Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
για αυτό είμαστε σίγουροι παιδιά; έτσι έλεγα και εγώ μέχρι που έβαλα την τηλεόραση (samsung) να βλέπει τις ταινίες από το NAS και διαπίστωσα ότι τις τραβάει με τους υπότιτλους. Με dlna δεν κάνει τη δουλειά η τηλεόραση και το nas (synology);....το πρωτόκολλο dlna δεν υποστηρίζει εξωτερικούς υπότιτλους...
Έστειλα σήμερα email στην εταιρεία αλλά δεν μου έχουν απάντησει μέχρι τώρακαι εγω το εχω μια εβδομαδα και προσπαθω να βρω τροπο να παιξει 3d υποτιτλους. εχω διαβασει για αυτο το προγραμμα srt23dass που εχει καποιον οδηγο εδω http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=47904&page=9 αλλα δεν τα εχω καταφέρει.
δοκιμασες και το mkvmergerui που αναφερει στο forum?Δεν εχω κατι και εγω σε 3d για να κανω δοκιμες ωστε να αρχισουμε να αποκλειουμε τροπους μετατροπηςΑυτο το εχω διαβασει εκει στο forum τους. Ετσι πρεπει να ονομαστουν τα αρχεια αλλιως δεν παιζει η ταινια σε 3d. Οι υποτιτλοι ομως παιζουν 2D. Εκει διαβασα και για το srt23Dass το οποιο χρησιμοποιουν για να τους κανουν 3D αλλα δεν τα καταφερα. εχω γραψει ποιο πανω τον οδηγο μετατροπης.
Έτσι λειτουργεί το support σε ολες τις εταιρείες, κανε αυτό που σου ειπαν και θα σου απαντήσουν.Η εταιρεία μου απάντησε λέγοντας μου να κάνω εγγραφή του προϊόντος στο site της και μετά να ζητήσω βοήθεια από τους ίδιους. Με υποχρέωσαν