HDMI.
Περαιτέρω τεστ θα γίνουν εντός της μεγάλης εβδομάδας.
Υ.Γ. Το Youtube δούλεψε πολύ καλά. Και το δίκτυο δεν κρέμασε πουθενά (Gigabit).

Reaction score
0

Βρε παιδια να ρωτησω και εγω κατι. Εχω το Α300 με εσωτερικο σκληρο WD 2TB. Πως μπορω να δω ποσο ελευθερο χωρο εχω ακομα στον σκληρο δισκο;
Προσπαθησα με το info επιλεγοντας τον σκληρο αλλα τιποτα. Το Α300 δεν το εχω συνδεμενο σε δικτυο μηπως και μπορουσα μεσα απο τα windows να δω.
Τι μπορω να κανω βρε παιδια;

Reaction score
6

Εγώ ακόμα περιμένω να μου έρθει ο 2.5" SATA που παρήγγηλα. Δεν μπορώ να κάνω τα υπόλοιπα τεστ.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915

Εμένα τις τελευταίες μέρες μου κάνει νερά, την ώρα που βλέπω κάτι μαυρίζει η οθόνη και το μηχάνημα κολλάει, ούτε σβήνει ούτε τίποτα, πρέπει να το βγάλω από την πρίζα και να το ξαναβάλω για να ξαναμπουτάρει.

Τι στο καλό...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut