Popcorn Hour A-410

zxr

Reaction score
1
το εκανα οπως λες δηλ iso αλλα δεν το αναγνωριζει σαν 3d και οταν ξεκιναει μου το δειχνει οπως ηταν πριν πχ sbs δεξια αριστερα. πριν οταν το ειχα σε μορφη sbs με ονομα πχ avatar.3DSBS το αναγνωριζε σαν 3d και το ξεκίναγε κανονικα.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.025
δεν υπάρχει τίποτα σε 3d subtitler όμως, υπάρχει μια web εφαρμογή που ανεβάζεις srt και κατεβάζεις κάτι σε ass αλλά ο φίλος έγραψε ότι χρειάζεται sup.
κυρίως για pc το θέλω για ένα φίλο, αλλά ήθελα να το δοκιμάσω εγώ πρώτα για να κάνω μετά το σεμινάριο :D

Reaction score
7
Παιδιά στην ουσία μετατρέπω την ταινία σε ISO αφού δεν αναγνωρίζει τους υπότιτλους αλλιώς. Όπως προείπα μετατρέπουμε τους υπότιτλους με το 3d subtitler και φυσικά επιλέγουμε την ανάλογη ρύθμιση sbs η over under και καλου κακου βάζω character table UTF-8 . Το tsmuxing δέχεται μόνο sup άρα αποκλείουμε το idx sub. Όλες οι υπόλοιπες ρυθμίσεις όπως γνωρίζουμε.. Τέλος πετάμε το mkv η mp4 αρχειο μας με τους υπότιτλους sup στο tsmuxing και το βγάζουμε σε ISO. Έχω μετατρέψει αρκετές ταινίες εως τώρα.

zxr

Reaction score
1
οκ το εκανα οπως λες αλλα δεν το ξεκιναει σαν 3d εκτος και αν πατησω εγω την επιλογη 3d απο tv. απο μονο του το popcorn δεν καταλαβαινει οτι το iso ειναι 3d και το δειχνει σαν 2 εικονες δεξια αριστερα. πριν ολα τα mkv για να τα παιξει σε 3d προσθεταμε στην ονομασια το 3dsbs και το ξεκιναγε απο μονο του σε 3d.Εσενα το ξεκιναει σαν 3d η κανεις την επιλογη μεσω tv?

Reaction score
7
Φίλε μου zxr
οκ το εκανα οπως λες αλλα δεν το ξεκιναει σαν 3d εκτος και αν πατησω εγω την επιλογη 3d απο tv. απο μονο του το popcorn δεν καταλαβαινει οτι το iso ειναι 3d και το δειχνει σαν 2 εικονες δεξια αριστερα. πριν ολα τα mkv για να τα παιξει σε 3d προσθεταμε στην ονομασια το 3dsbs και το ξεκιναγε απο μονο του σε 3d.Εσενα το ξεκιναει σαν 3d η κανεις την επιλογη μεσω tv?
Φίλε μου zxr το θέμα είναι οτι δεν μπορούσα να δώ 3d υπότιτλους. Το ότι δείχνει τώρα 2 εικόνες δεξία αρίστερα δεν με απασχολεί..¨αλλοστε το iso που δημιουργούμε βγαίνει στα 2 gb άρα δεν εχουμε την ποιότητα ενός bluray

Reaction score
2.207
Είναι τόσο πιθανό όσο η Ελλάδα να αποπληρώσει το χρέος της.

Reaction score
1.469
Τo Popcorn A-410 το φέρνει πλέον στην Ελλάδα και η twindigital σε τιμή 320 ευρώ.Ο γνωστός σε όλους μας Οppoστόλης δηλαδή.;)
Πηρα τηλ στο καταστημα και μου ειπαν δεν το φερνουν το popcorn

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Οχι με τα flac - μονο με τα 24/192, δε τα παιζει ή κανει διακοπες και η εταιρεια αδιαφορει παντελως!
Το αλλο το ειχα ποσταρει κι εγω, αλλα ακομη αναμενεται!

Reaction score
7
Παιδιά έχασα το τηλεκοντρόλ.. Υπάρχει τρόπος να ανοίξει το α410 απο την συσκευή καθεαυτού? Η εταιρεία δεν έχει διαθέσιμα τηλεκοντρόλ να στείλει

petepappas

"Επαγγελματίας"
Reaction score
155
Παιδιά έχασα το τηλεκοντρόλ.. Υπάρχει τρόπος να ανοίξει το α410 απο την συσκευή καθεαυτού? Η εταιρεία δεν έχει διαθέσιμα τηλεκοντρόλ να στείλει
ebay
[DOUBLEPOST=1458839844][/DOUBLEPOST]εκτος αν εχει η πρωην αντιπροσοπεια απο α400 κανει..................για παρτους κανα τηλ

Reaction score
7
ebay
[DOUBLEPOST=1458839844][/DOUBLEPOST]εκτος αν εχει η πρωην αντιπροσοπεια απο α400 κανει..................για παρτους κανα τηλ
Ευχαριστώ φίλε για την άμεση απάντηση αλλα στο ebay δεν βρισκω

Reaction score
7
Το θέμα είναι ότι πρέπει να ξεκινήσει πρώτα το a410 για να μπορεί να γίνει χειρισμός από την εφαρμογή του Google play. . Το θέμα είναι μηπως τεχνικά καμιά πατέντα για να κάνει εκκίνηση

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.492
Νεότερο μέλος
kostaskole99